В Москва замислят Евразийски съюз с България

Освен бившите съветски републики, Руската федерация трябва да привлече в бъдещия Евразийски съюз редица други държави, сред които и България, смятат участници в кръгла маса, организирана вчера от управляващата партия "Единна Русия".

Обратно в новината

Коментари - В Москва замислят Евразийски съюз с България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Русия, Русия, ти си нашето спасение! Русия ни помогна да се освободим от турското робство, но не сме ли сега пак под турско? И как пак да не чакаме помощ о братска Русия? Не е ли така? Естествено, за да получиш трябва и да дадеш! И нека братята руси ни кажат какво искат да й дадем!

В Кремъл управляват само евреи - чети тук повече за "руския" жидовски елит link

За протокола: Путин е еврейн - Владимир Шаломович Путин. Руската империя, подобно на ЕС си има своите имперски намерения. Едно е ясно - такъв искат да ни го нахак - че за 5 живота напред ще сме "оправени". Никой никъде не обича България и българите. Нито ЕС, нито РУС. Ако има ще ни затрият. Затова е създаден и планът Ран-ът... Чети повече, учи повече, развивай се интелектуално българино, а не само на задни части... Една песничка за товариш Путин: Песен на руски десантчици срещу Путин - хит в нета Изпълнена и качена от Михаил Вистицки и Станислав Баранов. Ето и целия текст на песента на десантчиците на руски: Если ты гражданин, если ты президент, Для тебя есть закон, для тебя есть запрет Из казны не воруй и не лги никогда, Будь открытым для всех, отвечай за слова. Восемь лет президент, ты опять кандидат, Посмотри нам в глаза и закрой свой мандат. Доверяли тебе, а ты врал много лет, Применяя во всм свой гэбэшный секрет. Припев: Ты такой же, как я, человек, а не Бог, Я такой же как ты, человек, а не лох. Не дадим больше врать, не дадим воровать. Мы свободы десант, с нами Родина-мать. Ты обычный чиновник, не царь и не Бог, Для тебя человек тупой бандерлог. Цвет ленты свободы для всех позитив, И лишь для тебя презерватив. Я смотрю на тебя, на портреты твои. Ты нам вршь до сих пор, как медведи твои. Мы устали смотреть на позор всей страны, С нищетой деревень рядом замки твои. Развалил оборонку и армию сдал, На солдат положил, офицеров послал. Мы тебе не простим все заслуги твои. Мы требуем мирно: Тиран, уходи!

Дали ЕС или ЕРВАЗИЯ - все ще искат яко да ни го набутат... Никой от тези тарикати не иска силна България, а васална територия... България - но без съюзи, които сами по себе си са национално предателство към българите. Разразстването на Путиновата Русия означава - намаляване на нашата България и обратно, когато Путиновата Русия губи надмощие - означава разрастване на българските интереси. Путин и България са две взаимно изключващи се понятия!

Az ne suzaljavam za URSS! Dori naj-istinski sevradvam za razpada na tazi "imperija na zloto"!

Има ли дъно падението на родоотстъпната предателска сган? Няма дъно, скъпи съотечественици, дъното за тази сган е ИЗЧЕЗВАНЕТО, ЗАЛИЧАВАНЕТО НА България!!!

Българските РУСОФИЛИ обичат България така, както ПЕДОФИЛИТЕ обичат децата...!

заради Ционистите приятел, които сега разрушават и всичко останало!

Русия винаги е мислила за нас и дано ПАК ни спаси!

Az ne suzaljavam za URSS! Dori naj-istinski sevradvam za razpada na tazi "imperija na zloto"!

Putin e prestupnik i eddin 100% BOKLUK-KOMUNJAGA S MANIAKALNO _ZLOBARSKI REAKCII .!Toi e opassen ,kakto za Russia,aka i za ...Samija sebesi"..!

