Коментари - Националната гвардия на Украйна: "Азов", който защитаваше Мариупол, е отново на фронта | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Майор Денис Прокопенко всчера пак е попаднал в плен ! СЕга ще го поеме с космите !!

Два пъти беше разбит легендарния в провалите батальон Азов. Ще има трети път.

Алиенацията от реалността, нулевата историческа култура и религиозната вяра в митологеми са характерни черти на класическия русофилистик. Това създание най-сериозно ти сервира примерно: „Руската армия е непобедима, защото е...непобедима“. Как да обориш религиозна вяра с факти, особено при пълен отказ от мисловна дейност? За да се открои паталогията обаче, трябва да се види реалността. Статистиката само за 20-ти век сочи: Русия губи 5 войни – Руско-Японска (1904-1905), Първа Световна (1914-1918) с детайл българска победа в Добруджа, Съветско-Полска (1919-1921), Афганистан (1979-1989), Първа Чеченска (1994-1996). Не броя Студената война. В Съветско-Финландската (1939-1940) постига кървава, позорна, пирова победа. 194 милиона срещу 3.7! В резултат на тежките руски поражения по фронтовете избухват революциите от 1905 и 1917. Единствената успешна война за Русия през целия 20-ти век е Втората Световна, но това става с колосалната американска помощ. Освен това срещу германците се бият не само руснаци, а и американци, британци, французи, поляци, австралийци, канадци, новозенландци, холандци, белгийци, норвежци, югославяни...А украинците в съветската армия? Ето това е непобедимата и безаналоговата. Русия била най-голямата по територия страна: ок, а Канада е втората. От спечелени войни ли стана голяма Канада? Подобно на русофилистичното е и „мисленето“ на средния руснак. Продукт е на колективно бягство от истината и свободата, плюс доброволна лоботомия. Пораженията се представят и честват като победи. Победите (доколкото ги има) се превръщат в триумфи: 23.02 е денят на руската армия. На тази дата през 1918 немците разбиват руснаците при Псков. После следва Брест-Литовската руска капитулация, подписана на 3-ти март по настояване на българите. Руските поражения при Бородино 1812 (след битката французите влизат в Москва) и Севастопол 1855 (Севастопол пада и руснаците губят Кримската война 1853-1856) се честват като победи. Тоталната пропаганда позволява бягство от реалността в един имагинерен свят на величие. Водката също помага. 90-те години руската държава на два пъти официално призна, че подвигът на легендарните памфиловци е измислица. Последваха бунтове на населението. Искаха си лъжата. Огромното мнозинство от руснаците (подобно на северномакедонците) не търсят истината, а намират убежише в познатата лъжа, с която са свикнали. Тя ги успокоява и им дава фалшиво чувство за величие. Путин не допусна тази грешка, напротив – финансира филм за Лъжата. Така стигаме до агресията от 24.02.22, но за това в главата руски поражения през 21-ви век.

И теб ща плющят !!!

Още ли имат свастики по униформите си?!

Този път няма прошка азовци няма дасе завърнат живи Русия не прощава на мършата няма да има украйна и Полша голям кеф

Не си българин след като си написал това, а урод. Азовци ще си върнат Мариопул

Азов е легендарно име на група нацисти, които тъпят поражение 2014 г. и 2022 г. Легендата на провала - Азов ще бъде унищожен още веднъж. Какъв е смисъла след 2 легендарни поражения на полка да се възхвалява от хохолската пропаганда?

Азов отдавна е в списъка на ЕС за терористично военно формирование. Вижте как двуличния запад мълчи, че с наши пари се спонсорират терористшчни организации

Българска народна приказка.

Тези повече пленници няма да са, ще мрат геройски при опит за бягство...

Няма да е опит, ще бягат, но просто не могат да надбягат куршум.

Предвид моментната ситуация на фронта, това им пращане там е смъртна присъда. И те го знаят.

