НАТО: Отменяме санкциите, ако Русия промени поведението си

Не целим да изолираме Русия, заяви генералният секретар Йенс Столтенберг

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Генералният секретар отбеляза, че последният танк на САЩ е напуснал Европа през 2013 г., а сега се завръщат цели танкови бригади и това показва истинска промяна" Това присъствие не оказва ли неоходимото психо въздействие за взимане на необходимите решения полезни за САЩ от страна на ЕС ??? В Германия колко американски бази има ?? НАТО беше създадена за какво- Да държи Америка вътре,Русия -вънка ,а Германия ДОЛУ.

Столтенберг е прав... С политиката си на отбрана и сдържаност те предотвратиха военни конфликти в Либия, Ирак, Сирия, Сърбия...

Абе Афганистан не беше ли демократично освободен вече и т.н.?

Кой беше този???? :))

Русия спря да се съобразява с агресора и няма да преговаря с терористи.

Членството в тая кочина не ни дава сигурност, а напротив.

Ако зловещото НАТО не изчезне - край със Земята.

Явно евроГейците се озорват от мигрантите и правят намеци за Освобождение от Руската Армия!!!

Да не би НАТО да е въвел санкциите,че ти да ги отменяш под условие...Тоя,който те е назначил на работа,той решава,а не ти!

Остай чиляка да си дрънка, дали са му 5 минути за изява...

Време е САЩ да се прибере в държавата си и НАТО да се разпусне. Само тогава светът и всички държави ще започнат да дишат . От както САЩ се показват на света без различни завеси- изгубиха. Всеки вижда агресивност и простащина. Светът, а най- вече България, от какато е в един кюп със САЩ се опросточи. Простаци , които нямат морал и принципи. От там идва не само агресията, но и педерастията и безнаказаното убиване

Леле какъв си тюфлек..!!

Путин чака да мине световното по футбол,а после такава дуспа ще ви бие,както направи след олимпиадата в Сочи!!Говете се за изненади!!!

Ние руснаците не ни пука много за санкциите на Европа. Вие купувайте купувайте газ и нефт и си санкционирайте колкото искате. И си карайте танковете на рали ако искате от Полша до Турция и обратно. Плащайте и карайте. От НАТО нищо не зависи. НАТО е пътник

Кой се интересува от една организация която ще се разпадне и няма роля в един бъдещ високотехнологичен свят. Децата в момента когато пораснат няма да понасят агресивни завоевателни съюзи. Това отива в миналото. Бъдещето е на прогреса и мира.

Нердене афганистан

Как да им вярваме? Помним, че след разпадането на Варшавския договор от НАТО заявиха, че няма да приемат нови членове. Вместо да държат на думите си, те не само приеха всичките бивши съюзници на Русия, а и обиколиха територията й с десетки нови военни бази. Те ли са толкова наивни или нас - гражданите правят на такива, след като обявяват връщането на Крим за "анексия"? Съмнява ли се някой, че ако Крим беше останал в Украйна, тази държава отдавна щеше да е приета в НАТО? А най-правилно и почтено в името на мира беше след Варшавския договор, Северноатлантическият блок също да се разпадне. Тогава и Русия едва ли щеше да засилва военната си мощ, вместо да използва тези милиарди за благосъстоянието на своя народ.

Сега само НАТО ми е на kу... и ...голямото гайле! Едно време рускини, полякини ,чехкини.., а сега само пияни ингилизи и може са ти паднат на главата от нящой прозорец. ...дръжте си санкциите и дано ма фанете пак за ку...

И аз искам.

Путин постоянно повтаря,че Русия не моли за отменянето на санкциите, от които Европа губи милиарди, а Русия се е приспособила към тях и там започнал се ръст на икономиката. Целта на санкции инициирани от САЩ и поддържана от васали в ЕС само една – сдържане на Русия. Причината е страх пред Русия и разбиране, че нищо не може да я спре. Пълната лъжа е, че причината е Украина и Крим. Щеше да бъде нещо друго. Хайката започнала отдавна. От Олимпиадата. И после - плътно след сваления малайзийски Боинг. Русия обявена за виновна в първите часове, но вече 4 години не могат да сфалшифицират доказателствата. И от тогава не могат да спрат. Зациклили са се. И че те са силно увредени от към здравия смисъл доказва изказването на идиот Столтенберг. Как на здрава глава да поискаш от този народ с развито самосъзнание и достойнство, който много пъти отстоявал своя територия и независимост да се подчиняват на неадекватните западни военни забравили уроци на история?

Мен американските танкови бригади в Полша и самолетоносачите и фрегатите им в Средиземно и Черно море, лично ме успокояват. На който му пречат, той по скоро е руснак, отколкото българин и като нищо може да изгори българско знаме, щото е натовско, а да се гушка с руското такова.

Санкциите ще се изпарят така, както и санкциите против Китай от края на миналия век поради събитията на Тянънмън. Въведоха ги, плюха по Китай, ама един ден се оказа, че там е цялото западно производство. В една официално комунистическа и автократична страна. И тук ще е същото. Пазар като Русия не се зачерква така лесно.

Може да се очаква от циганите да спрат да крадат, толкова може да се очаква и от русия да си смени поведението.

