Навални ще съди властите в затвора, не му дават Корана

Съобщението дойде ден след като мюсюлманите по света започнаха да се готвят за Рамазан

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТОЗИ НАБЪРЗО ГО ИЗГОНИХА ОТ ГЕРМАНИЯ

Едно време имаше един вестник ''Стършел'' дето го четяхме за развлечение ама сега упорито някой се натиска да го замести с ежедневните съобщения за този дето сега мюсулманин ли ще става че корана ''искал'' да чете????? сякаш е нямал предостатъчно време преди това да го изучи:))))))) Яно ще да се ''образова'' че не се е кандидатирал още за имам или мюфтия та да изкара и от там някой лев.

Много бил усмихнат и доволен откакто го хранят ректално!

Освен Коран не му дават и мляко с ориз.

Четете Библията . Тя е истината, пътя и живота !

Първо да го обрежат, пък после може и коран. Обрязване до шията за такива шушляци.

психясялия да му дадат и камасутра и двама яки кавказци да го тренират и престанете да ни занимавате с него.

Този се побърка Няма ни капка мозък боклука Корана иска Е без думи

Аз съм на страната на Столичния ,а шведите да подкрепят Навални

Този ненормалния е по-зле от пияницата Елцин.

Кои Българи От Столипиново ли Кажи бе Османе

Българите сме на страната на Навални.

А ако не ти плащат, пак ли ще си на негова страна.

Давай Леха! Яко тролене на на путинските роби!

2.5 години са много малко, няма време да се прави на Нелсън Мандела.

навални е нагал боклук! като всички россияни!

престанете да ни занимавате с този психясал боклук. Има много по важни неща за българите. Руснаците да се оправят с отрепката си. А американците да пият една студена вода за парите, които са му дали.

Абсолютно си прав!

Коран? гьостерица по предателската ти тиква. и без гроб.

Тоя е заобичал "хлебарките"?

Комунистите и русофилите в България мечтаят Русия и България да са концлагери и те да бъдат началници,надзиратели и палачи в тях.Да задоволяват животинските си и кръвожадни страсти.За тях няма християнски морал и човешки ценности.Комунизмът и нацизмът водят до тук.

Интересно: Значи има достъп до социални мрежи, което значи интернет, и не можел да си свали коранчето от там, а иска на хартия. Егати наглеца. Че и мслмнн! Вече спрях да проявявам симпатия!

Щ е му е хресъл рязания без възелин

Русоробите това ви е темата - мъжка любов. То и за това Путин си няма женица до него. Та и вие покрай него.

За Алина да си чувал и не само

Schilo

Ами гейовете си личите отдалеч. Останалото е обща култура, както вече писах!

цитати в този малък форум от 66 поста Щ е му е хресъл рязания без възелин си бръкнал в дирника и ще съди властите за това. пратят няколко манафи с по-яки курани, та да се успокои. Тоя май след месечен престой в затвора обърна не само брега, Капута си е капут. Най-многото да се скъса от напъван. всичките все на русороби. Та кой само за мъжка любов мисли. единия дори е твой.

каква Алина те гони бе. Оня излезе от бункера и веднага с военния заминаха за гората.

Schilo

Знае го, защото го споделяте постоянно, бре!

от постовете които виждма - само русоробите говорите за мъжка любов. И то не от днеска. Само "гей" ви се върти в устата.

гнусен лъжлив лицемерен чифутски боклук!

Тоя видя от украинците, че шутовете могат да станат президенти и смени репертоара. С такава "опозиция" на Путин изобщо не му трябват помощници.

Берлинският пациент си бръкнал в дирника и ще съди властите за това.

Schilo

Щом го е чел, трябва да знае, че сега е Рамазан. И не трябва да яде и пие по светло.

Много знания имаш относно корана. Що ли?

Schilo

Що, много християни я имат тази обща култура, но определено на теб ти липсва

Schilo

Обща култура му казват, а и в Дир го пише!

