НАТО залага на обуздаване на Русия, Китай и киберпрестъпниците

Алиансът ще продължи да изпълнява трите си главни задачи: колективна отбрана, управление на кризи и кооперативна сигурност. Какви са интересите на България

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Айде , за тия с 3+ сърдечни ПОздрави за майки , лели, сестри и братовчедки! Да пребъде ...мирът!

го грее само бюджетът за отбрана да стигне и да не пада под 2% . ....И да плаши мужиците.

НАТОто да се съсредочи в охрана на риболова в Атлантика... Едно време , при бой Тошо , имахме Океански риболов и що хубава атлантическа скумрия ядяхме !? А сегаа ... нат,вски грездей май...

...ха...ха...ха.. поприще..ха..ха...

До кога ще тиражирате всякакви плямпания от нато дето го правят единствено да си оправдават парите дето гушкат и да си самонапмпат мераците дето им са в главите които обаче са на противоположния полюс на реалността...Защо не си гелдат собствените тритории ами все се врът там дето нито ги приемат нито ги искат???? Ами време е вече нато да го обуздаем намалявайки му издръжката а като искат пари нека почнат да произвеждат нещо продаваемо практично и полезно а не само да агресират по суверенни страни.

Съвместно заявление със 79 точки....Кой помни какво е написано в 79 точки освен гугъл...Очевидно е, че са нахвърляли каквото им падне, няма нито смислени обяснения, нито смислени и изпълними препоръки, даже няма смислено написани приоритети....Не случайно Макрон каза преди време, че НАТО е в състояние на мозъчна смърт.

РЕФЕРЕНДУМ ЗА ЕС И НАТО!!! РЕФЕРЕНДУМ ЗА ЕС И НАТО!!! РЕФЕРЕНДУМ ЗА ЕС И НАТО!!! РЕФЕРЕНДУМ ЗА ЕС И НАТО!!! РЕФЕРЕНДУМ ЗА ЕС И НАТО!!! РЕФЕРЕНДУМ ЗА ЕС И НАТО!!! РЕФЕРЕНДУМ ЗА ЕС И НАТО!!! РЕФЕРЕНДУМ ЗА ЕС И НАТО!!!

нато ще заложи в обуздаване на Дарт Вейдър и Мумията само и само да си оправдае съществуването. Истината е в казаното от бай дън вчера, че тоя военна организация "позвалява на Америка да реализира бизнеса си по света по начин, който никога не би се случил, ако не беше НАТО "

а кой ще обуздае американците?

Прецедента Радеф в гений! Сега ще направи едно летално оръжие за 2050 дето не вреди на природата. Ще започне производството на смилянски боб и газ от него. Азотен окис, с други думи райски газ. Руснаците и китайците ще се хилят като луди и няма да могат да се бият.

България и Русия винаги заедно. САЩ са вековен враг на българите.

Да,ама допуснахме да бъдем съюзник на САЩ и по същество тяхна колония,управлявана от американския посланик.Причините са най малко три : -традиционното ни овчедушие и главата на щрауса. -предателството на Горбачов и Елцин спрямо световната социалистическа общност. -добре свършената работа на ЦРУ за създаване на продажна,алчна за власт и пари агресивна и креслива тъмосиня пета колона от българи-българофоби и русофоби.Острието им е така наречения Атлантически съвет на Соломон Пасито. Светлината в тунела е все още традиционното,но пасивно русофилство на народа ни,констатирано от всички независими социологически проучания.(70-75%). И друга,още слаба,но набираща сила българофилска партия "Възраждане",мачкана и оклеветявана от целия спектър на могъщото влияние на ЦРУ,с всичките си над 1500 НПО-та в България.

А кой ще обуздае НАТО?

Нашия гей парад?

НАТО Е РЕШИЛО ДА СЕ БИЕ С РУСИЯ ДО ПОСЛЕДНИЯ ПОЛЯК РУМЪНЕЦ И БЪЛГАРИН

И укропитек!

То и обективно няма как да се бие с когото и да е,защото нямаме отдавна армия,в смисъл на: -редови състав,ако не се смята шепата шкембелии зле платени войници,използвани главно за охрана на разпадащи се военни обекти. -военна техника,масово нарязана на скраб по заповед на американското посолство(от около 2500 танка,сега по щат се полагат само 60,колко от тях са в изправност-военна тайна.Колко имат попълнен екипаж-военна тайна. - морално патриотичен фактор- никакъв,поради масираното разлагащо влияние на американката либерастка и гейберастка джедър идеология.

