Навални завежда дело срещу затворническата колония, оттам отказали да му дадат зимни ботуши

"Това означава, че няма да излезете на разходка (и ще страдате) или ще излезете на разходка и ще се разболеете (което вече ми се е случвало)", казва опозиционният лидер

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя като типичен украинец освен само да иска да му дават никаква мисъл няма, че всеки трябва да носи отговорност за действията си..Голяма работа, че щял да се разхожда без зимни ботуши и видите ли едва ли не и ''ковид'' щял да хване Нахалния..

Нали тъкмо го сложиха в изолатора за месец два? Тъй че за какви ботуши за разходки говори? До онзи ден се оплаква как нямало да може да ходи на разходки и че иденствено на две книги ще разчита за престоя си там! Докато си държеше устата затворена нямаше проблем, но след голямото си изказване и новата присъда пак започна с реториката "аз горкия изстрадал човечец".

Руската затворническа система е една от най -нечовешките въобще в света. Там затворниците са подложени на мъчения от изнасилвания, до липса на храна и сън. Целта е другите да се страхуват да не попадат там и да слушкат. Навални искат психически и физически да го унищожат. От две свиждания на годината с жена му, ги намалиха на едно.

В Калифорния е много по-готино, обявяваш се за транс жена и ходиш да изнасилваш наред в женския затвор.

Лично според Навални в началните седмици от престоя си в колонията(когато спря да циври че ще умира), заяви че всички се държали много добре с него и нямал забележки към персонала. А щом се стигна до жена му която напусна Русия с първият полет от летището в Москва до Германия за да се спаси от политически репресии да го посети и да остане в лагера за седмица явно не е толкова зле из колониите!?! Също така според жена му престоя й в лагера бил сходен до престой в почивен курорт.

Шило

Нещо, студено ли му е?

В Гуаантанамо никой не завежда дело, всички са доволни и обичат да спят на силен рап.

Това е лицето на съвременна русия. Свобода и равенство за всички. Там няма мнение различно от това на вожда, но пък ни го натрапват и тук, без да сме им го търсили.

Лицето на неолибералния глобализъм е разчеловечване на работническата класа и политическите врагове, за да се оправдае антихуманния подход на глобалните елити.

Айде Путин да си ходи, а Навални директно от затвора в Кремъл. Президент да става, за да може Русия и светът да станат едно свободно, задружно и либерално място. Да живее свободата.

Не го имайте за света вода ненапита, освен това се бори с корупцията с корупция.

Властите се стреснаха да не попаднат под ударите на закона и веднага осигуриха зимни ботуши на Навални. Розови, с еднорози, феи и принцеси, 34-ти номер. Честито, г-н Навални, със здраве да си ги носиш!

Евреин долен като зеления наркоман!

Как изглежда вече! Със сигурност му дават от бром в чая до тежки психотропни вещества! Изглежда поне с десет години по-стар, но поне още е жив и мърда...... Докато онази дребната свиня си похапва хайверец от сьомга и я полива с отбрани напитки в компанията на лакеите си Ларвов и Щайгу........Но скоро доще мачка за погачка, ще опитат дружно дневната разкладка в Хага, не бойте се!

Мошеже да бъде умен като Сноудън, но вместо това имаше илюзии подобно на Асанж.

Той си е свикнал с тези ''добавки'' и сигурно заради липсата им не спира да квичи...

от американците, нали техните интереси защитава.... Скапан продажник. Тоя уж беше отровен, а докато се уж лекуваше в германия, снимаше пропагандистки филм. Бахти некадърните отровители тез руски служби. Все им оцеляват жертвите.....

пак ли го изкопахте тоя..сега е ред на оня южноамериканския къв беше той Гайдо ли Майдо ли...ред е за него да напишете нещо че нещо се загуби като му спряха финансирането от ФАЩ... те и тоя наеб.а..лни спряха му парите и издъхна...

На тоз предател и чужда подлога за всеки каприз бих му добавял по 2г към престоя в хотела. За да се почувства значим и важен и да оцени всекидневните грижи полагани за него.

Тоя нефални много си вживява в особата си. А би следвало да благодари всеки ден на управата, че не са му връчили чифт налъми за работата и разходките навън през зимата. Неблагодарни нахални!

Всички които пишете с присмех и против Навални, само и един ден не бихте издържали на негово място. Тъпанари прости ватници идете да се навеждате пред Путлер-долния терорист престъпник!

Пише се нахални.

според зависи. той си мислеше, че може да краде, да лъже и да клевети родината си. не бих могъл да съм на негово място. а ти?

И тук доста хора нямат пари за зимни обувки - за тях притеснен ли си?

Според мен му е малко секса и се оплаква...

Така и не ми стана ясно Навални защо се върна от Германия

Защото от Германия, можеше да си живее сравнително добре, но никога да не помирише власт в русия. А той се стерми към повече от "средна класа" в Германия. А сега? Кой знае. До 6 месеца, я камилата, я камиларя. Но до колкото познавам путин, той има едно сержантче с изрична заповед, ако стане нещо с Путин да пречука Навални. Ей, така, кал да направи за последно. До колкото съм чел за Навални и той трябва да има едно лейтенантче на което разчита да спре сержантчето... Ще видим.

