106 отводнителни операции в страната, бедственото положение в Смолян и Чепеларе остава

Порои валяха в Пловдив, Пазарджик, Монтана, в София също има сигнали за наводнени сгради

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Догодина хората добре да си помислят дали за ФЕРБ да гласуват. След като толкова години се отделяха пари само за София, а в провинцията ни един канал, ни еднарекане бяха почистени. Е тва са резултатите.

Глупаци! Кой ви е карал да строите в коритата на реките? Вижте кадастара от 1934год! След 1944г застрояването на коритата е решение на БКП...

под статията за бедственото положение в Гърция имаше коментар от антибългарин и антихристиянин, който съжаляваше, че тези води не са се излели върху нашето "лайноморие". Още 20 такива като този - отцеругатели го бяха подкрепили с "+". Е, като зовем злото, то идва. Тъпанарите още не са дорасли до знанието, че думите и мислите имат енергия. Молитвите за това се правят. Но те и не се молят.

Не. Много сме тъпи, народите на балканският полуостров. Злобни хора, не сме обединени, завистливи и елементарни. Има си поговорка "Заиграе ли мечката у съседите, ще дойде и у нас". Ама тъпите се радват за бедствието на съседа си.

Какво може да се очква като държавата и общините са абдикирали и нищо не се прави. Плачевна инфраструктура, която не се поддържа и резултата е налице....

Сега наводнения, скоро горски пожари.

Да оборудват кугърите да попиват водъ.

В Чепеларе водата идва от Карабалкан. Той за това се нарича така. А в Смолян от Пампорово. Планинците ще се справят. Не им е за първи път.

в река чепеларска извира от караманица и рожен, от карабалкан се влива поавтогаратао

Смолянчани ще справят , въпреки герберския льольо мелемов ;)))) Задружни са и са Българи ! Цяла България е зад Родопа Планина . Управляващите тулупи не се броят . Със здраве ;)))

Толкова пари се дават за глупости, а за важните неща все не достигат средства.

Отводнителни те канали са като пьти щата и като политиците хем ги има хем ги няма.

lu4ka

Косе, не е ли рано първокласник, да пише коментари в Dir.bg?

С две думи неам думи