Путин: Няма да късаме с България заради НАТО и ”Южен поток”

Членството на България в НАТО не означава, че Русия няма да развива отношения с тази страна, заяви днес руският президент Владимир Путин, цитиран от ТАСС.

Обратно в новината

Коментари - Путин: Няма да късаме с България заради НАТО и ”Южен поток” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А, заради някакъв си поток да си разваляма отношенията с която и да било държава изобщо не си струва. Или вообще за каквото и да било друго нещо.

Много добре разбират руснаците чувствата на истинските българи. За някакви си шабец-гои или откровени евреи, няма да игнорират тракийският общ корен. Тръгна се от масонската еврейска фамилия Луканови и по-точно от Андрей Луканов. Впоследствие, синът на номенклатурчик, евреинът Соломон Паси ни прати в НАТО без референдум. Същото направи и циганинът Георги Седевчоф Първанов, като ни набута в ЕС без референдум. И сега ни управляват от посолството на САЩ чрез мутри игнорати. Демографски срив и пълен дебилизъм при обработката от средствата за осведомяване и "масова култура".

ivo10

Бат Бойко му е подшушнал нещо по тайния телефон и Вовата е омекнал.

Как ще къса ве, толко пара за тролове дава тука, има нещо на ум малкото кагебистче.

Велик е Путин! Каквото казва,никога не е случайно! И става!

Велик, велик, колко да е велик? Я да го сравним със Сталин. Същия дребосък, малко с по-славянски вид. Но по-велик от Сталин - едва ли. А както се оказа Сталин е най-обиновен престъпники масов убиец. Да се опитаме да го сравним с Хитлер. Да, Путьо ги върши същите, каквито ги е вършил Хитлер в периода 1937-39 г. Но после.... всъщност може би не съвсем заслужено, но Хитлер е най-низвергнатият политик към момента. А може да с еокаже че всъщност точно той е спасил зап. Европа от болшевишката чума. Дали пък да не сравним Путьо с Наполеон. Като ръст си съответстват. Но Наполеон е бил велик пълководец. Независимо от трагичния му край и всчки плнки дето ги е отнесъл. А Путьо.... партиен милиционер.

усетили се др.Путин. Нали беше умен и далновиден. Усетили се, че само у нас има русофили. Но продължаваш - на думи благ, а всичко от Русия плащаме най-скъпо от останалия свят. Почему?

Но България скъса с вас, таварищ Путин...

Обама ше ви спаси всички вас, с черния си пуй

Не могат да скъсат с България смрадливите руски ватенки но Ние трябва да скъсаме всякакви връзки с тия гнусни каскети

путин да те освобождава и грък да има да ти дава ....

една банка ограбиха руската външно търговска КТБ-КГБ а сега какво ли идва - Кремъл призна- не може да поддържа рублата! Чети по- долу колко пъти златния резерв на България заминава за масква !!!!!!!!!!!!!!!

в турската баня, след като Путин си е изпуснал сапуна в ъгъла!

Пмним ги ние славните времена като съветски сателит. С празните магазини и другарите дето взимаха по няколко хлиядарки заплата и джиткаха по лошия капиталистически запад. В колоаката на Путин, дори и бившите СССР републики не искат.

Браво, така се прави. Малко полуистина, малко разминаване в годините и последователност... И ето ти нова реалност. За пример сте. Браво.

Сега магазините са пълни, ама с боклуци, най-вече тези за ядене. А джобовете са по-празни. Абе с две думи - от трън, че на глог, че по-висок.

Аз ги помня тези годни много добре, не ме учи мене. Аман от платени боклуци!

НИКОГА НЕ СМЕ ИЗБИРАЛИ НАТО -НАЛОЖИХА НИ ГО

ТИ БЕШЕ НА ИНСТРУКТАЖ В МОСКВА ПО ТОВА ВРЕМЕ!

Всъщност никога не сме избирали СССР - окупираха ни. И варжавския договор не сме си избирали - наложиха ни го. А колкото до НАТО - добър-лош...поне не е насила.

НИКОГА НЕ СЕ РАЗДЕЛЯЙТЕ С РУСИЯ

...

Бих дал награда 20 лева, ако науча предварително каква 6ше бъде политическата съдба на Путин. Има няколко варианта...Познайте...

