НАТО засилва военното си присъствие в Косово

Алиансът изпраща 600 британски военни след престрелката в село Банска

Обратно в новината

Коментари - НАТО засилва военното си присъствие в Косово | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Се появяват конфликти.РАЗБИЙТЕ ТАЗИ НЕОФАШИСТКА ГРУПИРОВКА НАТО ЗАЩОТО НИ ВКАРВАТ ВЪВ ВОЙНА,С НАШИТЕ ИСТИНСКИ ПРИЯТЕЛИ,КОИТО НЕ НИ ИЗБИВАТ С ВРЕДНА ХРАНА И БОЛЕСТИ РУСИЯ!!ЗАПАДА Е ЕДНА ОГРОМНА ЛЪЖА И ИЗМАМА!МОГА ДА ГО ДОКАЖА С ДОКАЗАТЕЛСТВА!

Вуйчо ако ти стиска виж как си правят азерите в Нагорни карабах ...

Махнете тази русофилска статия от първа страница бе Дир.ру.

Gugnelid

Що бе, вади ти кривите очички ли? :)

НАТО нали беше организация за защита на членовете си ? Какво прави в държава, която не е техен член ? А KFOR пък нали са с мандат на ООН ? Защо вземат страна в конфликта ?

КОС е птица както на български така и на сръбски. А Кос на албански, турски и прочие не значи нищо. Косово поле е била люлката на Сърбия, която им бе ОТНЕТА варварски от запада и създадена нова МЮСЮЛМАНСКА държава в Европа. Православието винаги е било трън в очите на евреите.

НАТО и САЩ го организирана всичко това как иначе да направят мобилизация на Балканите и за Украйна трябват хора как без проблем и без да се разбере да изпратят хора.

По какви причини войски на нагло саксонско еврейската мафия нахлуват в област от сръбската държава? При положение, че нито тази област, нито самата държава не са членки на НАТО! Няма ли да изпращаме военна и хуманитарна помощ на Сърбия? А нещо санкции и конфискации на краварски собственост?

След военната Агресия на ЕС, САЩ и НАТО в Сърбия и Окупацията и откъсване на сръбската Косовска област от Сърбия ...ЕС , САЩ и НАТО загубиха Всяка възможност да Критикуват или съдят Други държави които копират Действията на ЕС, САЩ и НАТО!!! Запада Отвори кутията на Пандора и загуби напълно уважението на Свободният свят!

Тука само лаладжии сте се събрали . Престава си нямате какво се случва на 100км от София и на 300 ml от Варна а и не знам въобще защо смесвате двата казуса при положение че единият конфликт е от преди 80 г а другият от съвсем скоро.

Ти какво всъщност каза?

Национална Американска Терористична Организация

Gugnelid

Добре де, какво прави НАТО в Косово? Като какви са там? Да не би нещо двоен стандарт да прилагаме, а? Чудя се и защо не се налагат санкции на Азербайджан, защо не се спре закупуването на азерски газ? Двойни стандарти ли имаме, какво става?

Докато на горни каравах не беше признато от никого. И странно как ти предателя пропускаш че точно там беше твоята Русия с руските така наречени миротворци. Ама аз взе ли ти ги избиха.

Gugnelid

Несвързано ми пишеш нещо... сигурно изоставаш с графика за днес и се боиш, че няма да си изпълниш квотта?

Предателите водещи платена руска пропаганда в полза на вражеската държава Русия отричат правото на Косово да бъде самостоятелна държава. Обаче същите настояват че окопирана от Русия територия има правото да избере да бъде част от Русия.

Колкото и пъти да напишеш една лъжа и колкото и еднакви коментари да напишеш полза нулева. Територията на бивша Югославия не принадлежи на мразещите България сърби. Странно как се редиш че Косово било сръбско пък забравяш за останалите територии от Югославия. Които също са отделни държави и не са сръбски. И странно как твърдиш, че българските територии в Сърбия населени с българи също са сръбски. След като според тебе Косово е сръбско кога Сърбия ще върне обратно за гребените територии на България.

