НАТО призова Русия да не напуска ядрения договор, Москва извика американския посланик

"Година след началото на тази война година не виждаме признаци, че Путин се готви за мир", заяви Столтенберг

Обратно в новината

Коментари - НАТО призова Русия да не напуска ядрения договор, Москва извика американския посланик | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Още на 22.02.2022 , трябваше над просташка пРоссия да бъдат нанесени масирани ядрени удари, за да се гарантира бъдещето на човешката цивилизация !!! Разходите щеше да са значително по малки от сегашните разходи по войната.

"руското Министерство на външните работи съобщи, че е извикало американския посланик заради "агресивния курс" на Вашингтон " Това е дебилщина в чист вид !

_stankow

Ами изпращането на оръжия за Украйна не е много миролюбива политика ... Увеличаването на войските в ИЕ, вкл. и в България - също. Пълзящото разширение на НАТО на изток - също. За какво са им в НАТО Македония, Швеция и Финландия ? Каква военна необходимост имат щатите от това ? И още не са се отказали от приемането на Украйна, Молдова и Грузия. Бивши съветски републики ? В Нато ? Аха ...

Защото той не отговаря на нейните интереси. Това ясно се вижда от факта, че срещу Русия е НАТО, в което влизат ядрените арсенали на още две държави освен САЩ а това са ,ФРАНЦИЯ и Великобритания. Така,че за да има паритет трябва Русия да набави още ядрени ракети, колкото тези на двете държави, които не са включени в договора.

Ето я: "Никой не напада Русия, Русия е нападателят, а жертвата е Украйна" Демагогия в чист вид. Без коментар!

Ти определено не живееш в тази реалност … Ето защо пРоссия ТРЯБВА да се унищожи !!!

Казваш, че една страна трябва да се унищожи, а искаш тя да не излиза от някакъв договор. Наивник ли си, демагог ли си или заработваш от писане на коментари? Договорът изпълнява ли се от САЩ? Допуснати ли са руски представители за инспекции където пожелаят, когато пожелаят, с каквото пожелаят съобразно клаузите на договора? 2017 година Русия обяви, че е ликвидирала химическото си оръжие. САЩ не са го ликвидирали, защото нямали пари /официалното им изявление/. САЩ преименуваха ли оръжията, подлежащи на унищожение, за да не ги унищожават? САЩ разглобиха ли оръжия, подлежащи на унищожение, с цел да ги съхранят складирани? Защото не вярвам да си невеш, пак те питам: Наивник ли си, демагог ли си или заработваш от писане на коментари? А сега по повод прекратяване на участието на Русия в договора, трепери от Русия! Страхувай се за удари по Девеселе в Румъния на 50 км от Козлодуй! Плаши се, че американските военни биологични лаборатории и опитите върху хора от Украйна и Грузия, ще дойдат и на териоторията на България! Нека американските действия засегнат лично твоето семейство, за да се опомниш!

Казваш, че една страна трябва да се унищожи, а искаш тя да не излиза от някакъв договор. Наивник ли си, демагог ли си или заработваш от писане на коментари? Договорът изпълнява ли се от САЩ? Допуснати ли са руски представители за инспекции където пожелаят, когато пожелаят, с каквото пожелаят съобразно клаузите на договора? 2017 година Русия обяви, че е ликвидирала химическото си оръжие. САЩ не са го ликвидирали, защото нямали пари /официалното им изявление/. САЩ преименуваха ли оръжия, подлежащи на унищожение, за да не ги унищожават? САЩ разглобиха ли оръжия, подлежащи на унищожение, с цел да ги съхранят складирани? Защото не вярвам да си невеж, пак те питам: Наивник ли си, демагог ли си или заработваш от писане на коментари? А сега по повод прекратяване на участието на Русия в договора, трепери от Русия! Страхувай се за удари по Девеселе в Румъния на 50 км от Козлодуй! Плаши се, че американските военни биологични лаборатории и опитите върху хора от Украйна и Грузия, ще дойдат и на територията на България! Нека американските действия засегнат лично твоето семейство, за да се опомниш!

Пилето, скумрията и таралежа на една снимка! Без думи....

Русия била агресор,Украйна била жертва.Тогава ЕС какво са?С тези дъртаци реваншисти ще изгорим.

Кои сте вие, дето ще горите …. Руслямците не сте в ЕС, и скоро няма да бъдете

ЩЕ СНАСЯТЕ СКОРО,А?! С ВАС ТРЯБВА ДА СЕ ГОВОРИ САМО ТВЪРДО И ДА СЕ ДЕЙСТВА БЕЗПАРДОННО! КАКВОТО ПОВИКАЛО, ТАКОВА СЕ ОБАДИЛО, ДЕМЕК!

То щото краварите и НАТО спазват всички споразумения и договори ! Крадеца вика и крещи ,дръжте крадеца ?! А ниско интелигентни българи с пуцажийско образование им вярват !