Ако събере малко нардодна любов, пенсионер-милярдер в някоя красива страна или ако събере още повече, като Кадафито, на някой капак на камион и бум бум, ще има много шум, както пее Нели Рангелова.

Неистово петата руска колона/симпатизанти на БСП,АТАКА и АБВ/ в България иска да станем Задунайска република и да се гаврят с нас както сега с Украйна ,наглостта и високомерието на руснаците няма край ,мислят си ,че всичко им е позволено ,но българската сволач си милее за камшик особено ако е руски

Не,няма да си разваляме отношенията. Ние каквото бяхме предвидили да спечелим от "Южен поток" си го взехме чрез КТБ и нашия човек Цветан.

С дведуми-ако не си вирите гъза,няма да ви го сложим!!!!!!!!!!!!!

Ето тука Путин греши! Българския народ никога не е избирал НАТО! А ако го попитат? - пак никога Българина няма да избере НАТО!

Добре е че сме в НАТО и Русия неможе да на нападне както нападна Украйна

Да бе не може, но Турция може да те нападне отвсякъде без проблем.

дайте некой лев бе демократите и Аз мога глупости да пиша по форумите, защо само на тия простаци им плащате, та техните мнения дори не са логичски свързани със себе си... каквато ви пропагандата такова ви и съществуването, такъв и края му...

Пътували в един самолет Обама, Путин и Бойко Борисов. По едно време самолетът, както си му е реда в един подобен виц, започнал да пада. Обаче на борда имало само един парашут (не знам защо все така не ги оборудват подобаващо тия самолети по вицовете). Обама веднага казал, че е редно той да се спаси, защото е лидерът на най-голямата и силна държава в света и отговаря за 25,000 ядрени ракети, с които кой знае какво ще се случи, ако него вече го няма. Путин казал, че държавата му също е могъща, а и техните военни са по-неразумни даже от американските, така че ако не се спаси той, целият свят може да пострада. Бойко Борисов обаче им припомнил, че и в трите държави основният принцип е демокрацията, затова е редно да се определи кой да се спаси чрез гласуване. Нямало какво да кажат срещу такъв довод, така че се съгласили. И когато нашият човек спечелил вота и скочил с парашута, Обама попитал Путин: - Добре бе, в тоя самолет бяхме само тримата, нали така? - Е да, разбира се. - А тогава тоя как успя да спечели с 13 гласа!?

Отговорът е, че Цв.Цв. е броил гласовете дистанционно.

това завиване на 180 градуса ме изненадва много. Досега - едно , сега - друго. Можеш ли ги разбра. Ама те кагебистите едно говорят, друго вършат. Пак сме с най-скъпия газ, нищо че сме най-близо и т.н. Сигурно ни котка, като мисли че от благодарност и умиление ще влезем в евроазиатския съюз.

Нормално е такъв като теб да не разбира нищо. От всяко дърво ако ставаше свирка, ти щеше да си кавал.

Това са типичните руски номера, първо със сила, като не стане с мръсни номера. Турския поток е пълна тъпотия, няма да се постори и Пути иска пак да ни приколхози към СССР.

благодаря, Сега вече ще спя спокойно.

Путя май е разбрал, че си е изпуснал сапуна в турската баня, но и знае, че никак не е добре да си го взема. Само че сега, ако наистина имаме политици, трябва да поискаме предоговаряне на условията за потока. И разбира се Путя лично да обяви проекта с новото му име: Български. По-предишния нали го обявиха за приключен?

Сагласен съм, но няма политици които да мислят за България. Доказано от 25г. според мен.

Явно Пут*ин съзнава, че жалките му изявления за провалянето на проекта ЮП се дължи на скромната, но лоялна към ЕС, НАТО и европейските правила държава, полуокупирана от алчни руски заселници по черноморието (и не само там) и СЕГА лицемерно "подава" ръка. Сигурно Турски поток е само блъф и/или реализирането му е утопия от финансов, правен, търговски, политически, междудържавен и геополитически аспект. Нашата поговорка "малкото камъче обръща колата" най-вероятно НЕ се възприема от света като истина!! Неприемливо е в очите на целия свят малката, супер бедна, близка по манталитет на Русия държавичка да се обявява и идентифицира като злия демон руинирал многомилиарден, дългогодишен, печеливш (най-вече за Русия) бизнес проект!!!

