17-11-2017 20-11-2018

Коментари

УШАНКИТЕ СЪС САНКЦИИ ПАК!

Още кинти иска Навални........

Някoй

Организациите, разследващи по (анти)руски проблеми. Инсайдер – регистрирана в Латвия. (А кой стои зад нея и кой й плаща?) Белинкет – основана от англичанин, но получава пари от фонд в Нидерландия. Тези журналисти не разследват нищо на Запад. Тамошните скандали са табу зя тях. Иначе обичат да говорят за независими и своблодна разследваща журналистика! Защо не разкриха нищо в Англия, Нидерландия или в Белгия? Брюксел е бъкан с комупция. Ама не... тама не разследват нищо.... Виж, за Дневални са първи да разследват и пишат!

Някoй

или поне да дойдат тук да разследват чекмеджето и къщата в Барселона?

До кога ще ни занимават с тоя мушмол? Не е ли ясно, че ако наистина искаха да го убият (руснаците) , отдавна да е изгнил в земята?!

Тва ЦРУ изтрепа всички руски опозиционери :) :) :) Верно руските служби чеп за зеле не стават щом позволяват това хаха. Поне да хванат някой американски шпионин откраднал тайната рецепта на боряшник :). Влизаш в руски форум всичко псува и Путин и държава и служби влизаш в български форум всички възхваляват и Путин и държава и служби! Ех България да имаше такива патриоти каквито са руските шлюки у нас!!!!!!?!???

Абе, тези агенти от ФСБ ги изкараха най-големите балъци, по-изкуфели и от нашите бабички, които кълват на ало-измамниците!! Значи, обаждам се аз на някой агент от службите, представям се за, който-ми-скимне и той си изпява всичко по телефона... Сега разбирам вече, защо Путин гледа с насмешка на Навални - просто този наистина е смешник и едва ли може да бъде някаква реална заплаха, за който и да било диктатор.

Кой ги е изкарал ? Те сами си говорят. Явно такъв материал е останал в тези лаборатории

...в разговор по телефона?! Сериозно?... Има ли бунак на тази планета, който би се вързал на такава смешна фентъзи историйка?... Е, със сигурност има, за съжаление...

В Русия не е ало, Банов съм, ами ало, Патрушев съм!

НАШИТЕ РАЗСЛЕДВАЩИ ДА СЕ ОБЪРНАТ ЗА ПОМОЩ КЪМ БЪЛГАРСКИЯТ "ШЕРЛОК ХОУМС" ЗА ПОМОЩ!!! ТУКО ВИЖ ИМ ПОМОГНЕ СЪС СЛУЧАЯ СЕСТРИ БЕЛИНЕЙСКИ!!!! ИЛИ МИСТЕРИОЗНАТА АНАБОЛНОСТЕРОИДНА ДЖЕНДЪРСКА "МАТА ХАРИ" "добър чичко заптие" АНАДОЛИКУС МАНФИКУС

Случая със Навални, ефекта на лъжливото овчарче. Нормално е човек който се страхува за живота си търси публичност, на всяка цена вкл и невероятна актьорска игра да фокусира вниманието върху себе си, в Русия е пълно със критикуващи властта и в частност Путин но разликата е че те не са спонсорирани от Сорос! А ОТНОСНО АЛО ИЗМАМАТА И СОЦИАЛНИЯТ ИНЖИНЕРИНГ МАЛКО ВЕРОЯТНО Е НЯКОЙ АГЕНТ ОТ РАЗУЗНАВАНЕТО ДА СЕ ВЪРЖЕ. БОЖЕ ПОМИЛУЙ, ОТ НАВАЛНИ РАЗБРАХ ЧЕ СУПЕР СЕКРЕТНИТЕ АГЕНТИ СА ЗАВИСИМИ ОТ "СМАРТ" ТЕЛЕФОНИ И И КУПУВАТ АВИОБИЛЕТИ СЪС ИСТИНСКИТЕ СИ ИМЕНА. СИГУРНО ИМАТ И ПРОФИЛИ СЪС ИСТИНСКИТЕ СИ ИМЕНА В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ??????

