Коментари - Цачева притеснена от зам.-министри от леви кабинети | Днес.dir.bg

Цачева притеснена от зам.-министри от леви кабинети

Назначаването на Огнян Герджиков за премиер е удачно, министрите също, но ме притесняват зам.-министри, които са от правителствата на Орешарски и Станишев.

Обратно в новината

Коментари - Цачева притеснена от зам.-министри от леви кабинети | Днес.dir.bg

Коментари

Те затова и викат "ТЕТКА" !!! Ами в ръководството на ГЕРБ кой ли не е от комунистическо потекло?!?!? Гьонсуратииииии !!!!

БКП-артийната секретарка Цецка Цачева не харесва зам.министри от леви кабинети?!?!?! И какво дясно имаше в нейните ГЕРБаджийски правителства? Да не би "безплатното" саниране за 3 млрд. лв. за сметка на хазната, т.е. на всички данъкоплатци да е дясна политика? Да не би масираното и безплатно "усвояване" на милиарди от европейските фондове, т.е от парите на европейските данъкоплатци за (лошо и оскъпено от корупцията) строителство на обществена инфраструктура или стадиони и спортни зали в села с по 5 жители да е дясна политика? Да не би раздаването на безплатни евросубсидии , т.е. обществени средства, на земеделски олигарси- едри латифундисти да е дясна политика? ...

Мър боже пак туй нящо д'ет толкоз мяза на онуй другот' нящо

Лайноядството никога не е било чуждо на тази жена.

г-жо твойте пиар ходове свършиха дайте ни възможност на "тъпите "българи да видят и други

ние се притеснявахме че Цачева е толкова грозна и тъпа, а се бута дето не я искат.

Какви депотати и народни претставитили сте бе.вие не преставлиавате хората а васите идиотски ненормални интереси.

Г-жа Цачева е вече "господин Никой", така че нейните "притеснения" не интересуват никого и нека си ги запази за себе си! Нака си "спести" и критиките към Президента, защото знаем за злобата на една пренебрегната жена, която в случая търси реванш като дрънка глупости, като си мисли че е пред глупаците в НС!

Цачева, трябва да се притеснява първо за себе си, никой няма нужда от нейните притеснения. И най-добре за нея самата е, много- много да не се показва пред хората!

това, какво дири нейният съпруг арх.Данговски дири в Ръководство въздушно двужение и колко хиляди лева взима всеки месец там за никаква работа??? Преди да гледа другите Цецка първо да види себе и близките си.

Кабинетът е шарен. Има министри и зам.министри от почти всички предишни кабинети. Не виждам да има функционери от БСП. Очевидно е,че са спазили обещанието си. Очевидно е и друго; Цачева просто търси за какво да се захване. Президентът избира Премиера,а той си подбира екипа. Ама ГЕРБ не го харесвали. Какво от това? Те ще си редят кабинет по техен вкус,когато спечелят изборите.Такива са правилата на играта. Радев си правел реклама,защото искал да спести някой и друг лев на хазната. Дай боже всички да си правите такава реклама.

Като е притеснена, да отиде да се изпикае, нормално е, на възраст вече жената.

Тя нали беше член на БКП ? Левы,левы, кто там шагает правым ? Най-противни са опуртюнистите и ренегатите. Който веднъж е предал ,предава и втори и трети път. На това сега му казват "демократите"-ЕВОЛЮЦИЯ. За да не мирише чак толкова.

абе хора. кой мислите, че го интересува кой ляв кой десен. а по точно една майка не иска детето й да работи на запад и вечер да спи по скамейките завити с одеяло, не искат децата им да са проститутки, много неща не искат, веднъж завинаги запомнете. те навън лежат в стая по десет души, защото квартирите са скъпи, и вие депутати го знаете и затова всеки един от вас желае да се намзърда в народното събрание. вижте си столицата. не я тази, която ви я остави живков. не сме членували никога в ничия партия, но виждаме нещата и ви ги пишем, не на популистите, не на крадливите, крадете, но и за народа, защото не всичко е розово извън бг, а много са там, и възрастни и млади и всякакви, а и транспорта е много скъп, разчитате на парите на извън бг, ама само те си знаят как ги изкарват и в един ден на седмицата изкарват дрехи и всичко най най и се бият българите за овехтелите им дрехи тенджери тигани и каквото се сетите, а техните ядат със златни лъжици, ако не празното квадратче най-добре, нямам на идея, но не за мен, а за отчайващите хора по света, не са малцина,ужас,потресаваща е картината и в бг и извън нея