Тия па...ти добре ли си бе???

От къде се познавате с Путин?

Това не е просто някакъв НАвални...да си прай квото иска...това е продукт на САЩ..и като такъв продукт изпълнява квото му кажат...а не каквото иска. Върна се в Русия да го затворят...след това да стане мъченик...след това да спечели избори да управлява Русия т.е САЩ да управлява Русия....толкова е просто.

Жив е той жив.... Ния щте ви споменем... Втурна се в самоубийство... Са да си яде акото....това не е немска затворническа почивка...

Този Козел да го Духа !

Навални е тъпак.Можеше да си живурка в Германия на държавна издръжка и да облъчва аудиторията си от западни мисирки и шепа емигрирали ренегати. Той избра да лежи в затвора и да води битки за зимни ботуши. Напразно, докато излезе ще е развалина, а след Путин ще дойде по-млад хардлайнер от ФСБ.

Не можеше да остане в Германия. На последната му пресконференция от болницата, при това директно излъчвана от повечето медии, ни в клин ни в ръкав, започна да цитира "Моята борба" на Хитлер. И не само това, но и да го величае. При което, танте Меркел се изпусна в .. да де там. Журналистите пребледняха. И като се разбра, че интервюто не може да бъде вече изтрито от мрежата, навалния биде натоварен веднага на чартър за Москва.

Чудесна глупост. За първи път я чувам, но я тиражирай повечко. Така ще е по-лесно да се отсеят идиотите. А татуиран пречупен кръст има ли на над сърцето? :))) Защо забравяте такива сладки подробности. Заслужи си рублите, цървул! Няма да се криеш от работа, като са те наели руснаците!! :))))))))))))))

Специално за украински нацистки пачаври и наши фашистки такива: https://pbs.twimg.com/media/B3e6mNVCcAAYBBB.jpg Шебеците по форумите много неща чуват за първи път.

Абе този е съден за финансови измами какви ботуши иска? До сега е мамел производителите на облекла и обувки. Хак му е сега.

За сметка на това другаря Путин изобщо не е откраднал, той е чиста сълзица. Дано руския народ симотвори скоро очите.

Ами, прав е, но те и на войниците не могта да дадат... Както казваше нашия старшина, Махарата, " В склада няма и в русия са спрели производството."

А 5 звезден хотел на слънчака не иска ли

""Подавам иск срещу затворническата колония, в която се намирам, и искам да ми осигурят зимни ботуши", пише той в съобщение, изпратено до адвокатите му и публикувано в социалните мрежи." И от къде пише?? Няма ботуши, а има достъп до интернет? Как и кой му изпраща писмата?

Украйнци пленяват български доброволец от "'В Ъ З Р А Ж Д А Н Е '' https://www.youtube.com/watch?v=zFapOv4mLAk

навални е нагъл шумен некадърник с претенции за величие, каквито са всички рассияни

навални е украинец...

1. Стреля в главата на човек с травматичен пистолет на политически дебат – 30 октомври 2007 2. Дело „Кировлес“ – август 2009 3. Лого „РосПила“ - 2010 4. Иск от Владлен Степанов – 18 април 2011 5. Дело „Ив Роше“ – 14 декември 2012 6. Дело на фирма „Аллект“ – 24 декември 2012 7. Дело на фирма „МПК“ – 18 април 2013 8. Обвинение за незаконно придобиване на статут на адвокат – 27 февруари 2013 9. Иск от Константин Костин – септември 2013 10. Иск от Сергей Неверов – април 2014 11. Блокиране и разблокиране на страницата му „Живый журнал“ – 13 март 2014 12. Дело за кражба на картини – 2014 13. Иск от Максим Ликсутов – май 2014 14. Иск от Дмитрий Саблин – януари 2015 15. Иск от партия „Яблоко“ за 1 милион рубли – 2015 16. Граждански иск по делото „Кировлес“ – 31 юли 2015 17. Делото за клевета срещу Павел Карпов – 17 май 2016 18. Блокиране на сайта navalny.com – 8 февруари 2018 19. Иск от фирма „Московский школьник“ – февруари 2019 20. Дело за изплащане на дарения – 29 декември 2020 21. 95 годишния ветеран от войната Игнат Артеменко поиска публично извинение от Навални за клевета заради обвиненията и изречените думи за него: „корумпирани лакеи“, „позор за страната“, „хора без съвест“ и „предатели“ – 05.02.2021

Епа тва показва само , че сатрапската машина го мачка от край време , дебил

не е така, откровено показва, че дебилът в случая си ти. Спокойно, жена ти го знае, дано е свастна и не допусне и децата ти да го разберат. Щото ще си умреш няой ден сам, точно като куче, или по-скоро - като миризлива хиена...

