Октай Енимехмедов: Искам домашен арест, не съм заплаха за обществото

Подсъдимият за нападението срещу бившия лидер на ДПС Ахмед Доган – Октай Енимехмедов, поиска от съда мярката му за неотклонение да бъде изменена в „домашен арест”. Магистратите обаче го оставиха в ареста. Октай бе подкрепен пред съдебната зала от националисти.

Обратно в новината

Коментари - Октай Енимехмедов: Искам домашен арест, не съм заплаха за обществото | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре, за пореден път съдът се доказа "колко струва". Но предлагам и настоявам на Октай да му бъде осигурен достъп до учебни материали и компютър, позволяващи му да се подготвя. Да видим сега като изведнъж се появи една единица "материал" - младеж с гражданска позиция и студент, какво е отношението на държавата към неговото образование?

Евтино анадолско риалити. Матряла писка от кеф. Не щете да чуете за темите важни. Левски привидял ви се с фес. ... "Сега тия от първите редовее." "Кого обичате?" : "Октаай!". "Сега тия от задните редовее." "Кого мразитее?" "Ахмеет!". " Уандърфул!" "Сега всички!" "Можете ли да живеете без нашето риалити?" "Нееее!'

Октай има нужда от добър адвокат ,за да излезе от ареста.Защо се явява сам пред съда.Не бива да разчита на подкрепата на форумите само.Октай ти си вдъхновение за младите.Дерзай.

Наистина защитаваме това момче Енимехмедов но само по форумите ли ? До кога ние българите ще мълчим и ще си траем .Явижте гърците как се вдигат за щяло и не щяло а ние само по форумите

Прокуратурата се поддаде на политически натиск и изпълни поръчение! Но и ТЯ и УПРАВЛЯВАЩИТЕ, не съзнават, че утре масите могат да се надигнат и да изметат всичкия боклук насъбрал се в продължение на 23 години!!!

Не разбрах,кога е делото на озверелите побойници-делегатите на ДПС.

Стой си в ареста,момче-защото Доган няма да те плаши,както ти него.Ние ти вярваме,че си родолюбец и патриот.Бъди жив и здрав!

Ами, Октай трябва да се досеща, че след като може да бъде заплаха за тайното общество на ДПС, най-сигурно за него е да остане в ареста за сега. А не, да иска домашен арест, защото депесарските главорези ще го намерят. Освен, ако ... не е сигурен, че няма да го търсят.

Thomas Jefferson:"When the government fears the people, there is liberty. When the people fear the government, there is tyranny. "Когато правителството се страхува от хората имаме свобода, когато хората се страхуват от правителството имаме тирания"

На всички ни е омръзнало едни и същи физиономии ,политици,юристи,платени журналисти,медии, хора борещи се за власт и какви ли още НЕ,които се мъчат да ни втълпят ,как едикой си ОМРАЗНИК ,не е хубаво да бъде малтретиран ,сплашван,бит и наказван ,докато съдебната система не го удостои с честа да полежи в затвора с TV,internet ,телефон и др.екстри. А когато народа /този неплатения по време на избори/ иска промени в НК.....престъпниците да влизат в затвора се оказва ,че те са недосегаеми. И защо.....????Защото Всички са навързани и е невъзможно някой да се пребори със системата.Аз лично невидях някой /изключвам хората на ДПС/ да излезе и да защити Доган и да изрази съчувствие и съжаление.....Всички са зад постъпката на Енимехмедов.Това вече е гласът на народа.Днеска гръмнали Баретата....пак няма съчувствие и съжаление.....дори хората се радват или казват ,че не им пука .....Даааа ,ама има явно хора на които им пука и си го пазяяяят.Скоро гледах филм за Сингапур.Една преуспяла държава.Там защо няма нито наркотици.....няма стрелби ,нямапрестъпност,няма корупция.....Ами няма и да има ,защото законите са такива ,че в повечето случаи има смърт. Не съм съгласен Октай да бъде издиган в култ,но невиждам съдистично настроемите ЛИБЕРАЛИ,борците за ПРАВА и СВОБОДИ ,да са обвинени в брутални действия спрямо човешките права на един гражданин ,който се осмели да застане срещу СИСТЕМАТА от НЕДОСЕГАЕМИ....

Копи пейст: Защо да защитаваме един посредствен актьор, без дори да знаем по чия свирка играе?? Минуси сте натряскали, отговори няма. Айде сега да се постараете малко повече, а ?

