Бургас е най-добрият град за живеене и любим на хората

Церемонията, с която завърши 11-ото издание на националния конкурс, провеждан от Дарик, се състоя днес в столицата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как може да кажете, че това е най-добрия град за живеене? Сега всички шопчета ще се пукнат от яд.

Единственото нещо, в което Бургас наистина е НАЙ, това са двете категории: Най-малкият град в света с платена зелена зона и Най-голяма величина на съотношениено синя зона / обща площ на града. Тези два приза са си чист Рекет в нечувани размери. Но пък така освен за джоба на кметчето и на Крадимир Стойчев има и за закупуване на незаслужени титли

С най-много ЛАФКИ, и продължават да никнат нови! Колко лесно става - с една докладна на кметчето.

Така си е! Уютен и красив Бургас. Тези, които не го харесват е по- добре да не идват в него. Ще спасят атмосферата от посредственост.

Много ограничени хора са бургазлии и кое му е добре за живеене ?

Бургас винаги е бил едно мило и симпатично морско градче, с откровенно селски привкус!

градът с най голяма престъпност и най голямата хранилка на пеевси

Манипулативно и абсолютно нелогично! Кое го прави номер 1? Градският транспорт? Разкопаните улици? Или лоби за кмета му?

хора, роден съм и живея в Бургас повече от 62 години и наистина ви казвам, че по-хубав град от Бургас няма! София е едно голям село! Варна е красив град, но има още трески за дялане! Пловдив, Русе, всеки има своя чар! И понеже Черно море не стига до София, всички плюят Бургас! Но както е казал Хемингуей, всичко освен морено е провинция!!!

Edin sofianec glasuva za Burgas +++++++

Руска Бояджиева - човекът изобретил иновативната автобусна спирка с подово отопление, която през зимата все пак замръзва, защото има натрупал сняг. Креативността й не спира до тук - само в Бургас и никъде другаде за около 20 милиона от данъците ни ще "строим" депо за отпадъци, което произвежда елетричество. И ще се окаже, че докато стане рентабилно вече ще е морално остаряло. Давайте, герберасти, не ви остава още много.

Ei tva balgarina otvratitelno zavisliv chovek mrazi i plüe vsichko koeto ne mu otarva Bg e prekrasna strana s hubava priroda i chudesen klimat Burgas e ureden yüten morski grad tolkova li e losho tova

и неговите трудови хора - песенен конкурс под патронажа на ДКМС, ОК на БКП, с участието на ВИГ "Тоник", една пропяла счетоводителка и някои други. Другари и другарки, да се повеселим и посмеем заедно! Билети - след работно време и края на смяната направо от отговорника в цеха. приемат се и заявки за колективни посещения. Деца над 16 г. не се допускат без придружителка.

Такой задачи не было, добавил пресс-секретарь российского лидера Дмитрий Песков. По его словам, балканское государство заинтересовал международный проект газопровода из Анапского района Краснодарского края РФ по дну Черного моря в европейскую часть Турции. Москва и София могут развить «Турецкий поток» в сторону Болгарии. Президент РФ Владимир Путин и премьер-министр Болгарии Бойко Борисов конкретных договоренностей еще не достигли.

Бургас е хубаво за бургаските селяндури и нека да си останат там.

радваме се, радваме се- хайде сега всички "софиянци" на които в София не им харесва, да се вдигат и да се заселват в Бургас- хем да им е хубаво, хем да са любими на местните...

Града на Митьо очите, кирките в колите и клиповете с лайна - любим на бг-станците! РЕВА! БУХАХАХАХАХАХАХА

Най, най, най хубавият град в България е ВАРНА!!!!!!

Доста бургазлии се преселиха у Софето. Утре се очаква Сашо Диков да подпука кмета наричан галено Митко за неговите огромни далавери. За 9 години е бил похарчен бюджет от почти 2 милиарда лева и в задачата се пита за какво точно е похарчена тази огромна сума.

По-голям Простак(с главно П) от Сашо Диков няма в България.

Боже ! Потече ми сълзица от очето , от умиление , веднага щом успях да спра да се смея след като прочетох новината . Може пък сълзицата от смях да е била ама важното е , че потече !

сети за болничното лечение точно в Бургас!

Разкошен град. Само дето се напълни с разни любители на киното - паляци, шматки, слаботелесни потничарчета-мишоци, които вместо да си играят на стражари и апаши или индианци и каубои или партизани и жандармеристи си играят на... бандити. Даже се татуират и ходят на фитнес, което прави смеха неудържим. И това стана някъде от 2005 г. нататък. Преди това си имаше мутри колкото искаш, истински и организирани, но градът си беше спокоен за туризъм - кеф ти Палм Бийч, кеф ти всички дискотеки по крайбрежната. Сега поради липса на един авторитет, който да сложи ред се нароиха рояци квартални келеши с пет лева в единия джоб и чикийка в другия. Полицията що не ги измете за едно денонощия - мистерия... Нито някой ги пази, нито имат пари за адвокати... Най-вероятно щото нямат свободни места в Бургаския.

Една позната точно 3 седмици издържа там и се върна в София. Голям град няма що, за чудо и приказ за това половин България е в София, защото Бургас е най- прекрасният за живеете.

Всички роми да заминават , от София за Бургас ! Те първи се ориентират , НА КЪДЕ ДУХА ПОЛИТИЧЕСКИЯТ ВЯТЪР НА ''ПРОМЯНАТА'' ,....ЗА РАЗЛИКА ОТ БЪЛГАРИТЕ !

Крайно субективен конкурс, който е повече маркетинг трик на търсеща популярност медия, отколкото реално оценяване. Бургас е градът с най-тежки екологични проблеми сред големите ни градове - как с този факт и статистика може е да е най-добър за живот?

То и България е най-добрата страна за живеене!! Някой съмнява ли се в това ?? И само да попитам, каква е демографията на Бургас през последните 10 години ??

Ти пък много питаш вече !

По-добре не питай

То и България е най-добрата страна за живеене!! Някой съмнява ли се в това ?? И само да попитам, каква е демографията на Бургас през последните 10 години ??