"обуздаване на Русия, Китай"? хаха тея джендъри съвсем изперкаха

Какво означава абревиатурата NATO - No Action Talk Only - без действие, само приказки. Една пъстра армия от наемници говорещи 'найсе езика, каквато представлява НАТО сега ще се разпадне много скоро ако някои безумци решат да я хвърлят на изток. Там ще ги посрещне армия, говореща един език, готова да воюва за родината си. Просто нямат шанс дори чисто теоретично. За какво "сдържане" бълнува Столтенберг? Празни приказки на които и те не си вярват.

НАТО продължи да воюва и да въоръжава докато Русия стоеше и дори искаше да е част от Европа. Сега говори, че Русия е агресора. Ако някой се вързва на тази жалка мишка Столтенберг може да гледа в Ютюб: Vladimir Pozner: How the United States Created Vladimir Putin.

Този Путин се оказа голям глупак! Сключил е лоша сделка с дявола. Колко още ще живее и управлява? Пет, десет, двайсет години и после цяла вечност в преизподнята и огнената геена. Корупцията е в невиждани размери в Русия. 500 руски олигарси вкадеят 90% от богатствата в страната. Путин докара народа до просешка тояга, отне на хората всякакви права и свободи, а младите русначета бягат със светлинна скорост към “лошите” Америка и Европа. Само за 2019 година населението на Русия е намаляло с 520 000 души. Проблема за нас българите е че диктатора иска да прехвърли крадливия, олигархичен модел на управление и в България. Бий Гешев олигарсите и предателите в президенството! Народа е с теб! Кьовеши също те подкрепи. Ред е и да удариш по Пеевски. Дойде му времето и на него. Христо Маджото и болшевика изтърсак ген. Атанасов са внедрени агенти за разбиване на дясното! А останалите “въстанници”от снимката в хотела са добре познатите стари муцуни, а на площада са платенитемутри на Черепа, или хора с ментални проблеми. Оня пък сатаниста Слави Трифонов си е татуирал на гърба: “ Идвам и водя Ада след себе си”! Как може в християнска България да гласуват 17% за него. Надявам се младите българи и неудачниците и берачи на ягоди в чужбина да се осъзнаят и да не дават власт на този манипулатор.

Щом Путин е толкова лош за Русия, значи ще го оставим там да си царува

Kalin

Като човек погледне какво се случи последните 30 35 години май трябва някой НАТО да обуздава че се е намесило навсякъде и във всичко и проблемите с конфликти по света и бежанци идват именно от това а не от Русия и Китай!

Форумният приятел Павел написал, че България отделя за отбрана "1.6% от бюджета, а не от БВП" :))) От БЮДЖЕТА, моля ви се... ... Скъпи, не се излагай! И запомни - единицата мярка за сравнение между държавите е % от БВП!!! И че по време на Ястреба Боцко България, НАЙ-БЕДНАТА НАТО-вска държава, беше на ПЪРВО място в НАТО по РЪСТ на ПАРИТЕ ЗА ОТБРАНА като % от БВП и на ВТОРО място в НАТО ПО РАЗХОДИ за ОТБРАНА като % от БВП. ... БЪЛГАРИЯ - на ПЪРВО място ПО РАЗХОДИ за СИЛОВИТЕ МИНИСТЕРСТВА - ОТБРАНА и МВР и на ПОСЛЕДНО място ПО РАЗХОДИ за ОБРАЗОВАНИЕ и ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ в ЕС. РЕЗУЛТАТ - европейска България е с НАЙ-НЕГРАМОТНОТО, НАЙ- БОЛНОТО и НАЙ- БЕДНОТО население. Въпрос НА ПРИОРИТЕТИ!!! ВИДИМИТЕ резултати на Илитерата от Банкя унищожиха цяло поколение и заложиха следващите... :(

На Северно-атлантически пакт вече не му стига Северният Атлантик... ами и на Тихия океан взел че е хвърлил "миролюбивият" си поглед;)

Русия на никого не пречи олигофен, просто си пази териториите и не завзема нови като вас. Колкото до Китай, за тях сте просто едни донори на долари, нищо повече.... и когато нямат нужда от вашите долари, с Америка е свършено, а Европа ще бъде евтиа робиня.......

НАТО ще обуздае Русия както Байдън си обуздава паметта и както си пази памперса чист.

нато било в мозъчна смърт. значи става за донор. дайте списъка на нуждаещите се от трансплантация.

Официално Украйна влиза в НАТО ... Турция излиза от НАТО

Интересите на България в този съюз са да си купува редовно хартиени самолети от САЩ за милиарди левове като по този начин си плаща такса рекет(спокойствие) Сащ са поискали от България да им даде още милиарди левове - 1.6%от БВП на страната ни за още виртуални самолети.