Мчи не го защитавай. Той да бъде осъден по закона. А на Доган за туй дето правИ толкоз години поред ко ша му напрайш?

Това отговор на зададения въпрос ли е тикво малоумна дебилска?

защото мислят първосигнално ...

Ако имаше европейска съдебна система в България отдавна хора като Ахмед Доган да са в затвора,а не сега това младо момче да е там и да му прецакват образованието!!

Стояне, съдебната система в България е "рИформирана" именно от "Европа". Както и здравната, и образователната... и цялата ни държава. Всичко - по заповед на "великите" западни сили е унищожено и това, което е пльокнато на негово място (с допълнения, изменения и т.н. и т.н., е изсипани като от лай...арка върху всичко, дето работеше преди и е разбъркано с една голяма клечка). Тъй че, не ставай смешен с комичното си дитирамбче за "Ойропа", щото такива вървяха преди 23 г. - чак до набутването ни в "ес",къдетосе видя кое точно клекало са надписали за нас те. Великите ни "демократизатори" просто ни туриха на коланите си като поредния скалп и се втурнаха да "усвояват" трриторрията ни, свеждайки я (като поразритат развалините след собствения си диктат върху ни чрез марионетните местни правителства) до прост пазар, военна база и допълнителен суровинен ресурс...

Нещо те гони па,аноята. Да не ти .ипсва Путин.

Хм, Ако той е "грубо нарушил обществения ред", то депутатите, които зверски пребиха задържан от НСО човек - какви са?

Расте едно ново и различно поколение. Жалко, че нито един от журналистите не направи анализ на това. Това поколение израстна в мизерия, но и в контакт със света. Докосна се до живота на своите връстници в един глобализиран свят чрез новите възможности за социално общуване. Това са децата на хората, които не заминаха за Турция, а избраха да останат в Родината. Погледнете във форумите, прочетете написаното - все млади хора, от различни етноси, но те искат да живеят достойно в демократична страна. Не искат да бъдат в сянката на измислен етнически страх. Това е бунт на младите. Не всичко може да се обясни със стари шаблони. Октай ще си понесе наказанието, но онези, които го ритаха, трябва да понесат и своето. Te налагат един еталон за поведение, на който не можем да си затворим очите.

Това "етническо" многообразие служи само за формален хастар на един жесток бизнес - войната, наричана налагане на Новия световен ред. Трябва да се осъзнае, че в България имаше и все още има ЕДИН ЕДИНЕН НАРОД, който се опитват вече 23 години изкуствено да "сресват" "на път" - "на две опашки" без корделки. С идеята да могат да ни подръпват ту по едната, ту по другата, докато един ден, ако рекат фризьорите, да изтръгнат която си пожелаят барабар със скалпа. Или поне винаги да могат да ни плашат със това. Показаха и показно - с мръсните си бомби над Югославия. Тъй че истинският проблем е, че някой се е захванал да опакова планетата в калъфка със собствения си фирмен знак, наричайки това "борба със злото". Прави си сам черни фигурки, сам си определя лошите и къде да стоят, сам се определя за бял и добър и препуска така по света, докато окончателно го "освободи". Трябва му претекст и си го отглежда, имплантирайки "лоши" навсякъде, докъдето е стигнал по списъка си за "освобождаване", приближавайки "голямата си цел" и свивайки обръча си около нея. Ако е рекъл, че му трябва територията ни за това, щото се падаме точка в тоз обръч - ще си ни ползва чрез каквото си прецени. Най-му е лесно, чрез постановките му за "религии", "етноси" и т.н., щото му се вписва в голямата матрица въобще.

Да, именно това имам предвид. Медиите не гледат на въпроса в дълбочина, а се плъзгат по повърхността, и подхранват идеята за разделението, както и дават трибуна на политическите сили да търсят дивиденти. Но, основният въпрос е в това, че новото поколение не му пука, то не се страхува, а иска да живее достойно. Защо никой не обърна внимание на думите на Октай днес: " Относно деянието ми, различните култури налагат различни ценности. Вярвам в бъдещето на България, нищо, че сме малка държава, това не ни пречи да бъдем най-добри". За мен става дума за две различни култури на различни поколения. Тези, които се родиха след 1989-а не са същите като нас.

хаха да, готин коментар :) Наистина родната простотия плаче за майтап

Пного е важно да се разбере какъв е мотива за деянието.Не е правилно да се обвинява в опит за убийство/газов пистолет не убива/освен политически.