Ей хептен априлски пленум на партията си я подкорал бе другарю старшина или бившо закапече!Дво милиона и половина българи работят учат и просперират в Европа и изпращат на роднините си пари в България!Ти ги изкара като руските алкохолици които спят по пейките!За вас ужас големият процент от Българите са устроени добре,а България се ограбва от руската агентура която пак точи зъби за ,,национални проекти" за източване на България от Русия!

Човече - жалко , че няма нормални лудници ( с по десет легла) в стая, много скъпо стана приютяването на индивиди като теб и грижите за хора та с умствени дефицити. Сега нямаше да ти четем несвестните бръщолевения!

Не са зам. министри, Цачева. Надзорниците са на министрите!

Цачева да си гледа бобеца и много да не говори за леви и комунистическо минало.

Обаче не се притеснява за сигурността на полетите в БГ ръководени от РВД в чиито редици се труди нейният съпруг с квалификация по гробищна архитектура, една достойна професия, но не съвсем приложима в авиоиндустрията.

В РВД под 5 000лв заплата няма за оперативния състав. Не ми се вярва да е чистач или да е в ескадрилата на ЛЕВАТОРИ- комплексен агрегат за изпомпване, почиставане и дезодориране на самолетните тоалетни. Ама и там заплатата е 4 000 /месец.

Брей ,много притеснителна тази Ц.Ц. Не бой се, ББ ще те направи правосъден министър и ще пребориш престъпността. Зора е да сте пак на власт, нали ? Ей, то хубаво било бе.

Ами, Цацо, те или ще са от тези правителства или от ваш'то...

Старите номера на ГЕРБ по нов начин, че това е популизъм е ясно вече на всеки - нали и при първия им мандад щяха да растат доходите - а то нарасна безработицата и дълга - ама многоооо нарасна дълга,че не му се вижда краят кога ще се плати от данъкоплатците. Затова - НЕ НА ГЕРБ, всечки друг - ДА.

Тая Цачева постоянно доказва какъв елементарен човек е. И това чуд-ще беше председател на парламента, че се натисна и за премиер. Като я знаем какъв юрист е била в Плевен, освен в партията на тиквата, никъде другаде нямаше да вирее толкова време, че и да се прави на умна и красива.

Натисна се за президент, за премиер си имахме друг простоват човек.

Докато не спрем с това, кой от коя партия е, оправия няма.То ти като си от герб, мнооого допринесе за просперитета ни.Трябват ни умните, образовани хора, а не партийни пачаври, дето бришат от една партия в друга, само и само да са във властта.

А аз колко се притеснявах години наред с президент като Вашият Роско с премиер като Вашият бице, с председател на парламента като Вас, с министър на отбраната като Ненчев, външен като Митов......... И десетките и, стотици и хиляди Ваши знайни и незнайни подлоги и продажници на Родината. Знаете ли колко АЗ се притеснявах и продължавам да се притеснявам за натворените глупости и откровени простотии. А Цеце? Срам нямаш ли? Гледаш ли се сутрин в огледалото или те е страх.....

Тая рабфаковка, партийна секретарка на БКП има наглостта вчера да отиде да отдава почит към жертвите на комунизма!!! Доповръща ми се! Намаше ли кой да я натири с шутове от там?

Днес от 14 часа на площада в кв Горна Баня ще се проведе митинг шествие на БСП Ще присъстват другарите Станишев Вигенин Меликов Тържеството ще завърши на жп гарата с традиционното мазане с грес на релсите ЗАПОВЯДЯЙТЕ ДРУГАРИ

Борецоффф е в Симитли. Щял да се забави...

То Цецка ще е там!

