НАТО няма да работи с Русия до изпълнение на Минските споразумения

Майк Помпео пристигна в Брюксел за срещата на външните министри на Алианса

Обратно в новината

Коментари - НАТО няма да работи с Русия до изпълнение на Минските споразумения | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хор на идиотите!

Говоря си всеки ден по нета с Българи в Крим, а те казват Руски войски там няма? Какви войски да изтеглят тогава/ в Крим живота е по спокоен от тук и редица дуржави......Искат Русия сама да се закрие и да я мяма, понеже нато не може я победи......това грабичи с шизофрения.

То пък Украйна щото се е разбързала да ги изпълнява тези Мински споразумения. Ама на тази св. Троица, дето е най-отпред на кадрото, все Русия ѝ е крива. Казано е: „Защо гледаш сламката в окото на брата си, пък гредата в своето око не усещаш?"(Евангелие от Матея, 7: 3

Като гледам физиономиите на снимката, коментарите са излишни

Мински споразумения! Чел съм ги 100 пъти...Те съдържат 13 точки, от които една -единствена е задължение на Русия-въпросното извеждане на войските й...При условие , че Русия въобще няма редовни войски там, какво да изтегля?За поддръжка на който и да е и с каквото и да е , не става дума, защото това касае всички засегнати страни!И САЩ участват, щом дават пари за въоръжение на украинската армия! Останалите точки са задължение на Украйна и нито една не е изпълнена!А за Крим в Минските споразумения въобще не става дума...Интересно ми е, въпросните политици дали са чели споразуменията!

симо

Русия да си изведе военните части от украйна!!!!!!>>>>>Е то явно първо трябва да ги въведе.....Щом го направи и ще има ДИАЛОГ....и работа с Русия....и то ..сериозен диалог и работа.

симо

1Това добре обосновани предположения за вероятни ситуационни положения ли са?????Щото откъм докаателствената страна хич ви няма ......Пък и къде Москва е ОБЕЩАЛА ТОВА!!!Минските споразумения бяха за нещо друго а Москва бе ГАРАНТ.....,КИЕВ бе договаряща страна със сепаратистите,Киев ги нападна----той ИЗПЪЛНИ ЛИ Минск???

Жаме!

ТУКА има няколко укопски трола !!!!!!!!!!!!!!!! да и дадем ро кило сало белким заткнуться

С Крим работата няма да стане! Там случаят е приключен. Русия никога няма да предостави на Украйна територия,която от как свят светува е руска и където 90% от населението са етнически руснаци. Това няма да се случи. Бяха решили да разположат в Крим база на НАТО. Сега сметката е без кръчмаря. Що се отнася до Донбас, там руски военни части просто няма. Ако ги имаше, първо това щеше веднага да стане публично достояние. В ерата на Интернет това няма как да се скрие. Освен това, ако се сражаваха регулярни руски части, до сега конфликтът щеше да е приключил. Това, което е вярно е, че Русия предоставя въоръжение и боеприпаси на въстаниците. Все пак тия хора защитават домовете си от "Десен сектор" и "Азов". По същество това са си фашистки формирования, които не се подчиняват на никого в Киев.

Яя, кой бил най-знаещия. Абе, чугун, значи 36 най-напреднали държави с над 1 млрд население осъждат руските безобразия и изискват възстановяване на териториалната цялост на Украйна, но 6-7 бг тюбетейки с по 210 лв/м се надпреварват да се надлъгват кой е по-тъпопреклонен на лудия от Горна Азия. Що не си заложиш апартамента за това, което лъготиш? Щото веднага си го загубил. Хитър си ти. Плямпаш простотии, докато не ти опре до джоба. После дим да те няма, Путин да се оправя. Хахахах. Жалки сте.

Nikolai Vasilev

Я МАРШ В СВОЯТА КОЧИНА

значи 36 най-напреднали държави с над 1 млрд население осъждат руските безобразия ??? ТИ СИ ПРИРОДНО ОСЪДЕН.

Жалко!Или си наивен ,или се правиш на луд(а).Не ни трябва АГИТАЦИЯ,следим фактите.Те показват,че АГРЕСОР има,но това не е Русия.

И 360 държави да са , щом са към една банка, ще осъждат , къде ще отидат?

6-7 замаени и шантави политици го искат и то по чисто комерсиални причини! Не се иска много мозък да го схванеш!

Путиноидите са досадни мухи без глави. Бръмчат простотии и възхваляват рядката фекална купчинка, известна и като кремълско джудже. Резултати - никакви. Нормалният свят се събира, взима решения и ги изпълнява. Глупаците в Москва се надяваха да им се размине. Свърши тая. Бой, санкции и унизителна изолация ще срине лешоядната крадлива клика на монголо-болшевишките извратеняци.

Гъци-гъци--гъци-гъци.....:!))))