НА МЛАДИТЕ ИМ Е ОТРЕДЕНО ДА ПРАВЯТ РЕВОЛЮЦИИ И ДА УСТОЯВАТ СВОИТЕ ИДЕАЛИ А БЪЛГАРИЯ СЕ УПРАВЛЯВА СЪС НЕДЪГАВИТЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ СИНЧЕТА И НАСЛЕДНИЦИ КОИТО ОГРАБИХА И ТОТАЛНО ПОГУБИХА ,ПРЕДАДОХА БЪЛГАРИЯ ЗА ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ И СВОИ БЛАГА ЖАЛКО ЧЕ НИКОЙ НЕ ГО ОСЪЗНАВА А ЕДНА ПТИЧКА ПРОЛЕТ НЕ ПРАВИ.РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ ТОВА Е ДЕВИЗА НА ВСИЧКИ ПРАВОИМАЩИ.

... скапан папагал

Брех! И тюх, също така! Страшен напън, пък нищо не ти се разбра!

Да, именно това имам предвид. Медиите не гледат на въпроса в дълбочина, а се плъзгат по повърхността, и подхранват идеята за разделението, както и дават трибуна на политическите сили да търсят дивиденти. Но, основният въпрос е в това, че новото поколение не му пука, то не се страхува, а иска да живее достойно. Защо никой не обърна внимание на думите на Октай днес: " Относно деянието ми, различните култури налагат различни ценности. Вярвам в бъдещето на България, нищо, че сме малка държава, това не ни пречи да бъдем най-добри". За мен става дума за две различни култури на различни поколения. Тези, които се родиха след 1989-а не са същите като нас.

link

Поддавате се на смешното внушение, че този платен агент на снимката се бори за вашия интерес. Господи, колко сте малоумни!

съгласен съм само с теб от всички коментари... обеден съм че тук на който и да му платят 100 000 ще легне на улицата да го ритат не 10 а 100 души, а за 500 000 защо да не нападнеш Доган и полежиш малко в затвора... за това нека да с какво за пореден път ще ни излъжат и опитат да замажат...

Престъпникът Октайчо си е направил сметката.... Ако го осъдят за опит за убийство, присъдата му ще се приспадне от вече влезлата в сила ефективна присъда за нарко-дилър. Та тоя престъпник няма какво толкова да губи, но пък ще получи хонорара от уговорката с поръчителите на убийството....

Разбира се че Октай е турският Левски.Всяко време си ражда своите герои.Когато един млад интелегентен човек радваш се на живота тръгне да рискува тоя живот за една идея тогава каква е тая постъпка.Нищо друго освен героична.Но разбира се истинското и значение ще се разбере след време.Както е станало и с хайдутите.Сигурно по тяхно време едва ли са мислили същото за тях каквото ние мислим сега.И да не се обиждат приятелите турци че това било на основата на етническа омраза.Ние патриотите смятаме обикновенните турци за не по малко патриоти от нас .Ние бихме приветствали Октай ако беше направил това и с български политик.Защото някои от тях по заслужавата случката с Доган.А Расате както винаги е еманацията на Българският национализъм.

Ехооооо, наркодилър с ефективна присъда, какъв герой, бе дурако????

... Еми така са му наредили, така ПЛЯМПОРИ. Не виждаш ли че са поне 100 постоянно на смяна, специално за тази тема

Вие явно не познавате живота и историята на Левски!

За КОМУНОИДНИТЕ ТЪПУНГЕРИ няма морал и човешки ценности!

ДО КОГА ЩЕ СЕ МЪЛЧИ ПО ИСТИНАТА- В БЪЛГАРИЯ НЯМА ТУРЦИ! КАЗАЛ ГО Е ОЩЕ ВЕЛИКИЯТ МИДХАТ ПАША. КЪДЕ СА НАШИТЕ ИСТОРИЦИ ДА КАЖАТ ИСТИНАТА. ДА КАЖАТ, ЧЕ В СЕВЕРНА БЪЛГАРИЯ ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ ТУРЦИ СА КАЗАНСКИТЕ БЪЛГАРИ , ПРЕСЕЛЕНИ ТУК ПРЕЗ 18ВЕК. ДА ТЕ СА МЮСУЛМАНИ, НО КАКВО ОТ ТОВА- ТЕ СА БЪЛГАРИ! КАЖЕТЕ ИМ ГО!

