17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Спрете синтетичната дрога!

Краварника Америка, страна от третия свят....това там си е нещо напълно нормално и ежедневно....факт

Проблемът е че започнаха да изнасят тая мода и в Европа...наскоро бе в Русия

"стрелбата е избухнала в края на улица тупик, което говори, че жертвите са били живи мишени." Скюзми лелче, я пак???

Цяла нощ не съм спал от вълнение какво ли се случва в Уест Джеферсън, предградие на Кълъмбъс!

От САЩ пак пристигат добри новини

_stankow

Там може. За Америка това е израз на дълбоката им привързаност към демократичните ценности !

PEYTSCH

Негри ли са ?

Тенденцията в САЩ се запазва , ако не е всяка седмица, то поне на 10-15 дена стрелба с много убити. Американците нещо изперкват, нещо там не е наред, а се бият по гърдите че са най-свястната демокрация в света. Явно, бедните като стават по-бедни с всеки изминал ден, а богатите по-богати в обществото назряват и конфликтите и все някой превърта и грабва пушката, а пушки там колкото искаш.

_stankow

Какво да не им е наред - перестройка ги тресе.

Това е ежедневие в ''най демократичната'' страна в света дето вечно гледа да налага ''дмокрацията си'' по чужди територии..

да живееш в дървени бараки срещу ипотека и да те гърмят всеки ден, е това е благоденствие мечта в САЩ.

Тия дървени бараки са десетки пъти по луксозни от мухлясалата ти вмирисана панелка

ами отивай да живееш в луксозните бараки.

Негрите се гърмят, какво ни интересува?

какво да ви кажа, маймуни с калашници: https://www.youtube.com/watch?v=GhxqIITtTtU

Тия от качат и почват да стрелят наред. Като президента иткача и народа също.

"По думите на полицейския шеф в Уест Джеферсън Крис Флойд стрелбата е избухнала в края на улица тупик, което говори, че жертвите са били живи мишени. " опитвам се да вдяна - какво се казва в това изречение... малко помощ?

браво - има минус! моля, вместо това - помогни ми да схвана за какво става дума в това изречение. имам сумнение че "улица тупик" би трябвало да означава улица двата върха. но цялостния смисъл с живите мишени не ми се връзва...

Означава задънена улица...

_stankow

"Тупик" на руски е като българското "кьор сокак" :D :D

Мда... Това са единствените 5 човека, които са били убити вчера по света...

Няма страшно в изявление пред журналисти Джен Псаки заяви че Джо и и другите ще работят по организациите за превенция на престъпления и няма да се допускат такива работи. Нищо че престъпността расте с пълни сили, като убийствата са най-високо ниво от всякога и не се вижда светлина в края на тунела. "Дебатите за масовото притежание на огнестрелни оръжия в страната отново са на дневен ред" Е като забранят всички пушки под категорията "assault rifles", въпреки че такава няма, хората ще спрат да се избиват с пистолети.

докато не бъдат застреляни няколко говернатори, сенатори и поне двама министри - няма да има забрана за оръжие!

В САщ няма как да се наложи забрана на оръжията. Даже ако сериозно се опитат да направят това нещата само ще станат по зле. А пък и тяхната идея е че ако се забранят всички автоматични оръжия, най-вече пушките хората ще спрат да се стрелят с полуавтоматичните пистолети!? Защото всички престрелки са винаги с полуавтоматичните пистолети!

_stankow

Оръжията, които могат да стреля "на редове" винаги са били забранени за гражданска употреба в САЩ - свободна продажба и т.н. Казвам опростено "на редове", за да бъда разбран, да не спорим кое е автоматично, кое полуавтоматично, кое самозарядно оръжие. Само с разрешение и регистрация. Продават се приспособени за стрелба на "единични изстрели". Друг е въпросът, че това изменение може да се преодолее технически, пък и незаконно оръжие се намира.

Малко ме вълнуват проблемите на щатите. Тук има достатъчно бедни, гладуващи и болни, които умират всеки ден. Какво ни занимавате с тях?

Единственото спасение е щатите да бъдат разделени на такива в които живеят само бели християни и останалите.

Промяната на етническия състав в САЩ е необратима и те скоро ще заприличат на Бразилия.

Тренирата за гражданската война, която ще предизвика сегрегацията на белите хетеросексуални християни.

Американската мечта ...

Tо отдавна е така в САЩ.Като позволяват да се продава оръжие на всеки,така че е .Сигурно някой психясъл ,който не си е пил хапчетата,илие някой чернокож който е решил че нещо му е криво взел пистолета и стрелял.

Я направи сега и един анализ, поради какви причини се трепят в СССР2? Там нито продават оръжие на всеки, нито негри има?

Обикновено трепят соросите,затова квичиш че тука трябва да ви изметем

А ма пак ли Сорос виновен, бе? Ти да видиш... я погледни тоя Сорос да не се крие под кревата ти, че нощно време обикаля из вас и ти яде мезето за ракията, тоя гад....

избухнала в края на улица тупик, баси формулировката :)

Аве , КЪДЕ се изпокриха сега ония помияри , които само допреди час време КЪЛНЯХА Лукашено затова , че ловял престъпниците още от въздуха ???

За съжаление, стрелбата в САЩ се превърна в някакво ежедневие.

поне 300 милиона са

добави още 20-30 милиона... от които според техните разбирания - не повече от процент "заслужават" да живеят в щатите... останалите са им излишни.

Мечтаната демокрация на реднеците

Искаш да кажеш на черенокожите...