аха... странно. Другите християни я нямат тази "обща" култура. Явно ти е по сърце тази религия, че знаеш кога се яде и кога не. Ако те питам за християнството имената на апостолите няма да отговориш без википедия :)

Schilo

Що, много християни я имат тази обща култура, но определено на теб ти липсва

ние християните си гледаме бога и християнството. Явно вие мюслитата си знаете вашите си неща.

Schilo

Я, Тиквата, що не гледа християнството? Май нещо искаш да кажеш за идола ти?

Хаха :-) Това е оргинално! Признавам му го. Не бих се сетил за този номер за да продължавам да съм актуален. Навални си е сбъркал работата. Трябвало е да се занимава с маркетинг и ПиАр.

Началниците му от кравария изперкаха ,карат го да чете корана !

Поредния отчаян рев - " Не ме забравяйте ! " Ами те така правят бе, западните ти приятели, като вече не си им изгоден те забравят.

Ами да му пратят няколко манафи с по-яки курани, та да се успокои.

казвал си ни, че тебе така са те успокоявали.

Ще изучава религиозно самовзривяване! ...

Този "критик" да не е решил да става комик...

Schilo

Тоя май след месечен престой в затвора обърна не само брега, Ами и религията?

трябва да знае в какво вярват приятелите на Путин - Ердо, Асад, Рохани. Да разбере що вдига Путин джамии в Москва и Крим и защо спори с Кадиров, чия е по-хубавата джамия. ДА разбере що клекна на Ердоган за Света София макар да размахваше нежно пръстче. Опознай враговете си се нарича това.

ех теленце. кой те е питал ЗАЩО, че да отговаряш със ЩОТО. Не ти трябва АТОМНА ФИЗИКА, за да я разбереш :))) ех шиленце малко теленце... продължаваш да се излагай. Я си бачкай над ИП сменячката. Там те бива :)))

Schilo

Щото има мюсюлмани бе, теле! Не ти трябва Корана, за да го разбереш.

ех теленце. кой те е питал ЗАЩО, че да отговаряш със ЩОТО. Не ти трябва АТОМНА ФИЗИКА, за да я разбереш :))) ех шиленце малко теленце... продължаваш да се излагай. Я си бачкай над ИП сменячката. Там те бива :))))

Schilo

Никой не ме е питал, обяснявам на твоя колега, който е същия глупак като теб, че за някои работи Коран не му трябва.

ми никой не те е питал. Тогава какво почваш със ЩОТО?

Ако не му дават корана поне едни шалвари да му дадат.

Путака цяла джамия отвори с Ердо в Масква. Друга отвори в Крим. Дори с Кадиров се караха чия е по-красива миналата година. Не ми казвай, че няма поне 1 коран вкъщи.

За разлика от България в Русия само възпитаниците на руските религиозни училища могат да проповядват корана-)

над 30 000 000 (2018та година) ли бе. малеее... много училища много нещо.

Ти май си функционално неграмотен... Само за сведение у нас проповедници от Саудитска Арабия и щатни служители на турският Дианет проповядват мюсюлманството и разясняват корана на няколко стотин хиляди български граждани, а в Русия същото се прави от руски граждани възпитани в руски религиозни училища и няма никакво значение пред колко милиона руснаци проповядват... защото нито молите нито вярващите са под саудитско или под турско влияние. Знам че те сърби до болка но се научи да търпиш като мъж;)

Изтърва китайската нова година... и сега ще трябва да се орбязва.

като нямат корана, да му доставят Библията, може и тората, или талмудата!! те россияните каквото и да четат си са варвари!

ти па си чел библията ще кажеш.

пък ти си се кланяла на мумията на сифилистика ленин!

И администрацията на затвора има списък, че Дневални трябва да мия пода на спалното с парцал, ама той не искал да се занимава с хигиената. Демек, АЗ СЪМ НА КУРОРТ, НЯМА ДА ПИПАМ НИКАКВА РАБОТА! - Нахалник!