"Образованието ще бъде национален приоритет, уточни бившият председател на парламента." Ибаси смешката... Мухахаха... Ади нема нужда, а... За 27 години образованието е било приоритет на АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ правителства - без нито едно изключение. И ето докъде се докарахме - от страна, от която Швейцария вземаше пример за реформирането на средното си образование, до 60-70% функционално негамотно младо поколение и 20-30% тотално неграмотни. Абсолютно същото може да се каже и за здравеопазването и културата. Нищо добро не се случва с приоритетните области, очевидно. Комай по-добре ще бъде приоритет да бъде чалгата, сериалите и ММА тренировките сред учениците, щото забелязвам, че училищните побоища са на доста аматьорско ниво - засега няма нито един убит ученик, а откога е време...

Ами стили се милите за образованието! Малко им е късничко вече, но все пак може да прочетат някоя друга книжка, освен за Винету и Токаихто!

Цецкей, ти по-добре се притеснявай за предстоящите избори.

Сбогом Цецке !

Да ти призная, тетке, аз повече се притеснявам, че просто същество като теб 2 пъти беше председател на Народното събрание.

А, що?! Цецка е откривател - каза, че петелът е безгръбначно. :)))

Sm3hurk0

И Аз съм притеснен, че само едни и същи калинки обикалят по партиите от сума ти години и ми иде да дам интервю за "Криминална Хроника", ама си трая ....

И КАКВО ТЕ ПРИТЕСНЯВА ДА НЕ ВИ ОТКРИЯТ КРАЖБИТЕ ЛИ???????????? И ОТ КОЯ ПАРТИЯ ДА БЪДАТ ОТ ГЕРБ ЛИ??ЦЕЦКЕ Я ИДИ ХВАЩАЙ ЧЕРПАКА И ГОТВИ НА МЪЖА СЕ ААААА ТИ СИ ИМАШ ПРИСЛУЖНИЦА ТАКА ЛИ??????

Г-жо Цачева, аз повече съм се притеснявал как Вие в качеството си на екс-Председател на Народното събрание бяхте, и още сте съдружник на "Акцио Консулт" ООД, с булстат 114 601 332 от 22.04.2014 г. по справка от Търговски регистър със интересен предмет на дейност : КОНСУЛТИРАНЕ НА БЪЛГАРСКИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА ОТНОСНО ЮРИДИЧЕСКО СТРУКТУРИРАНЕ И МЕНИДЖМЪНТ В Т.Ч. НА НОВОСЪЗДАДЕНИ ПРЕДПРИЯТИЯ В КРИЗА; САНИРАНЕ;ПРИДОБИВАНИЯ ИСЛИВАНИЯ;ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО/БЕЗ ПРОЦЕСУАЛНО/; УПРАВЛЕНИЕ НА ПРЕДПРИЯТИЯ; МАРКЕТИНГОВА ДЕЙНОСТ; ПОСРЕДНИЧЕСТВО И АГЕНТСТВО НА МЕСТНИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ЛИЦА; СЧЕТОВОДНИ И ДАНЪЧНИ КОНСУЛТАЦИИ; БИЗНЕС ПРОГНОЗИ И АНАЛИЗИ; КОМПЛЕКСНИ УСЛУГИ В ОБЛАСТТА НА ПРИВАТИЗАЦИЯТА И СЛЕД ПРИВАТИЗАЦИОННИЯ КОНТРОЛ; РАЗРАБОТВАНЕ НА СТРАТЕГИИ И ЗАЩИТА НА КОНКУРЕНЦИЯТА; РЕКЛАМНА И ИНФОРМАЦИОННА ДЕЙНОСТ; ТУРИСТИЧЕСКА ДЕЙНОСТ; ОРГАНИЗИРАНЕ НА КВАЛИФИКАЦИОННИ КУРСОВЕ, СЕМИНАРИ, СИМПОЗИУМИ И ДР. И при наличието на абсолютен конфликт на интереси все пак имате интересни сегашни разсъждения !!!

Народа ти даде оценката- слаб 2!