Крадеца вика дръжте крадеца ...

Американците искат хем да натискат с НАТО войната срещу Русия, хем по договора СТАРТ да имат право да инспектират руските ядрени съоръжения! Е, нема как да стане!

Нато и Русия са воюващи страни, няма логика да са в един и същ ядрен договор..Западналите налагат санкции, въоръжават фашистките украински формирования., бойкотират руските спортисти и руската култура, еми получиха си го Русия се оттегля и сама се справя чудесно...

ЯЯЯЯ ТРИМАТА ГЛУПАЦИ .........ЪЪЪЪ А ГЛУПАЧКАТА ЛАЙНЕН ЩО Я НЯМА ?

Вова напускай. договора ЯО и СМАЖИ САЩ НАТО ЛИЦЕМЕРИ ЛЪЖЛИВИТЕ ГАДНЯРИ

Винаги хората сме били такива - хем глухи, хем слепи. "неоправдана война срещу своя мирен съсед" - ние пък българите сме казали - "Да би мирно седяло, не би чудо видяло!". Да бяха си спазвали уговроките НАТО, не би се случвало сегашното чудо.

Катя

"...Русия нападна свой мирен съсед..." И това ако не е софизъм, здраве му кажи!

На тая кулеба, искам да пикая, на педалските му устенца.

Молете се

На снимката виждам трима травестита.

И тримата са лъжци и крадци и забогатяват за сметка на нещастието на хората...

Това е проблема

НАТО от 2014 призовава Русия да го напусне и накрая ще си го получи.

Щото матовите сте от най-миролюбивите.

Sm3hurk0

Тия тримата са се хванали за ръчички... за пред журналистите.. Довечера ще си бъркат по еврогейските джендърски дупки :)))))

анцунг 2ра употреба ,е на смяна.РУБЛИ ОКОНЧИЛИ.

Не виждали признаци, че Путин иска мир? А когато Путин няколко пъти през тази една година се готвеше да води преговори с Украйна за мир и зеления гном се беше навил, Борис Джонсън или някой друг от онези нещастници на запад тичаше при Зеленски и му набиваше канчето, да не започва преговори и да продължава войната, къде го пропускате това, лицемерчета долни? Или натовските престъпници очакват, че не помним?

Мислех че Кулеба е смачканак , но застанал до Борелката нещата не изглеждат чак толкова зле - мяза на нещо като човек !

Говорит ,,мистър свят,,Снажният плешив красавец от Долен цървулан

Така ли ти викат в квартала? Не знаех.

Спрете с глупавите коментари и се осъзнайте злобни русофили! Или марш на фронта да си изразходите злобата! Казаки там вас ждут!

lu4ka

Ти, като си усраинофил, що щеш тук, а не си в Усрайна, да я браниш?

Готови сме,ама в армията педали не вземат.

НАТО моли,!.Не призовава ..Моли..Моли..,!

Ти се моли да не започне НАТО да марширува, че трудно спира, да знаеш!

Мислиш като в Афганистан нямаха спиране докато не се върнаха с подвити опашки

Кулебата ,иска Русия да загубела,само че Русия пък иска Изсрайна да се Сцепи на две ..И да спечели .

Почва ли контраофанзивата.?

Че почне до последния украинец...

Ти се моли да не почва! Няма спиране! Безаналоговата и така е на пух и прах

"Година след началото на тази война година не виждаме признаци, че Путин се готви за мир".......... Тоя е шизофреник само преди няколко дена твърдеше че Русия трябва да загуби..... какъв мир го гони у болната глава.....

Май твоята глава има нужда от лечение! Ватенка ли ти се носи на някоя бригада в консервен комбинат, а на обяд през обедната почивка - строева подготовка! Това беше руский мир и руский рай! Все с камшика…

Путин е бог

Ох, да! Трябваше с това да започнеш, за да ни стане ясно колко ти е багажът…

Направо богиня.

Рф и Путин си знаят работата....Пребиха Укропутекъ..Важно беше..И други талибани..

Станали ти готено на халката.

Тия тримата някакво заклинание ли правят? Може би от долу е вуду-кукла на Путин?

Скроили са му шапката.

светът призовава и НАТО да спре войната срещу Русия, но няма кой да чуе!

Кой свят?

Не е само западния педалски нато на тази земя!

Оставка на капута Столтенберг! Окрайна вън от нато и ЕС.

Ех Солтенберг, много си неадекватен, жалка история....

Е, как така Украйна е била мирна??? Украйна избиваше руснаците в Донбас 8 години и въобще не възнамеряваше да спазва мирните споразумения, които беше подписала. Тоя лъжата за нищо я няма. Ще ни докарат накрая ядрена война тия педерунгели.

Тримата. Педали !

Trima Pederasti Lapaite svine evreiski

Щото вие (тия тримката) се готвите за мир, като пращате оръжие и подстрекаване света срещу Русия.

