Навални открито обвини Путин за отравянето му с "Новичок"

Опозиционерът заяви, че ще се върне в Русия, защото не се страхува

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

е как бе та путя клоуна назначи та на тоя педерс ша цепи басмата,еби го в майката и лайная

Говорителя на Руският президент Дмитрий Песков заяви днес ...Имаме информация че Навални не работи с ЦРУ,но ЦРУ работи с Навални от години ,и много активно в последните седмици...

цееееееееелия свят знае кой е поръчителя- джуджето педофил

Гордите руснаци сега вече напълно презират жалкият Навални. Предателите са презрени и от Господарите си и от своите...те са жалки слуги на чужди интереси. Правителството на България е в същото жалко положение...но вече са използвани на макс и ..Захвърлени!

Чамодан, вокзал и пашел на*уй, гад недоклатена, право към "горда" рашка да си пиеш бояршика с ушанките!

Защо европейците вече не мечтаят за Америка Веднъж виждано като място за преоткриване, сега отношението ни към САЩ се променя от завист към състрадание Октомври 1, 2020 4:00 ч. от Саймън Купър В първия роман на Франц Кафка, "Америка" (1927), тийнейджър от Централна Европа е изпратен в САЩ в немилост, защото "прелъсти" семейната прислужница. (По-късно тя се появява, че тя – гигантска, ужасяваща, Кафкаеска огре - направи съблазнителното.) ... ...

И па много ни аресва тва ..путките.. Путин, Путиняка! Кефи!

Внимавай!! Следят.

...ще те навести. ....Като Маскирания певец !?....

А Навалнито вече може ли да си перне една чекия?? ...Щото каката е там и чака .!?

И там има услужливи хора ...германци ...!

Господ е създал едни съдове за почтена употреба,а други като руснаците за непочтена.Това е! И от тях ще има спасени при Господното пришествие,но ще са меншивики.

От коя галоктика доди тук??

Бъркаш материалния свят с...живата мате¹ Брия.

За себе си -не бърка! Той е статуя от дънер , на която Господ по неведоми причини е вдъхнал живот!

Господ и създал,, ама тиб не е доработшл нещо.Явно е бэрзол.

За каква употреба си създаден ти, когато си заченат анално?

Додохме им кирилицата и христова вяра ! Ама и с Гебрата пак ние поведохме ,,хорото,,!? ...Видя се ,че ..Новичоците .. докарват само разстройство !?

Че то разстройството си е съизмеримо с ...ядреното оръжие!?

Руснаците яко са в примката на лукавия и ада,който не знае насищане масово си ги прибирира.

..и за тва ни дреме на кура. ...Има и китайци !?

Вие гледайте себе си,пред Бог няма китайците да отговарят за вашите дела.

Руснак е диагноза.Мисловния процес под ушанщите им е пълна боза.Обичат да се сражават до смърт за Родината като територия,а мразят себе си като нация и хора.За сведение грузинеца Сталин е погубил над 30 милиона съветски граждани,а Хитлер само 20 милиона.Това не пречи на руснаците бащата на народите да е най харесвания политик до ден днешен в Русия.

Отде ,,го извади,, тва?

...от задника си. Мисъл няма !

Чети бе, тупан. Не слушай само какво ти плещи курнелия. Колко милиона избиха швабите заради неграмотното ЦК? Колко изби НКВД по време на "разкулачването"? Колко милиона измряха от глад по Холодомора? Колко измряха в Гулаг? Гнус ме е от такива неграмотни уроди като тебе!

Уж български сайт едни руски отрепки коментират денонощно друга руска будала,която искала да се връща в Русия,току виж го довършили от втори опит,щото от първия не успяха,а за запада остава само да ги лекува.

А тва що ти криви кура толкоз?... Или е увиснал съвсем.. ??

Циничните обиди издават липса на смислени аргументи и масова демонична обладаност на руснаците като народ. Нищо добро не ви чака.Ада ви зове!

А ти сигурно си ...изтривалка..на кого??

Думата отреПка се пише с п,а не с б и важи с пълна сила за забутаните в гъ за на географията руснаци.

Откъде му идва това ”безстрашието” ? Той не страхува от властите на Русия, тъй като сигурен,че не е бил отровен,а прекарал, вероятно, пристъп на панкреатит (или нещо друго), който често протича много тежко с диви болки до кома и до некроза на жлезата. По тази причина Германия не предостави никакви доказателства за “Новичок”,тъй като обвиненията били фалшифицирани. Какво пречи на честни и добропорядъчни хора за спрат да се крият и да употребят върховенството на закона, което изтъкват постоянно - разследване, съд, съдебно решение и да покажат законосъобразността на поведението си. Но не могат да признаят, че е извършен подлог и мошеничеството. Видели сме вече епруветката с прах за пране, която стана причината за смъртта на стотици хиляди невинни хора

Да пишеш на български не ти се получава,карай си на матерния руски и без това само руски ушанки пишат и четат пжд статиите за Навални.