хахаха е тва е свежо с гащите начи сега по празниците кат се натряскам до насиране ша кажа на жената че путин ми е омазал гащите със старичок

Дръжте се за гащите на путин другари комунисти и ще успеете в живота,вярвайте само на бившите КГБ И ДС,защото явно за нищо друго не ставате..Много отдавна комунизма ви е изпило акъла.

И Навални чак сега се сети, че има такъв разговор в телефона му? Я не ме разсмивайте. Вече толково месеци се говори за опит за убийството ми, аз ще имам толково силно доказателство за това и ще си мълча и няма да го покажа още в първия момент?! Е, даже и най-бездарният крими писател-любител ще съчини по-правдоподобен детектив. А тази историйка, откъдето и да я погледнеш, е просто изсмукана от пръстите. Навални се чуди как да влезе в новините, че взеха да го забравят не само в Русия.

започва да ми се иска този да го бяха отровили, да мирнем малко с тея гащи

сте ни занимавали с тоя циркаджия.

Таен агент да дава обяснение по телефона, на човек който не вижда. И хоп този човек се оказва хитреца Навални...

По голяма глупост не бях чувал.

Дайте ми телефона на въпросния агент. Със сигурност веднага ще ми повярва и ще ми метне 1000000 рубли през балкона.

Много галфони има тук. ФСБ следи Навални като американски агент и ...не знае кой, как и защо го е отровил?! Те да не са следили някой друг? Такава конфузна ситуация не си спомням през цялата студена война! Ти да следиш някой и да не можеш да кажеш какво е станало, че за малко не е умрял?! И има имбецили, които се правят, че вярват на Путин?!

ФСБ отлично знаят че всичко е инсценировка. Не случайно му взеха кръвни проби преди да го пуснат за Германия.И не случайно немците отказват да пратят проба от Навални са сравнение.

Обаче се туткаха 48 часа, после само отричаха без да опровергаят нищо. Позорът е пълен и ще хвърчат глави.

Ако телефонният разговор е фейк, бас държа, че неслучайно "агента" каза, че е болен от коронавирус. Свед 2-3 дни Навални ще каже, че е умрял. И пак ще обвинят Путин, че го е убил нарочно. Кой е сигурен, че изобщо има такъв Кудрявцев?

Тоя Нахални и агент ли стана?

Ебаси агента, възложено му било да го убие пък той не могъл да го разпознае на живо точно пред него? Говорим за агент на ФСБ - аде моля ви се. Или както казват руснаците - не нам, не нам.

Че той да не го вижда бе? Агент на ФСБ , химик. Другите пък лекари. Едни агенти са.

Най -нелепото в тази история е твърдението ,че Патрушев ще поиска от някой агент на ФСБ сведения по телефона.Първо той отдавна не е директор на ФСБ,а секретар на Съвета за национална сигурност.И този ,който ще се хване на въдицата ,че му се обажда Патрушев,във всички случаи не може да бъде агент на ФСБ....разбира се ,че всичко е възможно ,но отново навлизаме в областта highly likely

Руснаците вярват и плюят по Путин, ама видите ли тук тъпите русофили се опитват да мислят. Шефа на Белингкат Христо Грозев навря руснаците в кучи гъз.

Да разбирам ли, че ако на теб ти се обади някой по личния телефон и се представи за милиционер, ще му хвърлиш 20 000 лв. от балкона? Или ако някой ти се представи за американския президент по телефона, ще му повярваш ли?

Ами има много хора дето си хвърлят парите по този начин. А ти откажи на Патрушев и ще видиш какво ще ти се случи. И затова агента ще говори.

Калинчоооо, драскаш простотии , явно без НИЩО да разбираш!!! Ама ти ПЛАЩАТ, нали?Това е важно за теб- жалък бедняк! Надрасканото е БЕЗ всякаква логика- става прекалено смешно!

Майтапа ще бъде по голям ако сега онези журналисти дето се обаждаха на някакви лидери като други лидери кажат как са се подиграли с тази изтривалка..

Май не правиш разлика между на теб да ти се обадят и ти да се обадиш на някого? Я ме накарай аз да ти се обадя Мунчо.

Това прилича малко на боливудска продукция. Как ще докажат, че изобщо говорят с някого по телефона? Как ще докажат, че този, с когото говорят по телефона, е агент на тайните служби, който е участвал в предполагаема операция срещу навални? Какъв е този агент на тайните служби, който обсъжда тайни операции по личния си телефон с непознат?