Косово е незаконно окупирана територия на Сърбия

Както и Западните покрайнини.

България няма място в западащата Организирана Престъпна Организация НАТО! НАТО е Агресор и го виждаме непрекъснато.

Русия тогава какво е?

Русия копира ЕС, САЩ и НАТО.

Русия е на своя територия и защитава своите сънародници от нацистите!!! А САЩ И ВАСАЛИТЕ ИМ ОТ НАТО какво защитават там?! Нацистите!!!

Престижно е да си с косоварите, албанците, украинските съветско-нацисти, джо. Интелигентно е да си с ковид маска и за подкрепяш парада на извратените.

Как е да си със сръбските расисти мразещи България? Или с руските нацисти повтарящи дебиствията и думите на Хитлер?

Защо САЩ са построили огромна Военна база на територията на Сърбия в Косовска област? Защо САЩ са окупирали част от Сърбия и Сирия след Военна Агресия в тези страни???! Защо Лицемерният Запад тъпче Украйна с оръжие срещу Русия, а в Същото време Окупира други държави!!?? Вече Нямам и Капка Съчувствие към Украинците след всичко което Запада причинява на Света!

Територията на Югославия не принадлежи на Сърбия предателю.

Да прав си. Лъжата не става истина. Косово е сръбска провинция а не държава от Югославия

Я провери какъв е статута на Косово преди да стане част от Югославия?

Щом като Косово не е Сърбия, тогава Украйна ще бъде Русия!

А извинявай защото си на служба към руското посолство.

Запалиха Европа, гнусни копелета!

КГБ то да хваща БДЖ то и да изчезва от странето ха ха ха

Косово е част от Сърбия и НАТО влиза там?!?!?! СЪЩОТО КАТО В СИРИЯ ИРАК ЛИБИЯ ВИЕТНАМ....

За шиптърите може за арменците в Карабах не може, абе демокрация

чудесно, Националната Агенция по Тероризъм на Околните отваря втори фронт

Ква работа имат краварите в Косово????

Свободния свят (Русия, Китай ), трябва да спре американската агресия по света.

Странно в твоя свободен свят за аналогични на твоите коментари вкарват в затвора предателю.

Там съм, не ме мисли

В Русия ли си български предателю?

Странно как помниш кой е бомбардира в България по времето на война. Обаче не помниш кой е грабил убивал и изнасилвал без да има война. Значи ти си против тези, които са бомбардирали съюзника на Германия по времето на втората световна война. Обаче слугуваш на тези, окупира ли България и извършва ли военни престъпления на територията на неутрална по това време България. Странно объркано съзнание имаш.

Щом са окупира ли и извършва ли значи са малко по-грамотни от теб кравар скапан

Ама гледам не можеш да опровергаеш фактите родоотстъпнико.

Може ,би не е най правилният подход,но как по друг начин за 45 години можеш да направиш от изостанала аграрна страна с полуграмотно население,без електричество и инфраструктура това което беше България до 1990 та?

Така хубаво я направихте че фалира точно три пъти. Така хубаво я направихте, че щом отвориха границите 1/3 от населението по бърза да избяга. Така хубаво я направихте че след като се разпадна Съветския съюз и сив се оказа че цялата индустрия е работила на загуба.

Gugnelid

Сега не фалираме ли през година и не се ли спасяваме със заеми, които не можем да връщаме и коитони превръщат в роби?

Да се ЗАКРИЕ НАТО. ВОДИ ВОЙНИ ИЗБИВА МИЛИОНИ МИРНИ ГРАЖДАНИ. АМЕРИКА СЕ Е ВКЛИНИЛА В ОРГАНИЗАЦИЯТА И ТЯ Е КОМАНДВА.

Води войни избива милиони мирни жители. Окупирал е над 100 народа и държи в робство собствения си народ.

Къде води войни Русия?