МилоМи тролче 1.6% от бюджета а не от БВП ! Докато бяхме в сив вноската беше 49% от бюджета, ама тогава не мрънкаше щото беше член на партИата , А ?

В СИВ е действал принципа на международния бартер, всички държави са запазвали конвертируемите си валути. Нямало е вноски и изнудвания.

Първите стъпки на Столтенберг в политиката идват в ранните му тийнейджърски години, когато той е повлиян от сестра си Камила, която по това време е била член на тогавашната марксистко-ленинска група Червена младеж. Противопоставянето на войната във Виетнам беше неговата мотивация. След тежки бомбардировки срещу северния виетнамски пристанищен град Хай Фонг в края на войната във Виетнам, той участва в протестни митинги, насочени към посолството на САЩ в Осло. Поне веднъж прозорците на посолството бяха счупени от хвърлящи камъни протестиращи. Няколко приятели на Столтенберг бяха арестувани от полицията след тези събития. [9] https://en.wikipedia.org/wiki/Jens_Stoltenberg ХА ХА ХА, той бил комунист бе !!!

Човечеството няма да е в безопасност, докато не бъде смазана империята на злото Русия!

Нас хич не ни пука за човечеството, като ти е враг Русия, заминавай да се биеш. Ние няма.

Ние всички ще воюваме на Източния фронт. Както някога германците са воювали. Но този път ще победим, защото Америка ще оглави този кръстоносен поход срещу Русия.

Хасмукарсен беше по-печен

Страдат рашките хибридки и подлогите им , че сме в ЕС и НАТО и вече никога няма да бъдем шеснадесета робска республика , вият в безсилието си по форумите но с това ще си останат :)

прости павчо, то и СССРто и СИВ бяха вечни.. ама ти помниш ли нещо от онова време, или още си бил в задника на майка си?

Помня , също помпя как нещо мое беше в задника на твоята зайчик!

Ние българите, сме на страната на нашата освободителка Русия и против САЩ

Какъв Българин си ти бе рашка подлого ?

Нато ще съжалява, че ни е взело ! В който съюз сме влезли, все се е разпаднал ! А с Русия ще се бием, ама другия път ! Да има ракийка, салатка, а който има проблем с Русия, да се оправя сам !

То и обективно няма как да се бие с когото и да е,защото нямаме отдавна армия,в смисъл на: -редови състав,ако не се смята шепата шкембелии зле платени войници,използвани главно за охрана на разпадащи се военни обекти. -военна техника,масово нарязана на скраб по заповед на американското посолство(от около 2500 танка,сега по щат се полагат само 60,колко от тях са в изправност-военна тайна.Колко имат попълнен екипаж-военна тайна. - морално патриотичен фактор- никакъв,поради масираното разлагащо влияние на американката либерастка и гейберастка джедър идеология.

НАТО има цели три задачи: 1. Да държи руснаците извън Европа. 2. Да държи САЩ в Европа. 3. Да държи Германия на колене Задача 3 лека полека се изплъзва. Въпрос на време е да се изплъзнат и другите две задачи.

Ха, дано НАТО озапти Русия най-сетне. Има ли българин на когото не му е писнало от руските золуми?

Е, повечето сме от тези без " чалми" и Евро-геичета. И сме признателни, че с помощта на Руската Империя свалихме османският ЯРЕМ.

И затова вкупом с фожд вова се хващате за палците пред тайпи ? Друг е въпросът, че сте само 13 000 срещу 7 000 000 Българи които мразим рашка от сърце !!!

НАТО без САЩ са гола вода. Заболя ви много когато Тръмп ви го рекна директно, че сте боклуци. С нищо не можете да сплашите Русия и Китай освен с празни приказки. Жалко, че не се разбирате и постояно се дракате от което никой не печели нищо.

"Руската ядрена стратегия и всеобхватната модернизация, диверсификация и разширяване на системите за ядрено оръжие, включително КАЧЕСТВЕНОТО и количествено увеличение на руските нестратегически ядрени оръжия, все повече допринасят за по-агресивна позиция на Русия." :) ... Столтенберг ЕВОЛЮИРАЛ от зам.- председател на младежкото крило на СОЦИАЛИСТИЧЕСКИЯ ИТЕРНАЦИОНАЛ през ПРЕМИЕРСТВАНЕ със СОЦИАЛИСТИЧЕСКАТА партия до ПРЪВ НАТО- вец :))) И НАТО-то БОМБАРДИРАЛО държави, за ДА СПАСИ ЦИВИЛНОТО население според Еволюиралия... А Фермата на ЖИВОТНИТЕ цвили от кеф... И всяка година ще й увеличават ПАРИТЕ за ОТБРАНА... Абсурд след абсурд...