Диктатурата на ГЕЙСКИЯ ЕС надминава всякакви граници спрямо България и българския народ.Този нов Евразийски съюз дава шанс на България да се измъкне от това блато което сме 24г благодарение на комунистите които станаха най-големи капиталисти.А тук пишещите и плюещите против Русия наясно ли са че прославения и обичан от тях западен модел както и еднополюсен свят е обречен и изчерпан.Наясно ли сте че ви промиват още мозъците и причината е това че когато някои каже кое е правелното за България на вас ви се привиждат комунисти и незнам си какви извънземни.Тези който не са съгласни с днешното вредно сатукво за България вие ги плюете.Ако трябва да избирам бих избрал точно този съюз защото сме една кръв една вяра а не изчанчените ви еврогейски норми и правила.Дето не ме вълнуват и интересуват.

А ти наясно ли си, че Русия е все още на ниво страна от третия свят; че руснаците извън Москва са още в ранният социализъм и в някои селища мечтая да им пуснат ток и вода; екс-съветските републики до една са в някаква форма на диктатура и с пълзяща ислямизация. Който иска да живее в Азия, да емигрира там. Аз искам да съм европеец, каквито винаги сме били. Путин си мечтае да бъде цар и си търси царство.

link

Вече е време за терминал 2. Тоя психопат е твърдо решен да си присвои България чрез подкупните лакейчета от БКП и ДПС...

А защо вместо НИЕ да се насочваме към Терминал 2, не опитаме да насочим към ЗАТВОРА КРАДЦИТЕ НА СЪВРЕМЕННА България? Не е ли по-добро решение?

Аз да питам другаря Путкин, като СССР беше толкоз убав, що се сгромоляса като гигант с глинени крака???? България си има съюз. Аз искам да мога да пътувам свободно в Европа. А Путкин да се завре в майчината си.....

Трябва и България да се включи в този съюз.

Алчния ГЕРБ позволи две руски банки със стари смесени олигархични капитали да закупят половината българско Черноморие. Тази година един бивш руски генерал от запаса и стар КГБиец купил имоти по нашето черноморие ми каза съвсем сериозна"Сега ще ви направим 16 реплика най- сетне".Ето и тази новина потвърждава думите на генерала. Такива НЕдемократични и НЕправови държави като Русия винаги когато вкарват инвестиции, носят зад себе си определени политически цели. За това Европа е много внимателна с руските каптали, допуска ги внимателно, следи дали не носят политически цели. Българинът одържавява да е супер наивен относно сегашна Русия. А не може да разбере, че където стъпи Русия носи и своя политически модел. Пример у нас е когато Руися купи Нефтохима и го направи Лукойл, роди от един правешки селянин олигарх с 500 милиона богаство-Златев, смъкнато от гърба на българския народ.

А сега си помислете- къде след Австрия( включително и Австрия) Русия има закупени подобни предприятия като наш Нефтохим, или отворила собствена банка. никъде! западна Европа не допуска русия да купува нейни стратегически отрасли и да вкарва олигархичния си модел там-т.е да фабрикува олигарси по руски маниер. Златев и Лукойл сега определят посоката на цялата българска икономика, защото тя е зависима от горивата му и една от причината тя да я в такова жалко състояние е именно Лукойл в комбинация с крадливия и национално безотговорен български политически етил..

krassikat@

КОЙ, КОЙ, КОЙ СПРЯ БелеНЕ? КОЙ, КОЙ, КОЙ спря Бургас-Александруполис??? ПРЕДАТЕЛСКА, МАНИПУЛАТИВНА, БЕЗРОДНА, ПРОТИВОНАРОДНА СГАН, КОЙ???

Споко всичко в времето.

Колко е необходим един Путин за България с неговата партия ,,Единна Русия" - ,,Единна България". Вместо 300 български ,, демократични" партийки... Веднага ще изчезнат разни Янета с флашките, ,,националистите" на Волен, Доган, Местан и цялата подобна паплач...и т.н....,а другарите социалисти да му мислят как ще отговарят за кражби и приватизации... Колко е необходим един българки Путин.