От НАТО зависела отмяната на санкциите? Не думай, не знаех, че те са ги въвели. Че и алуминиевата война опряла до НАТО. Ама ще борим различията с увеличаване на американския контингент... Доволен съм, мога са се сравнявам по интелект със самия натовски шеф!

само кажете какво да ви даде, нефта, газа или цялата си територия като руснаците се самозастрелят преди това, за да не си хабите напразно патроните, щото и това са пари, защо да се пилеят.

Да въстанови цялостно Украйна, където погази международните си договорености. Включително и Крим

Ахаа, ПРОСТО, ти за О Крайна ли говориш? Че, тя си е на Русия бе, отворко.

СЪМ НА ТВОЯТА КОЧИНА КРАИНА

Ще я възстанови към територията на русия, където и е мястото. Такова нещо като украински народ няма, както няма и македонски народ. А колкото до международните договорености, в момента русия е последната държава която ги погазва и ако понякога го прави, то е като реакция на вече нарушени договорености, които я заплашват като държава и народ.

Направо не вярвам, че все още има заблудени хора, които толкова не знаят историята, че още повтарят за някаква руска анексия на Крим. А той е руски още от времето на Екатерина II. Не чухте ли хората, които казаха: "Не ни подарявайте на никого, защото пак ще направим референдум и ще се върнем в Русия!"

глава на военна организация говори за санкции? НАТО вече с бизнес ли се занимава?

Русия трябва незабавно да предаде всичките си природни богатства на НАТО и да осигури по една кирка на населението си, за да ги копаят без пари. Тогава ще отменят санкциите!

НАТО да си отмени вътрешните санкции, че бабата вече не може да стиска, пък гладкия перчем скоро ще храни каубоите с прах!

Този човечец и колегите му в НАТО имат сериозни пропуски в образованието си. Държава Украйна никога не е имало, няма сега и никога няма да има. Това е измишльотина на Ленин и Сталин, напълно нежизнеспособно недоносче. Регионът влиза в титлата на руския цар като Малорусия. Това го казват и малкото останали независими журналисти в тази страна. Хунтата в Киев не желае да изпълни Минското споразумение, в чиито 13 точки думата Русия не фигурира. За жалост мнозинството малоруси забегнаха на запад и няма кой да свали хунтата. А по въпроса за танковете, руските танкове могат да стигнат Ламанш за по-малко от седмица.

Ми и те затова руснаците имат дистанционно управляеми отбранителни ракети на самия бряг около сашато. А гъкнат техните отбранители в Европа, а са видели заря над бялото къща!

Столтенберг забрави да отбележи, че ако нямаше пряка намеса на САЩ в Украйна, нямаше да има майдан, война в Донбас и Крим щеше да остане Украински. Сега трябва да се примирят, че Крим е руски и нова е завинаги

Не е забравил, ГМО - то е виновно, че 2 %са малко за бюджета им. Няма пари за БИОХРАНА. Е, за това ще плащаме по 4 %, да не забравят.

Тази сутрин ни уведомихте че Катар е мераклия за НАТО... а миналата година прогърмя скандала с Катарската подкрепа на терористите из оня регион, та приемането или отхвърлянето на катарската молба ще пресен лакмус за това що за организация е това НАТО;)

ето това трябва да го проумеят тъпите путлерасти :"...последният танк на САЩ е напуснал Европа през 2013 г....". Та връщането е точно заради руската агресия. Изчакаха блядките САЩ да се изтеглят и анексираха Крим. Нормално е сега всички малки държави да искат американски войски да ги пазят от Империята на злото.

Дада,а знаеш ли кога последния руски танк си тръгна от Берлин и руснаците позволиха да се обедини Германия ,или това го няма в инструкциите който са ви дадени.

Много си далеч от реалностите, затова не се хаби да мъчиш клавишите. "последният танк напуснал Европа", а тук постгоянно се говори за бази, за които нашите приятели не плащат нито цент. Нали няма войски? Май сами ти им вярваш.

Ами изпращането на 3000 военни изтруктора до какво води? Бой бой бой

3000 ли? Поне 30 000 и то не инструктори, а директно армия изпратиха от Империята на злото. Дори джуджето си призна че нареди анексията на Крим без там да е бил дори само шамаросан някой руснак.

Енсчо , кога ще закриваме твойта организацийка бе ?

Санкциите вече не интересуват повечето държави. Всеки си върти бизнеса и не се интересува от Друсльото на снимката

E, променихме се!

Заглавието намеква, че санкциите притив Путьо ще паднат, и то скоро. От текста обаче става ясно, че това евентуално би станало, ако Путьо започне да се държи като нормален ръководител на велика държава. Само дето това никога няма да стане - един боклук няма как да стане нормален човек.

От Русия на Горбачов и на Елцин , кой и върна величието бе шебек , това ги яде скапаните западняци.

Ми, така е ! То в помийната яма около тебе са само боклуци, бе!?

Санкциите сами си падат , и без ''поведение''!

Звучи малко тъпо, но върши работа. По-важното е чии е калъпът по който трябва да се натамани поведението на Русия.

Нашия, нашия.

Чий е "Калъпът"? Руски и скоро НАТО ще влезе в него.

то на рашките им дреме за ваште педераски санкции,щото те ви имат за точно това,смотани педераси командвани от ционистки такива отвъд океана

И НАТО ли е наложило санкции, все си мислих че само САЩ, Канда и ЕС са наложели санкции.