17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ужас. Нещастниците ще ги заряваят направо в мината и няма да има никакви следи. По този начин ще си оправят статистиката

И в тая дупка ли ще ги "лекуват" Това прилича повече на ... което вече не е лечение

Това на снимката НЕ е "най-голямата сибирска златна мина", а най-голямата ДИАМАНТЕНА мине в Сибир! Да ви имам журналистите и общата им култура!

Това само в главата на руснаци-болшевици може да възникне.

Лапсус: не "мине" а мина. Просто грешка от бързане. Извинете!

Ти да не си Лъчо-Мозъка бе, киек?!

това не е ли мината заснета в българския филм Ага

В Русия тестовете са изключително масови а не само на хора със симптоми или рискови групи. От това проличава и реалния % смъртност - около 0.1%

И информацията от там винаги е вярна казваш? Браво! Маладец!

Се напъват за руско злато, ето сега рашките ше им го продават с подарък от все сърце

Пратили са военните да ги "лекуват" като директно ги копаят в голямата дупка? Бравус! Така се прави статистика, всичките ще ги водят един вид "оздравели" :)))

е как смъртността ще е 0.1%? вие изобщо можете ли да смятате? 2 700 човека от 290 000 са към 1 %.

Напъвал им се някой за нещо на рашките. Просто това им остана след като газтта им се срина а петрола само ние им го купуваме.

Първо им пускат банките с разтвори, после- от леглото направи в забоя! Двойна норма, да си платят лечението!

Много грозни сравнения и предположения ми минават през главата, като гледам бъдещата болница.

Значи четете огромната празнина в черепа му

Тук няма да коментирам, идиотите изказващи се тук, да си живеят с идиотизма си и да си пият хапчетата.

Златна мина става полева болница !? Това и Гьобелс не би го измислил ! :)) Извинявам се ама явно някой по трасето пак ги натропа големи ! :)) Мина в болница ? Вие руски издания четете ли преди машинално да копирате от някъде ? В Красноярск военнотранспортните самолети прехвърлят персонал и специална военна техника на 100-ти отделен полк за логистична поддръжка. За да направят това, те се нуждаеха от 20 полета. Общо 55 единици специална техника и 60 военни специалисти са доставени в града. Пристигащите военни ще бъдат ангажирани с разполагането на полева болница в село Еруда, област Северен Енисей. Отрядът на Министерството на отбраната е сформиран за подпомагане в борбата с коронавируса в Красноярския край от името на Владимир Путин. Като се вземат предвид новите пристигащи, в момента в района на Северен Енисей работят 200 военнослужещи, включително 77 лекари и младши медицински специалисти, както и около 100 единици специална военна техника. Можете да триете, пак ще намеря начин да го постна !!!

Като ти чета първия ред от писанието, май трябва да ги смениш че не ти помагат!

а не в мината. чао.

браво, само така. Това си е стара руска традиция: всички които не са полезни на партията и държавата се изолират в отделни колонии, където докато се лекуват от вредни мисли и други болести, работят за благото на партията. Естественно, със това се подразбира голямо текучество на хора, но това текучество лесно се решава с голямо и редовно попълване на редовете поправящи се. Така в СССР цари мир и любов, всички са здрави, доволни, имат всичко което им е нужно и са щастливи. Ура другари за партията която се грижи за нас.

се случват и чудеса. на които балъците, разчитащи само на един източник, вярват.

Китайците атакуват единсвтвените си два конкурента, които им пречат да станат световна супер-сила №1. САЩ и Руската Федерация. А САЩ и Руската Федерация имат много повече общи "ценности", отколкото КНР с тях. Имаше един хубав виц още преди 10 ноеври: "Кога китайците ще завземат света? Когато разберат, че цял живот са яли гарнитура, вместо основно." Ориз, демек. Е, вече са разбрали.

Докато Русия и американците се разправят на кой му е по-голям, китайците ще изкупят целия ЕС. После и Африка.

