17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мечтаната демокрация на реднеците

За съжаление, стрелбата в САЩ се превърна в някакво ежедневие.

Аве , КЪДЕ се изпокриха сега ония помияри , които само допреди час време КЪЛНЯХА Лукашено затова , че ловял престъпниците още от въздуха ???

избухнала в края на улица тупик, баси формулировката :)

Tо отдавна е така в САЩ.Като позволяват да се продава оръжие на всеки,така че е .Сигурно някой психясъл ,който не си е пил хапчетата,илие някой чернокож който е решил че нещо му е криво взел пистолета и стрелял.

поне 300 милиона са

Я направи сега и един анализ, поради какви причини се трепят в СССР2? Там нито продават оръжие на всеки, нито негри има?

Обикновено трепят соросите,затова квичиш че тука трябва да ви изметем

Американската мечта ...

Тренирата за гражданската война, която ще предизвика сегрегацията на белите хетеросексуални християни.

А ма пак ли Сорос виновен, бе? Ти да видиш... я погледни тоя Сорос да не се крие под кревата ти, че нощно време обикаля из вас и ти яде мезето за ракията, тоя гад....

Промяната на етническия състав в САЩ е необратима и те скоро ще заприличат на Бразилия.

Единственото спасение е щатите да бъдат разделени на такива в които живеят само бели християни и останалите.

Малко ме вълнуват проблемите на щатите. Тук има достатъчно бедни, гладуващи и болни, които умират всеки ден. Какво ни занимавате с тях?

Няма страшно в изявление пред журналисти Джен Псаки заяви че Джо и и другите ще работят по организациите за превенция на престъпления и няма да се допускат такива работи. Нищо че престъпността расте с пълни сили, като убийствата са най-високо ниво от всякога и не се вижда светлина в края на тунела. "Дебатите за масовото притежание на огнестрелни оръжия в страната отново са на дневен ред" Е като забранят всички пушки под категорията "assault rifles", въпреки че такава няма, хората ще спрат да се избиват с пистолети.

Мда... Това са единствените 5 човека, които са били убити вчера по света...

"По думите на полицейския шеф в Уест Джеферсън Крис Флойд стрелбата е избухнала в края на улица тупик, което говори, че жертвите са били живи мишени. " опитвам се да вдяна - какво се казва в това изречение... малко помощ?

Тия от качат и почват да стрелят наред. Като президента иткача и народа също.

докато не бъдат застреляни няколко говернатори, сенатори и поне двама министри - няма да има забрана за оръжие!

какво да ви кажа, маймуни с калашници: https://www.youtube.com/watch?v=GhxqIITtTtU

добави още 20-30 милиона... от които според техните разбирания - не повече от процент "заслужават" да живеят в щатите... останалите са им излишни.

Негрите се гърмят, какво ни интересува?

браво - има минус! моля, вместо това - помогни ми да схвана за какво става дума в това изречение. имам сумнение че "улица тупик" би трябвало да означава улица двата върха. но цялостния смисъл с живите мишени не ми се връзва...

В САщ няма как да се наложи забрана на оръжията. Даже ако сериозно се опитат да направят това нещата само ще станат по зле. А пък и тяхната идея е че ако се забранят всички автоматични оръжия, най-вече пушките хората ще спрат да се стрелят с полуавтоматичните пистолети!? Защото всички престрелки са винаги с полуавтоматичните пистолети!

да живееш в дървени бараки срещу ипотека и да те гърмят всеки ден, е това е благоденствие мечта в САЩ.

Това е ежедневие в ''най демократичната'' страна в света дето вечно гледа да налага ''дмокрацията си'' по чужди територии..

Означава задънена улица...

Тия дървени бараки са десетки пъти по луксозни от мухлясалата ти вмирисана панелка

ами отивай да живееш в луксозните бараки.

Тенденцията в САЩ се запазва , ако не е всяка седмица, то поне на 10-15 дена стрелба с много убити. Американците нещо изперкват, нещо там не е наред, а се бият по гърдите че са най-свястната демокрация в света. Явно, бедните като стават по-бедни с всеки изминал ден, а богатите по-богати в обществото назряват и конфликтите и все някой превърта и грабва пушката, а пушки там колкото искаш.

PEYTSCH

Негри ли са ?

_stankow

Там може. За Америка това е израз на дълбоката им привързаност към демократичните ценности !

_stankow

Какво да не им е наред - перестройка ги тресе.

_stankow

"Тупик" на руски е като българското "кьор сокак" :D :D

_stankow

Оръжията, които могат да стреля "на редове" винаги са били забранени за гражданска употреба в САЩ - свободна продажба и т.н. Казвам опростено "на редове", за да бъда разбран, да не спорим кое е автоматично, кое полуавтоматично, кое самозарядно оръжие. Само с разрешение и регистрация. Продават се приспособени за стрелба на "единични изстрели". Друг е въпросът, че това изменение може да се преодолее технически, пък и незаконно оръжие се намира.

От САЩ пак пристигат добри новини

Цяла нощ не съм спал от вълнение какво ли се случва в Уест Джеферсън, предградие на Кълъмбъс!

"стрелбата е избухнала в края на улица тупик, което говори, че жертвите са били живи мишени." Скюзми лелче, я пак???

Искаш да кажеш на черенокожите...

Краварника Америка, страна от третия свят....това там си е нещо напълно нормално и ежедневно....факт

Спрете синтетичната дрога!

Проблемът е че започнаха да изнасят тая мода и в Европа...наскоро бе в Русия