Баба Грозолана работи активно по рейтинга на г-н Борецофф

много я боли таз женица, хаха че не я пред камерата! А иначе нали ги виждате колко са тъпички, продължавайта да им фърляте глас и бързичко ще бъдете заровени в дупките!

Мерак за тесняк

Алллоууу, РАБФАЦИТЕ да си налягат партакешите. ВРЪЗКАРИ

станала президент, вероятно с метла щеше да летиш до Брюксел, извадиха късмет, няма да строят летище.

Като гледах снимките на Радев в НАТО си представих, как ли би стояла фигурата на Ц.Ц. пред строя и офицерите ? .!.

Цачева я притеснявало, то и мен ме притесняват силно министрите от всички правителства!!! И съдиите, и депутатите също ме притесняват!!! "Един депутат казал на друг - След 50г. България ще е богата страна. - Жалко, че нас няма да ни има. - Ами то, колега, затова България ще бъде богата страна!"

Бате е решил да ги губи изборите и пуска цецката- върши работа и то много. Тя е машина за губене на избори. Явно иска да си почине няколко години и това не е лоша тактика щото човек се изхабява.

Красавице неземна!Свърши вашето кадруване, свърши! Сега си яжте кротко милиончетата , които спечелихте от комисионни за мръсни сделки и си трайте поне. всичко хубаво има край!

А на нас ни писна от ренегати и "фурнаджийски лопати" като вас , мошеници ниедни !

недей рева като булка за хой. Никой не ви караше да си подавате оставката. Можеше с "патериците" да си доизкарате мандата и да направите още 10-тина милиарда нови заеми. Грешката на Гробарите е, че се мислят за вечни и незаменими.

Наглите лъжи на тая дърта комунистка са светотатство и върховен цинизъм!

От справка в архивите, включително и тези на гробището в Плевен, се оказва, че в списъците липсва името на Иван Цачев, дядото на Цецка, с изпълнена смъртна присъда от 1952 година. Интересно защо, другарке Цачева?

vasil

Почти целият архив на осъдените политически затворници в Плевенския затвор и голяма част за Пазарджишкия са унищожени още при соца.Например много дейци на ВМРО не се знае точното време и обстоятелствата на смъртта.Документи няма,но и хората ги няма.

ico_all

Тия от ГРОБ се сещат за доходите на хората само когато са в предизборна кампания а дойдат ли на власт се занимават само с КРАДЕНЕ. А докато заплатите на учителите станат двойни няма да останат никакви деца в БГ освен циганета.

Точно така. Ще останат само циганета и ще бъдат учени от учители цигани, т.е. двойните заплати пак ще ги вземат циганите. Иначе казано ГРОБ мислят пак само за циганите, защото от там им идват гласовете!

Почнаха сладките обещания и аз започвам да си събирам благите думи - коя партия как ще ме оправя;) Засега: - ГЕРБ ще ме оправят образователно и доходно; - БСП - енергийно и данъчно; - ПФ - пенсионно и сигурно; - РБ - правосъдно и корупционно! Е, дума да няма - предизборно отвсякъде ще съм оправена! Кеф, бе;)) А следизборно - обикновено ми се получава "започната и недовършена";))

СТАРИТЕ МУЦУНИ, ДЕТО И ТЕ САМО ЛАПАТ И РАЗТЯГАТ ЛОКУМИ. ТОЯ ЛАЗАР ЛАЗАРОВ БИЛ В 3 МИНИСТЕРСТВА ЗАМ. МИНИСТЪР, АМИ НАПРАВО ЗА МИНИСТЪР СТАВА, СМЕШНИЦИ

Цачева не съжалява, че е участвала в надпреварата за президентския пост въпреки загубата. Тя признава, че това е бил един протестен вот с желание за промяна, но според нея хората вече се убеждават, че отново е ставало въпрос за предизборни обещания. ХАРАТА НЕ ИСКАТ ДА ЧУЯТ ЗА ТЯХ/гербавите/ , ПАРТИЙКАТА ЗА ВЛАСТ МИСЛИ!!!!!!

Благодарим ти, Цвечке Цачева! Без теб, генерал Радев нямаше как да спечели изборите!