С хомеопатия целият свят щеше да е забравил за два месеца за измислената пандемия! Обаче светът си е прост, освен това и много лаком... фармацевтичните акули и банкстерите как инак ще си пълнят гушите и ще държат овцете под контрол?!

Излиза, че болните от ковид 19 ще ги пращат да бачкат по сибирските мини!

Казаха, че първо Сибир щели да взимат.

Ти па си много убава :)

Не знам кой какво щял да изкупи, но знам че Европа вече е замязала на Африка и Близкият Изток. Пълна с черни паразитиращи първосигнални примати...

Тази "болница" е стъпка първа за "Окончателното решение" на епидемията от коронавирус в Русия. Втората стъпка е като минат багерите и тракторите отгоре и заравнят терена - ефекта ще е двоен: Заболели няма, умрели също. Това е отработен вариант още от Октомврийската революция и Сталинските чистки.

Който е против лилипута, е болен от капиталистическия вирус и отива на оздравителен труд в сибирските мини.

Заточението в Сибир е по-старо от октомврийската революция.

се за остроумен ли?

Тези, дето цъкат минусчета, наясно ли са или просто с дебилната си природа правят нещо, без да се замислят, както винаги... Дали сте забелязали от колко седмици в Хонг Конг няма нови заболелиу да не говорим за смъртни случаи?! Не е само до мерките, защото там не са затваряли обществените места и животът си върви. Раздадени са на няколкоостотин хиляди души хомеопатични лекаррства профилактично. Същото направиха и в Куба. А в Мозамбик се справят успешно с тяхна билкова комбинация.

започнаха с наште бабки

напишете за откритите тези дни 17 болници със стотици легла всяка, построени за рекордно кратък срок, със съвременно оборудване и всички условия, построени от вонните, от техните строителни войски. жалкари. апропо, и нашите строителни войски доста изпонастроиха навремето - а сега?

Прав си за заточението, но ямите са си чисто сАвецки опит - нали така се справят и с последния руси цар и семейството му, за останалите да не говорим.

в различни региони, със срок на "годност" 50 години, еи представлявйт трайни боолнични постройки с многофункционално предназначение - не само за ковид. а сега трийте, щото е неполиткоректно.

"Есть человек - есть пробльем. Неть человека - неть проблема. " избрани цитати

прочете ли си написаното? Излиза,че болницата е в мината. Да не се очаква болните да копаят метали? Хумор и сатира. Който е превеждал от руски е спал дълбок сън.

снимката не съответства на действителността. мобилната болница представлява нещо като грамаден палатков лагер. сигурно много се веселите като си пишете статиите и ги илюстрирате с грешни амолети, танкове и прочее.

Заразените - в Сибир! Нет человека - нет проблемы!

и ми наслагах минуси, обаче едновременно сме мислили в посока габровски шегички. мобилната болница е насред ширнало се наблизо поле. но карай, нали им е весело и правят хубав трафик.

първосигнално реагиращ, така е програмиран.

щом златните им мини стават на болници, какво ли ще превърнат в златни мини

Хомеопатията почва да действа едва когато се стигне до алопатията;) Апропо: През 1987 година Жак Бенвенист публикува статия, а ограничен брой други изследователи от Френския национален център за медицински изследвания за кратко поддържат твърденията му, че е доказал експериментално наличието на въздействие на един-единствен хомеопатичен разтвор на антиимуноглобулин Е върху биологична система, и по-точно Basophil granulocyte – вид бяло кръвно тяло. Финансирането на научното звено около Бенвенист е предоставено от хомеопатичната компания „Боарон“, което само по себе си поставя под съмнение непредубеденост на експеримента. Впоследствие се доказва, че механизмът, по който са фалшифицирани резултатите, е манипулиране на статистическите резултати с цел отхвърляне на крайно „нежелателните“ и подсилване на „изгодните“ данни.

това е фейк! в россия няма вирус, и неможе да има!

може да приемат американци и британци

Полево гробище?

разбирасе че стават за болници! тъй заразените миньори ще се лекуват без откъсване от производството!