Баа,море,.!

Затвори плювалника си и чети: Според проучване на "Галъп интернешънъл": Почти половината пълнолетни българи не са наясно с правилото за пълния и краткия член в българския език. България се намира на 30-о място по медийна грамотност в Европа, в една група със Сърбия, Черна гора, Босна и Херцеговина и Албания. Няма друга държава от Европейския съюз, която да се е представила по-зле, показва тазгодишният Индекс на медийната грамотност на фондация "Отворено общество".

Гатанка Когато протестираш срещу Борисов, си терорист, а когато протестираш срещу Путин, си герой. Що е то? Еврогейско лицемерие.

_stankow

Капитан, ты никогда не будеш майором Както пееше Висоцки. А той ги разбираше нещата.

И то не от американската армия а от самите руснаци които са на края 20 годишното търпение

И тва ли требва да ни грей,бе куре? ...макар че си си ,,цвете кораянч..,, заспала..

запада /правителствата и службите/ стигна дъното : завършени профанизирани идиоти които винаги залаг на куци коне

Анални е мишка която се мисли за слон

Насрални! Ако Путин наистина искаше те отрови, наистина щеше да си мъртъв! А нямаше да ни играеш новичока с Казачока!

Това изказване на Навални отхвърли дори и минималното съмнение което можеше да съществува в твърдението че зад това пъклено дело стои именно олицитворението на злото, покровителят на всички най тъмни сили, рожбата на злокобното КГБ Владимир Путин.

стара, смотана къщурка пиленца и квачка а на прага Щерев с бурка и лайнометачка.....

_stankow

Според мен Щерев иронизира :)

Лайнометка! ..И такива продавам.

ми се вярва точно Навални да го тровят сега.Ако са искали да го премахнат досега да сме го забравили.Ако изгледите Байдън да вземе изборите и стане президент ще стане турбуленция в света.Затова е и тази активност срещу Русия и Беларус.

Добре че беше баба Меркел, която лично го посети за да изкаже подкрепа си към него иначе тази реплика нямаше да се чуе! Защо смятам така ли? Ами защото чак след визата на Меркел Навални направи това изявление, а не при която и да е друга изява преди това!

Тоя пък! Ако Путин беше решил да го трови, да му месят 40 вече.

Да не се окаже накрая, че Новичок в малки дози е лекарството от Ковид-19.

Тоя зорлем си го търси. Накрая на ония ще им писне и ще опита истински новичок, но при оня истинският всичко свършва за две минути и спасение няма.

Забелязва се нарастваща активност срещу Русия и Беларус на говорещите глави в ЕС. Изглежда, че все пак ще прецакат Северен поток 2. Да му мислим и ние.

Преди да говори смешни приказки г-н Навални да си постави няколко прости въпроса: 1. Дали президентът Путин би бил щастлив да си разваля отношенията с Германия? 2. Как така го пускат на лечение в Германия, като съдът в Москва му е забранил да излиза от страната? 3. Защо си мисли, че той е трън в очите на властта, като в едно интервю президентът Путин каза в прав текст, че опозицията се излага многократно и за него е по-изгодно да го критикуват по този начин отколкото въобще да няма критика? 4. Когато властите в Русия искат да отровят някого, те обикновено се справят доста по-добре. 5. Защо Германия се позовава на лекарска тайна и на липсата на съгласието на самия Навални да предостави документацията на Русия? 6. Защо Русия ще ползва вещество за което вече е обвинена при делото Скрипал? Толкова ли са тъпи, че да не ползват вещество различно от новичок, което не може да се открие? 7. Защо г-н Навални не разгледа кой може да му сложи новичок в питието или вечерята? Ами при сервирането, освен персонала на хотела при него е имало и жена, любовницата му. Защо тя е изключенаот виновните? Ами тя винаги може да е недоволна от него и той да не знае ... 8. И най-важният въпрос: при всяко престъпление, ако има такова, въпросът е кой печели от него. Ами ако Германия и Русия влошат отношенията си, Президентът Путин категорично е от губещата страна, печели САЩ. Разделяй и владей, стара римска максима. Е нима г-н Навални смятате, че чак толкова пречите на г-н президентът Путин, че той ще рискува да си развали отношенията с канцлерката Меркел и Германия?! Не Ви ли е много голямо егото?! Та ако г-н Навални отговори правилно на въпросите веднага ще открие ако не извършителя, то поне поръчителя.

Навални е един нещастен помияр!

Очевидно е, че ЕС иска да си развали отношенията с Русия - както политически, така и икономически. И този недоучил дребен мошеник е избран за повод. А той си мисли, че е хванал бога за шлифера. А ако наистина на Големите Батковци се наложи това нищожество да бъде убито, ще бъде труп за 24 часа.

