Столтенберг на 8 март: НАТО не е мъжки свят

НАТО вече не е мъжки свят, заяви шефът на алианса и призова съюзниците да наемат повече жени във въоръжените сили.

Обратно в новината

Коментари - Столтенберг на 8 март: НАТО не е мъжки свят | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЗА НЕГО Е БЕЗРАЗЛИЧНО,КОЙ ЩЕ Е ПУШЕЧНО МЕСО!!!

Гутен сабалень! Слава на НАТО!!

Не ти ли се струва, че Йенс е дигнал ръце от НАТО? Нещо съвсем неадекватно говори. Май на натото му е спукана работата. Главната му подпорка - САЩ - я гризат термити. А Йенс сам продаде базата за подводници във фиордите на частно дице, което пък я даде под наем на ръшките маскали за 50 години.

Май си позабравил, че в ръшката армия климатът не понася на мекокитковците - там върлува яка дедовщина. И никакви евроатлантически ценности и санкции не действат.

В руската армия има достатЪчно извра теняци та нямат нужда от жени. в руската армия повечето са двуполови ..ха.ха.ха

жужетата от жълтата раса много ги е шубе от НАТО..ха.ха

Напишете" нато травестити " и излизат много интересни неща!:-)

В миналото са воювали само мъжете ... Първо защото природно са по-едри и имат по-голяма мускулна маса, и няма как жени да им противостоят. Второ защото природно телата им отделят хормони, които подклаждат надпревара, съреднование, агресия ... Трето, жените са инкубатор за нови войни... Сега всичко се обърка ... и никой не знае, кое е правилно и кое - не!!!

Алкашите явно са забравили, че и в путювата армия доста наташки. Дори миналата година потресоха публиката на красная плошчадь! Ето, разгледайте тази отбрана група, дето марширува пред путя! Или, ще кажете, че руските наташки са мъжки наташки? Може би тази година на парад пабеды ще дефилират и мекокитковците от вяликая и магучая? Със сигурност. ---------------------- Жените в армията на Русия: полички на 9 май 10.05.2016, 17:00 Или защо британците нарекоха Путин сексист -------------- http://div.bg/Жените-в-армията-на-Русия-полички-на-9-майl.ai.511253.html

Котенце, знаеш ли колко жени има в китайската армия? А в американската? А България дали има въобще арми?

Вълчанов

Тебе къф тий проблема, бе, мушмурок? Точно това съм написал, че "женски армии" има навсякъде! Дори и в "мужишката" вяликая и магучая! И че най-малкото е тъпо и нелепо, неграмотници да пишат, как армиите на НАТО били съставени само от пеераси, жени, траесити и т.н. като забравяте, че и Българската Армия е част от НАТО! Да, имаме Българска Армия, рашънско смердче! И ако се наложи, ще го разберете, както и през 1916! Ние ненавиждаме тези, които ни предават! А вие, маскалите, винаги сте предавали и предавате съюзниците си. Хем ги предавате, хем ги продавате! И да те светна, че женските армии са много по-жестоки и безпощадни, за разлика от мъжете, които повечето са мекушави и проявяват състрадание. При жените-воини не е така.

Много умни хора са в евросъюза. За няколко хиладяи години в нито една държава или племе по света, когато нямаше вестници и телевизии, не се намери някой да се сети да направи жените войници. Напротив във всяка една държава през вековете жените са оставали в къщи, да раждат и гледат деца. Да има нови войници. А в евросъюза ще се молят на Ердоган, афганистаците, пакистанците и пр да им пратят после млади мъже за войници. Много умно.

В НАТО има много мъже на токчета и с лакирани нокти. Трябва съвсем скоро да изметем педалите, да смачкаме соросоидната платена сган и да се съюзим с братушките.

в устата

Поздрави на ДЕОС...:))

Един ми разказа стар вич от бай Тошо. Заъвшваше така: . . . . . . след известно време се чула команда: "Стегни халките-е е ее- е! Во-о-оо-дии-и-и в пле н н н н н!" Явно новото оръжие на НАТО, ама . . . . .

Това НАТО е пълно с педали.

А ти си най - големия пе*дал.

Добре че си призна!

То тия лицимери си признават и други зулуми но не се срамуват от гадостите си които са надробили на народите!!!!!!!!!!!!!!

Хехехехеееее...... Че НАТО не е мъжки свят, от кога го говорим ние тука...:):))) Да видим ся, соросоидните изцепки кво ще пишат!!:):)))))

То щото големите мъже от РОССИЯ хич не са давали 10 пъти повече убити при всяка война с тъй наречените европедали.

А брома дейстава ли на жени? Ако не, нема да е честно.

Вчера американски научно-военен кораб съпровождан от 3 британски бойни кораба тръгна да пресича Ормузкия пролив. Беше пресрещнат от група малки ирански ракетни катери. Катерите се извъртяха флангово и когато достигнаха на 700 метра, АмерБрит група промени курса и се отдалечи. След това се оплака от непрофесионално отношение.

