Навални призовава привържениците си да се мобилизират за изборите

Телекомуникационен регулатор "Роскомнадзор" блокира вчера 49 сайта, свързани с опозиционера

Обратно в новината

Коментари - Навални призовава привържениците си да се мобилизират за изборите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Духът на демокрацията е несломим. Дори и при това тотално преследване, пламенният безкористен борец за демокрация и евроатлантически ценности е несломим. Демокрацията няма алтернатива защото евроатлантическите ценности са вечни и непреходни.

Демократе, не съм съгласен че е борец за евроатлантически ценности, като гледам за какво парче е женен и е с две деца, а преди време освен това и Мария Гайдар му беше любовница. Този е абсолютно менте и човек на КГБ

Като ти чета поста и ти не си правоверен щом се заглеждаш по жени и то рускини

Е как няма да ги затварят каналите. Официално работи за американци и англичани на заплата, дясната му ръка е офицер МИ6. Постоянно работи срещу държавата. Нормално. Такива закони има в САЩ преди много години. Там отдавна да беше съден и прибран. Макар в случая наказанието му е за престъпление, което е чиста корупция, срещу която толкова се бори. А и съгласно пропагандираните европейски ценности, той ползва и разпространява езика на омразата и нарушава върховенството на закона,

Браво на Президента Навални.. Самозванеца джудже травестит ще бъде изгонен с камъни от Кремъл

Оф тъпичкото Щерев пак се появи :D :D :D

Травестита капуткин

Навални призовал всичките си 300 привърженици. Помежду другото, как този "малтретиран герой" има интернет в затвора, та да може да призовава?

"..."умното гласуване", техника, популяризирана от Алексей Навални, изразяваща се в гласуване за всеки кандидат, който може да победи кандидата на управляващата партия "Единна Русия", независимо от политическата му принадлежност." Тоест, гласувай ПРОТИВ даден кандидат, а не гласувай ЗА даден кандидат. Няма значение кой ще дойде на власт, а има значение да бутнем сегашната власт. Това, разбира се, няма как да се формулира като "умно". Няма и как да намерим аргументация за подобно мислене вътре в държавата (която и да е тя), очевидно подобна тактика би уреждала ВЪНШНИ фактори. Впрочем този сценарий вече беше отработен в България, СТАБИЛНАТА държава беше срината, а на нейно място дойдоха интернет герои, анимационни герои, хора - фантоми и прочие лесно управляема отвън паплач.

България беше срината от вън, защото хората тук мнооого верват.

Кога е имало свободни избори в русия...по царско време,при ленин и сталин,в ссср,или след това? Руснака е свикнал с царете и диктаторите си. Батюшките си управляват до гроб,или до следващата революция(пуч).

Ако Русия беше диктатура, този западен парашутист отдавна да беше изчезнал или вообще нямаше да се появява. Сега лежи е затвора заради многобройните си нарушения на руския закон и то лежи в затвор, където получава постоянно медийно внимание, на което не се удостоват дори и хора, които са постигнали нещо в живота. При подобни нарушения на американския закон, този човечец или щеше да бъде гръмнат на някой протест заради съпротива срещу полицаи или щеше да лежи в затвор, където и амеба без пълна проверка на митохондриите не може да влезне и където разтварянето на задния вход до големина на монета от 5 дойче марки е от приятните занимания.

Ами правилно са блокирани сайтовете му. Няма как братята ни руснаци да позволят западняците да им натресат поредния Ленин. Вие знаете ли тези схеми, които ги върти Насрални, колко ресурси гълтат. Да не мислите, че Насрални е спечелил парите за тези ресурси от собствения си труд лато юрист. А да, забравих, в България верата е много силна, вервахме на… Костов, Царя, Бойко, Славун и сега пак на Царя!

Майка ти така прост ли те роди,или стана такъв в последствие фики?

Абе не знам за мойта майка, но твоята на рязани работи много се радваше.

Пуссия и избори....разсмяха ме.Все едно Северна корея и избори.

Щеше да бъде съден за вътрешен тероризъм от 20 г.нагоре

Много тежка присъда има тоя Навални - с достъп до интернет.

Споко, аз ще мобилизирам едни други сили... :)

колко подръжника има освен нашия Щерев

Брой гледания на филма на Навални за двореца на Путин в Геленджик: 117 милиона пъти до момента. Явно са доста.

И накрая се оказа че снимките са компютърно генерирани, а реалната сграда е на груб строеж.

Т.е. брой гледания в тубата = привърженици ??? Искал да кажеш, че и Гангнам стайл са го гледали няколко милиарда, без нито един да го пусне по 2-3-4-5-10 пъти?

Реалната сграда не просто е на груб строеж, а е собственост на г-н Ротенберг, близък приятел на Путин. Други негови приятели са Вакселберг, Абрамович и пр. А моминската фамилия на майката на Путин е Шеломова. Какво да си мислим? :)

До Бройка: Да, и на Фики, Галена, Азис, Гериту-Николова гледанията им са реални и не, не, те не надхвърлят многократно населението на страната ни и не, гледания не се купуват. Това е илюзия.