Ама че примадона! Видиш ли имал списък според който ако е в затвора ще изучава Корана!? Въпреки че до последно беше с нагласата че няма шанс да влезе в затвора!?! "В публикацията си в Инстаграм Навални каза, че е чел Корана и преди, но не е възприел основните му принципи." А сега точно преди техният празник е момента да иска нещо което знае много добре че няма да получи?! Като толкова му се изучава да го потърси в интернет, все пак има достъп до Инстаграм. Вместо да се жалва там да си използва по пълноценно времето с Интернет. То не беше претенции да бъде настанен в болница заради мускулна треска, то не беше претенции за будене посред нощ, като последното му е медицинска помощ защото има проблеми с дишането! И само и единствено с дишането!?

не му давали корана? ахахаха ей тоя клоун не спира с циркаджийските номера, просто не мога да разбера какви са тея глупаци които може да му се вържат

Тоя в Германия стана исламиста.

да не забравяме че в Германия има едва 11 млн мюслита, а в Русия над 30 млн.

Няма страшно , то най важната от евроатлантическите ценности я почитат и в страните където корана е свещенна книга. Крайно време е да престане да се преструва и да стане последователен евроатлантик.

тъпи, в россия от 140 000 000 индивида 40 000 000 не са православни а мюслита! имат си и най голямата джамия на евразия!

Капута си е капут. Най-многото да се скъса от напъван.

за Капутин ли говориш? Той си е разкъсано еврейче.

Тоя не го ли раздаваше християнин или пък не, а. Било е само поза.

Навални е осъден престъпник. Няма място сред обществото.

изтъркани стари номера от селски вечеринки! После ще поиска Майн Кампф за да изучава нацизма! Чакай, забравих че той си беше нацист преди 20 години.

Този е много нахален, по едно време го съжалявах, за кратко, ама тоя е типично дразнещо човече.

затова са го кръстили Алексей Нахални!

И тоя ли е рязан ?

Все пак трябва да знае в какво вярват приятелите на Путин - Ердоган, Асад, Рохани и прочие. То е ясно, че няма християни които да са в добри отношение с еврейчето Шаломов. Дори роднините му от Израел.

Аз преди 20 години ходих на разни църкви да изучавам християнството. Все ме гониха щото съм задавал "грешните" въпроси.

гонели са те щото си се правил на интересен и сигурно си се подигравал с хората, трябва да се научиш да уважаваш другите

не. не съм се правил на интересен дете малко. Просто задавах въпросите. А у всяка религия въпросите не са желани. А без анализ на фактите - не приемем хипотези, още по-малко изводи. Явно ти си на обратното мнение. Важното е да има агънце и винце... тогава сте най-големите християни. Нищо, че не сте чели ни новия, ни стария завет.

то си личи от коментарите, поредния арогантен всезнайко, задавал бил въпросите, ми като не вярваш остави хората на мира, нарича се уважение ама ти от къде да знаеш

никой не ти е крив, че си наивен. Аз исках да се убедя дали това което казват има истина или е поредната лъжа. Колкото християнски държави, толкова видове християнство. ДА не говорим за другите религии. А от тебе какво да очаквам. Като ти гледам коментарите по другите теми... си ми един мирянин... ма с мед да те помажат. Добър, на всеки помага, никого не обижда, Всеки ден на църква се молиш за мир и добро. Аре да не те почвам какъв си ФЕЙК. Тука ми се правиш на християнин, а не можеш да изредиш апостолите дори. Важното е да има винце и агънце и да хапнеш свинско на коледа. Това ти "християнството" на тебе.

Само умния пълководец изучава чуждите тактики. Не вярвам Русия да откаже да прочете плановете на Ф-35. Не че не го копираха 1:1... ма стана много нескопосано без тях.

Най-харесвам такива "много точки", които светят навсякъде. От мекото на дивана си, де.

Абе този изрод стана е чист террорист...