Опровергаха слух, че язовирът край Монтана може да прелее

Няма опасност язовир "Огоста" край Монтана да прелее и река Огоста да излезе от коритото си и да бъдат наводнени градът и селищата наоколо.

Обратно в новината

Коментари - Опровергаха слух, че язовирът край Монтана може да прелее | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Съдейки по някой от коментарите надолу, в страната ни все още е пълно с олигофрени.... Хората им отнесе къщите, тука пак се пише за комунисти, гербаристи и т.н. сволач.....

Влас няма !Дражава няма! Путоп ми одави кучето,децата голи боси дъждъ ги въли ,жинатас легена от два часа я гледам как цял ден само вода фърля.

Моето скромно мнение е че този язовир надвиснал на града е едно кагебешническо безумие.......

този район е пълен с тъпи комуняги

София е най-пълна с твойте любими комуняги. Особено тия дето се водят кореняци. Язовир Искър да го препълваме ли ? И помежду другото марш обратно в клиниката за олигофрени.

Това с клиниките беше хватка на комуноидите до 89 та година. Забрави ли?

От Канала преди малко истече , за някакво друго РБ-село: "За радост язовира вече не прилива, но за съжаление селото вода го залива" бТТВ "Трътките", слухтим за простотиите в ефира, на колешките

изпусканото количество вода не е 70 литра в секунда а 70 куб.м. в секунда което е 1000 пъти повече

"притокът в него на моменти е достигнал 400 литра в секунда" Тия джурналя са по-неграмотни отколкото е редно. И горното би следвало да са куб.м. ако говорим за приток. 400 литра в секунда си е ручей :) най-много бара (по тамошному)

Природата ни помага като залива и унищожава ромски квартали, повечето от който нелегално построени. Врачанските и монтанските проститутки няма да се издавят, тъй като международния път е на високо.

Аха,затова на моста при с.Гложене вече стои полиция,а някаква голяма фадрома замина към дигата... Щото и на 2 август всичко беше точно,а през нощта се издави градчето...А,да-с.Хайредин със сигурност ще бъде залято по ниското... И още нещо-то добре изпускат ,,контролирано" язовира,ама кой контролира оттока на р.Ботуня,дето се влива в р. Огоста ПОД язовира???

Добре го написахте, че цяла Монтана беше луднала от слухове...Паника цареше.

Честно да си призная, най-много ме зарадва новината, че ромите няма да ги евакуират..