Филипинец спаси 30 души от наводнение и загина

Нечувани наводнения във Филипините, създадоха и убиха герой, който спаси над 30 души, но загина, опитвайки се да спаси малко момиченце, което отплувало на кутия от стиропор.

Обратно в новината

Коментари - Филипинец спаси 30 души от наводнение и загина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ГЕРОЙ! Мир на праха му и светлина на душата му! Амин.

на всички ни е ясно, че има много хора, които не биха си мръднали пръста, но моля да не говорим сега за това. Този млад мъж заслужава просто да замълчим и да му се възхищаваме... и да изкажем съболезнования. Дайте да не го обръщаме на безсмислени дискусии - той не го заслужава

Едно нещо в един клип в който имаше заснет нещастен случай ми направи силно впечатление. Когато по случайност застеляха едно момче, всички се бръкнаха за мобилните си телефони и почнаха да снимат и само 2-ма души се опитаха да му окажат някаква помощ, въпреки че на човек който му е пръснат мозъка едва ли може да се помогне. Изводът си го направете вие.

пухльовци способен на такъв подвиг? Или първо ще питат от коя партия си (респективно футболен отбор), за да помогнат или не!

bog da go prosti miliq chovek!

не по-малък от тези по време на война!!! Кой казва, че героизъм не може да се прояви в мирно време? И българският младеж се удави, след като спаси неколцина в катастрофата край Лим!

BOG DA GO PROSTI!!! malko tkiva hora ima na tozi svqt i malko hora gi sledvat,no nakraq sveta 6te ima nujta ot taqh!!!

Poklon!

jalko za mladoto mom4e!BOG da go prosti!toi e pove4e ot geroi da jertva sobstveniat si jivot za da spasi drugite.tova malko hora mogat da go napraviat!!!

Жалко, че такива хора си отиват и в случая без време! Жалко, че такива хора няма достатъчно, защото светът има нужда от тях. Поклон!!!

malko sa takiva hora

герой!Трябва паметник да му издагнат...това са истинските герои, дали живота си за живота на другите....ценни хора, истински....Бог да го прости и нека Бог му утреди едно от най хубавите места там горе....

Защо ли само така наречените обикновени хора вършат такива благородни дела. Светът е много несправедливо място.

Възхищение и тъга.Мир на праха му!

Един от немногото хора, живели ненапразно.

Абсолютно съм съгласна с +++ . Наистина има много хора ,които живеят празен живот , а това момче само на 18 години ни доказва колко сме жалки ние - уж по-големите и по-мъдрите. Почивай в мир , момче!