Най-голямата германска оръжейна компания получи поръчка от Бундесвера за €400 млн.

Обявената днес сделка е за срок от седем години и е част от стратегически проект за тактически комуникации

Обратно в новината

Коментари - Най-голямата германска оръжейна компания получи поръчка от Бундесвера за €400 млн. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Европа реагира на имперските руски интереси.... скоро цяла Европа ще се въоръжава, като мин 2-4% от БВП на държавите.

:)))400 милиона разделени на седем години те какво ще дадат на Украйна:)))

Оръжие ще им дадат, но украинци откъде ще им намерят.

Запада успя да качи Русия на военни релси и обедини руския народ, както никога не е бил обединен. И сега Запада страх го тресе.

Запада въобще не го е страх, защото има модерна авиоция, за разлика от ретро СУ-тага от миналия век, които дори небето над Украйна не можаха да спечелят.

В допълнение комбинираните слушалки задължително трябва да възпроизвеждат перфектно говор на турски език, арабски език и иврит! Луксозният вариант да има и автоматичен превод на немски език! А супер луксозният и на руски език, но това вече е конфиденциална информация! п.слов: Нали тези специалисти от Райметал трябва да мислят и за бъдещето си!

ха сега познайте къде ще има конфлокт(война)? Някъде около балтийските държави, че това 400млн са малко, трябват още пари за някои , а за други мизерия и глад, и смърт за други.

Ще дават оръжие на Украйна до пълното ѝ опустошаване.

Райметал почти завърши завода за танкове в Украйна ...ще се трепят орки;))))

тваде и кога въшко? ше мрете тва гурбетдобитъка тегаво стана за вас у калните еврониви щот и от там ви ищритват лабаво нема наньо... ББААХАХА

Американските криминали лапнаха 200 милиарда от войната а за немските балъци 400 милиона. Айде да не са капо

Ха ха хаааа! Голям майтап! Кой ще си служи с това оръжие? Джендъри ,араби и негри ли?

Конфликтът в Украйна е интрига, финансирана от САЩ. САЩ е плащала на нацистки организации да убиват руснаци, за да предизвикат Русия. Русия само реагира след многократни опити да реши проблема с убийството на руски деца и жени в Украйна от нацисти. Главната цел в въвлиочане на ЕС, за да се разруши икономиката на ЕС, защото САЩ са много зле и ако ЕС остане силен, САЩ губят господството си. Днес целта вече е постигната, но превъртат още милиарди през военното производство. А целта на САЩ е да завъртят милиарди във военната индустрия, за да нахранят изгладнелите еврейски фамилии, които упралвяват Федералиния резерв и военния комплекс, сиреч САЩ. В САЩ този безконтролен н апрактика бизнес върви от столетие насам. Военната промишленост е под секретност и печели толкова, колкото иска от тези поръчки. В ЕС това е новост, която Урсула иска да прокара, но явно не й с отдаде до сега. Ето че започва да успява. Ще вкарат милиарди във военните производства, за да напълнят половината от тях в джобовете си. Апорпо, с ваксините това беше номерът, за това истерията по ваксинирането с принуда. Урсула е дадена на съд за това, но имаме неофашистки режим, който потиска пресата и спира съдебните процеси. Въпреки че в момента от ваксините умират повече хора, отколкото от Ковид, съдебните дела не вървят, а медицинските данни и данните за свръх смъртността във ваксинираните държави вървят само по канали в Ютюб. Официалната преса е смачкана, което е характерно за първоте етапи развитието на фашистки режим.

Две бригади на украинските въоръжени сили избягаха от Очеретино. 47-ма механизирана бригада е една от най-добрите бригади на украинската армия. Оборудван с американски бронирани превозни средства и обучен по стандартите на НАТО унизително избягаха.

Що са избягали?

Страха е голямо шубе

Там може да е имало някаква заплаха!

Тези 400 милиона вероятно са за успокоение. в друга статия се говореше за военен бюджет от 100 милиарда евро!!! Въпросът е, че Германия поема по нов път, да поеме лидерството на Европа! Скоро британците ги обвиниха, че те не се държат като лидери. Въпреки че Германия има основен принос към военната помощ за Украйна, оставят впечатлението, че британците лидират процеса!

Онзи ден дирът пусна статия за плачевното състояние на немската инфраструктурата (от немски източник). Обаче наливат мангизи във ВПК. У там е същото като при нас, народа е последна грижа.

Европа е във война! Тази война не е на Русия срещу Украйна, това и Путин го каза! Тази война е за налагане на Нов Световен Ред, каквато е била целта и на Хитлер!

Браво, нацистките фабрики се събуждат от дълбок сън готови да допринесът отново за развитието на Света.....

Германците ще се вземат в ръце, особено пък Тръмп ако спечели изборите! Военната им индустрия ще изненада света! Изобщо няма да има съмнение, че ще покрият нужните 2 % от БВП!

Военните комплекси и Фарма комплексите. Отзад Банкерите. Явно това ни е бъдщето. Ще ни трепат с мизерия, сваляне на стандарта, войни, вируси. И никой нищо не може да направи. Щото всички глобално сме просто едни овце за дране и клане.

Това се отнася с пълна сила за Русия.Своляте на стандарта,войни,вируси

Смях, Метрополитена в София пуска общствени поръчки годишно за повече пари :))) а НКЖИ да не говорим,

И като започне една комуникация. Ще комуникираме докато руснаците ги заболят ушите и измрът на фронта.

Всички знаят,че руснаците освен безочливи са и нагли и глухи