На снимката----хорът на идиотите!: "ЕСЛИ УЙ КОРОТКОВАТ----ЭТО ПУТИН ВИНОВАТ !:))))))

Прочетете внимателно пълния текст на Минските споразумения. Там никъде не се казва, че КРИМ трябва да премине под Украинско управление. Има обаче текст, според който в спорните "републики Донецк и Луганск" трябва да се проведат "местни избори за временен порядък за местно самоуправление". Провеждане на конституционна реформа в Украйна, до края на 2015 г. трябва да влезе в сила нова конституция, която предполага като ключов елемент децентрализация (с отчитане на особеностите на отделните райони Донецка и Луганска области, съгласувани с представителите на тези райони). Е, дали нещо по този въпрос от страна на Централното правителство на Украйна е направено?

що се правиш на ощипана лъжлива циганка блъскана с мокър парцал ежедневно. русиопатите си събират багажа и се омитат от окупираните украински земи. Чак след това със свободна Украйна ще решаваме кое, кога и как. Твоите господари в Кремъл не разбраха урока Милошевич и сега ще видят дебелия в Сирия буквално на свой гръб. Отвратителни са не проявяващите солидарност с Украйна, която е обект на долнопробна криминална агресия от изостанали примати.

Nikolai Vasilev

DA SRALSYM NA TVOITA GNUSNA KO4INA UKROPIQ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

симо

български хуй----вашият/наш/президент се скофти вече...няма кой да реве за вас.

?

Ми аре де тъпи еврогейски и краварски говеда, изпълнявайте МИнските съглашения! Какво още чакате!

Накривихте им го да знаете:)))))Погледнете си създаденото от вас по поръчка на сащ косово и тогава говорете за Крим където ИМАШЕ референдум и хората си казаха искането за разлика от вашите военни за сплашване на хората

То така май е по-добре. Като ги гледам какви са тия на снимката - бягай по-далече Русия от такива / не казвам точно какви,защото ще ме изтрият/

TRETOPOLOVI SA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

А, бе, свини натУФски, контрола на Косово кога ще бъде предаден на Сърбия, бре?

А стига бе! Такава решителна и същевременно обективна позиция на НАТО, направо ми се издигат в очите. Тъпанарите очевидно не знаят къде да спрат, за да не стават смешни.

Местим го!!!

То пък кой ли иска да работи с НАТО?! Тази остаряла и скъпа организация / по Тръмп /?! Освен простите и продажни евромарионетки?! Деца умират, възрастни мизерстват, има работещи бедни, а България трябвало да налива милиарди, за да изкупи боклуците на Запада...

Не просто да изпълни Минските споразумения, които Русия изпълнява, но и да даде Крим на една мафиотска държава, както и да жертва самоопределящите се като руснаци и отстояващи правото си на това жители на Донбас. Очевидно НАТО просто няма да работи с Русия защото условията, които НАТО поставя са неприемливи. В ситуацията отново са губещи всички европейци и е изцяло в интерес на САЩ

Американеца и слугите му не разбраха ли вече че са бита карта и могат само да си обършат сополивите носове в ръкавите. А на тоя дзвер ингилизино нема ли кой да му каже да се изкъпе и да се среши, че се е вмирисал кат свинкя.

За нас русснаците е важно да има Боярищник, пука ни за НАТО!

То, вече кой ли иска да работи с НАТО - рано или късноа ще му поискат сметка за всичките извършени престъпления.

...и Върти-ли-Върти педалите на +/- генератора, "наш" Т.Ъ.Потокопеуе... Да ! - Имате напредък в палиирането на тази Недопустимост (с +/- генераторите), Дир.бг ! НО ! - сте Далеч от Отстраняването-й .

бе, Дървен. То отдавна с новия дизайн никой не гледа колко +/- има. Само ти се впрягаш още.

Именно. ...то Затова отбелязах че Е "наш" Т.Ъ.Потокопеуе.

БРЦК

НАТО нямало да работи с Русия? Ама верно ли? Нали Русия е номер 1 враг за НАТО? Какво има да работят? А относно Крим. Някой с поне капчица акъл в главата мисли ли ,че Русия и Путин ще позволят Крим да стане НАТО-вска база както искаха да го направят? Ми няма как да стане другари. Поне не и докато руснаците имат силна армия. Точка. Останалото е ала бала и разтягане на локуми от троловете.

Пропускате Квинтесенциалната Възможност, тов. З.Адунайшко Многоименясников... - Късака&Сье да бъдат смряскани Отвътре.

Вече в Англия и САЩ почват да тарашат офшорките и ще лъснат всички руски олигарси и поставени лица на Путя.Очаква се голяма финансова секира върху тъпите ватнишки глави.

Потвърждавам . ..,като В допълнение - И в Германия.., И във Франция... И в Канада ...та И в Мексико, Австралия и Н.Зеландия. - а Има и СилниПритеснения за Зулумаджии на Късака в Хавай... Знаете що Има там. ...и Ако се Потвърди че ги има - ...

гледай само да не ти лъсне някъде голия задник, че няма да ти простят твойте господари.

