Второ тяло е открито в наводнена Мизия (снимки)

Второ тяло е открито днес в наводнения град Мизия, съобщи за Дир.бг и.д. окръжен прокурор на Враца Силвия Миленкова.

Обратно в новината

Коментари - Второ тяло е открито в наводнена Мизия (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Народът ще страда, докато парите, за бедствия и аварии, отиват за партийни субсидии, а част от тях в джобовете на собствениците на язовири, защо да няма бедствия, като това прави хората по-бедни, а виновниците по-богати. Природата не е виновна, виновни са алчността, в името на която се извършва геноцид над българския народ.

тези другари съвсем ни вземат за луди или дебилни ! до кога ще давите хората като мишки като изпускате частните язовири бе ВАРВАРИ !от тази никаква речица как ще се появи 3-5м вълна !Давите хората умишлено, а виновни няма! Има и това са тези които отговарят за язовирите нали им ги дадохте на концесия ! Собствениците са виновни !Но пак няма да има осъдени народа е една послушна плодородна овчица и най вече търпи !

Е то бива да си п...., ама не се трае понякога. Я кажи умнице, когато Бяла Слатина е залята и продължава да вали проливно, тая вода къде да отиде? Да прескочи "речицата" и хоп в Дунава. Да не говорим, че вали цяло лято и тази земя не може да поеме повече. Т.е. - става наводнение! АМа сега нали някой трябва да ни е виновен , не ние, че си седяхме и си пихме на панаира.

На "бежанците" дават по 600лв, а на българите от Мизия по 300лв.

Причината е една и е много проста. Човека е искал да пази имуществото си от крадливите цигани. Тази смърт е косвена, точно както пръскаме милиарди косвено по паразитите, наред с преките раздавания на пари.

Скотовете са били предупредени два дни по рано. Те са предпочели да ядат и пият на сбора. Типично за прости комунисти.

Pesh0

нещастен случай , при приливане на язовир . След като министъра каза , че е нормално язовирите при дъжд от 100 литра на квадрат , да си приливат. Даже чух фразата контролирано изпускане през преливника

Ако това тяхното е контролирано изпускане, то не ми се мисли при друг случай какво би станало????????

Ясно е че наводнението е причинено от изпускане на язовир. Да съдят общината, защото кмета и отдел бедствия и аварии трябва да са били уведомени . Да се назначи независима експертиза, държавната прокуратура само ще замаже нещата.

ТРЯБВА ДА СА БИЛИ!!! А дали са били.... кой да ти каже?

Общината е била уведомена, уведомили са и хората, листовки са раздали във всяка къща, забранили са панаира и концерта, но са го пропуснали покрай ушите си, то и след наводнението много не са пожелали да се евакуират - добре, че не са повече удавените, но кой знае!

Защо ли винаги по тъмно идват тези приливни вълни ?

Наистина е чудно, нали??? Само се чудя, кого се опитват да баламосват???

СУРА - руската инсталация за контрол на климата. Sura Ionospheric Heating Facility Наказват ни за това, че спряхме Белене и Ю.Поток и подписахме с Westinhouse. Гадната азиатска деспотия наказва всеки, който и накърни интересите. ХААРП има мощност само 3.9МВт и на другия край на света. Руската СУРА има мощност 190МВт и е в Нижни Новгород, само на 1800 км. Удариха Аспарухово, удариха София, удариха Ловеч, удариха Мизия... кой ще е следващият?

Имам машина за хапчета за твоят вид заболяване - СУРА TREATMENT

Хората трябва да знаят истината. А не троловете на фашисткото джудже в Кремъл да ги лъжат.

................."Няма потвърден нито един от сигналите за мародерства",.............. ... Te не виждат че у нас се мародерства от 25 години! Нали са извънземни и гледат от Космоса!? То от високотo не се вижда!

шараните и царевицата са по=важни от хората

Да знаеш,че преди ден е залят град Бяла слатина, който е нагоре по течението на ''твоята река'', а ти да седнеш да празуваш Панаира. Това обаче не прави трагедията и бедствието по-малки. Напротив. Този Панаир, който е пословичен за град Мизия, никога няма да бъде същия. Никога.

Трябва да си уникално тъп да изпраскаш подобен коментар.

Вярно е ,че звучи лошо ,но е прав! :-(

Ако всички се бяха вслушали в предупрежденията на кмета, вкл. и писмени, жертви нямаше да има. Но по-важното беше да не се пропусне яденето и пиенете на селския сбор, защото този "град" е село Букьовци / за тези, които не знаят/. Когато се научим да уважаваме подобни предупреждения и вредите ще са по-малко. Жалко за мъртвите и за техните близки!