Коментари - Най-високото българско знаме бе издигнато край Пловдив (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че не е украйнското!

Такова знаме с герб, което сте показали на снимката по конституция не съществува. Стигнахме дотам, че китайците, които ни печатат и шият знамената да определят техния вид. Освен всичко друго, зеленият цвят на знамето от снимката не отговаря на цветовия нюанс според конституцията. Едно време цветът наистина беше тревистозелен, но сега вече е синкавозеленикав, смес 50:50 между зелено и синьо.

При това създадохме най-комплексарския кичозен герб в Европа - глутница лъвове, купища кръстове и корони - абсолютна отврат!

Абе стига си говорил глупости бе хората са направили нещо хубаво и българско той се размрънкал тука че не бил по конституция герба ей неблагодарници колкото искаш все нещо ще намерят да оплюят тъпанар

Кой идиот е писал "статията"? И накрая знамето е много по-ниско от руския окупатор Альоша на Альоша тепе.

Създавате проблеми на Северна Македония! Ще се чудят как да издигнат тяхното знаме по-високо.

Добре е, че помаците все още са запазили българското си самосъзнание дори и в Чикаго! В Пловдив освен помаци и мангали, други не останаха да живеят.

Така е, отидоха в столицата...

Тва мерило за какво е? 1. Парите можеха да идат за нещо по полезно. 2. Далеч по патриотично е сите тия патретоте, да си беха закачили по едно българско знаме на домовете си, и да беха убедили роднини, приятели и съседи да направят същото. Ама не. Булгалар, булгалаааар!

Всеки има право да похарчи собствените си пари за каквото реши! Ти защо вместо да тролиш тук не свършиш нещо полезно, а само мърмориш като не наебана свекърва?

Царе сме да викаме и крекаме за глупости.. Що не направим най-хубавата кола или най-бързия компютър? Щото се иска пипе..!

Мярка за патриотизъм......!?!? Не , еталон за глупост.......... Парите е можело ,да бъдат оползотворени - в полза на нечие здраве.....за спасяването на нечий живот....... Но,да ударят калпака в земята,той да бухне.....хората да чуят и да ги видят кои са......... Че и деца поканили.....с "възпитателна цел" може би...