Нали виждаш нивото на този форум и това са Ентелегентнете,дето имат достъп до компютър.По време на Османската империя -Султана е бил Падишах-тоест първия на правоверните. Казански представители са и евреите ешкенази,само че приели юдеизма. Повечето прабългари днес са мюсюлмани.Играта на Турция-тук не ви обичат,а и вие сте мюсюлмани,тоес една общност като нас -на арабски се нарича умма.Те това е играта.Макар че нашите "Турци" като бягаха през Възродителния процес в Турция не ги наричаха турци.

...а "гяури". Там и досега май наричат българите, преселници в Турция, така. А тук разни отговорници непрекъснато наричат българите-мюсюлмани "турци". Какъв абсурд. Но обясни. Като му туриш изкуственото налагане на изучаване на "майчини", "бащини" и пр. езици в българските училища, прокарвано чрез "европейски изисквания", и"европейските проекти" по "демитологизирането" на историята ни (вж. скандалния "мит" Батак), и абсурдния и преднамерен строеж на джамии, и разпродажба на държавна българска земя, т.е. разпродажба на територията ни и т.н. ... става баш това, дето ни налагат "великите" западни сили, наричано иначе - "уроци по толерантност". Пък то...

Ако Октай беше утрепал Доган, щеше да е не "заплаха" ,а "избавител" на обществото от този кара шайтан !

Браво на Енимехмедов!Така са действали нашите прадеди срещу народните изедници!

Пного е важно да се разбере какъв е мотива за деянието.Не е правилно да се обвинява в опит за убийство/газов пистолет не убива/освен политически.

Много е секси Октай Енимехмедов, за разлика от брат си ;) А сега като си спечели името на лошо момче, нека му е зле.

И на мутра с изродско изражение му стига да е "лошо момче" при тов популярно. този мурук, специално има излъчване на гнусар

Абе Ивайла, нима патриотите на България са нарко-дилъри с ефективни присъди, които му предстои да излежи в български затвор! Може би си наркоманка и той ти продава прахчето? Това е един зависим от службите убиец, който за манги е готов да простреля и майка си!

Ако е вярно , че "Енимехмедов е лице с висока обществена опасност и това може да се установи от предходните му престъпления. Той има многообразна престъпна дейност в миналото, с влезли в сила съдебни актове. Трябва да се защитава общественият интерес пред личния, тогава какъв е Мемет Доган и подобни на него????????????????????????

Ето го ТУРСКИЯ ЛЕВСКИ! Как се отнася българският съд към този безпримерен патриот? Трепери от страх пред Лютви Местан и Ахмед Доган, агентите на ДС Павел, Ангелов, СерГей и Сава!Думите на Родолюбеца Октай напомнят на думите на Левски пред турския съд. Българският Съд пуска с лека ръка на свобода ОСЪДЕНИЯ Златко Баретата, а оставя в ареста този, който ги нарича НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ, защото съдят от името на народа! Що за малоумен съдия трябва да си, за да оставиш този ЧОВЕК в ареста? Българийо, Българийо! Нямат ли край безумията? Слепи и глухи раздават ПРАВОСЪДИЕ!!!

Абе щурак, престани да заблуждаваш хората! Егати откачалката смотана! Та този престъпник е с ефективна присъда за нарко-дилър и всеки момент трябва да влиза в пандела да си я издържи. Гамен смотан, престани да намесваш светинята на българския народ в такива долни игри със нарко-престъпници! Срам нямаш ли, или за два гроша продаваш съвестта си?

krassikat@

КОМУНОИДЕ, по-леко с плюнките, ще се задавиш в собствената си жлъч! Това е НАЧАЛОТО НА КРАЯ на КОМУНОИДНИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ от ДПС. Премахването им за турците е дело, съизмеримо с подвига на Левски за българите!!!

Ако имаш лични впечатления от момчето, просвети нас запознати само от новините, какво означава: "различните култури налагат различни ценности"? Левски не би използвал недомлъвки! Сравнението, което натрапваш във форума е нагло!

Тоя IQ146 е по-голям престъпник от убиеца!!!! Поругава светинята на цял един народ - Васил Левски! Продажник е тоя форумец и заслужава линч!

нека престанем с догадките. Прекалено много са въпросите. Нека първо да ни отговорят на тях. Сега пък съжалявал че пистолета засече а уж е чисто нов..уж немогло да се убие човек с него... нека да видим как ще си свърши работата държавните органи после да анализираме ...