Как ще докажат , след като тоя агент сега изчезне напълно?

Такъв на който се обаждат от телефон на ФСБ и му казват едни много влиятелни имена. И те ползват мобилни телефони ежедневно и в работата си.

Къде се продават свободно телефоните на ФСБ? Ако можеше всеки да се сдобие с телефон на ФСБ и да се обажда на агент и да се представя за разни ръководни кадри, то това нямаше да е тайна служба.

''Къде се продават свободно телефоните на ФСБ'' в Darknet, тъпчо. Само обаче да ти кажа - там не е за такива като тебе..

интересно че справка показва че телефонния номер е регистриран преди месец: https://twitter.com/MichaKobs/status/1341177034589003778 освен това в началото хората на Навални казаха че "веществото" било открито по бутилка в стаята му, сега пък в гащите - изниква въпроса как е стигнало от гащите до бутилката

Ха ха ха, някой написал нещо в Туитър, и защо да му вярваме? ФСБ ли го написа?

Кой е Миша Кобс? Руски трол?

Такава простотия може да измисли само запада и американците. Населението в тези части на света е толкова тъпо, че да повярва на тази партенка. Само и единствено американците имат мотив да тровят и то не един а два пъти този престъпник Анални.

Ама всичките азиатци искат да емигрират в тоя гаден запад и да годят на почивки там. А при блядовете, никой не ходи. Що таке бе курво бедна и платена?

Абсолютно "активно мероприятие". Пълно с внушения и предизвикващо много повече въпроси, отколкото преди да се появи. Ако бях журналист, сигурно бих написал няколко статии само по това видео. Ако се прескочат емоционалните гримаси, текста с едър шрифт и различен цвят и подвеждащите един след друг въпроси, монтирани с кадри от други видеа внушаващи неща, които на практика не са казвани, бих отбелязал само няколко неща. Първо, разговора който се води и текста на руски, който се изписва не съвпада на ключови места. Второ, текста на английски е очевАдно манипулативен, защото много често в разговора се казва едно, а в превода на английски съвсем друго. Това специално ме навежда на мисълта че цялото това "активно мероприятие" е предназначено преди всичко за САЩ/Западна Европа, а не за Русия. Трето, самото видео започва с информация че разговора е продължил 45 минути. Видеото е малко над 30. Сигурен съм че 90% от хората изгледали това видео биха изгледали и видеото на целия разговор. Защо е било нужно да се прави монтаж. Дали не се крие неудобна информация от разговора? Четвърто, абсолютно никъде, в нито един момент в разговора "агента" не заявява директно че операцията е била за убийство на Навални. Пето, на повече от половината подвеждащи въпроси "агента" отговаря че не знае и няма информация. Което не пречи на "продуцентите" на видеото така да поднесат нещата, че все едно "тая работа е ясна, но просто не сме попаднали на правилния човек, за да го потвърди". Шесто, във видеото става ясно от "агента" че е имало операция свързана с Навални. Тази операция със сигурност е била свързана със следене. Имало е посещение на агенти в Омск. Те били правили нещо, но какво точно не става ясно. После се били върнали още веднъж. Или още няколко пъти. Но какво точно са правили при връщането, защо са се връщали не става изобщо ясно. Като цяло, имало някаква операция свързана с Навални. Вървяла от години, точна каква е била не става ясно, но нещо не се случило както трябва. Какво не се случило както трябва, пак не става ясно. Навални изброява някакви имена, но половината от тези имена не получават никакво потвърждение от "агента". За сметка на това, всичко е ясно, но се появяват нови имена. Като цяло, чисто пропагандно видео предназначено за масова употреба. Пълно с внушения, но без точни доказателства. Точно в стила на соц. пропагандата. Съшито с бели конци. Има един израз - четене с разбиране. Аз бих го перефразирал - гледане с разбиране и мислене. И за който не знае чужди езици - учете чужди езици. Аз специално с интерес ще следя развитието на случая и всичко свързано с това видео. Всичко тепърва предстои

Пълна тъпотия си написал , затова в Русия всички са в потрес в последните 24 часа. Ни дума ни вопъл ни стон.