Но не забравяй, че си описал само едната страна! Когато сочиш някого с пръст, винаги знай че към тебе сочат 3... Не мисли че ония от ЕС са по добри! и те също искат да чопнат нещо за тях.

От цялата глупост написанa дотук се надявам Путин дa промени посоката и получаваме Южен поток -Това е и нa двете страни най-голям интерес!

за тебе е голям интерес да научиш българският !

не слагай пълен член, като на знаеш граматиката :)

Че то има ли отношения Русия-България. Сигурно Русия разбира под "отношение" да правим това което те поискат. И най вече да си плащаме за това.

Пиша ти от Плевен, драги Ванка. Помниш ли кагда пришол със танка? Беше млад, но се държеше мъжки. Зарази семейството ми с въшки Взе на мама златните пендари и дори галошите ми стари. Помниш ли, как кушаше картошки? Наконец забърса три кокошки. После си преспал със какa Сия и изпил си всичката ракия. А след време чухме и мълвата, че си гръмнал тате във главата! Длъжен бях да те обичам, Ваня. Даже кръстих дъщеря си Маня. Залъкът си давахме насила на Русия тая дива сила. После цели девет петилетки грабихте уран и руди редки. Грабихте и жито, папироси Зарад тебе ходим голи-боси! Дружбата ни беше свята, чиста. Ние всички хранехме танкиста. А пък ти ни пазеше със танка и ни взе последната луканка Пазеше и немците, и чехите. Ние тук възпявахме успехите. С паметник стърчиш ни на главата и скверниш небето и земята.

КОЙ е червения, кървавия, негативния политически слепец???

Чета и нещо не разбирам-че БГ е тръгнала нагоре и напред,след като развали отношенията си с Русия??Дали нагоре и напред означава:демогравския срив в БГ,почти унищоженото селско стопанство,мизерното медицинско обслужване,калпавото образование,мизерстващите ни родители-пенсионери,фрапиращата безнаказана престъпност-циганска и не само,деградиралата политическа класа,т.нар."елит"...

Абе несретник, два милиона българи - млади, способни, интелигентни отидоха на запад /оня същия, прогнилия/. По време на социализма, ако бяха отворили границите щяха да избягат поне четири. Но на границата разстрелваха за опит за напускане на татковината. А граничарите застреляли човек, получаваха домашен отпуск като награда.

България и българите никога няма да забравим, как Путин отиде в Анадола за се прегръща и цЕлива с Ердоганя, как сочеше с пръст "виновната" малка България!

Ти ги развали вече с Турски поток!Нарочно кръсти потока турски за да накажеш България!Ама наказа себе си ...

Дребничкия наполеон видя, че никой не иска да си говори с него и да прави алъш-вериш и айде пак България! За радост на тролове и идиоти и за жалост за нормалното население!

Бегеец, само не ми е ясно за какво му е на Путин България. В миналото е имало смисъл за Босфора, Дарданелите. Сега ако им трябва море.изкупуват имотите по краайбрежието.

Сляп ли си п.ост ли си? Чрез България на русите пътят им за ЕС е отворен. Винаги са ни имали за република на СССР. Болшинството българи говорят езика им, религията ни подобна на тяхната да не кажа същата. Сега като Путин е подал ръка, очаквайте следващото подсичане под кръста. Той знае защо е направил крачка назад. Не защото много ни обича. Дошло му е нещо друго на ум. Ще иска 100 а ще дава 1. Така по братски. Дано никой не му се върже. Ей така от братска обич. Да разберат, че България е малка, но не е к.урва. Като ти потрябва да отидеш си начешеш о.ая работа и да си заминеш с презрение, че си оставил някой лев там.

"...България е малка, но не е к.урва." Ох, незнам..., поведението на страната ни в последните двадесет години е - таковат ни и не плащат за това.

Този човек има титанично търпение на международната политическа арена,заобиколен от идиоти като западните и особено източните политически марионетки. Ако бях на него щях да съм загубил търпение вече и с Китай и Индия да си разделим северното полукълбо.

викаш всички около тебе в другите стаи са идиоти?

