Навални ще съди властите в затвора, не му дават Корана

Съобщението дойде ден след като мюсюлманите по света започнаха да се готвят за Рамазан

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе този изрод стана е чист террорист...

Само умния пълководец изучава чуждите тактики. Не вярвам Русия да откаже да прочете плановете на Ф-35. Не че не го копираха 1:1... ма стана много нескопосано без тях.

Аз преди 20 години ходих на разни църкви да изучавам християнството. Все ме гониха щото съм задавал "грешните" въпроси.

Все пак трябва да знае в какво вярват приятелите на Путин - Ердоган, Асад, Рохани и прочие. То е ясно, че няма християни които да са в добри отношение с еврейчето Шаломов. Дори роднините му от Израел.

И тоя ли е рязан ?

Този е много нахален, по едно време го съжалявах, за кратко, ама тоя е типично дразнещо човече.

изтъркани стари номера от селски вечеринки! После ще поиска Майн Кампф за да изучава нацизма! Чакай, забравих че той си беше нацист преди 20 години.

Навални е осъден престъпник. Няма място сред обществото.

затова са го кръстили Алексей Нахални!

Тоя не го ли раздаваше християнин или пък не, а. Било е само поза.

Капута си е капут. Най-многото да се скъса от напъван.

Няма страшно , то най важната от евроатлантическите ценности я почитат и в страните където корана е свещенна книга. Крайно време е да престане да се преструва и да стане последователен евроатлантик.

Най-харесвам такива "много точки", които светят навсякъде. От мекото на дивана си, де.

Тоя в Германия стана исламиста.

не му давали корана? ахахаха ей тоя клоун не спира с циркаджийските номера, просто не мога да разбера какви са тея глупаци които може да му се вържат

Ама че примадона! Видиш ли имал списък според който ако е в затвора ще изучава Корана!? Въпреки че до последно беше с нагласата че няма шанс да влезе в затвора!?! "В публикацията си в Инстаграм Навални каза, че е чел Корана и преди, но не е възприел основните му принципи." А сега точно преди техният празник е момента да иска нещо което знае много добре че няма да получи?! Като толкова му се изучава да го потърси в интернет, все пак има достъп до Инстаграм. Вместо да се жалва там да си използва по пълноценно времето с Интернет. То не беше претенции да бъде настанен в болница заради мускулна треска, то не беше претенции за будене посред нощ, като последното му е медицинска помощ защото има проблеми с дишането! И само и единствено с дишането!?

гонели са те щото си се правил на интересен и сигурно си се подигравал с хората, трябва да се научиш да уважаваш другите

И администрацията на затвора има списък, че Дневални трябва да мия пода на спалното с парцал, ама той не искал да се занимава с хигиената. Демек, АЗ СЪМ НА КУРОРТ, НЯМА ДА ПИПАМ НИКАКВА РАБОТА! - Нахалник!

не. не съм се правил на интересен дете малко. Просто задавах въпросите. А у всяка религия въпросите не са желани. А без анализ на фактите - не приемем хипотези, още по-малко изводи. Явно ти си на обратното мнение. Важното е да има агънце и винце... тогава сте най-големите християни. Нищо, че не сте чели ни новия, ни стария завет.

за Капутин ли говориш? Той си е разкъсано еврейче.

като нямат корана, да му доставят Библията, може и тората, или талмудата!! те россияните каквото и да четат си са варвари!

ти па си чел библията ще кажеш.

тъпи, в россия от 140 000 000 индивида 40 000 000 не са православни а мюслита! имат си и най голямата джамия на евразия!

да не забравяме че в Германия има едва 11 млн мюслита, а в Русия над 30 млн.

пък ти си се кланяла на мумията на сифилистика ленин!

Изтърва китайската нова година... и сега ще трябва да се орбязва.

то си личи от коментарите, поредния арогантен всезнайко, задавал бил въпросите, ми като не вярваш остави хората на мира, нарича се уважение ама ти от къде да знаеш

Ако не му дават корана поне едни шалвари да му дадат.

Путака цяла джамия отвори с Ердо в Масква. Друга отвори в Крим. Дори с Кадиров се караха чия е по-красива миналата година. Не ми казвай, че няма поне 1 коран вкъщи.

Schilo

Тоя май след месечен престой в затвора обърна не само брега, Ами и религията?

Този "критик" да не е решил да става комик...

За разлика от България в Русия само възпитаниците на руските религиозни училища могат да проповядват корана-)

никой не ти е крив, че си наивен. Аз исках да се убедя дали това което казват има истина или е поредната лъжа. Колкото християнски държави, толкова видове християнство. ДА не говорим за другите религии. А от тебе какво да очаквам. Като ти гледам коментарите по другите теми... си ми един мирянин... ма с мед да те помажат. Добър, на всеки помага, никого не обижда, Всеки ден на църква се молиш за мир и добро. Аре да не те почвам какъв си ФЕЙК. Тука ми се правиш на християнин, а не можеш да изредиш апостолите дори. Важното е да има винце и агънце и да хапнеш свинско на коледа. Това ти "християнството" на тебе.

трябва да знае в какво вярват приятелите на Путин - Ердо, Асад, Рохани. Да разбере що вдига Путин джамии в Москва и Крим и защо спори с Кадиров, чия е по-хубавата джамия. ДА разбере що клекна на Ердоган за Света София макар да размахваше нежно пръстче. Опознай враговете си се нарича това.

над 30 000 000 (2018та година) ли бе. малеее... много училища много нещо.

Ще изучава религиозно самовзривяване! ...

Ами да му пратят няколко манафи с по-яки курани, та да се успокои.

Поредния отчаян рев - " Не ме забравяйте ! " Ами те така правят бе, западните ти приятели, като вече не си им изгоден те забравят.

Началниците му от кравария изперкаха ,карат го да чете корана !

казвал си ни, че тебе така са те успокоявали.

Хаха :-) Това е оргинално! Признавам му го. Не бих се сетил за този номер за да продължавам да съм актуален. Навални си е сбъркал работата. Трябвало е да се занимава с маркетинг и ПиАр.

Schilo

Щото има мюсюлмани бе, теле! Не ти трябва Корана, за да го разбереш.

Schilo

Щом го е чел, трябва да знае, че сега е Рамазан. И не трябва да яде и пие по светло.

Берлинският пациент си бръкнал в дирника и ще съди властите за това.

Schilo

Проповядват, не изповядват. Разлика, правиш ли?

Тоя видя от украинците, че шутовете могат да станат президенти и смени репертоара. С такава "опозиция" на Путин изобщо не му трябват помощници.

гнусен лъжлив лицемерен чифутски боклук!

ех теленце. кой те е питал ЗАЩО, че да отговаряш със ЩОТО. Не ти трябва АТОМНА ФИЗИКА, за да я разбереш :))) ех шиленце малко теленце... продължаваш да се излагай. Я си бачкай над ИП сменячката. Там те бива :)))

ех теленце. кой те е питал ЗАЩО, че да отговаряш със ЩОТО. Не ти трябва АТОМНА ФИЗИКА, за да я разбереш :))) ех шиленце малко теленце... продължаваш да се излагай. Я си бачкай над ИП сменячката. Там те бива :))))

Щ е му е хресъл рязания без възелин