Вярно е, толкова са в потрес, че дори съратниците на Навални се дистанцират от него, ако още не си разбрал :)))

Нелепа работа ,но все пак приемам това да е издънка на ФСБ.Но какво следва от това -вече гащите на Навални ще бъдат знаме на опозицията и символ за борба с диктатурата!?И който помирише гащите получава прозрение !? ...Сериозно казано,тази история с гащите е малко несериозна,да не би някой да се е изгаврил с Навални ....

Ами гащите са облеклото което стои най близо до тялото. Логично е. И по панталоните са слагали.

Не трябва да забравяме, че основна фигура в това разследване е българина Христо Грозев , разследващ от Белингкат. Благодарности към него от руснаците: https://www.youtube.com/watch?v=NiMTTBO-wB4

"У Путина есть время до утра". Геннадий Гудков о "ядерном ударе" по ФСБ https://www.youtube.com/watch?v=M_sA25323l8

Това е пълен фейк!Няма толкова тъп агент от която и да е служба който след 49 минути разговор да не разбере че го провокират.Или провокирания е това недоразумение Навални!

Ти да не ги мислиш че са някакви супер умни? като му звънят от правилния телефон и му казват правилните имена??? А той и е болен от Ковид както сам каза. И на всичките сега им е едно такова напрегнато, не знаят кога ще ги светнат.

хахаха ей тая история стана буквално 'кой ми сра в гащите" хахах ей така излагация на запада никога не е имало, ама най-лошото е, че има глупаци, които се вързват на тея истории

това преди или след акта е станало?

Оная история със спускането на педалите по улуците в Брюксел беше някак си по-силна-правдоподобна и имаше някаква Бондиада и героика...Даже без гащи-само по парфюм го направиха...А тук...

То никой не се съмнява че ФСБ има отдел за убийство на неудобни. Още Литвнинеко го каза , на него са му възлагали да убие Березовски. Той и групата му са отказали. Така че тук няма нищо ново и тайно. Руснаците все се опитват с някакви методи при които уж няма да има подозрение към тях. Видяха че с полония не става , щото от него светна половина Англия и всички разбраха че са те. Новоичка е добър , само дето на жертвата не трябва да се дава сериозна медицинска помощи и готово. Обаче и в двата случая с Скрипал и Навални те получиха бързо медицинска помощ, и това провали плановете на Путин.

Да не забравяме и случая в България.

НАВАЛИН ЯКО ОЛЕКНА.

Значи Новиков са намазали на гаЩите. Няма да питам какво е положението в момента на малкия Небалин. ХО ХО ХОО

Няма човек на земята,който да е нарочен и да не бъде убит/професионално/.Така ,че ако някой е искал да убие този лаладжия ,Скрипал и подобни, досега да ги няма. Такива ги крепат за изгода /може би/ или заблуда на сеирджийте.

Ха ха ха...долното джудже отново разобличен като убиец и лъжец. И няма в 21 век подобна кочина, която за да крепи недъгавото си диктаторче 20 г. на трона, трови и убива политическите му конкуренти. Няма. Бг руските лизачи са най-жалки, те пак не вярват.

Schilo

Какъв конкурент може да е Навални? Йоло Денев събира повече гласове. А, по-сериозно!

За какво искат да го убият тогава?

си е достатъчно сериозно. Те посегнаха на бившите си агенти и Путин ги оправда. Каза че онези са предатели. Публично ги оправда. Интересно сега какво ще каже, отново.

Изгледах го внимателно, значи ако трябва да обобщим: Навални звъни на единия от тайните агенти по свръх секртната операция и агента му разказава по телефона всичко каквото е напрвил...

Мирко, Мирко, "Навални звъни на ТАЙНИЯТ АГЕНТ и оня му обяснява всичко"! Ама ти добре ли си? Какъв е този таен агент, който разправя на ляво и на дясно, какво е правила???

Толкова ''таен'' е този агент че гащника му намерил телефона и той му се е изповядал като на поп:)))))

Агенът е голям глупак и наивник. Издава тайни на непознат по телефона.Изобщо руските служби са гола вода. Завиждам на ЦРУ!

Schilo

Пепи, вярваш ли, че Насрални е говорил с човек от службите?