Тука в тоя говорилник е направо ужас, пълно е със стари залостени пушки, дето освен да си проветряват мухлясалите мозъци няма с какво друго да се занимават!Разберете бе хора, българския наорд не мрази русия или народа му, това ще е винаги така, те са си славяни и са ни близки..ама това лакейство на никого не е от полза!...Оставете историята да си нареди пъзела,няма какво да ни убеждавате,особено пък нас 40 годишните дето знаем и от едното и другото!....

Идеята е добра! След като не можем да си имаме собствена Армия по - добре е да се служи в Армия със традиций и подчинена на Християнският морал.

Такава дума традиций няма. Освен това, в края на второто си изречение неправилно ползваш пълен член. Най-добре си лягай вече.

Как да ляга, като не се е събуждал от 26 години, а и не знае, че сме в ЕС и НАТО??

От 1961г живея със западната култура, там, при тях, отвъд бариерата. Обичам градовете им, пътищата им, магазините им, музиката им, красотата на планините им, хората им, липсват ми пролетта в Париж и есента в Копенхаген, милите момичета на Алпите, нощите на Рио, липсват ми нощните полети с Джъмбо, цялата тази палитра от чувства, наречени живот. За какво ми е Русия, с неините мафиоти, скука, пустота, пространства без люде, лишенията, социалната демагогия, евтинията на емоциите... Искам си Европа, искам моя запададен свят. Аз съм европеец от вечни времена.

Ма кой говори за теб, бе? Взел даже, че се обозначил нашия. В информацията става дума за България и българите, а не гастролиращи палячовци от седма глуха.

И аз си искам Тодор Живков ,ама жалко ,че го няма ! А на мен ми липсва онзи живот хубавия където всички работеха и не си заключваха дори и външните врати . Видях какво е демокрация и капитализъм и смело мога да твърдя това е по-голяма утопия дори и от социализма и комунизма взети заедно . Масово смазване на човеците от така наречените демократични държави , като погледнем вълненията от САЩ до Европа . Та какво всъщност е е демокрацията - една много измислена празна от съдържание, свободата на хората , свободата от какво ... нима хората не са зависими дори и от "топлофикация" . Не знаех ,че като дойде демокрацията от мазнини правим млеко и сирене , но скоро очаквам от говна да си приготвяме и вкусна храна .

Демокрацията е лозовият лист на юдеомасонството.

Иди си при Бай Тошо! При него правеха сирене от мазнини и кремвирши от хартия. Ако това ти е критерият за живота, да се наядеш и да отидеш на село да копаш.

Аз съм ПРАВОСЛАВЕН ХРИСТИЯНИН.На теб мога да ти кажа следното:Ами стой си там бе!И никога повече не се връщай в България!Но не налагай и на другите твоите усещания!На мен пък са ми ОТВРАТИТЕЛНИ всички"американо-западняци"!Никога не съм ходил и никога не бих стъпил в ОТВРАТИТЕЛНИТЕ ИМ И ГНУСНИ ДЪРЖАВИ!Визирам САЩ,Англия,Германия,Холандия,Дания,Финландия,Швеция!Аз МРАЗЯ тези държави!Мразя техните грозни и уродливи хора,тези наркомани,алкохолици,гейове и лезбийки!МРАЗЯ техните банкери и олигарси!МРАЗЯ тяхната ГАДНА ПРОТЕСТАНТСКА РЕЛИГИЯ!МРАЗЯ протестантските им църкви,приличащи на хамбари!Мразя техните мъже,приличащи на жени,както и техните жени,приличащи на мъже!МРАЗЯ тяхната"гумена"храна,дето агнешкото,доматите,мидите и картофите имат един и същ вкус-на найлон!.......