тъпа статия и още по-тъпи коментари. 1. От Турция се прибраха 6-7 човка. Главатари на "Азов", ама не са армия. 2. Путин си затрая за подигравката на Ердо. То кво и да направи. Ама е срам за него 3. Казват "Азов" се върна. на плажа ли бяха. Или просто събраха нови хора, които да попълнат бройката. Но те не са обучени като мъртвите. каквито и да са били ама бяха тренирани. И накрая кво значение има колко си трениран да стреляш с пушка и кво ти е името на батальона, като некой от 30 км. и повече, че те гръмне.

И това вече със сигурност ще им бъде края, защото повече от тях ( за в бъдеще ) , вече няма да се взимат пленици от руската армия и изпращат "на почивка" в Турция: > https://disk.yandex.ru/i/1cW-kXSqy8h5WA

lu4ka

Все така да защитават, както защитиха Мариопул.

Ей, журналистите!!! Тези не са никакви бойци, а нацисти главорези, убивали руски пленници, цивилни украински руснаци, украински войници в гръб, които не са искали да се бият с руските войски и много други военни престъпления по международните закони!!! Нацизма е забранен в целия свят!!! А в Украйна е държавна политика!!! Това ли са ценностите на Европа?! Ужас!!! При Сталин тези щяха да са унищожени!!!

Много нагли Турция не спази договореностите с Русия да не предава тези боклуци преди края на войната. Е, и те ще си го получат. Явно най-добре е направо утрепани и без право на плен..... А пък мазните турци ще си го получат след това.... сега не е момента за започване на още един конфликт.

С какво :):)с мамашите в анадола ли ?! Там няма да има конфликти най много и Киркоров да иде там

Ще се позабавляват русите ...

Путя ги преби като уличници...Тези са били урсуз,обаче нямат убийства и клипове ...с такива ...Има едни 10 Тина хиляди ,на склад в Донбас ..Чакат си времето..

Всички украинци са все с четвъртити глави..... От порошенко до колеба и тъгарев. Като знам какъв мамул беше и украинеца Станишев, свят да ти се завие. Пак ще ви мандръсат

Верно са четвъртити, не се търкалят :)

Не националната, ами направо нацистката гвардия. Хубаво му вижте на тоя емблемата на ръката и потърсете в Гугъл информация за есесовската дивизия "Das Reich". То всякакви коментари стават напълно излишни.

видяхме ги героите с вдигнати ръце, в безкрайна редичка 2000 души как се разсъбличат до голо, с татуировки на хитлер

Какви жалки и усмъдяни бяха, като изпълзяха от подземието...

Пак ще им пуснат Вагнер ,и Ахмат ,на тез кратуни..Ахаха...легендите от Азов стал....

Легендарно се усраха :)

Султана се изплю в лицето на късокракото бункерно джудже и пусна азовците да се върнат обратно на фронта, за да убиват окупаторите!

Азовска главичка :)

Туп.. на майка ти във вмирисаната пичка... харесва и, а? И на теб ти харесва!

Азовска главичка :)

Те пак ще ядат големия. Този път ще ги очистят до крак.

Ей ви едно истинско азовче. Вече лежи в тайгата в колония. ttps://ok.ru/video/6191865072256

Верно лежи, по корем ...

ще разстрелват отстъпващи като наказателен отряд

Весёлые картинки

Умрелите картинки :)

Ние правим руснята добра. Ние правим руснята по-добра. Ние правим руснята най-добра. Добратя русня е тази, която не се вижда през термовизионния прицел.

Азовска главичка :)

Този път няма да има пленници....

Ще има пленнички...

Тия няма ли да се предават вече?

Това не са Азов.Това са УМРЕЛЯЦИ.

Кажете бройката,за да им пратя ЧЕРНИ ЧУВАЛИ.Да ги редат в Бучински дупки.ХА ХА ХА ХА

Путя ще реве Вагнер да се връща на фронта. Непрофесионалната армейска част Азов скъса гъза на редовната руска армия и трябваше да викат наемниците от Вагнер да ги спасяват. В Мариупол преди да влязат Вагнер, Азов се биеха в съотношение 1 към 5 в полза на руснаците и въпреки това побеждаваха. Без авиация, без артилерия, а рашките мряха като мишки.

