17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това летище е голям срам. В понеделник посрещнах колеги и умрях от срам докато се качим в колата и напуснем района. Паркингър е разбит, много места са блокирани заради течове и други проблеми. плаща се само на бариерата. Не знам за какво точни ми взеха 8лв за час и половина престой. Качеството на услугата далеч не отговаря на цената си. В самото летище нямаше вентилация и беше много горещо и задушно...

И като тръгнеш към София от двете ти страни са красотите на Дружба. Порутени панели в пъстри цветове с полуолющени фасади. Тъжна картинка.

Интересното е, защо се изчака да изминат 10 те години, в рамките на които има задължителна гаранция при строителството! Тук може би, някой от народните герои от НДСВ могат да си кажат!

Освен, че съм посрещал и изпращал, съм си оставял и колата докато съм извън страната. Като цена беше приемлив, но иначе беше ужасен и като чисто нов. А на въпроса защо чак сега. Ами сега летището има частен концесионер и е в негов интерес паркингът да стане по-добър. Досега го управляваше държавата и се появи частен паркинг наблизо с трансфери до терминала, в чийто интерес е паркингът на летището да е зле.

Айде,холан!Много си е добре пейзажа!Какво да кажем за влизащите в София от Калотина-минава се покрай ци.ган.ските махали-пейзажа е като от филм на ужасите!

Махнаха ги циганите до околовръсното