То и Русия ви призоваваше да не се разраствате на изток, както бяхте обещали

На снимката са тримата глупаци.

Тези трима военолюбци, са решили да взривят земята за да си начешат крастата. Никой не нападл Русия, твърдят тези на снимката, докато стрроят военни нотвски бази на границите на Русия. Ако не ги спрем с масови демонстрации по целия свят, тези съвсем скоро ще унищожат светът.

Никой не спазва никакви договори,така че бой по атлантическите картуни.Бюрократите от Брюксел да подготвят града за парада който ще е скоро

Което означава, че руски експерти ще трябва да посетят Щатските бази и vise versa. Но и да не стане веднага - не е проблем.

Ачик, ачик САЩ воюват с Русия, но на чужда територия и с чужда кръв както и с обоза ЕС. ЛОШО! МНОГО ЛОШО! Малоумниците, които си мислят, че ядрената чума ще е само за другите..... ЩЕ УМРАТ ЗАЕДНО С НАС! Путин е луднал с гимнастиката, Еленски е в артистичен стрес, Столтенберг прави милиони и за правнуци те СИ-ГЛУПАК, но каква е вината на децата ни та да умират за побърка и маниаци! А, нашите полягват..... Видяхте ли какво стана с оня, дето намали цените на млечните продукти.... УВОЛНИХА ГО! НЕ БАРДАК, А ВЕРТЕП!

Добре ... че Путин е задник е ясно, но от държаави като Франция и Германия, които де факто унищожиха Либия, камо линот САЩ, такива нападки са, меко казано, лицемерни! Истината е, че руснаците са притиснати до стената, и дават анонс да извършаат някоя глупост, от която подредените с кръвта на чужди народи западни държави също ще си изпатят ... по-точно, на края може само хебарките да не си изпатят. За това е редно и ЕС и САЩ да мирясат и да се разберат. Макрон и Меркел се изплюха в лицето на Путин, казвайки, че 7 години са топали топка само и само Украйна да се въоръжи. Вече ключа е в САЩ. Те по принцип са рационално разумни и премерват риска. Европа вече никой не я бръсне за слива. Показаха Бореловци и Лайенци що за нефелно племе са!

Аре бе слагачев. САЩ рационални и разумни. Те в основата на всички конфликти. Те които бяха единствената реална сила десетилетия и вместо светът да стане по добро място се за пъти към ада. Разумни и рационални, колкото термити и скакалци. А твоето менторско писане отвисоко и по всяка тема е нелепо. Помисли си дали разбираш наистина, абсолютно от всичко

Инженерче

Не, не разбирам от всичко. Но рационалността не значи емпатия, приятелю! Вижданията ми се припокриват с вашите. Реално това, което се случва е в следствие на факта, че САЩ като лидер се оказаха нефелници, мислещи само за собствения си г...з! Нищо различно от римската империя. Култура, супербоул и чийзбургери! За това и останалия свят им търси сметка за кошниците обещания, оставени без покритие. А много държави им търсят сметка и за други неща! Но каквито и да са, не са прости. Би трябвало да усещат на къде отиват нещата. Ракетата не пита дали си Байдън, Путин или Койчо от Горно-Нанадолнище! Там "цивилизовани" и "нецивилизовани" са равни. ЕС са като пуделите, дето джафкат! Аз не искам да съм пудел! Идеята, фундамента, който хора катоДе Гол са измислили е тотално опорочен от Макрон, Борел и прочее нефелни идиоти! Докато пооскаха от нас да унищожим де що имаме прпизводство, са готови да приемат държава, опустошена от война, неотговаряща на никакви ЕС стандарти, и за капак на всичко днес официално обявиха Бандера за национален герой! На французите може да не им пука, ама на немците?!? И не, не разбирам от всичко! Просто изказвам обосновано мнение, което не е свързано с про-руска или про-ес позиция!

а на нас ни забраняват едnо фakeлно шествие, даже от щатите не били доволни... баси лuцeмерието

Докога ще ни пробутват "истини" обърнати с хастара наопаки?

тоз очилатия като какъв се явява на тази снимка-член на ЕС или на НАТО или нито едно от двете. А иначе то и Русия призова НАТО д не се намесва във войната но кой ли слуша. Така , че каквото повикало такова се обадило.

Русия трябва да се отърси от илюзиите и да прозре че на запад има само подли врагове. Трябва да спре да прави компромиси, защото после и излизат много скъпо. Трябва да излезе от всякакви неизгодни договори и да включи използването на ядрено оръжие при необходимост. Посейдоните трябва да са произвеждат и позиционират около сатанистите в най кратки срокове. С подлогите от ЕС няма нужда въобще да се разговаря, цялата управляваща измет в еврогейския съюз е на подчинения на ционистите.

Евро атлантическия фашизъм започва ядрена война