НАТО засилва присъствието си в България с постоянна база

Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг обяви планове за разполагане на постоянни сили на НАТО в България. Той препоръча да инвестираме повече в отбрана.

Обратно в новината

Коментари - НАТО засилва присъствието си в България с постоянна база | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

проклети управляващи,спрете да сте подлоги на САЩ и НАТО,зтанахте им за подигравки

..защо това нашето човече изглежда винаги много жалко и тъпо ... :D

Някой знае ли колко ще ни струва превъоръжаването, издръжката на бежанците и постоянните бази на НАТО. Питам се дали не е по-добре да се превъоръжават по-силните икономики, те да приемат и интегрират хиляди бежанци и при тях да се изграждат бази.

Те успяха!!Вече сме една от целите !

Не ни трябват тук ничии бази, нито ръждясали оръжия 3-та употреба на двойна цена!

Боже, кой го избра този.

Ние трябва да бъдем готови, не само тук в България, да работим за мира... Цар е на кухите фрази.

Това е добра новина!! Ще имаме по-близки цели тука! Няма да се разкарваме чак до Айфела!?

Само това ли може да роди Гоце Делчев. Юнака це обръща в гроба!

Управляващите тъпунгери, които уредиха това, трябва да бъдат съдени един ден.

Някой знае ли колко ще ни струва превъоръжаването, издръжката на бежанците и постоянните бази на НАТО. Питам се дали не е по-добре да се превъоръжават по-силните икономики, те да приемат и интегрират хиляди бежанци и при тях да се изграждат бази.

ще реши въпростът с недоразумението Роско.

Само той да беше!? Има много идеологически луди!... не се оправят с връзване!?

Или си в НАТО или си в съюз с Русия. Няма друга възможност пред България. Или имаме натовски бази или руски. Неутралитетът в този момент е национално предателство. И тъй като промяната е изключително драстична, особено в този момент просто не следва да се дебатира сериозно напускането на ЕС и НАТО и влизането в Евразия и разполагането на руски военни бази у нас. След разпада на СССР през 90-те беше времето за този дебат, който завърши с курс на Запад. Сега на дневен ред са други теми - не се занимавайте с глупости.

Тук говорим за ангажиране на страна при ЕВЕНТУАЛНИ ВОЕННИ ДЕЙСТВИЯ ИДИОТИНО БЕЗУМЕН!!!! Аз не искам България да бъде ударена първа с Топол-М! Само един ни е достатъчен, между другото... Швейцарците, като са неутрални, предатели ли са? Ако те кефи да те стрелят, моля, отивай се запиши в Киев!

простака/президент се хили даже на предателството си....,но ще отговаря....

е те туйкана дори СССР не си го позволи Нищо де ако са танкове поне ще попаднат в ръцете на Русия в пълна изправност и без един изстрел май както беше през ВТОРАТА СВ ВОЙНА

"Ние трябва да бъдем готови, не само тук в България, да работим за мира"изявление на Плевнелиев . България ще работи за мира давайки разрешение за изграждане на военни бази .Срам ме е от този президент.

Кой е този другар на снимката в дясно бе? Много мазен поглед вади, а като гледам и лигите му потекли. Да вземат да го избършат преди да го снимат бе! Тъй хич не е фотогенична таз снимка.

Що щат тези окупационни сили у нас? Питам, кой ни ги натресе. Онова еврейче с трабантчето или някой друг. Питам бе хора. Някой нас пита ли ни? За референдум за излизане от НАТО. Тези гадове стигнаха до там, че насъскаха доскоро два братски народа. За 25 години обработка и ние сме готови....Вън НАТО от България!!!

Референдум за излизане от терористичната организация НАТО, импийчмънт,разследване на цялото ръководство на ГРОБ за национално предателство и кражби в особено големи размери.

референдум през крив макарон, да не би да doiдоха у вас лично да те питат като ни "приеха"в нато - тихом-мълком ни намъкнаха, а нашите 240 тикви, както винаги не разбраха за какво става въпрос

Да беее, не били разбарали. Много добре са разбрали ама нали им запушили устата с пари... Сега трябва да ги накараме да ги /по/върнат.