Коментари - Цачева притеснена от зам.-министри от леви кабинети | Днес.dir.bg

Цачева притеснена от зам.-министри от леви кабинети

Назначаването на Огнян Герджиков за премиер е удачно, министрите също, но ме притесняват зам.-министри, които са от правителствата на Орешарски и Станишев.

Обратно в новината

Коментари - Цачева притеснена от зам.-министри от леви кабинети | Днес.dir.bg

Коментари

Те затова и викат "ТЕТКА" !!! Ами в ръководството на ГЕРБ кой ли не е от комунистическо потекло?!?!? Гьонсуратииииии !!!!

БКП-артийната секретарка Цецка Цачева не харесва зам.министри от леви кабинети?!?!?! И какво дясно имаше в нейните ГЕРБаджийски правителства? Да не би "безплатното" саниране за 3 млрд. лв. за сметка на хазната, т.е. на всички данъкоплатци да е дясна политика? Да не би масираното и безплатно "усвояване" на милиарди от европейските фондове, т.е от парите на европейските данъкоплатци за (лошо и оскъпено от корупцията) строителство на обществена инфраструктура или стадиони и спортни зали в села с по 5 жители да е дясна политика? Да не би раздаването на безплатни евросубсидии , т.е. обществени средства, на земеделски олигарси- едри латифундисти да е дясна политика? ...

Мър боже пак туй нящо д'ет толкоз мяза на онуй другот' нящо

Лайноядството никога не е било чуждо на тази жена.

г-жо твойте пиар ходове свършиха дайте ни възможност на "тъпите "българи да видят и други

ние се притеснявахме че Цачева е толкова грозна и тъпа, а се бута дето не я искат.

Какви депотати и народни претставитили сте бе.вие не преставлиавате хората а васите идиотски ненормални интереси.

Г-жа Цачева е вече "господин Никой", така че нейните "притеснения" не интересуват никого и нека си ги запази за себе си! Нака си "спести" и критиките към Президента, защото знаем за злобата на една пренебрегната жена, която в случая търси реванш като дрънка глупости, като си мисли че е пред глупаците в НС!

Цачева, трябва да се притеснява първо за себе си, никой няма нужда от нейните притеснения. И най-добре за нея самата е, много- много да не се показва пред хората!

това, какво дири нейният съпруг арх.Данговски дири в Ръководство въздушно двужение и колко хиляди лева взима всеки месец там за никаква работа??? Преди да гледа другите Цецка първо да види себе и близките си.

Кабинетът е шарен. Има министри и зам.министри от почти всички предишни кабинети. Не виждам да има функционери от БСП. Очевидно е,че са спазили обещанието си. Очевидно е и друго; Цачева просто търси за какво да се захване. Президентът избира Премиера,а той си подбира екипа. Ама ГЕРБ не го харесвали. Какво от това? Те ще си редят кабинет по техен вкус,когато спечелят изборите.Такива са правилата на играта. Радев си правел реклама,защото искал да спести някой и друг лев на хазната. Дай боже всички да си правите такава реклама.

Като е притеснена, да отиде да се изпикае, нормално е, на възраст вече жената.

Тя нали беше член на БКП ? Левы,левы, кто там шагает правым ? Най-противни са опуртюнистите и ренегатите. Който веднъж е предал ,предава и втори и трети път. На това сега му казват "демократите"-ЕВОЛЮЦИЯ. За да не мирише чак толкова.

абе хора. кой мислите, че го интересува кой ляв кой десен. а по точно една майка не иска детето й да работи на запад и вечер да спи по скамейките завити с одеяло, не искат децата им да са проститутки, много неща не искат, веднъж завинаги запомнете. те навън лежат в стая по десет души, защото квартирите са скъпи, и вие депутати го знаете и затова всеки един от вас желае да се намзърда в народното събрание. вижте си столицата. не я тази, която ви я остави живков. не сме членували никога в ничия партия, но виждаме нещата и ви ги пишем, не на популистите, не на крадливите, крадете, но и за народа, защото не всичко е розово извън бг, а много са там, и възрастни и млади и всякакви, а и транспорта е много скъп, разчитате на парите на извън бг, ама само те си знаят как ги изкарват и в един ден на седмицата изкарват дрехи и всичко най най и се бият българите за овехтелите им дрехи тенджери тигани и каквото се сетите, а техните ядат със златни лъжици, ако не празното квадратче най-добре, нямам на идея, но не за мен, а за отчайващите хора по света, не са малцина,ужас,потресаваща е картината и в бг и извън нея