А ти що не вярваш троле? Нещо за умен ли се пишеш? не си.

А бе какъв агент, какви 5 лева, всичко е един голям КЬОРФИШЕК, е така, статийка за баламурници!!

Малко Ганг Банг е тази история. Последно кое е намазано с лубриканта Новичок (ясно е, че не отрова, щот никой не ще да мре от нея) - гащите или бутилката? Значи разведчикът е изчакал Дневални да иде до банята да вземе душ и му намазал гащите? Или бутилката намазал, пък след това опозиционния активист е извършил някакви действия като е използвал за целта бутилката?

Schilo

Ами помисли, кое е евентуалната допирна точка на гащите и бутилката!!!!

не мисли! Всичко можеш да измислиш! Като македнците! Не се научихте бе!

Абе от къде ги намирате тея новини, другаде я няма ?

Как може такава фалшива новина да разпространява Дира? Честа форма на промиване на мозъци за тъпани!

Фалшива щеше да е новината ако беше ОПРОВЕРГАНА. Не беше.

Schilo

Кой се занимава с небивалици?

Тука има хора, дето не виждали проблем в случващото се... Ами да погледнат на нещата така: Тръмп иска на всяка цена да се задържи на втори мандат. И изпраща агенти от ЦРУ, които следят Байдън и правят опит да го отровят. А Тръмп се явава по телевизията и с нагла усмивка обявява, че ако са искали, са щели да го отровят... И всички американци му вярват и дружно го преизбират. За N-ти път, не само за втори. Нещо не се връзва в този контекст, нали? Просто е: американците не са руснаци...

Ако са искали.. Ако искаха, щаха да направят Су57 ама.. не им се занимава. Ил 214, Армата, Лада (подводницата), Ангара - същия бардак. Абе - богати, щастливи и суперталантливи хора са руснаците, само дето мааалко ги помързява..

Schilo

Къде ги сравняваш? Насрални в най-силните си времена имаше 2% гласоподаватели. Сега е сигурно на 0,8%- той, семейството му и тези, които са на ясла при него.

Georgie

За няколко копейки повече ватенките, загърбили всякакво чувство за разум и самоуважение се излагат за голям мой кеф :)?Хоум офис, добра заплата и много, много фън.

И други могат да правят пранкове в стил Боба и Лена ...

Може ли и на мен ФСБ телефонче? Да си поговоря и аз така с агенти. Те са доверчиви, отзивчиви и отговарят на всички въпроси без значение кой пита.

Благодарение на закона на Яровая (грозноватата запутинска фанатичка), всички данни които те интересуват са на разположение срещу доста скромни суми в Darknet. По този начин и щаба на Навални се сдоби с подробни данни за следящия скудоумен екип. И това е голямата ирония - корупцията която Путин култивира с десетилетия вече работи СРЕЩУ него.

Мен ако непознат ме попита за работата ми първо ще разбера кой се интересува. А съм прост инженер. Как ли дейсват ФСБ агентите?

ФСБ са 'елита на елита', нали? Сигурно в твоите фантазии всичко е желязна, монолитна организация дето не допуска никакви грешки.. Ами можеше тогава да излязат с конкретно и точно опровержение: Кудрявцев или к'ъвто е там не е никакъв ФСБ агент а например шофьор на автобус ето му файсбук/вконтакте акаунта, ето му ги съседите и приятелите дето ще потвърдят и пр. Този път обаче нямаше време дори и за 'Петров и Боширов' театро. Провалът е тотален- освен разбира се за запутинската секта. Там място за логика и факти няма - всичко е 'вяра' и първосигнални инстинкти)

Schilo

Извинявай, но натъквал ли си се на такива данни в Даркнета?

Много е паднало нивото на западната пропаганда. Затъпяват все повече.

Не е пропаганда тъпчо, а реални факти - с имена, маршрути и адреси. Затова 48 часа (!) Мремъл мълча като г.. (ослушваха се за официална линия) преди Лавров да изтърси че обвиненията били смешни - празнословните квалификации това е пропаганда. Този път дори не направиха театро с боброедката Симонян след катастрофалното фиаско с 'Петров и Боширов' Ей, да си чувал нещо за тях напоследък?

С Петров и Боширов поне беше забавно.