таа база да не пази на Боко хъба ве?))))

Крайно време беше да се подсили нашият фланг - срещу хибридната война на кочината имаме нужда от силни съюзници!

е в страхотна поза

Когато ни въвлякоха в НАТО - нали аргументът беше, че НЯМА да има натовски/ американски бази? Когато отменяха смъртното наказание - нали сложиха доживотен затвор, защото уж било по-тежко наказание! А сега и доживотния отменят. ЕС в тази му форма е една мръснишка организация. В източна Украйна живечт руснаци, Русия им подари на украинците тези територии сега руснаците са в пълното си право да ги вземат обратно. НАТО американски подлоги, не искат да разберат,че Русия се бие на СВОЯ територия и няма да отстъпи. НО КАТО НИЩО ЩЕ НИ ВКАРАТ във война с Русия. Хитлер не го направи, но ЕС/НАТО ни бутат натам, успяват.

То бе ясно, че не се изреди тук за една седмица и Вуйна и Стрина заради хубавите ни очи. Военни бази и лагери за бежанци. Те това сме ние за ЕС. Щом така ще засилват тука присъствието си, аз мисля да го отслабя.

Всеки ден благодаря на Господ, че България е част от НАТО!

ти ли си? Пали ли трабанта на студа?

той име Йехова....)))) неговият бог е един жълт метал...като на всички кръвосмесени

А кой пита българите дали искат това?

А на теб кой ти каза, че много от българите не го искат? Има такива, които мислят различно от хората в твоето обкръжение!

покаже колко са- "За" и колко точно са - "против"! Всичко останало, е празно твърдение на Лукавия!

НАТО закрива 15 бази в Европа -няма пари да си плаща, официално го заяви. Разбира си, че може да открие в България - тук никой не им иска пари.

ОСТАВКА, нищо друго!

И аз казвам, че не трябва да снимат президента, срами ни много.

Кви бази бе ? Кво нато ?

Цялата тази гадост и всичките ѝ подобни, с които така наречените обективни наши медии, старателно преписвайки и папагалски преповтаряйки прозападните си учители, манипулират вече няколко месеца разцинтрованото българско съзнание...просто е отвратително дори да се коментират. Само гледам снимчицата и се питам-тъй ли не се намери поне един фотограф, да направи поне една снимка, на която ПРЕЦЕДЕНТА ни да не прилича чак толкова на Пинокио,та поне визуално да не срами чак толкоз България! Аббе, нали уж има фотошоп, бе!!!

що ревете русолюбци ? изтърпяхме варшавският договор 50 години , ще изтърпим и нато толкоз , после ще видим .

няма да стане,заблуден натовец

Пука ми от ядрен удар. България не беше обявила война на СССР, но на 5. септември СССР обяви война на България. А ако някой смята, че България може сама да охранява морските си граници и въздушното си пространство да го направи. НАТО ТРЯБВА ДА ПОМОГНЕ ЗА ОХРАНА НА ГРАНИЦАТА ОТ МИГРАНТИ. Ако не спрат мигрантите от Азия и Африка, членството ни в НАТО е безсмислено.

а кой присъедини БГ към третия райх ве сульо?? и кой ни бомбьардира нещо ти е късичка паметта ако имаш мозък в което се съмнявам....

За кои бомбардировки става дума, за Варна и Балчик през 1916 ли? Не ни е къса паметта, но за късопаметните отговорът е -Русия.

"Той подчерта, че всички мерки, които НАТО предприема, са дефанзивни." Ако е така, НАТО да си приберат войските в базата в Тексас, а не да ни разтягат локуми.

кольо бе, нато си е в брюксел бе .

и Белгия го командва шъ знайш...аз щото знам, че се премести там след като Де Гол го изгони позорно от Фонтебло край Париж...нещо , котео меката китка Оланд въобще не би могъл на напарви днес....