Този Шеметберг да каже в кои бойни части ще зачисли главорезите от ИДИЛ защото Путин ги е набрал в пясъците и мирише на изгорели чалми!!!!Като за начало НАТО може да изпрати хуманитарна помощ за оцелелите амуджи и памперси с повече силикагел!!!!!!!!!!!!!!!

превърнал се е в свята на педали и лесбиянки, транссексуални, бисексуални и дявол знае какви още!

ако към истинските жени се добавят и явните пудели и скритите дакели - то тогава ше останат 10-15% мъже

Ха- ха, този некадърник най- сетне го казва ясно- в НАТО няма мъже, а хомосексуалисти, та им трябват жени да се бият. В крайна сметка НАТО ще се състои от хомосексуалисти и лезбиики. То нали сега това е модерно. А да кръстоса пръстите и на другата ръка, та белким му се закваси. що не изпрати жена си в НАТО- тя и без друго е толкова грозна и нахална, че сигурно ще направи кариера за дни.Недоклатеник, който като ти каже добро утро трябва да погледнеш дали не е тъмна нощ.

Боклук ли си или беглец от психото?!!!

Не позна- просто запознат от близо.

Накратко КУРВЕНСКА РАБОТА !

А ти си най - голямата ку*рва.

може да боли , но е вярно .

те резаните нема да ви подбират, наред ще карат!

Един път да си каже истината този Шеметберг ,че нато са женски полов орган !!!!!!!!

40% от НАТО били мадами, което не ме учудва изобщо, при този кът на мъже в западния свят. Сложете поне 10% меки китки от "мъжете" на служба там. Станаха 50% нежни войничета. От останалите 50% поне 10% са с други особености, нямащи нищо общо с бойни действия. Станаха 60% нефелни. Е дано с останалите 40% изплашат лошата Русия. Предполагам че руснаците се забавляват по-скоро, отколкото да са се уплашили от тия сбърканяци.

Ами НАТО като не е мъжки що го има още, пък го няма най - мъжкарския съюз Варшавския договор, ха ха глупа*ко.

Да го порицаят от Брюксел.Съвсем нетолерантно забрави за 3-я пол.Как може така? Това си е сексизъм.

В ЕС излиза директива да се изграждат трети тип тоалетни за третия пол. Да не били унижавани и сегрегирани. В цяла Германия се строят ударно нови кенефи за нефелни. Ако към такъв се обърнеш като към мъж или към жена те съди моментално. Казва се не той или тя, а то. Което отваря друг проблем че в някои езици не можеш да кажеш "то" на човек и т.н. трагедии и драми.

Sibirski

Столтенберг е завършен идиот!

Не обиждай идиотите, сибиряк! те са болни хора, а той е гей- доброволно шибан между ушите!

А ти си регистриран проруски манипулатор, нали?

Точно жените от НАТО ще бъдат пуснати срешу руските кифли, за да има женски бой. Ако НАТО вкара мъжете, няма да е честно - натовски мъжкари срещу руски меки китки

Борис Тодев, твоето име отдавна вече е диагноза.

лелеее, тоя изрод ли е бе!? вов как не се бях сетил до сега!? благодаря за инфото.

какви мъжкари , какви 5 лева , айде стига !

Какво се получи?! Чаках крах на Русия! То не бяха санкции,то не бяха заплахи,даже нашия пекинез плевнелиев лая! Какво се получи,Путин постави Тръмп начело на говедата,Европейския съюз се разпада,Турция първа дружка на Русия,Китай настъпа кравария по мазоля,дажже джуджето Северна Корея иска да изпепели кравите! Ееее на какво да залага гекчето Столтенчо,разбира се на жените,те са призвани да, ,респекктират " Путин:)) Смях,смях,не свършиха ли гейовете?!

Тоя явно тотално е изтряскал. Точно днес да плещи тия глупости. Откакто свят светува жената дарява живот, а мъжете са призвани да защитават жените. Това е заложено в гена на истинските мъже. Ако настане война и в нея загинат много жени кой ще ражда деца и ще даде шанс да продължим да съществуваме, педалите ли? Меко казано съм възмутен от прогейските изказвания на тези псевдолидери.

Така е. Но може да се каже и по-кратко. Един мъж може да оплоди за два дни две жени (без да се наоряга). Та пита се: От колко мъже може да забреммене една жена за тези два дни. Изобщо НАТО и еврогея са си геноцид за участниците.

Разбрахте ли сега защо в НАТО при команда залегни , залягат по гръб .

Нормалните страни не празнуват 8 март , а този къде се вре....?!?

16 000 индивида от мириканската армия вече си смениха пола. Няма майтап. Преди известно време в щатите се бяха скарали, щото армията поемала част от разходите по преустройването на работата и платен отпуск на всеки от тия ненормалници. Столтенберг хубаво е казал, че съюзът не е мъжки - ама не е казал какъв е - щото вече май и той не знае.

