Великобритания търси съдействие от НАТО за случая ”Скрипал”

Великобритания смята да се обърне към НАТО във връзка с отровения Сергей Скрипал

Обратно в новината

Коментари - Великобритания търси съдействие от НАТО за случая ”Скрипал” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Те са го помилвали и пуснали в Русия, дъщеря му се е опитвала да се върне през 2016... за какво им е да ги тровят. Много мирише тая работа.

намерено в мрежата: Химическа база на две крачки Малцина от журналистите, които се занимават с тази история, пишат, че близо до мястото, където са били намерени Скрипал и дъщеря му се намира прочутата военна лаборатория Портън Даун, където се занимават с проучвания и разработки в сферата на биологическата и химическата безопасност. Странно съседство, особено с оглед на това, че британските експерти се надпреварват да обвиняват "московските лаборатории". Транспортирането на химическо оръжие в Британия е трудна задача, като се имат предвид безпрецедентните мерки за сигурност, предприемани от Лондон напоследък. А получаването на отровното вещество в Портън Даун е било лесно за отровителя.

А, бе първо да спазват хигиената по пицариите си, пък после да си показват английската си простотия!!! Тези говеда за НАССР не са ли чували? След ВС се изпонасраха от конски консерви!!!

докладът за намеса на Русия в изборите на САЩ е също скалъпен в UK. В една частна фирма, собственост на две бивши английски ченгета. Платено им е от Хилъри... Като се рабра тази истина, двамата се изпокриха като мишки и никой не знаеше къде са. Отравянето на предишния руски агент си беше крими история, поднесена пак като грях на Путин. Изборите в Русия са на 18 март. Английските интриганти трябва да побързат със заключението и за този случай. Между впрочем какво стана със заключението за малайзийския самолет? Нещо вече не се говори за него (тук водещи са съседните на УК - холандците)..

ами тва е краят и на руските ятаци в бг -затвор за антибг.-проруска пропаганда...

това и беше-и чистка навсякаде по света-всеки руски гражданин е потенцялен шпионин и руски хибриден недобранамереник

ама некои сега е прекал-преди други опоненти на путин се гатнаха от радяция не знам ама маи е ясно кои е...

Смешници.

Очистиха си агента, и сега рев, че на никой не му пука за нещастния им опит да натопят руснаците. Явно посредствеността взе връх и при шпионите на запад. Колко пъти - една и съща история. Напъните не доведоха до нищо ново в закърнелите им мозъци.

Нови яки санкции срещу кочината В цяла Европа Ще има яки цедки за всеки руснак който иска да припари в ЕС.

или сте си наистина идиоти?

Бе то в Ингилизия все двойни агенти тровят?! Ползват ги известно време да им снасят информация и после някой друг ги трови.

Само дето нерабирам какво общо има нато с техните вътрешни действия????Незнаех нато официално да прави и вътрешни разследвания или ингилизите се чудят как да излезнат от кашата дето сами си забъркаха за пореден път.. Да не би да обявяват война на Русия че търсят нато тия???

Интересна работа - все във Великобритания ги убиват шпионите- с чадъри, полоний газ, и каквото се сетите още. Ми то е смешно вече. Олигофрения.

Най-вероятно е тяхна си провокация. Въпросния шпионин вече им е бил непотребен и без това. А с тази история изведнъж стана много полезен. Съмнявам се, че руснаците биха го убили по толкова показен и обществено опасен начин. Общо взето същата история като с химическите оръжия в Сирия.

КО ША ПРАИ ДЖУДЖИ СЪС СТАДИОНИТЕ КАТО ОТМЕНЯТ СВЕТОВНОТО ПО ФУТБОЛ?

Ша играе мачле с едроглавия Медведев и ша ги снимат за да се възторгват мужиците.

МАЙ ЩЕ ОТСВИРЯТ СВЕТОВНОТО ПО ФУТБОЛ НА ПУТИН, ХИХИХИ

НЕ КАЗВАЙТЕ, А ДОКАЗВАЙТЕ ! БЕЗ ФАЛШИВИ ПРЕДПОЛОЖЕНИЯ ДРУГАРИ БРИТАНСКИ ХАЙДУЦИ. ЩЕ ДОКАЖЕТЕ НА МАРКО МАКАРИТЕ ....

ДА БЕ, ФАЛШИФИКАЦИЯ, САМИ РИТУАЛНО ПОГЪЛНАЛИ ОТРОВАТА С ВЪЗГЛАСИ ДА ЖИВЕЕ ПУТИН .

Тоя е издал голяма част от агентурната мрежа на Русия. В резултат на това тия хора са били по един или друг начин неутрализирани. Просто трябвало е да мисли, какво прави и че във всички случаи ще се намери някой, който да тръгне да отмъщава - малко по малко са загинали близките му и накрая му е дошъл неговия и на дъщеря му ред.

Ние англосаксонците винаги взимаме това, което ни хареса. Превезено на човешки език, това означава, че ние американците и англичаните сме крадци, разбойници и пирати

Типично за Ми 5 и Ми 6. Така убиха Литвинов, както и българският разузнавач Георги Марков, който им отказа сътрудничество.

С външен министър като Борис Джонсън, всички британци трябва да се самообесят

Айде, измислете нещо ново този път или си разрешете наистина вътрешните проблеми. Че ви се смее цял свят с тия измислици, доколкото може да буди смях нещо от което страдат хора. Защото, измислената ви история с химическите оръжия на Садам, доведе до разкъсване на целия Близък Изток и до смъртта на стотици хиляди. Убеден съм, че и историята с чадъра си е типично ваш сценарии.

дали нато ще бомбардира централен лондон, когато се изяснят отровителите

След сащ шизофренията зарази и острова. Какви ли не ги скалъпват за да имат поводи за агресивното си поведение. Откачалки!