Като не си бил в тези страни защо ги коментираш? Знаеш ли колко си смешен отстрани? Като толкова искаш емигрирай в Матушка Рус и ни спести фанатизма си! Аз лично не желая една изостанала източна деспотия да бъде модел за България! Мястото ни е в общото европейско семейство. За съжаление заради натрапения ни от руските варвари комунизъм и след 100 години няма да можем да стигнем западните държави и техният социален модел - заплати, пенсии, здравеопазване, осигуровки, съдебна система.

И Аз, И Аз.....

Каму вы нужный с этой голой жопой и больших претензии

Ами ще трябва да приемем рублата и да възстановим производството на домати- не ми звучи добре Другарю Путин

ПАК ЛИ КОЙ ЩЕ МУ СЕ ВЪРЖЕ

Доста изпилен мозък трябва да имаш за да измислиш подобен съюз !

ти си Аню нали оня - Джаба Хътянина от МО с мозък - бръснач....хи хи

Добре би било да се осъществат тия намерения,защото ЕС няма да го бъде, а и не сме за него.

А най-добре би било ти и всички умници като теб заедно с пасмината на Гоце и всички мангали (те и без това си гласуват за вас) да идете вкупом във вече създадения съюз. Така хем няма да чакате, хем и ние ще успеем да оправим живота си.

Нима в България все още има хора, които вярват на имперската политика на Царство Русия!? Народ, който не може да анализира онова, което му се е случило през годините е за мустака. "Да" на руската култура! Абсолютно "НЕ" на руската политика!

Това й е хубаво на Европейската имперска политика, че все още няма половин век история и резултати, отразили се върху страната ни. Въпреки, че стартът и показва вече някои ефекти - силно обедняване, много ниска раждаемост в следствие на това, изключително тежко застаряване на нацията в следствие от второто. Освен това, също благодарение на политиката на новите ни империалисти имаме пословинчо развъждане на най-маргиналните прослойки у нас, които неминуемо ще се превърнат в камък на шията за развитието ни в бъдеще. Естествено основен виновник за това е лицемерната политика от ЕС за тази сляпа и безпринципна толерантност. Ще спомена и масовата емиграция и изтичането на мозъци. Имам резултатите на българите след излизането им от руския империализъм. Като имаш предвид горното, какви ли резултати ще отчетем след половин век европейско "присъствие"?

Много бедни, да. Преди се караше Москвич, ако можеше да се доредиш, сега се карат западни коли - виж само по улиците какво е. А да, Перла 05, и телевизори също бяха кът. Преди се редеше на опашки от 4 часа сутринта за кисело мляко, а сега пак се редиш на опашки, но чакайки бавните касиерки да маркират всички онези продукти, които 'оная' е накупила. Преди мозъците си оставаха в България, защото не можеше да излизаш навън. Застрелваха те просто. А ако успееше да избягаш, то идваха за семейството ти. Който си иска Русия, той да лично да се изнася към Русия, а не да внася Русия тук.

Колко подходяща снимка!!! :-)

Като гледам май никой не е разбрал че единствения естествен съюзник на БГ е Русия и другите славянски страни. Спомнете си кой ни даде жито по време на хлебната криза през 1997 г. Само славянските страни ни дадоха жито включително Русия и Сърбия. Някакви коментари по тези факти господа РУСОФОБИ?

1. Българите НЕ СМЕ славяни. Само езикът ни е славянски. 2. Една малка поправка - не ни дадоха жито, а ни ПРОДАДОХА жито.

Абе майна защо западняците отказаха да ни продадат? И защо ни пратиха лекарства с изтекъл срок но годност и 300 хиляди тона мухлясала американска царевица?

Тези атакаджийски глупости още ли ги разпространяваш, че не сме славяни, но езикът ни е славянски? По твоята болна логика някой побъркан руски националист може да каже, че е викинг, а езикът му български и христианската религия антируска.