Вагнер го нямаше в Азовсталь!

Вагнер влязоха в Мариупол 1 месец преди да падне. 1400 Азовци държаха 3 месеца 12 000 рашки, докато не се появиха Вагнер. Явно русодебилите ви е яд, че най-силната армейска част се оказа наемническа и то с немско име.

Азовска главичка ;)

Туп азовска главичка,на майка ти във вмирисаната пичка...

Азовска главичка :)

Туп азовска главичка, на майка ти във вмирисаната пичка!

Явно на майка ти взе да ѝ харесва ...туп азовска главичка на майка ти във вмирисаната пичка...

Азовска главичка :)

на баща ти в халката и след това в устата....

Значи фашагите пак ще душат бременни жени с кабели и ще избиват деца в Донбас?

Що на всички руските тролчета педерастчета никчетата им завършват на о?

Тоя път ше го орнат

Още повече руски съпруги ще са вдовици..

Руските съпруги вдовици, украинските блядки - платени проститутки на запад...

Skoro ste ima pityat Kim .Sofia.

.... които преследваха цивилното руско население и бяха натикани като плъхове в мазето на един комбинат

Тоя път ще ги избият до крак, няма да ги дават на Ердоган

Този път няма да бъдат пленявани

Чакай бе, нали руснаците по хуманитарни причини върнаха в Украйна всичките пленени укрофашисти с декларации, че те спират военна дейност. Сега пак ли тези изверги са върнати на фронта? Няма ли и Зелената амеба да се присъедини като командир..

Заменени бяха срещу най-скъпоценния руски кадър - кума Медведчук ! А алъш-веришите с Ердогашката и ножа в спину (дали нож и дали не по-надолу) са отделна тема:))

ко става с нефтохима, нещо почна нагоре цената.

Нацистите отново на фронта??? И какъв е Зелински щом ги толерира????

Да се запишеш дабраволец (майната им на диабета, кръвното и запушените артерии) Вагнер се отече, сега чакаме нова ударна бригада български свирепи вГъзрожденци. Като ги слушам как безпощадно 'трепят хохли' в ДИР-а съм сигурен че ще се закичат със слава!

Що па да не си угодим :)

Напълно закономерна стъпка Украйна да се отърве от "Азов". Ще ги пратят да ги избият, както руснаците започнаха с "Вагнер". Следва нов етап на войната и той е към преговори и отстъпки. За това трябва да се премахнат най-радикалните военни, защото те никога няма да приемат отстъпки и този, който подпише мир ще е обявен за предател (на Русия или Украйна). Войната е към завършек и това е хубавото в тази новина.

Айдее и Серебрянското лесничейство ще последва Мариупол. Е кой кквото си направи никой дрг не може да му го направи.

Говорим за нацисти....

тяхната задача не беше ли да разстрелват войниците които отстъпват или дезертират

Не знаех, че мъртвите възкръсват за да воюват, имаше го само в трета част на Властелина на пръстените. Между другото с Азов и азовци е свързано едно военно престъпление, за което Украйна и запада мълчат като Костов пред ревизори. Когато опълчението влизаше в града се правеха хуманитарни коридори за да се изнесе населението. Там мъжете се събличаха и се проверяваха за татуировки на Азов, а тези с такива или ги разстрелваха на място или ги даваха на жителите на Мариупол да ги линчуват. Още по средата на операцията опълченците казваха, че такава била съдбата на 350 азовци, не се знае колко са станали до края. Интересно е защо тези действия, които могат да се определят само като военно престъпление, се криеха от укри и Запада?

И на двете армии не им трябва рзузнаване и генерали. Само да четат знаещите и можещи дърти скатавки от дир. Ще си изяснят. Но умния проверява и в бг мама. Бе феновете аре на фронта. Ба си разбирачите. А сега за Дебора, Гришо и футбола. Знаете ги нещата .

грух..грух..грух .. коледа наближава.

Легендарната бригада......ееххх.....пусто атлантическо безродство....