НАТО откри тактическа авиобаза в Албания

На място ще могат да се настаняват и обучават войски на алианса и ще могат да се извършват полети на бойни самолети на страните членки

Обратно в новината

Коментари - НАТО откри тактическа авиобаза в Албания | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Па нема да е лошо да разположат там неколко бройки Б-2 с ядрено оръжие, ей така да са на 2 часа полет от Москва !

Смях ! ЗА 2000г единственият който е има мераци към този чукар е бил Мусолини ! Там няма нищо ценно !

Да открива колкото си иска мишени. Ракети бол. Ланцети също. Мърша да мре още няма, ма краварите ще ползват опита си от Украйна и ще я събират с мутри от улиците.

А какво стана с българския суперкомпютър, обещан от Боце? Или пък с военния център на НАТО във Варна, обещан пак от него? А направи тихичко оня газопровод за Сърбия и Унгария да 3 млд. лв. с руски изпълнители?

албания ще има ф-35 ...а васалната губарния - пепелнки "на чертеж" ! . напълно съм съгласен с еди рама, като каззва, че "територията не е никаква европейска държава" !

Ма друг път това си е база на САЩ още от войната в Сърбия.

Натовският партньор Турция, миналата година прати турски войски в Косово (Призрен) по линия на НАТО. Знаете ли как турците си кръстиха базата там? Султан Мурат. Ей тва са ни "съюзниците"! После се чудите що искали да махнат Шипка.

аз се сещам само за руските орки. по комунистическо бяха махнали всички руски имперски символи, дори мундира на императора беше в задна стая.

Браво! Албанците, румънците и поляците скриха шапката на германци, италианци и подонми мишоци! Браво! И у нас започна предпроектното за Кабиле и 4000 войника.

мушкат ли те черните

Фантазирашш си. Завиждаш след това. И ти личи. :))

Ново постижение на най-големия геополитик сред азиатските джуджета.

Йес бейби

Това е добре и за нашата сигурност.

За част от хората тука "нашата", значи "руската", затова не се чуди на минусите. Те нямат никакъв друг смисъл.

Когато не сме неутрални и взимаме някаква страна не се знае дали това ще бъде добре за нашата сигурност, или ще започнат бомбандировки на София и нашите градове от противната страна както по време на ВСВ, когато обявихме война на САЩ и Великобритания.

Няма майтап истина е ....

ще има пак пиндоси както през 2007а на летището в прищина дето натовците като видяха едни със моряшки тениски и се насраха без да ползват тоалетните,помниме тоя случай

Ще имаш повторен шанс да им се направиш на мъж - все пак в казарма си ходил, плац си мел и крак си набивал. Ни диабет ни високо кръвно ще те спрат :)

Ахааа, значи и 'братска любов' са ти правили в казармата, г-н Фаниме. Оттам идат комплексите значи :)

Рашките го сдадоха това летище на НАТо без бой провери си опорката . Също така Русия си драпа макарите докато НАТО разбомби цяла Сърбия . А що се отнася до руските десанчици тях ги избиха краи Киев още първата седмица не случайно се чува само за чеченци и вагнеровци щото руските спецназ ги няма стратега ги ползва като пехота хахаха еленовъда еленовъдаааа безказармения еленовъд

НАТО е за мир Ураааа

но първо ще оскубе перушината на двуглавата пуйка мутант - символът на имагинерното руско 'величие' :)

Ша скубе на макя ти утката

хайдеее има насочени ракети към албания хахах както и към село софия защото там се крият соросоидите!

Поредната цел за руските ракети, нищо по-тактическо няма в нея!

Щото руските бази не са на прицел ли? :)))) Да, се чудиш, защо Путин не освободи целия свтя за 3 дена, да? :) Толкова ли му харесват тия геойве и джендъри, че ти търпи толкова? :))