Коментари - НАТО обяви най-голямото придвижване на войски от САЩ към Европа от Студената война | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Полша и прибалтийските републики напуснаха руската орбита след краха на СССР и успяха да се развият икономически, подобрявайки драстично материалното си благосъстояне и качеството на живот. Дори увеличението на средната продължителност на живота е показателно - наравно с руската през 80те, а днес с около 10 години по-висока. ТОВА искат да защитят руските съседи, а не да 'нападат Русия и да и крадат ресурсите' както бръщолевят от Савушкинските тролеферми.

Европа е окупирана от САЩ

Че скоро ще запалят война между мюсюлмани и християни в Европа и ще стане втора ивица газа

и настаняване, съответно, на американски войски в Европа, а съдържанието на статията говори за технологичните достижения и въоръжението на Китай?! В крайна сметка излиза, че американците се готвят за война с Русия, Иран и Китай, но изнасят силите и оръжията си на европейска територия за да намалят пораженията на собствената си територия, народ, икономика и инфраструктура от ответните удари на тези страни!!! Значи това е солидарността, опазване сигурността и защитата на съюзниците по американски!!!

Ами като открай време европата е надупена на сащ време е и да се увеличат ''миротворческите'' сили на краварите още че ако останат при тях може да покажат агресивните си качества на собствена територия..

От всичко издекламирано от “началника” на НАТО не разбрах тези мега военни учения с най-много американски военни в Европа от края на Студената Война срещу кой враг са насочени - Ислямска Държава, Русия, Китай. Хайде уточнете се, че взе да ми писва от лицемерието ви г-да евро-атлантици.

Късно ще осъзнаете, че Русия не е враг и трябва да ви е съюзник пред глобалните заплахи в 21 век.

Там е работата че Русия не иска да живее в 21 век , а в 19ти.

Очертава се голямо крадене на нефт. Американското говедо кокала просто така няма да пусне

E, и ?

Препари му под опашлата и спря да дума за бази около Русия.

Чупката , бе запъртък ! Референдум . СатанатоБУЛекзит . Незабавно !!!

Егати и безумието. В САЩ все повече хора фалират, бездомници спят по улиците. Всеки е с ипотека. Живеят ден за ден като роботи (не визирам лъскавата страна на богатите), а ежедневието на средния американец. Хвърлят се милиарди за армия и оръжия, а не могат да си оправят здравната система, която е безбожно скъпа. Цялата им армия е сбирана от бедните прослойки, на които е обещавано, че "на виж, ела в армията и ще осигуриш добър живот на себе си на семейството си, (което обикновено живее на кредит и майката и бащата бачкат на 3 места, за да го изплащат). Такава е грозната действителност за 80% от ам. войници. Никой богаташ не си е пратил децата на служба.

Е как така в Америка няма реална икономика, а хората работят на по 3 места да си изплащат ипотеките? И как така Америка е фалирала, а пред най-обикновена малка българска транспортна фирма са наредени Панамери, Мазератита, ДжЕлЕй-и, Тесли, Раптори и тем подобни? Защо болниците в Америка изглеждат като 5-звездни хотели? Как всичките ми познати са на поне една почивка на Хаваите годишно или поне Доминикана?

Ха ха ха.. Всичките ви познати големи ''почивки'' карат по хаваите след като по на три места работят за да изкарват някакви доходи....

Колко голям боклук и мръсна отрепка трябва да си за да защитаваш чужда държава враг на България?

И колко голям идиот трябва да е човек да си вкарва доброволно оръжията и чуждите воеенни с техните бази в Държавата.....Да изпраща България своите синове да воюват за чужда държава , като Сащ...вместо да воюват за своята майка България !

В Европа сме болни хора, облъчени.... Нато го чакат в Иран да се предвижи , както Български данакоплатци -13 заплата.....Ама Нато отива ли там? И защо Нато си подви уплашено опашката от Ирак?

Към Русия много войски са се придвижили , че даже и до Москва са стгнали , но малко са се върнали живи да разказват....

А Допинговата агенция на Великобритания е ...ОТКАЗАЛА ..да даде за анализ ...допинг проби взети от 4 Кратният им Олимпийски шампион ... ...сър Мо Фара. Заявили са че не са длъжни да дават на УАДА пробите от техните спортисти !!? А иначе Русия получи 4 годишна забрана за участие на спортни състезания,заради проби които Русия предаде на УАДА и те казаха че са били неистински .... Всички проби за допинг на спортистите от САЩ за 10 години ...паднали и се строшили ...над 10 000 проби до една ...се счупили и не могат да бъдат проверени!!? И ...Нищо !