Абе що не престанете да наричате българите "турци", ДПС - "турска" партия и пр. Не виждате ли, че това беше целта и нареждането на "великите" западни сили, дето веднъж вече са разпокъсвали България на парчета, давайки цяла Южна България на Турция и свивайки държавата ни само до едно късче от нея - Северна България ("Берлинския им договор, с който са заличили Санстефанския). От 23 години тез същите "велики" западни сили са разпоредили да бъде очертана тука една част от българския народ, на която да им се внушава, че не били българи, ами били други, и трябвало да имат специални права. Това се прави, за да се настройва тази група българи, наричана "малцинство" (напълно изкуствено) срещу останалите българи, наричани "мнозинство". От което тръгва и насрещния процес - на т.нареченото "мнозинство" срещу изкуствено очертаваното "малцинство" на което се натрапват "специални" права. После в "малцинството" се инжектират чужди както на него, така и на останалите български граждани вносни субекти, прокламиращи някакви си лоши неща. "Мнозинството" обвинява "малцинството": "Видяхте ли колко сте лоши". "Малцинството" се обижда: "Ние не сме това, но щом ни нападате така..." А тия, дето са инжектирали онези "вносни субекти", за да се отъждествяват с "малцинството", казват - А, лоши са, лоши са, то ние затова се борим с тях - я виж как по целия свят правят разни лоши неща (след като първо са ги инжектирали и отъждествили с изкуствено обособените, пак от тях, групи от съответния народ. ) Това е така, щото цялата Трета световна война на "силите" е разчетена на изкуственото разделяне на планетата на две по "религиозен" и "етнически" признак, че войната да се движи "от самосебе си" - по законите на най-елементарната схема за противопоставяне и водене на войни - "етническите" и "религиозните". Този случай доказа колко изкуствено и преднамерено се прави това

...защото се видя, че народът ни не се дели по нарочно зададените му отвън "признаци" - "религии" и "етнос". А се дели на: цинични политици, слугуващи на външни сили и възмутени от тях хора, които не желаят да бъдат манипулирани.

...и защото се видя КОЛКО ИЗКУСТВЕНА Е ГОРНАТА СХЕМА НА НАСИЛСТВЕНО РАЗДЕЛЯНЕ НА ЕДИННИЯ НИ НАРОД. Истеричната реч на МЕСТАН, с предварително намислените внушения, които той крещеше - за "религиозни" и "верски" различия и как тези верски РАЗЛИЧИЯ да му бъдели гарантирани от "великите" сили, които да се намесели... Противоконституционно и много скандално изказване, а още не му е поискан депутатския имунитет: Конституция на Р. България Чл.13.(4) Религиозните общности и институции, както и верските убеждения не могат да се използват за политически цели. Чл. 11.(4) Не могат да се образуват политически партии на етническа, расова или верска основа, както и партии, които си поставят за цел насилствено завземане на държавната власт.

си бос по тия теми, нямам идея какво ти е толкова "очевидно", след като не си вързал 2 смислени изречения по ред

С това твоето нещо горе, дето дори не е изречение, направо пИчелиш спора. Бъди рахат! (Изреченията в българския език започват с главна буква и завършват с точка или друг препинателен знак, но не и със запетайка. Другите уроци си ги потърси сам в някоя граматика, щом си седнал да пишеш в български форум.)

Купи десетина водни пистолетчета и ги раздай на децата щъкащи около произволна детска площадка. После ще видиш публични опити за убийство на всяка секунда в продължение на поне час. Като викнеш и журналя - ето ти и медийно представяне. До месец ще бъде създадена комисия, която да внесе проект за "Закон за забрана на водните пистолети"/ ЗЗВП/. В помощ на законите за намаляване на раждаемостта при етническите Българи-няма да ги изреждам, те отдавна действат.

Че деянието на Октай е престъпно няма съмнение , който го защитава носи престъпността в душата си. Има само един начин да смекчи присъдата. Да вземе същия пистолет и турски патрони и Расате да го гръмне от упор в слепоочието. Ако стане както дупката в главата на прасе донесена от Сашо Диков, да се повтори но в слепоочието на на Расате. Тогава ще ги признаят за безсмъртни герои и ЦЦ ще ги погребе.

А, това е друго нещо! И аз съм за равенство пред закона, без разлика от социална, политическа, религиозна и етническа принадлежност! Никакви престъпници по улиците на България! Също и в министерствата, парламента и политическите централи! Вкл. и делегатите на ДПС да отговарят пред съда!