Води войни и в Сирия и в Ирак и в Украйна. И докато в Сирия е за да поддържа диктатора, то в Украйна води завоевател на война подтиквана от имперски амбиции. А броят на държавите и народите окупирани от твоята Русия е над 100. Те имат ли право на независимост или според платената ти пропаганда те задължително трябва да са част от Русия?

Руски престъпници , кажете сега на Турция, че половината е на Кюрдистан.

За двата платени руски трола - оня безименния и другия КГБ Вие какви сте по народност? Сърби мразещи българите водещи платена руска пропаганда в български форум? Македонци мразещи българите водещи платена руска пропаганда в български форум? Руснаци от обявилата ни за вражеска държава Русия, дай ти да водят пропагандата в български форум? Защото със сигурност нито веднъж вие не сте защитава ли с коментарите си българските интереси. Защитавате непрекъснато интересите на Русия, на Сърбия, на Иран на Северна Корея. Най-вече на всички мразещи и християнството и българите държави. И непрекъснато проповядвате избиване на българи. Та сега вие какво сте- чужденци наети да водят руска пропаганда? Или български родоотстъпници? Пак странно защо след като смятате че цялата територия Югославия принадлежи на мразещите България сърби говорите само за Косово но не и за другите бивши югославски държави.

Мръсни окупатори, върнете Косово на Сърбия.

Колкото и платени коментара да напишеш.

Вас центаджиите безплатно ви мразя, вие сте национални предатели.

Сега ще е Албанско. Идва велика Албания.

Ти дето непрекъснато защитаваш чужди интереси и водиш пропаганда в полза на вражески и мразещи България държави? Или аз?

Ти как кой, ти водиш вражеска пропаганда на американските ни окупатори

И то американска пропаганда? Това че сърбите проведоха геноцид и тормоз над българите в дадените им български територии???? Или това че сърбите мразят българите? Или това че Сърбия нападна България веднага след Съединението? Хайде кажи предателю?

Мръсни окупатори, върнете босилеградско на България.

Бегай бе мутропрофански бот

НАТО няма работа извън територията на алианса, това противоречи на всички устави и договори! Утре ще ни пратят на война по линия на НАТО защото САЩ имали проблеми с някой на другия край на света!

Има ли ?

ㅤ

Когато НАцО се "изсипе" в Косово, това е демократично и мироопазващо. Ако обаче Русия дойде "на гости" в Сърбия за да окаже логистична подкрепа, всички световни агенции ше гръмнат за "поредната руска агресия и нарушаване на международното право". Виждате ли иронията?!

С НАТО. Ма нормално за предатели като тебе.

ㅤ

Никой нищо не бърка. И палачинката, и монетата имат по 2 страни. Нещо, което трябва да си набиете в тъпите каубойски тикви! Не може изметта на Европа постоянно да насажда омраза и бунтове вече 200 години, откакто съществува и да си мисли, че Те са най-прави!

За жалкият приятел водещ платена руска пропаганда и български родоотстъпник. Значи моето момче на първо сърбите никога не са били приятели на България. Подкупени от любимата ти Русия именно те са държавата нападнала България веднага след Съединението. Не някой друг а именно сърбите предателю, провеждат геноцид и репресии над българите в териториите предадени на Югославия. На някой друг а именно те са причината в момента така наречените македонци да мразят българите. Разбира се за родоотстъпник като тебе да защитаваш врагове на България е нещо обичайно. Я сега кажи предателю защо реши че цялата територия на Югославия принадлежи на Сърбия? След като също като Македония тази Югославия е изкуствена държава създадена на времето във великите сили както и така наречената Чехословакия.

Австро-Унгария и съвсем потайно Великобритания са дали пари и въоръжение на сръбският крал и са го подкокоросали да воюва. Редовният сръбски войник е излъган, че ще мачка турци и когато открива измамата се отказва да се бия срещу българите и така тази война е завършила много скоро с поражение за сърбите... От мемоарите на Димков

Добре е да си разменят територии и да уредят конфликта като взаимно се признаят. Има 3 общини в Сърбия населени с албанци и толкова в Косово населени със сърби.