Нас не догонять!

НАТО Е ТРЕТОПОЛОВ АГРЕСОР, КОЙТО Е НА КАТАФАЛКА И СКОРО ЩЕ ГУШНЕ БУКЕТА

Йенс Столтенберг цар е на земята най-велик, над всички пръв, натовци са наши братя, наша плът и наша кръв. Кат НАТО няма второ тъй могъщо на света; то е нашата подпора, то е нашта висота! НАТО-вска силаНАТО-вска воля, НАТО-вска кръв и НАТО-вски пот ще избавят от неволя наший падналий народ. Бог поддържа крепка мишца и ръка спасителна; той е вложил ней в десница сабя отмъстителна. Нам НАТО е надежда, Йенс Столтенберг е наший спас - никой друг не ни поглежда, не помисля зарад нас. Руси,мюсюлмани наши са враждебници, дружни с нашите тирани, с нашите изедници. Спекуланти са омразни - интерес им покажи, че да виж дела проказни и чифутски в тях лъжи. Род и вяра е идея за НАТО най-света; нейний подвиг е за нея - благородна й целта. Със НАТО днес съгласни да застанем брат до брат и да станем сопричастни в този неин подвиг свят. Долу всички спекуланти, да сломи се техний рог; да смирят ся интриганти, да живее натовски бог!

Догонят и вас будут ебать

ха..ха.ха.ха..ха

Догонят и вас будут трахать

ха.ха.ха .ха разбити петолъчки..ха.ха.ха

Учете руски, г-да соросоиди, ше ви требва

Правилно е каза този. НАТО не е мъжки свят, НАТО е гейски свят.

че вече са се предали психически пред новите нашественици и знаят , че така и така ще падне еВане ми гледат да пробутат жените да поемат основния "удар".

В Москва процъфтяват гей-екскурзии във военни части, сред проститутките генерали и служители от ФСБ По данни на Международната комисия на ООН за борба със сексуалната експлоатация, Русия е сред лидерите по принуждаване на войниците да участват в проституция и порнобизнесКак се вписват тези факти в образа на легендарната армия, състояща се само от герои и освободители?ХА..ХА..ХА.ХАСитуацията в руската армия напомня на животинската ферма от произведението на английския писател Джордж Оруел, ХА..ХА Гладни, недоспали, пребивани от офицерите и останалите войници, възможно, дори занимаващи се с проституция, за да се нахранят, така описва авторът руските войници. ХА.ХАОт своя страна последно време сред руските наборници има все повече бивши криминални престъпнициХА., как се вписват тези факти в образа на руската армия, състояща се само от герои и освободители.Броят на населението на Русия намалява непрекъснато, хиляди млади хора на донаборна възраст са или болни, или наркозависими, но МО е принудено да попълва редовете на военнослужещите с млади мъже с криминално досие, коментира авторът, като добавя, че тази тенденция носи в себе си взривоопасен потенциал, водещ до изблици на насилие в армията. ХА.ХА нерядко издевателствата, които новобранците са принудени да търпят от старите войници завършват с тежки осакатявания и дори смърт.По данни на Международната комисия на ООН за борба със сексуалната експлоатация, Русия е сред лидерите по принуждаване на войниците да участват в проституция и порнобизнес. Някои войници, не издържайки на насилието се самоубиват, а военните го приписват на неуравновесена психика. През 2007 година към правозащитната Войнишки майки от Петербург са се обърнали редници от военна част номер 3727 в Санкт-Петербург, разположена в самия център на града и съвсем близо до Дворцовия площад и Ермитажа.

Щерев пак не си си пил хапчетата и бълнуваш... Лекувай шизофренията

шизофрения,русофилство,рак и спин не се лекуват..ха.ха

Щом повечето дантелени евродепутати и презадоволени кибици на заплата като този се колебаят относно пола си - нормално да не могат да преценят какъв свят е НАТО !

Щом сме се оставили на жени да ни командват, значи никакви мъже не сме..

Хъммм... ако не е мъжки, кой ще ни пази?

Щом и войната вече не мъжко занимание, скоро и раждането може да не е женско. Всяко залитане в крайности води до преобръщане, или както се казва още революция.

И женски не е. Какво остава ? :D :D

НАТО , ЧЕСТИТ ПРАЗНИК ( 8 МАРТ) !!!

Да му имам работата на тоя - през две седмици по едно изявление, колкото да не го забравят на края на месеца.

Столтенберге, мчи то половината НАТО тогава може да е бременно бре и ако ви "нападнат " я руснаци я марсианци какво ще правите М, дека ще са ви мъжете бре ?

тоз травистит да ни си тарси любовница:)

Най-точно казано е: НАТО е част от един умиращ свят!

Нато е ХОМОСЕКСУАЛЕН СВЯТ.

"свят на педерасите" - нали !!

Няма как да не се сетя за онзи стар виц за Марадона и Мадона :)