Ей хептен априлски пленум на партията си я подкорал бе другарю старшина или бившо закапече!Дво милиона и половина българи работят учат и просперират в Европа и изпращат на роднините си пари в България!Ти ги изкара като руските алкохолици които спят по пейките!За вас ужас големият процент от Българите са устроени добре,а България се ограбва от руската агентура която пак точи зъби за ,,национални проекти" за източване на България от Русия!

Човече - жалко , че няма нормални лудници ( с по десет легла) в стая, много скъпо стана приютяването на индивиди като теб и грижите за хора та с умствени дефицити. Сега нямаше да ти четем несвестните бръщолевения!

Не са зам. министри, Цачева. Надзорниците са на министрите!

Цачева да си гледа бобеца и много да не говори за леви и комунистическо минало.

Обаче не се притеснява за сигурността на полетите в БГ ръководени от РВД в чиито редици се труди нейният съпруг с квалификация по гробищна архитектура, една достойна професия, но не съвсем приложима в авиоиндустрията.

В РВД под 5 000лв заплата няма за оперативния състав. Не ми се вярва да е чистач или да е в ескадрилата на ЛЕВАТОРИ- комплексен агрегат за изпомпване, почиставане и дезодориране на самолетните тоалетни. Ама и там заплатата е 4 000 /месец.

Брей ,много притеснителна тази Ц.Ц. Не бой се, ББ ще те направи правосъден министър и ще пребориш престъпността. Зора е да сте пак на власт, нали ? Ей, то хубаво било бе.

Ами, Цацо, те или ще са от тези правителства или от ваш'то...

Старите номера на ГЕРБ по нов начин, че това е популизъм е ясно вече на всеки - нали и при първия им мандад щяха да растат доходите - а то нарасна безработицата и дълга - ама многоооо нарасна дълга,че не му се вижда краят кога ще се плати от данъкоплатците. Затова - НЕ НА ГЕРБ, всечки друг - ДА.

Тая Цачева постоянно доказва какъв елементарен човек е. И това чуд-ще беше председател на парламента, че се натисна и за премиер. Като я знаем какъв юрист е била в Плевен, освен в партията на тиквата, никъде другаде нямаше да вирее толкова време, че и да се прави на умна и красива.

Натисна се за президент, за премиер си имахме друг простоват човек.

Докато не спрем с това, кой от коя партия е, оправия няма.То ти като си от герб, мнооого допринесе за просперитета ни.Трябват ни умните, образовани хора, а не партийни пачаври, дето бришат от една партия в друга, само и само да са във властта.

А аз колко се притеснявах години наред с президент като Вашият Роско с премиер като Вашият бице, с председател на парламента като Вас, с министър на отбраната като Ненчев, външен като Митов......... И десетките и, стотици и хиляди Ваши знайни и незнайни подлоги и продажници на Родината. Знаете ли колко АЗ се притеснявах и продължавам да се притеснявам за натворените глупости и откровени простотии. А Цеце? Срам нямаш ли? Гледаш ли се сутрин в огледалото или те е страх.....

Тая рабфаковка, партийна секретарка на БКП има наглостта вчера да отиде да отдава почит към жертвите на комунизма!!! Доповръща ми се! Намаше ли кой да я натири с шутове от там?

Днес от 14 часа на площада в кв Горна Баня ще се проведе митинг шествие на БСП Ще присъстват другарите Станишев Вигенин Меликов Тържеството ще завърши на жп гарата с традиционното мазане с грес на релсите ЗАПОВЯДЯЙТЕ ДРУГАРИ

Борецоффф е в Симитли. Щял да се забави...

То Цецка ще е там!