За какво и трябваше на Русия СП по футбол. Иначе след 18. 03. 2018 година, нямаше да съществуват никакви проблеми. Нищо, руският народ е търпелив.

Всичко си върви по план-отравят го, обвиняват руснаците,сега се обръщат към сащ(нато),които са в играта също...скоро очакваме продължение...

Русия е готова да помага на Лондон по случая със Скрипал ! Другарят Лавров е изразил възмущение по повод намеците за руско участие! Нека всички с общи усилия разкрият чудо-отровата!

OmPoBeH

Няма нищо по-долно от това, да предадеш каузата за кото се очаква да се бориш, на противник. Когато човек от който се очаква да е под прикритие се остави да бъде заловен е голям провал. Когато се поддаде да бъде вербуван от противник, е голямо падение на личността. Когато предаде колеги е направо грях. Как е живял със себе си, не знам, но за британските служби, този е бил истинска атракция, най-скъпата циркова мечка. Същия като Елцин, предал е всичко което е имал на този свят, за шепа грошове. Най-евтиното средство са парите. Отпечатването на купюра, с произволна стойност, с която купуваме душите на продажниците, струва едва 80 цента на американския данъкоплатец. ЦРУ, в края на 60-те години на миналия век.

800000 koмуноида в БГ предадоха каузата си и станаха капиталисти- същото в много по голямо количество направиха комунетата в Россия

да питат некоя врачка от криво уйново тя по ще знае от натото

OmPoBeH

Този от както е повярвал, че ще живее на гърба на британския данъкоплатец, вече е бил мъртав. Според мен, от кралския двор просто са съкратили разходите за охрана на една отрепка предала родината си, за какво им е да си отглеждат такова долно създание.

Най-добре да помолят Турция за помощ. Те вече си имат с-400 които заеднос цялата мощ на НАТО ще разплетат този много "заплетен" случай ! Случай на Руснак Предал Стотици разузнавачи под прикритие по света , доста от които са били убити зара ди Скрипал=много ядосани роднини на Предадени разузнавачи ! Много 'неясен" случай в който НАТО..като един Шерлок Холмс ..ще реши случая ! Смях !

WikiLeaks - Информационната агенция на ЦРУ ви информира че на среща между Начальник Главного управления Генерального штаба Вооружённых Сил Российской Федерации и Директора на ЦРУ, руския представител е запитал своя партньор: "Кога ЦРУ смята да се отърве от руския гражданин г-н Григорий Родченков?" Директора на ЦРУ отвърнал: "Когато се премести да живее във Великобритания ще се отървем от вашия сънародник!"

... и как? Ще пуснат над ресторанта да кръжат два ф-16? Апропо от цялата афера полза имат да му бият дузпата Ми-6. Очевидно след престоя в затвора доносника е станал троен агент, така, че в Англия е ясно какво може да се шпионира.

Падам от смях. Щели да питат НАТО за един скапаняк, който е искал да седи на два стола. Руснаците ако искаха този отдавна е щял да нахлузи дървеното пардесю. Цялата уйдурма ще се успокои след 18. 03. или вилнеят от злоба, че не става това което запада иска.

МОСКВА НА СЪЛЗИ НЕ ВЯРВА, ФАРИСЕЙ. С ВАША ПОМОЩ БЕЗМИЛОСТНО БЯХА ИЗБИТИ СТОТИЦИ ХИЛЯДИ НЕВИНИ ИРАКЧАНИ. СЕГА МНОГО МЪЧНО ВИ СТАНА ЗА ЕДИН ЧОВЕК, ПРЕДАВАЛ РОДИНАТА СИ ЗА 5,000 ДОЛАРА. ПУТИН Е СИЛЕН И ЧЕСТЕН ИГРАЧ. ТОЙ ПОКАЗВА, ЧЕ СКРИТО МЯСТО НА ТАЯ ЗЕМЯ ЗА ПРЕДАТЕЛИТЕ НЯМА, КАКТО НЯМА И ПОЩАДА. ЗА ДА СЕ ИМА В ПРЕДВИД ОТ ВСИЧКИ. ЩЕЛИ БИЛИ ДА ГО ПЛАШАТ С НАТО- СМЕШНИЦИ.

Едно е да правиш филми за най-великия шпионин 007, съвсем друго е да участваш реално в играта на шпиониране. И като не можеш сам, искаш помощ от приятел. Но защо обявяват по медиите нещо, което би трябвало да е свръх секретно? Да не би защото този е бил двоен шпионин и след като са го разкрили са го обезвредили, и сега се опитват да си изградят алиби, че да не стане скандал? Руснаците нали им предложиха да съдействат за решаването на случая?

Може да е било отрова за мишки или за хлебарки !?

ха ха тия първо да кажат кой ободе нашия Г.Марков с чадъра те ли или нашите те казват че са нашите ма ако не са?Така казват че било а как е ?Ето сега казват че са руснаци ми и руснаците могат да кажат че това си е тяхна уйдурма и ?

си убихаТроцки,чак в Мексико,отровиха Сталин,повечето ген.секретари на КПСС - Брежнев,Черненко,Андропов ,та няма да посолят манджата на някакъв разузнавач,при това двоен агент.

Tо, и на Kенеди, му се случи случка, за която "разказваха", че Oсвалд му я измислил, но пък, и на него му се случи "случка", която пък после, не се разбра как му се е "случила"!!?? Cтават, такива неща по света, от Pимско време още!!;))

да питат ЦРУ, Нато нямат капацитет.

По-добре да питат нашия вътрешен министър Валентин Радев, той ще им обясни как се самоубиват нашите заподозрени, например Горския човек от Нови Искър.