скопеният запад дето няма никаква реална икономика а само балони и трилиони дългове и дефиците-нещо което сами признават, вместо да се справят със собстветото си население което е на улицата с гладни бунтове онлайн, продължавата да финансират куци коне и клоуни.

Абе защо всички отиват да живеят или работят в скопения Запад, а не в рая Изток? Някакъв отговор, пръдльо?

А , и в СССР са се струпали много чистокръвни руснаци - всичките с имена като Муслимов , Магомаев, Абрамович, Усманов, Ротенберг, Михелсон, Шаймиев, Баджаев, Рахимкулов, Саркисов.

Нормално е робите да отиват при господарите, за да им избърсват задниците с език, което идва да ти напомни да си миеш устата преди да пишеш, а не да а избърсва с ръка, защото вмирисваш клавиатурата с екскременти.

Ако искат, руснаците могат да отровят Навални ефективно, по много начини. Даже от дистанция... Има такива случаи в Кавказ, които отказаха джихадистите да правят атентати в РФ. Но Навални е по-необходим като жив жалък опозиционер.

Марш бе помияр, на кой му пука за такава продажна пионка като теб бе мършо

Не вярвам в приказките за Новичок. Ако искат да отровят някого, руснаците просто го правят. Още преди повече от 10 години със специални генетично насочени вещества отровиха няколко чеченски и арабски терористи в Чечня. Всички яли от едно и също ядене или няколко човека пипат писмо, но винаги само един и то точно определен терорист е отровен и пукясва в адски мъки. Напр. така беше с онова саудитско изчадие Хатаб.

Зад евентуалното му отравяне, Навални заподозря Путин. И да е жив, и да не е, за Навални виновен все е Путин. Путин е пречка в мизерния му, продажен живитец.

новичокне е отрова за тъщи

..ама самогон си требе !

Ма ,той състезател ,бе! Тича до тоалетната на долния етаж.

Хайде в лъжичката още една капка Новичок, та да се посвести чилякът!

Навални е известен като "придворният опозиционер на Путин". Нещо е променил тона, явно под влияние на тези, които му плащат.

Под всяка статия за Навални пишат 99 процента руски тролове на заплата при путкин.Поне си пишете на руски и без това само вие си се четете и лайквате.У нормално мислещия българин може да предизвикате само отвращение и съжаление.

Не " Абе", под статиите за НаСрални пишат 99 % здравомислещи хора. Тук си много прав. Останаха 1 %, чудещи се какви глупости да драскат.

хора стига сте се излагали с този ховичок ,по-добре ползвайте отрова за мишки или хлебарки

Още малко да захладнее и ще има ,,малка повреда,, в СП-1. Тогава да видим приказките и ...писанията.А?

На никого вече не му трябва СП-1, 2, 3 ... Икономиката на Германия и Европа отива по дяволите и от газ няма да има нужда в близките няколко години ...

ПОЛША няма де да дене кюмура !

Откога един никому ненужен блогер и крадец, стана опозиционер ...

Предизвиква респект фразата "отговорни за отравянето". май съм пропуснал-имаше ли разследване, има ли заподозрени, доказана вина, осъдени и прочее? Дотук най-подозрителна като изпълнител ествествено е Мария Певчих (най-вероятно агент на британската МИ 6). Тя има интерес, възможност да извърши отравянето (ако е имало такова), да укрие или подмени улики и следи. И много странно се уклонила от следствени действия и среща със следовател на руска територия. А иначе-да има свидетели, които са забелязали Путин да излиза от черния вход в хотела облечен с бомбе и сив шлифер. Това е като презумпцията да се обвинява колата Мерцедес за катастрофата и изглежда като идеологическа догма от най-тъмния период на Студената война, когато и обвиненията бяха достатъчни като доказателства.

Ето туке описан един от създателите на новичок, който в някаква степен е бил засегнат, как и колко не се знае. Но е увреден и в последствие умира. Навални си е жив и здрав. И защо е нужно, както казват Путин на умряло куче нож да вади. Мотив и интерес. А не самореклама.

Моля Хапчетата

Колония ,,Новичок,, И там Скрипалите, Навалнито , ....

Кремлеботовете рано рано тролят, защитават късия крадец , диктатор и убиец!

Този продажен глупак нве разбра ли, че ако Русия иска да го ликвидира нямаше да си прави селфита и да дава интервюта...

Да, бе-Путин го е отровил!?!? Блокираха му сметките по които западните "демократи" кихаха мангизи и запорираха апартамента заради неплатени пари по редица осъдителни дела. И хоп-отровен с новичок!?! Тези от ФБР и ЦРУ толкова ли са прости че не измислиха нещо ново, поне да имаше някаква причино-следствина връзка???Този явно ще остане на издръжка от "демократичният" запад!?!? Нека не забравяме и "президентката" от Беларус и този от Венецуела!! Честити да са им!!!!

комата му в самальота е било преструвка... клетите авери на късака НЕ СТАВАТЕ ЗА ЧЕП (за зеле)...