Косово е Сърбия, каква размяна.

Свърши тая.

Е то тогава нато ще остане без работа

Чак без работа, те воюват в Украйна

НАТО прави каквото си иска срещу слабите и беззащитните както обикновено. Дали Сърбия е слаба и беззащитна предстои да разберем.

Сменете софтуера за превод ще става те смешни

Арест за Радев, който се опита да предаде България на Путин. Арест и затвор.

Народен съд и разстрел за сглобката на посолството, продали България на американските агресори и окупатори.

Като си на предвид мършата събужда на Русия колко процента има- ти ще си от страната на обвиняемите предателю.

Едва ли, поне 60% от народа са на страната на братска Русия.

Косово ще се върне в Сърбия, когато върнат румънците Северна Добруджа и Тракия към Турция и към Сърбия , общо взето никога. Излезем ли от НАТО Турция взема източна Румелия, която Русия раздели уж при освобождаването на княжество България. Няма да позволим да излизаме от НАТО и ЕС. Вън руски подлоги от България

Вън изродите фенове на летците бомбардирали България! Цялото им семе вън Който остане бой и секс и сръбска музика

и какво прави отбранителния съюз НАТО в чуждата държава Сърбия, която не е негов член?? Това се казва окупация и военна агресия!

И Югославия не е Сърбия.

а НАТО е отбранителен съюз, не може да воюва за да завладява територии!!

Косово част от коя държава е станало жалко същество и български предател?

Напротив, Косово е Сърбия и Украйна е Русия.

Отбранителен е, СССР е от 1944 официално, а НАТО от 1948

бракята сръби май не следят кво се случи с арменчетата , които уж ги паZеха москалите ..докато Московия се е оплела като куцо пиле в украински калчище ..ще опраскаме Сърбия още един път , ако нападне Косово

От теб ли да ги и страх? Или от западните педали, които имат оръжия, но не знаят кой пол са? И това за имането на оръжия вече е под въпрос, защото нямат с какво да ги произвеждат и чакат на фащ

НАТО праща войници на подчинение на КФОР - ахахахаххаа!!! И те ще са безпристрастни!!!! Ахаххсхса!

Сърбите май ще им яде дупето бой;)

Да се върне Косово на сърбите и ще има мир!

Че Косово принадлежи на сърбите?

А ти що реши,че си много умен?!

ㅤ

"...в допълнение на 400-те британски военни, които са вече там за учения..." Някой да ме поправи, но Косово не е част от НАцО? Следователно тези 200+400 са си чиста инвазия...

Руските войници на горни Карабах също ли са инвазия? А руските войници в държавата Украйна какво са? Започнах да изпоявам къде се разположени уж ми го опазващи руски войници?

ㅤ

Да почна ли да изброявам "демократичните" мироопазваши "операции", започнати от краварите само по подозрения от типа "вероятно има"??! Щото започват от 50-те!.. После да минем на темата колко американски и колко руски военни бази има по света и доколко е законно това? И накрая да се спрем на бройките "присъствия" на единия срещу другия. Кой мислиш ще е "победител"?!!

гледайте балканите да не пламнат че 1на пушка нямаме. камоли ф16

Скоро и в Россия.

Дам, там не е Украйна и НАТО може и да се справи ;-). Другото са им твърде големи залъци…

голяма постоянно оплакваща се гага си ти

Като гледам твоя работодател Русия как се справя вече повече от година за една тридневна специална операция...... Я питай работодателя си от руското посолство какви са тия дрончета дето удрят цели на руска територия?

Мръсни американски агресори, върнете област Косово на Сърбия.

Приятелю работещ за вражеската държава Русия. Косово не е сръбско. Югославия не е Сърбия. И мразещите българите сърби не са приятели на българите. Вие просто показвате че сте най-обикновен продажник и родоотстъпник. Странно защо не настоявате Сърбия да върне българските територии на България?