"Образованието ще бъде национален приоритет, уточни бившият председател на парламента." Ибаси смешката... Мухахаха... Ади нема нужда, а... За 27 години образованието е било приоритет на АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ правителства - без нито едно изключение. И ето докъде се докарахме - от страна, от която Швейцария вземаше пример за реформирането на средното си образование, до 60-70% функционално негамотно младо поколение и 20-30% тотално неграмотни. Абсолютно същото може да се каже и за здравеопазването и културата. Нищо добро не се случва с приоритетните области, очевидно. Комай по-добре ще бъде приоритет да бъде чалгата, сериалите и ММА тренировките сред учениците, щото забелязвам, че училищните побоища са на доста аматьорско ниво - засега няма нито един убит ученик, а откога е време...

Ами стили се милите за образованието! Малко им е късничко вече, но все пак може да прочетат някоя друга книжка, освен за Винету и Токаихто!

Цецкей, ти по-добре се притеснявай за предстоящите избори.

Сбогом Цецке !

Да ти призная, тетке, аз повече се притеснявам, че просто същество като теб 2 пъти беше председател на Народното събрание.

А, що?! Цецка е откривател - каза, че петелът е безгръбначно. :)))

Sm3hurk0

И Аз съм притеснен, че само едни и същи калинки обикалят по партиите от сума ти години и ми иде да дам интервю за "Криминална Хроника", ама си трая ....

И КАКВО ТЕ ПРИТЕСНЯВА ДА НЕ ВИ ОТКРИЯТ КРАЖБИТЕ ЛИ???????????? И ОТ КОЯ ПАРТИЯ ДА БЪДАТ ОТ ГЕРБ ЛИ??ЦЕЦКЕ Я ИДИ ХВАЩАЙ ЧЕРПАКА И ГОТВИ НА МЪЖА СЕ ААААА ТИ СИ ИМАШ ПРИСЛУЖНИЦА ТАКА ЛИ??????

Г-жо Цачева, аз повече съм се притеснявал как Вие в качеството си на екс-Председател на Народното събрание бяхте, и още сте съдружник на "Акцио Консулт" ООД, с булстат 114 601 332 от 22.04.2014 г. по справка от Търговски регистър със интересен предмет на дейност : КОНСУЛТИРАНЕ НА БЪЛГАРСКИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА ОТНОСНО ЮРИДИЧЕСКО СТРУКТУРИРАНЕ И МЕНИДЖМЪНТ В Т.Ч. НА НОВОСЪЗДАДЕНИ ПРЕДПРИЯТИЯ В КРИЗА; САНИРАНЕ;ПРИДОБИВАНИЯ ИСЛИВАНИЯ;ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО/БЕЗ ПРОЦЕСУАЛНО/; УПРАВЛЕНИЕ НА ПРЕДПРИЯТИЯ; МАРКЕТИНГОВА ДЕЙНОСТ; ПОСРЕДНИЧЕСТВО И АГЕНТСТВО НА МЕСТНИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ЛИЦА; СЧЕТОВОДНИ И ДАНЪЧНИ КОНСУЛТАЦИИ; БИЗНЕС ПРОГНОЗИ И АНАЛИЗИ; КОМПЛЕКСНИ УСЛУГИ В ОБЛАСТТА НА ПРИВАТИЗАЦИЯТА И СЛЕД ПРИВАТИЗАЦИОННИЯ КОНТРОЛ; РАЗРАБОТВАНЕ НА СТРАТЕГИИ И ЗАЩИТА НА КОНКУРЕНЦИЯТА; РЕКЛАМНА И ИНФОРМАЦИОННА ДЕЙНОСТ; ТУРИСТИЧЕСКА ДЕЙНОСТ; ОРГАНИЗИРАНЕ НА КВАЛИФИКАЦИОННИ КУРСОВЕ, СЕМИНАРИ, СИМПОЗИУМИ И ДР. И при наличието на абсолютен конфликт на интереси все пак имате интересни сегашни разсъждения !!!

Народа ти даде оценката- слаб 2!