Историята се повтаря!България се насочва към национална катастрофа, поредната!Молете се, не излизайте от храмовете!Никой на знае каква е волята Божия!Православието е силно и винаги е побеждавало!Учете децата си на християнските ценности, защото целта е да ги направят атеисти!Да нямат страх от възмездие!Православието е трън в очите на тевтонците, те се страхуват само от него! Ние българите освен, че сме дали на света богомилството имаме и един от великите Учители-Петър Дънов!Очевидци казват, че когато Хитлер стигнал до Москва и цяла София се стичала към дома на Учителя с въпроса "Русия ще падне ли?", Дънов успокоил хората с думите: "Не бойте се!Русия няма да падне!Нея господ я пази от Северния ледовит океан. Погледнете ги немците-те са позлатен бакър, а руснака е окаляно злато"!!!!Общоизвестна е съдбата на хитлеристките войски загиващи от ужасния студ сковал Русия. Такава е била съдбата и на другия завоевател Наполеон Бонапарт!Руският народ с благоговение е наричал зимата "Генерал Зима"!!Предлагам повече да се чете историята!

"Чак ся". И богомилите и Дънов са били и са отречени от православната църква. Кво праим?

на Великото Бяло Братство, притежавало единствено Знанието за Всемира! Вярвал е в Бог,проповядвал е духовно знание на будните души,търсещи смисъла на Живота!Човек се ражда,за да се усъвършенства, учил е: как Човек може да влезе в Царството божие, как може да се освободи от ограниченията на Законите на Природата, как да ги владее!Дънов не отрича Христос.Той смята Христос за Върховен Ръководител на Всемирното Велико Бяло Братство!Православното БОГОСЛОВИЕ не приема някои от тезите на Бялото братство и го обявява за окултно, за секта! Иначе, "Разум" е прав: по-добре е, да се Молим на Бог:да няма Война, да има Мир, Любов, Разбирателство и Благоденствие за Всички по Света!

По правилата на войната, една такава база получава поне два ядрени удара от противника. Да са ни честити и те. Това ще бъдат бонуси към еврогей ценностите на новата проамериканска демокрация!!

Мисля че това трябва да се реши с референдум.

Резултата от референдума е ясен и затова няма никога да бъде проведен.

НАСТОЯВАМ ЗА РЕФЕРЕНДУМ ЗА БАЗИТЕ НА НАТО В БЪЛГАРИЯ !!!!!

Евтино изграждам противоядрени убежища!

Браво, браво и кога влизат турските войски?! Ще си пазят Източна Румелия от Русия!

НАТО е блато, ще се удавим, в калното блато, наречено НАТО!!!

Ех, роби български! Докога ще търпите нашите предатели, докога ще се подиграват с нас? Цар Борис даже не позволи български войник да отиде на Източния фронт, а нашите предатели начело с Роско- дебилни ще ни вкат във война с Русия.

ще го духаме много яко на американските копелета,благодарение на обратните (сексуално) ни управляващи

Столтенберг каза, че НАТО ще изгради командно-контролен пункт на територията на 6 европейски страни, сред които е България КОЙ ВЗЕ ТОВА РЕШЕНИЕ? НА ПРОТЕСТИ!!!!!!

МАРШ НА НАТО !! НАТО ВЪН!!!!! И гадния Соломон паси който изпълни пъкления си план за членството ни в НАТО Ето кои са евреите в България, 90% от които не служат на Българските интереси и са на ръководни постове в държавата и медиите. https://link/2013/02/04/%D1%86%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B8/

В Сливен Плевнелиев беше зверски освиркан и наречен с истинското му име "предател" и "срам за България", след което се скри като мишка. Сливналии показаха на София какво се прави с подобни индивиди.

Невероятно ниво на електората в този сайт. На "Ма как са хили пачата... " са намисани десетки "+". Невероятно.

Наличието на чужда база не гарантира безопасността. Който иска може да си направи справка - кога е имало чужди бази в България.

The boxer

Честито роби! Русия нямаше бази в България. А имаше българска армия.