Скъпа , докато бяхме в сив вноската ни за "отбрана" беше 49% от бюджета ни а сега е 1.5% . Нещо много удобно "забравяш" ?

Kalin

Скъпа изтъркаха се лъжите ти спри най сетне

Тази квалификация объздаване, не е използвана в комюникето за срещата. Защо ни давате грешна информация ? Сега и китайците ли трябва да мразим ? Оказа се, че сме по-големи дупедавци от поляците.

Руснаците са наистина уникални и мястото им е да бъдат напълно изолирани като опасни за човешкото интелектулно развитие https://www.youtube.com/watch?v=UlgHioT32hg

Ми айде бе ДУХльо. Що чекаш?

Можеш да изолираш руснаците като заключиш отвътре вратата на клозета.

Нямаме си друга работа, с руските пикочи ще се занимаваме

щом залага на това значи е лош играч. ще загуби.

Исторически НАТО е в стойка партер пред господаря. Всякакви дебилни мисли на натовци ще изчезнат ако ядосат господаря и той се върне отново в Германия и в Аляска.

В която хомосексуализмът е обявен за ненаказуем? Познахте, Русия. Още 17 г, след като взема властта Ленин освобождава руските хомосексуалисти от всички забрани. Позволява им да правят секс направо на улицата или върху красивите брегове на нева. Незаслужено е забавен днес този голям руски гей и изтъкнат революционер!

Урок по алтернативна история за наркомани :) Това преди или след турското 'присъствие' или 'съжителство' е?

Ейй, тия не се навоюваха ! Толкова много има за грабеж по света!

"Ще продължим да реагираме на влошената среда на сигурност, като засилваме позицията си на възпиране и отбрана, включително ЧРЕЗ ПРИСЪСТВИЕ В ИЗТОЧНАТА ЧАСТ на Алианса." Мдааа, Майко- и Отцепродавеца от Банкя САМ поискал НАТО-вски ЦЕНТЪР във ВАРНА!!! А България ще погребва българските синове с военни почести...:( До гроб да тежи смъртта на майор Терзиев на съвестта им!

Иди сложи венец на гроба на онази циганка - баба ти Тръгнал простака на умен да се прави Пфу, че боклук

Тъпотия!!! Какво прави Миг-29 над море да пуца по светеща мишена? Нама ли Ан- 2 за такава работа?

Братска Русия трябва да спре агресията на НАТО и отново да освободи Европа, но този път цялата.

Путинова Русия първо да реши собствените си проблеми и тези с Китай. След това да мисли за друго. Срамно е брутния вътрешен продукт на държава като Русия да е малко по-голям от нидерландския. А това е показателно за много неща.

бабамеца дагиклеца в тройка с дракон

А бе тва натото що ме земе да си напрай един прайд насред брюксел и да си седне на разклопания задник че още им се носи вонята от летището в прищина на пиндосите

Най-известният педераст в историята е Ленин. Известен е с това, че през време на октомврийския метеж се е криел при приятеля си и се е забавлявал да му прави френска любов. Колкото до Путин, отвори тор и ще видиш как го обработват, подпрян на масата.

Гьобелсовия похват за повторениет на лъжите :)

Единствената точка трябва да е АГРЕСИВНИТЕ действия на Америка. Ако тях ги няма светът ще е по спокоен - няма да има толкова войни поне половината са предизвикани от Америка. така много държави ще си отдъхнат включително и България . А Русия не води агресивна политика а отбранителна- НАНО трябва да води също отбранителна политика.

Нито един човек с чест не може да стои в дир. Ето, вижте ме мен. Кисна тук, но нямам чест. Пуста бедност.

Невероятен душевноболен простак може да вирее само в дир. Навсякъде другаде щяха да ме изпроводят с ритници. Съгласни ли сте, момчета?

На твое място обаче щях да си трая, а не да го афиширам публично.

Така е, дира е рупор на американската пропаганда и там виреят само най-простите козяшки тролове.

"...Там се казва, че НАТО не търси конфронтация и не представлява заплаха за Русия..." Какво търси НАТО тогава все по-близо до границите на Русия и продължава да се разширява въпреки че Варшавския съюз отдавна се разпадна? Защо налагат санкции на всяка държава която реши да се въоръжи с модерни, руски ракетни системи.