Пробвай да мислиш какво можеш да направиш на 3 милиарда души в допълнение на руските военни технологии. Прословутото ядрено оръжие изобщо не е това,което се пропагандира от медиите като неотвратимост на удара.

Нарича се дипломация.

Дреме ми за Путин и Русия, аз съм българин, но като чета тук клечкоуевците които не са държали пушка и освен интерент са прочели по 2 книжлета от Маин Рид как злобеят, не го разбирам явно ги е страх от Русията а не би, хамерикнаците са жандарма вижте какво става с Европата, хамериканците нагазиха Либия, Авганистан Ирак и т.н и бежанците идват европата, все мюсолмани, ако продължава така хамериканците как затриха СССР така ке затрият и европата ще станат всички мюсолмани, и да не кадваме че ние територията България сме по зле и от Конго , и друго исторически е доказано че държава без армия н е е държава, Путин си го бара за такива клечкоуевци и чикиджии факт е че хамериканците ги е страх единствено от Путин щото не е като пияният Елцин а за псила не говорете щото при война победител няма да има , да ни пази бог от това.

Откак си развалихме отношенията с Русия, България тръгна уверено нагоре и напред Путин, моля те, дръж отношенията развалени Ти не ни трябваш

сигурно можеш да четеш, виж съседните статии, застаряваща нация и тревожни демографски прогнози. После пак ми говори глупости

По какъв повод Путлер се е сетил за старото кумство? Дали не се готви за нова 45-годшна окупация?

Супер е- Ако можеше щеше да ни заобиколи с Турски поток, за да натрие носа за пореден път на лошите славяни както обичат да ни наричат в Москва, но турските политици не са толкова продажни като нашите и първо гледат интересът на държавата след това личния.

Четири танка и една рота пехотинци - и изведнъж пак станахме приятели, даже духовно свързани. Маани, маани, остави се. Шах, шах и две пешки метър!

Само толкова ли? Я виж колко време пътуваха до Шабла

То на кое му бяха големи очите?

Руската империя през последните два - вда иполовина века се е стремяла трайно да присъства на Балканите. В изпълнение на тази си цел често е заставала срещу българската държава. Тук се изкушавам да припомня събитията около Съединението, абдикацията на княз АликсандърІ, обструкцийте при избора на нов княз и т.н. Най-врапираща е окупацията на България през ВСВ, когато СССР е единствената воюваща държава срещу Хитлер, с която България не е във война, въпреки постоянните руски провокации. Сега сме свидетели на почти същата ситуация:ние сме във военен съюз противостоящ на руската експанзия, а руснаците активират агентурната си мрежа у нас (т.н. русофили) използвайки Православието, кирилицата, привидната близост в езиците - все свещенни за българина неща. Дано този път мнозинството българи не се подадът на благите приказки на кремълския лисугер.

Русия вместо да приказва че Българи се е отказала от Южен поток, да приеме Европейското законодателство по въпроса за собствеността и възможността в тръбата по територията на Европа да могат да се включват и други доставчици. Русия да си остане единствен собственик на тръбата до приемната станция в Провадия, а от там нататък да има дялово участие с европейските страни през които минава тръбата. Това е справедливото решение и за двете страни.

Кво? За какво ти е да се мъчиш? Путин не иска тръба, той иска Империя За него газта е просто средство за завоюване на територия и покоряване на народи Руснаците не правят бизнес, те винаги гледат как да ти вземат къщата и да ти заробят децата

Близките българо руски отношение са исторически оформила се даденост. Те не са създадена от човек и няма как да бъде развалени по волята на някакви случайно попаднали в политиката комплексари, които се вземат на сериозно. Тая дружба я носи дълбоко в сърцето си всеки нормален българин. Той се ражда с нея, живее с нея и умира с нея. Тая дружба продължава до смъртта. А в някой хора дори и след нея. Всичко останало по въпроса, са подробности без особено значение. Приятен ден.

Българо-руската дружба е насадена насила набивана в главите на българите още от малки. Това е най-голямата лъжа, за да може руският голям брат да ограбва малкия си български брат и да го владее. Русия няма братя, както се вижда в Украйна. Русия има роби

бегеец ти не си добре.почети малко

Възхищавам му се и го обичам! Много сме!

Колко си мазен. Да обичаш гнусен убиец като Пу... гнусноооо