Това момче е герой,тези типове от ДПС не трябва да ги има.Повярвайте ми аз живея в такъв регион и те само мътят мозъците на турците и говорят безсмислици за права и т.н.Самите турци го мразят,но той постоянно ги заплашва и ги тормози.Тази партия трябва да изчезне.Смелостта на момчето е невероятна и много ми е жал как го пребиха.Трябва всички да го подкрепим,защото животът обича смелите,а той е един истински човек,на който всичката порнография и лъжа в България му е писнала до н-та степен.

Е, как да не ти вярвам, брат!? Още не започнал онзи съдебен процес в Пазарджик, ДПС и мюфтията се изказаха преди съдиите, че радикалните ислямисти са невинни. Едва ли населението с майчин език, доброволно биха прегърнали идеите на джихат и шериатска България! Но, цялата история (случайно или не) е в услуга на политиката на САЩ, Турция и някои кръгове в ЕС.

Душко мила.Да тъ открехна ,за "героите" от Пазарджик.На САЩ им требе месо в Сирия щот там не се бие Асад,там се бие Русия ,а има и китайски сили.Та парите в Пазарджик идват от Арабите,нашто новопокръстен манго то екстрадират в Сирия да гърми или да го гърмят и всичкото араби с пари и мангусти с телеса ,вършат мръсната работа на САЩ и Израел безплатно и безкръвно за последните.Та за туй съда така е решил.Толкова ли не виждате,че ние тотално биваме набутвани към пряко участие във близкоизточния конфликт.

Радвам се ,че не стана убийство, но Октай показа че управляващите не са недосегеми и не са божества ,за каквито се мислят

jftf ( лоялен ) 29.01.2013 12:50 ...Че за какво го подкрепят? Заради смелостта си!!!

Защо да защитаваме един посредствен актьор, без дори да знаем по чия свирка играе??

Хора, Октай не е положителен образ. А просто идиот, на който не му гръмна патлака. За секунда ми кажете - ако не е мислил да гърми, защо има патрони? Ако е мислел да гърми и да уцели - защо са халосни, че и два на всичкото отгоре? Според мен, е искал да гръмне и да не уцели - два пъти. После да го арестуват, и да има газов патрон в цевта. А това е игра на Доган, Местан и прочие. Игра, в която този благоприличен кандидат за национален герой е актьор, който се е провалил.

Напълно вярно, но така ще ядосаш папагалите, а и сценаристите зад кулисите

Не познавам Борисов лично,но за едно му свалям шапка въпреки натиска още пази България-как?Не е казал кой е атентатора в Саярафово.Доган ,свърши услугата на САЩ----в България НСО не важи.Тяхното разследване е невалидно.Намеса в предстоящата война със Сирия и Иран -пряко.Няма само Турция да гори с тия Пейтриат.Ние ще сме пушечно месо и база за войниците.Наградата на Турция-всички знаем за неоосманските амбиции на съседката и желанието да възстанови бившата си Империя.Наистина матряла,хич го няма или са платени клакьори.Бате ви Доган направи още крачка към премахването на държавата България преди да се оттегли.Последен акт ,на голям актьор и политик.

Уви, да! Това което си написал сега го преведи на по-разбираем за паплачта език и го пусни отново, белким схванат нещо си...

Точно така изглежда, обаче що си мислиш, че този, дето не го познаваш лично, "удържа" нещо. Може би още не е дошло времето да спре да "удържа". Все пак този, дето "удържа", трябва и да е решил да започне, а може още да не е, та затова да ти се струва "удържан".

Ако патлака беше гръмнал, Ахметчо щеше да се .... Това е целта на Октай.

Анти Октай Исках да те наругая но след това прочетох целия пост и ще отговоря в твоя тон Аз не съм съгласен със системата аз съм турчин живея в България и страдам за това че тази партия всява страх в цяла общност тази партия ни раздела с нашите съграждани от България пази ни страх държи и бедни и гладни за да ни е страх и да сме послушни АЗ НЕ ИСКАМ ТОВА . Аз съм касапин Мога да убия 10 животни на ден аз мога да му взема живота хуманно без да го заболи без да разбере какво става . НО ТОВА НЕ Е МОЯТА ЦЕЛ Аз искам да сменя системата не да стана убиец Ако го убия аз ще съм затвора а той ще стане герой ,знаме под него ще се наредят всички мои врагове Ако му гръмна до ушето ,той ще се насере ще позасмърди много хораще се дръпнат Българи и турци няма да се делят по имена А тези ще знаят че не са недосегаеми и ще внимават След мен ще дойдат и други Докато имаме управляващи които ходят с градския транспорт на работа и не се оглеждат да не им плякне някой тапешник на ушето И запомни всяка революция се прави от луди

Т.е. Октай е проект на българските граждани с турско самосъзнание. Готови сте да ругаете и заплашвате с ножове и сатъри, всеки който не се хваща на скапания ви трик? Правилно ли съм те разбрал КАСАПИНО?