Антиматерия, дари сме славяни или не тук ,в случая няма никакво значение. Важното е какво можем да вземем от Русия и какво не трябва да вземаме. От Русия може да купуваме само нейните природни източници, но не можем да вземем, нито трябва , от нейния ретрограден, порочен политически модел и липсата на демокрация, защото ще върне България със 100 години назад.

Сори братчед нищо не си разбрал като ти гледам никът май изобщо си нямаш на идея каква е мисията на БГ. Май не си разбрал че сме се върнали вече на нивото от 1879 г. Намери сериала "Капитан Петко войвода" гледай го .... и ще откриеш учудващи прилики между тогавашната ситуация и сега. Явно не вдяваш че е настъпил вече капиталипсиса. С други думи капитализмът умира .... истината е в китайския модел.

Путинка що у вас била? Маладец

ТИ БЕ, БОТОКСОВ КРАСАВЕЦО, КОЙ ТИ НАПИСА ПРИПЕВА НА ПЕСЕНТА И САМО НЕГО ПРИПЯВАШ?

Ето го новият Сталин. Наистина трябва да се готвим за нова, световна, ядрена война, както предрича русия. Сталин е жив, психопатите и параноиците тоже. Маите ще излязат прави за 2012 година и края на света.

При едно посещение на Цар Борис III в чужда държава, го питали как са работите в България. Той им отговорил: Народа тегли към Русия, военните към Германия, а интелигенцията към Англия и Франция, и само аз работя за България. Как да е България? И днес сме на същия хал, защото никой не реаботи за България.

А може ли да ни хванат за палеца?

Евроазиатски азимут(р)и Центробежните сили на дружбата пускат в центрофугата на безбрежната братска любов нов Руски център в центъра на София. Нали кат Русия няма втора, трябва да има и втори център тук.

Никога с Русия. Патологични лъжци, убиици и шовинисти. А пък искат да се представят като единствените борци за правда мир и справедливост. Руският социализъм е естественият продължител на нацизма в социална дрешка. Надявам се все още в България мнозинството да не се дрогира идеологически като БСП и да чете историята такава каквато е, а не такава каквато я пишат руснаците.

Русия замисля чуждестранен батальон с участието на българи и сърби........ ........................ ЗАЩО да не замисля ?? От край време империите са подготвяли МЕСТНИ кадри, които да "управляват" вместо тях и да са ВЕРНИ на господаря- цар, генерален секретар, император , путин или както и да се казва...)) Еничари трябват - в 21- ви век.. А империйте винаги са имали една основна цел- да се РАЗШИРЯВАТ . .После и на КГБ са нужни земи , бани , места , крайбрежия - за ПОЧИВКА / като на римляните/ , на ВЕРНИТЕ по- дребни кадри, войници и слуги ..А пусто, руската империя- все не може да стигне до 'южните" морета и си няма достатъчно такива места ..Защо малка България да не стане такова място ?? Имат си толкова агентура у нас ..Достатъчно е само златевци да придобият още малко власт и 16-ая е готова..))

Никога с Русия! Те себе си не могат да оправят и сега търсят други наивници. Комунизмът не се забравя!

Естествено,че няма да получиш отговор. Този въпросен скачащ приятел отдавна го изяде к..,пардон, банана. Но лошото е,че такъв банан изядохме всички ние!

Ами след като в крайна сметка не видяхме нищо хубаво от ЕС ; защо пък да не приемем Руската покана ? В момента ЕС е един падащ асаннсьор , и ако сме умни - това е нашият шанс да се измъкнем овреме ! Историята сочи , че колкото пъти сме ходили да се кланяме на запада - толкова пъти сме го духали ! ( Две национални катастрофи ; Ньойски договори и т.н. ) ! А благодарение точно на Русия ; ние Българите си имаме Държава ! Държава , която вече сме само на една крачка да загубим ! Щото колкото и да беше лош социализма , ФАКТ е , че тогава Българската нация беше в състояние на демографски прираст ! А сега ? Сега сме на път да изчезнем ! Барабар с телевизорите си , откъдето продължават да ни бръщолявят за Видите ли " Европейски Ценности " ! Ценности , които обикновения човек в БГ ,така и няма да види ...

