Понеделник е Ден на национален траур за трагедията в Хитрино

Заради трагедията в Хитрино правителството обявява понеделник, 12 декември, за Ден на национален траур.

Обратно в новината

Коментари - Понеделник е Ден на национален траур за трагедията в Хитрино | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Понеделник - ден на траур Дали Генералът с Деси ще ходят на концерт или ще си слушат успокояваща музика в къщи? Защо трябва да нарушаваме спокойствието на Новия Президент

Може и Владо Пищова от уцикт да включите в щаба!

Веселино, кога те е раждала майка ти? Питай я нея дали е имало държава с 3 години майчинство. Тия дето ги мразиш крадяха 1 на 10, а тия дето са сега крадват 8 от 10. Царя е крадвал 4-5 от 10. Кога е било най-добре за простолюдието?

Олеле, да бяхме 11 септември - кой ги парализира, кой не, кой ги плаща, кой тенекезира, кой интересува. Хитър Бойко! Хитрин е отвсякъде!!!

Такива трагедии се случват по света, просто на нас ни е за сефте. Имахме късмета само една от цистерните да се взриви. Представете си всичките цистерни обхванати в пламъци и гърмят една след друга на различни интервали. Без пожарникарите да могат да ги доближат и обливат. Само взривове, ударни вълни и пламъци, гори всичко наоколо. Такава ситуация с влакови цистерни се е случвала доста пъти в САЩ например. В ютуб могат да се видят клипове. Бог да прости загиналите, а ранените да оздравяват.

Единствено ме е яд, че подраниха с 3 седмици! Можеше да стане жестока новогодишна заря!

Ми те Митова и Нюланд казаха, че са притеснени за курса на България ама нямаше кой да ги чуе. На ви сега траур.

Бойко Борисов поне си върши работата . Не мога да си представя Нинова в една такава ситуация , как ще отиде да си развали прическата или да си измачка костюма от 600 лв .

Напротив. Нинова си е типична селянка с глас на напушена алкохоличка и точно ще си пасне.

И КЕЛ ФАЙДА от това , че ще я караме само от траури в траури ??? За трагедията София - Кардам ни пробутаха един ЦЯЛ ЦЕЛЕНИЧЪК виновник , който съвсем по случайност се оказа един най-обикновен прост ШАФНЕР ! Сега картинката със сигурност ще е същата , но понеже в товарните цистерни шафнери нЕма , сега да треперят кантониерите !

Бай Ким с голямата зенитка ждъ въ управи.

Всички скърбим.

Така е. Но ще трябва пак всички да плащаме.

Ако прочетете мотивите на Върховния касационен съд, който почти напълно оправда виновниците за трагедията във влака София - Кардам, ще ви стане ясно, че оттук насетне никой и за нищо няма да носи вина в тази държава. Палете наред.

Не е ли редно да се обяват имената на загиналите? Какъв траур, като не се знае за кого точно се отнася?

Ей така, когато станат такива трагедии:( и се питам мин.председателят защо точно се фъчна, а сега се прави на hero? Мир на праха на загиналите...

По добре да не ги обявяват ,че току виж си помислим,че не иде реч за Нац.траур в ...България ...