Един смел Българин

въх ма радке

пак ли загоря ...

секс-дрислююю -то .....се изходи :-))

Една патка дебилна

Едно младо момче се нагърби с тежката задача да свърши това, което държавата не посмя цели 23 години. Жертва себе си, за доброто на всички ни. Или поне за да ни накара да се надигнем, да се осъзнаем. Да престанем просто да съществуваме и да мизерстваме. Той жертва себе си, живота и бъдещето си. Подкрепете го !!!

Как да подкрепя, като не знам, каква е целта на младежа и какво значи: "различните култури налагат различни ценности"! Единственото съвпадение в моето и неговото виждане е, че от ДПС силово налагат поведение на своя електорат и дрънкат на етно-религиозна струна. От къде да знам, че моите и неговите ценности съвпадат?! Всички обичаме Родината. Обаче някои я обичат като турски вилает, а други я обичат независима и свободна. Да не говорим, че момчето може да има и лични мотиви (може би, справедливи). Да, политическата класа краде от всички ни, за да бъде такава. Но, ако гръмнеш един от тях, няма да подобриш живота на никого, освен да опропастиш своя. Ако мотивите му са политически, може би е очаквал всички да се юрнем с газови пистолети да плашим лидерите на партиите ли? За да стане, толкова желаната от евро-атлантиците гражданска война? Справка: Либия, Египет, Сирия. А ЦвЦв е на конференция в Брюксел, посветена на мерките срещу екстремизма - тъкмо навреме!

Това момче е искало да се изправи пред ахмед доган и да го накара да види дулото на пистолета, да чуе гърма, да види смъртта в очите. Да разбере, че е просто човек. Вярно, богат и властен, но е човек. Като всички нас. Октай е искал да направи едно "показно покушение", да се изправи пред камерите и да гръмне в ухото на доган. Да му заяви " Ето това заслужаваш, сега ме водете ! "

Ехоооооо, младежът е с влезла в сила присъда и всеки момент трябва да го преберат в затвора. Той е наркодилър, убиец на децата ни! Зависим от службите (в страната и извън нея).

А какво добро ни очаква, ако беше успешно???

Много си тъп миличък.Това е опит за убийство.Ти си в категорията предумишлено убийство -най тежката ,с неуспешен край.Ако те вкарат в затвора-шта "скъсат" от смях в буквалния и преносния смисъл. Октайчо,да си мислил.Сега ще изгориш,защото всички ще се доказват на чисти върху теб и най-вече поръчителите.Тоя бой дет го яде-нищо не е ако те осъдят.Прекърши младия си живот -за нищо.Никой моето момче няма право да убива друг-живота е Виш дар на всеки човек.

следвай максимата - "Преклонена главица сабя не я сече". Само че на някои им писва.

преклонена главица сабя не я сече ама вериги носи

Брее, от кога наблюдаващият прокурор по делото от СРП изнася публично данни по преписката, която му е разпределена, във форума на дир.бг?! Вие случайно прокурор ли сте, юрист ли сте или сте просто дпс делегат, обожествяващ лидера си доган от дпс ЕАД?:)

Престъпникът Октайчо си е направил сметката.... Ако го осъдят за опит за убийство, присъдата му ще се приспадне от вече влезлата в сила ефективна присъда за нарко-дилър. Та тоя престъпник няма какво толкова да губи, но пък ще получи хонорара от уговорката с поръчителите на убийството....

НЕКА ДА ПОНЕСЕ ОТГОВОРНОСТ ЗА ДЕЯНИЕТО СИ, НО КАКВО СТАВА С ТИЯ, ДЕТО ГО НАБИХА..............

Все още ли има хора , които смятат че това е опит за убийство? Грешката на момчето е че не е взел пистолет с капси.

Това което направи Октай Енимехмедов, се одобрява от 95% от населението на България - въпреки , че всички си казваме че това не е правилният начин, НО Първата пушка гръмна - макар и БЕЗ ЗВУК, - СТРАХУВАЙТЕ СЕ ГОСПОДА ПОЛИТИЦИ - В ИМЕТО НА НАРОДА !