Баба Грозолана работи активно по рейтинга на г-н Борецофф

много я боли таз женица, хаха че не я пред камерата! А иначе нали ги виждате колко са тъпички, продължавайта да им фърляте глас и бързичко ще бъдете заровени в дупките!

Мерак за тесняк

Алллоууу, РАБФАЦИТЕ да си налягат партакешите. ВРЪЗКАРИ

станала президент, вероятно с метла щеше да летиш до Брюксел, извадиха късмет, няма да строят летище.

Като гледах снимките на Радев в НАТО си представих, как ли би стояла фигурата на Ц.Ц. пред строя и офицерите ? .!.

Цачева я притеснявало, то и мен ме притесняват силно министрите от всички правителства!!! И съдиите, и депутатите също ме притесняват!!! "Един депутат казал на друг - След 50г. България ще е богата страна. - Жалко, че нас няма да ни има. - Ами то, колега, затова България ще бъде богата страна!"

Бате е решил да ги губи изборите и пуска цецката- върши работа и то много. Тя е машина за губене на избори. Явно иска да си почине няколко години и това не е лоша тактика щото човек се изхабява.

Красавице неземна!Свърши вашето кадруване, свърши! Сега си яжте кротко милиончетата , които спечелихте от комисионни за мръсни сделки и си трайте поне. всичко хубаво има край!

А на нас ни писна от ренегати и "фурнаджийски лопати" като вас , мошеници ниедни !

недей рева като булка за хой. Никой не ви караше да си подавате оставката. Можеше с "патериците" да си доизкарате мандата и да направите още 10-тина милиарда нови заеми. Грешката на Гробарите е, че се мислят за вечни и незаменими.

Наглите лъжи на тая дърта комунистка са светотатство и върховен цинизъм!

От справка в архивите, включително и тези на гробището в Плевен, се оказва, че в списъците липсва името на Иван Цачев, дядото на Цецка, с изпълнена смъртна присъда от 1952 година. Интересно защо, другарке Цачева?

vasil

Почти целият архив на осъдените политически затворници в Плевенския затвор и голяма част за Пазарджишкия са унищожени още при соца.Например много дейци на ВМРО не се знае точното време и обстоятелствата на смъртта.Документи няма,но и хората ги няма.

ico_all

Тия от ГРОБ се сещат за доходите на хората само когато са в предизборна кампания а дойдат ли на власт се занимават само с КРАДЕНЕ. А докато заплатите на учителите станат двойни няма да останат никакви деца в БГ освен циганета.

Точно така. Ще останат само циганета и ще бъдат учени от учители цигани, т.е. двойните заплати пак ще ги вземат циганите. Иначе казано ГРОБ мислят пак само за циганите, защото от там им идват гласовете!

Почнаха сладките обещания и аз започвам да си събирам благите думи - коя партия как ще ме оправя;) Засега: - ГЕРБ ще ме оправят образователно и доходно; - БСП - енергийно и данъчно; - ПФ - пенсионно и сигурно; - РБ - правосъдно и корупционно! Е, дума да няма - предизборно отвсякъде ще съм оправена! Кеф, бе;)) А следизборно - обикновено ми се получава "започната и недовършена";))

СТАРИТЕ МУЦУНИ, ДЕТО И ТЕ САМО ЛАПАТ И РАЗТЯГАТ ЛОКУМИ. ТОЯ ЛАЗАР ЛАЗАРОВ БИЛ В 3 МИНИСТЕРСТВА ЗАМ. МИНИСТЪР, АМИ НАПРАВО ЗА МИНИСТЪР СТАВА, СМЕШНИЦИ

Цачева не съжалява, че е участвала в надпреварата за президентския пост въпреки загубата. Тя признава, че това е бил един протестен вот с желание за промяна, но според нея хората вече се убеждават, че отново е ставало въпрос за предизборни обещания. ХАРАТА НЕ ИСКАТ ДА ЧУЯТ ЗА ТЯХ/гербавите/ , ПАРТИЙКАТА ЗА ВЛАСТ МИСЛИ!!!!!!

Благодарим ти, Цвечке Цачева! Без теб, генерал Радев нямаше как да спечели изборите!