Така работи ДЕМОКРАЦИЯТА - Или с нея или си против нея ?! Всичко в този свят е ЛЪЖА и ИЗМАМА - Честността и ИСТИНАТА НЕ са присъщи за човечеството , макар и претенциите че са РАЗУМЕН ВИД същества да са големи е доста спорно !!

Kalin

Войната тропа на вратата на Европа.След като запалиха арабския свят сега явно е ред на Европа.

ЕС не подкрепя на 100% някои решения на САЩ. В резултат НАТО обявява учения в Европа с най-голямото прехвърляне на американски войски тук. Това може да се разглежда и като военна инвазия с цел сплашване на несъгласните да защитават американските предпочитания, в ущърб на собствените си национални интереси.

Е да, ама Бочко стиска булките....та не знам инвазия ли е това или...?

Няма страшно- Шойгу е избран и в новото правителство. Беларусия казва, че няма да се дръпне настрани ако някой иска да напада Русия. А на американците им било студено в Европа, особенно по- на север. 300 елитни руски войници ще преминат над 8000 км на ски дърпайки всеки шейна с налични предмети. Други 100 се упражняват в защита на водоизточници- та добре дошли са тези гости. Моряцит от Северният флот днес са били в църквата- Господ ще ги пази.

Американската империя затяга окупацията на своите евровасали!

Сложих ти по погрешка минус- извинявай.

И на тримата 43545 ще ви го сложа.....................минуса бе, да не си помислите нещо друго

Ако сложиш минус/плюс погрешно, можеш веднага да чукнеш противоположното и то се оправя, но това важи само за сесията на браузера.Не съм пробвал ако браузера бъде затворен, дали може да стане на следващото отваряне.Може да зависи от настройките за бисквитки и история

европа е американска клоака бъдещо шатско гето, пълно с всякаква сган . това е отредено за нас

"това е отредено за нас"" - за нас?! Ти що се слагаш там ? За теб специално е отредено да си в Рассия, откъдето ти дърпат конците. Стартова заплата 250лв. Аре омитай се още утре, антибългарино !

Антибългарина гони "антибългарина", . . нещо като крадеца вика дръжте крадеца.

"търговията, отношенията с Иран и опазването на околната среда" А, бе Вие военен съюз ли сте или политически кръжок?

Като НАТО няма друго, тъй могъщо на света. То е нашата опора, то е нашата висота!

А къде те подпира ....опората? ....та съ носиш толкова нависоко? ....

И решило е то не един проблем или два... То не беше Кипър, Либия и Сирия сега...

Хм..интересно ..да не твърдиш, че някоя от тези държави е била член на НАТО ?

Иван Петров

единствената териториална заплаха за България е от Турция, която не крие желанията си да възстанови Османската империя. Колкото нато помогна на Гърция за Кипър, толкова ще помогне и на нас при интервенция от Турция... За къв чеп ни е тогава съюз, който няма да ни защити, а между другото се вълнува от търговия и околна среда

...до Виена!

Говорител на психопати!

Е, кому идват да го дървят тука краварите?

Дървят го за любопитни !!

Я провери , дали съм в задното джобче.

Този чиновник звучи притеснен за работата си. НАТО е бита карта ,стерилна организация за ограбване бюджетите на така наречените...Членове на НАТО.

Добре дошли са.

Не разбра, не идва Ислямска държава.

Щерката има свинска мас - безсолна, за филия и със захар и със сол!? Дал Господ, Амин!

Където има НАТО няма руслямисти и ислямисти!! Около 2,5 хиляди руснаци и 7 хиляди граждани на други страни от Общността на независимите държави участват във въоръжени сблъсъци в Сирия на страната на терористичната организация "Ислямска държава" (ИД). Това заяви по руско радио Елена Сутормина, председателка на комисията за развитие на обществената дипломация и подкрепа на съотечествениците в чужбина на Обществената палата на Руската федерация,

Джендърчо, време е за лягане.

Кой ги е поканил и защо? Докато един град там не бъде сринат до основи и не разберат що е война с болката и мизерията НИКОГА няма да да си седнат на мазните задници.

Сринат град като Грозни би научил много хора на доста неща но е малко вероятно това да стане извън териториите контролирани от Кремъл.

Не се наврещя, ей

Тоя педал кво си е вдигнал ръцете явно вече се е предал.

Не се наврещя ей.

Вън американските окупатори от България и Европа.

Трай мършо, че ще се върнат руските

Ти, кьорав руски войник видял ли си тука.? Знаеш ли как изглеждат? ...Има един над Пловдив, гранитен , иди да го видиш.

И българския народ отново ще ги посрещне с хляб и сол.

Иван Петров

баце, тук от турско време чужди военни бази не е имало...даже и руски... "виш ся", е друго нещо