европейски ценности.. Сещам се за един стар филм с едно опърпано момиче, което гледаше богато нареден и лъскав магазин през витрината. Залепило ръце и лице на стъклото и очите му ще изкочат от толкова много европейски ценн...ааа пардон красива стока. А то дори не посмя да влезе. Знаеше, че в джобчетата му има толкова, че може само да гледа през стъклото.

Аз пък се сещам за други подобни случаи - как всеки, който се осмели да изкаже истината за социализма в най-добрия случай отиваше в концентрационен лагер. Русия ни подава официално такава информация, което означава че са сигурни че в България има много на брой национални предатели русофили.

the people of Bulgaria. Сигурно знаете, че на 4 декември в Русия ще се проведат избори в Гос. Думу и президентски избори също. Тази идея за съюза е предизборна идея на партия "Единная Россия".

не мога да разбера само едно нещо-защо никой от страстно обичащите руснаците не си търси работа там-нали е толкова хубаво ? всеки гледа да се докопа до "скапаната" европа или сащ ? както се казва накрая-без коментар :) :) :)

Хора нека малко да мислим по логично.Русия ,както и останалите държави от ОНД, са голям пазар. Сега от времето изтекло от разпада на СССР, се вижда,че неговото икономическо разпадане е било грешка. Защото всички знаем римската сентенция"разделяй и владей" Да но това разделяне не беше изгодно. Всички разбраха,че сговорна дружинна планина повдига.Разбраха,че самото разделяне е много голяма грешка, вместо изгода.Не случайно сега се замисли ново икономическо обединяване. Така , че то няма да образува нов СССР, а само икономически взаимноизгоден съюз.Така,че не виждам какви са тия философски коментари? Колелото на историята се върти и нещата се променят.

И Сърбия ли?!

Те отвъдчерноморците отдавна са там . ... И една евентуална/бъдеща наистина-перфектна наша Българска Стъпка би била (по скромните-ми оценки) начало за изглаждане на много неща на много места . ( Хеле пък у нас ! )

реда е..сърбия, македония...после други. руснаците карат - германия, китай..после други. малки сме. умната. Би било добре да има японски фирми в България и по малко цигания като култура.

Ами като не ни искат в Европейския съюз и в Шенгенското пространство - ще си търсим друг съюз. Приеха ни в Европейския съюз с условия и уговорки и вече 5 години не искат да ни дадат пълноправно членство, нито да ни приемат в Шенген, а ето че хората за Евразийския съюз нито ни поставят условия, нито уговорки.

сакън не ми трябват такива пияни братя

Струва ми се , че замисълът за Славянско обединение ,е обединение против Ислямизацията в Европа.Исус срещу Алах.Нещо ясно???

По-скоро Исус срещу Йехова.

Ама каква хубава картинка са сложили , покзваща кво смятат да направят с нас ако ни барнат "братята " руснаци. как пък не случихме и на освободители бе. Лично аз съм живял във Вуркута и за всичкитепари на света не искам да са ми приятели руснаците или да съм в какъвто и да е съюз с тях. Идея си нямате колко пропаднал народ е това. да не ви рзказвам на какво са способни за да си намерят нещо за пиена и

Алма ти матерна! Хонорис ти на каузата!

Теб ще те чукат когато не щеш, сега искаш ли?

А, БЕ, ЛАЙНО ЖЪЛТЕНИКАКВО, АКО БЕШЕ ЖИВЯЛ ТАМ, ЩЕШЕ ПОНЕ ДА ЗНАЕШ, ЧЕ Е ВОРКУТА, А НЕ ВуРУТА.

Не е смешно...