това ли е резултатът от референдума за ЯЕЦ:)))

Ха така.Гърмете си на воля.Ще дойде време и истински пищови ще размахат.И тогава ли същата песен ще пеете?Герой е Енимехмедов .Герой е онзи олифофрен в Ямбол (гърмял с газов пистолет по жена с 6 годишно дете ) .Герой е 19 годишния боклук от Пловдив ( стреля с газов пистолет от упор ) в спор за паркомясто.България е пълна с герои .Но когато опрат нещата до вашия задник ,друго се получава. PS Е..л съм ви червените точки. Хайде със здраве

но сте прав.Имам въпрос към всичкото матрял във форума.Тука сте много мъжествени ,но как ще сте ,ако в една студена зимна вечер ,спре тока и водата,писнат сирените и някъде се стреля.Някакви идиоти с автомати чукат на вратата Ви с нагло изражение.Това е нормална ,военна вечер.Това е към което ни тласна Октай и театрото в което доброволно или насила взе участие като маша.

E Какво си мислите в. Чужбина са сред розови облаци,много сте далече от истината от 20год не съм в България и си нямате на идея каква престъпност и от кога я има,никой не може да гарантира сигурността в обществото на капитализма

и чий го дириш тогава в страните на капитализма. Върни се тук, или отивай в москва, в кнр и ще си решиш проблема. Ма папкаш от капитализма и храчиш по ганьовски. Писна ми от тъпачки, комуноидни, живеещи в омразните им капиталистически държави

Убийството,викаш,е много голямо престъпление....ами да поразмишляваме тогава-има ли малки и големи престъпления,може ли да се определи дали едно изнасилване на 5 годишно момиченце е по-страшно престъпление от обир на банков клон,примерно?!

енимехмедов е национален герой трябва всички да му се поклоним за гражданската съвест себепожертвование защото на нас българите трябва някой друг да ни свърши работата толкова години гавра от страна на доган с цяла българия стискам палци

Браво Кежо! така е.Брат ти

Поклони му се , че да те нахендри отзад

Нямам нищо против момчето. Ако питат мен, трябва да разрешат домашен арест. Но, на коя нация е герой? Каква е идеята му? С какви средства предлага, нацията да я постигне?

Да сравним: България: Млад човек "напада" лидер на една от доста спорните политически партии с газов пистолет с хаосни патрони. Не успява да стреля! Чехия: Млад човек "напада" президента Вацлав Клаус с пистолет за еърсофт (абсолютно копие на боен пистолет) и стреля няколко пъти в ръката с пластмасови топчета. България: "Нападателя" иска да покаже на политическата класа и спец ДПС че греши и , че е безчувствена към проблемите на обикновенния човек. Чехия: "Нападателя иска същото към В.К. България: Никой, не чува какво иска "нападателя" . Половината искат да го съдят за политическо убийство, другите им пригласят , че така не се решавало(вече 23 години) проблеми. Политиците ги тресе треска, щото вече не са безсмъртни. Чехия: Остър дебат на всички нива докъде се е стигнало за обикновенния човек за да има подобен протест. България: Обвинение в заплаха за убийство и хулиганство с особен цинизъм. - 5 и 6 години затвор поотделно. Чехия: Обвинение в хулиганство - 2год.затвор. ТОЛКОВА ЛИ СА ВИ ЦЕННИ ТЕЗИ КОИТО ВИ ПОРОБИХА И ПРОДАДОХА?

Нямаш идея на кой свят се намираш

ЕМИН ТРЯБВА ДА ОТГОВАРЯ ПРЕД СЪДА ЗА ДЕЯНИЕТО СИ,НО НЕ ТРЯБВА ЛИ ДА ОТГОВАРЯТ ПРЕД СЪДА И УЧАСТНИЦИТЕ ,КОИТО МУ НАНЕСОХА ЗВЕРСКИ ПОБОЙ,НЕЗАВИСИМО ДАЛИ СА ДЕПУТАТИ ИЛИ ЧЛЕНОВЕ НА ТУРСКАТА ПАРТИЯ,КОЛКО ПРОДАЖНИ БЪЛГАРИ СЕ ВИДЯХА В НАВАЛИЦАТА НА КОНГРЕСА,АКО СТАНЕ ЛЕВСКИ И БОТЕВ И ВИДЯТ КАКВО СТАВА В БЪЛГАРИЯ,ЗА КОЯТО ТЕ УМРЯХА,СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ СЕ ОБЪРНАТ В ГРОБА