Самият Навални се смята за украинец. Украйна е родното място на баща му, там са останали повечето му роднини. Бащата на Алексей Навални - Анатолий Иванович Навални, е от Украйна. Роден е на 28 януари 1947 г. в село Залесье, в региона на Чернобил. В момента е генерален директор на дървообработваща „Кобяковска фабрика“ в Украйна, притежава и два магазина за хранителни стоки.

А каква кръв има другаря Шеломов , а ?

Божия. Не е роб като вас.

Руснаците преди 2 г. заковаха в новата си конституция, че „Бракът е съюз между мъж и жена“ Това разгневи САЩ и ЕС и те изпратиха украинската педеруга Навални, захранвайки го с биткоини и с анимации на фалшиви замъци да размъти водата в Русия. Но Путин е железен, той знае как е вкаран Ал Капоне в затвора и проведе същата напълно законова хватка на яростния хулиган. Няма демократична държава в света, която да търпи след условна присъда осъденият да не се явява в установения срок за регистрация. А Нахални не се яви цели 6 пъти на датите: 13.01.2020 г., 27.01.2020 г., 03.02.2020 г., 16.03.2020 г., 06.07.2020 г., 17.08.2020 г. Затова той трябва да бъде осъден не веднъж на 9 г, а 6 пъти

Русороба си е русороб , Навални си е руснак , дори беше националст едно време и попържаше Путя кучицата на Кадиорв защото толерираше каквказките и малоазиатските просотии.

Много ми е интересно,как осъден човек и в затвора,има толкова голяма свобода да подържа връзка с външния свят.

Навални един ден може да,стане руски президент. Това ще е когато падне Путин, а това време наближава. Тогава Навални ще спаси живота на Путин, пращайки го на място, подобно на това където сега той е (в Русия няма смъртно наказание, освен ако не е официално обявено военно положение). Ще видим дали ще дадат ботуши там на Владимир през зимата...

Не се надявай хич.

разбира се, че ще стане, ама един друг път. Така каза и тати - ще ми купи колелото, ама друг път. Точно, но не и политкоректно казано - ще стане, ама кога пръдне гугутка...

Конски фъшкии. Бургазлия съм чукал съм рускини но това е било просто секс. Всяка една рускиня няма да се поколебае да ти пререже гърлото щом и обиждаш държавата и приоритетите,

тая мутричка, ми напомня оченцата на зеленски. сигурно така ще изглежда зеленчука, когато е абстинентен.

Навални знаеше, че ще лежи в затвора. Но се върна в Русия, за да свали Путин от власт и да застане на неговото място. Ако същото се беше случило в България, отдавна да е гушнал букета, но руснаците само го вкараха в затвора. Пък сега го тормозели, не му давали ботуши. Ма купи си ги бе, кой те спира?

той не. тези, които го посъветваха да се върне, се надяваха също да не седи, а направо да го утрепят...

Навални май очакваше някаква революция да стане като се върне триумфално в Русия. Ама не стана, и той се озова в затвора.

По-просто българия няма личи си по коментарите на тапиозите бягайте от тая държава докато не сте се разболели и не са ви опадили това е отвратителна държава отвратителни българи почти като руснаците са

Тук едни коментари чета написани от тъпи парчета. По-тъпи и от ватници парчета.

няма по-тъпи от употребяващите думата 'ватник'.

Тия дето употребяват либераст, кравари, соросиди, плана Ран Ът, сатанисти, ДемоНОкрация... :))) На луд се правиш нещо. :)))) Гундяев, ти ли си? :)))))))))

либераст е въпрос на избор. ватник е расистка обида. а какво е либераст? либерал, ама само като му изнася. такъв, който ще си даде и гъза за борба с расизма,като става въпрос за американските негри, ама ще говори на 'ватник'.

На Дневални не му дали зимни ботуши/валенки/, а на мене вече втори месец не ми дават заплата и кво?

то няма зимни ботуши за руската армия в Украйна, от де ботуши за Навални Ако подпише на Пригожин че ще иде да се бие в Украйна може и да му намерят един ляв ботуш

Ъхъ...а за тебе няма акъл

Каква разходка иска пък сега този идиот. Ръка трябва да целува на руснаците, че го прибраха на топло и му спасиха живота. Иначе досега работодателите му на Запад сто пъти да са го отровили.

факт, между другото. щеше да го правят втора Политковская.

Баф мааму в Русия толкоз ли няма Америка за Русия да му купят едни ботуши и да му ги пратят?Тука бате един прост влогър Чефо от главата до петите облякан очила диадеми всичко осигурен Навалката-топ опозиционер на Путин-по жапанки.

На мен кой ми дава ботуши? Явно не си в сащ, че наелите те господари, да ти дават, затова ревеш, продажен предател! Не си на почивка, в затвор си, нагъл измекяр!

За кво са му ботуши?? Да седи в килията до напролет

Навални е доказан крадец и предател, който служи на Запада. От време на време той вика на магарето "чуш", за да не го забравят господарите му, да му пращат пари и да вдигат шум колко е нещастен. Не се различава от наркотизирания зелен фашист в Киев. Само доживотен за него!

Бахахахахахахха ботушки не му дали