Не виждам нашата шукер Захариева в тълпата, трябва да я заменим със Захарова. какви споразумения, тези и предишните натовци не спазиха договорите от Потсдам 1945г., а за нас решенията на Берлинският конгрес 1878г. като ни взеха 30% от територията населена с българи вкл. Македония. С Украйна обаче ще се задавят,ситуацията е патова,трябват им територии,евтина раб.ръка и суровини,но идващата зима може да има нов Майдан с обратен знак.Сигурен съм че тези на снимката няма да изпратят и един техен войник да се бие там , а ще гледат сеир как местните се избиват помежду си.

Г-жа Захариева - Е там. ...и Няма да й се Разминат въпросите които Изказах тук по-преди. ...колкото до Систематичността на Вашите опити да Хибриднчите проКремъл - извинете, но Отдавна следваше да Престанете.

Абе, ахмак, с какво си се надрусал? Сменяй дилъра овреме, че пак са ти пробутали менте!

Г-н Захариев, сигурно Тя е покрайнините,трябваше и ако беше каракачанов,тъкмо в неговият ресьор,щеше да се изпъчи на първа линия макар че има по-особено мнение,Б-я е поне на 3хил.км. от Северният Атлантик , а русия само на 500км.Нещо СТЕ объркали главните букви, , а българските протежета са само прИстанали на тези от фотото.

Абе верно, че Русия трябва да изведе военните си части от Украйна, ама за да го направи е крайно време първо да ги вкара там, така че за НАТО не знам, но със сигурност милиони хора се надяват на това и то най-вече подложените на непрекъснат обстрел и бомбардировки жители на Донбас от страна на насъскваните и финансирани от САЩ украински нацита, за което нашите медийни официози и управляващи политици упорито мълчат, а западните нагло лъжат, че видите ли, те там в Донбас се бомбардират и обстрелват сами!

...и ако позволите, Колеги - нещо ДиректноКасаещо Нас-Всички Българ(к)ите : Имайки предвид Конкретния обхват&тематика на Срещата - какво Следва да Се очаква като Действие към Вси"наште" "управляващи" с оглед на КТБказуса виа АктаМагнитски, казусът с "компанията" съсипала г-н Желяз и МИГавщинката на аг.Иван ?

Я защитниците на НАТО да ми подскажат една спечелена мисия на алианса......

Вас, Колега айдящия - Следва да Ви считаме за АнтиНАТОвец ли ?

...и Отново Форсмажор въпросът отн. Форума/Дускусията при Такава тематика (ЕС, ООН, НАТО, Глобален Бизнес, Развитие, Партниране ...и от Другата страна - Кремъл) , Домакини/Дир.бг: ---> #Кой интерес и/или Цели Се тиражират Целево с Този ДоказаноСистематичен контекст от "коментари" ? ...и Защо ?!

и се га в Русия ще си разплетат чорапитеи ще пукнат пак от смях.

Абе че Ще пукнат - Ясно. ...ама Само в Кремъл&Сье, и НЕ от смях.

да посочи заълженията на Русия по Минските споразумения.. Щото тя е наблюдател като ФРАНЦИЯ и ГЕРМАНИЯ за изпълнението им.. Що не кажат тез от НАТО как Русия да изпълни например т. 12 "На основание украинския Закон "За временната организация на местното самоуправление в отделни райони на Донецка и Луганска области" въпросите, засягащи местните избори, ще бъдат обсъдени и съгласувани с представителите на отделните райони на Донецка и Луганска области в рамките на Тристранната контактна група. Изборите ще бъдат проведени със спазване на съответните стандарти на ОССЕ с мониторинг от страна на Бюрото за демократични институции и права на човека (БДИПЧ) към ОССЕ." от февруари 2015-та..

Такива мерки в съответствие със Закона "За специалната организация на местното самоуправление в отделни райони на Донецка и Луганска области" включват следното: - освобождаване от наказание, преследване и дискриминация на лицата, свързани със събития, станали в в отделни райони на Донецка и Луганска области; - право на езиково самоопределение; - участие на органите за местно самоуправление в назначаването на глави на органите на прокуратурата и съдилищата в в отделни райони на Донецка и Луганска области; - възможност централните органи на изпълнителната власт да сключват със съответните органи за местно самоуправление споразумения относно икономическото, социалното и културното развитие на в отделни райони на Донецка и Луганска области; - държавата оказва подкрепа на социално-икономическото развитие на в отделни райони на Донецка и Луганска области; - съдействие от страна на централните органи на властта за трансграничното сътрудничество в в отделни райони на Донецка и Луганска области; - създаване на отряди на народната милиция с решение на местните съвети с цел поддържане на обществения ред в в отделни райони на Донецка и Луганска области; - пълномощията на депутатите от местните съвети и длъжностните лица, избрани на предсрочни избори, назначени от Върховната Рада по този закон, не могат да бъдат предсрочно прекратявани.

Бихте ли Успяли да обясните защо Продължавате да се Правите на невидях-нечух-неразбрах отн. Факта че Кремъл е Агресор номерЕдно, Колега ?

Аз бих успял да обясня ... но ти би ли успял да проумееш обяснението?! А обяснението е такова - окупираните гласуваха и избраха окупатора си със 76% на последните избори! Това би трябвало да е дастатъчно за нормално мислещ човек!

Фактите се доказват. Иначе са вероятности. Дори когато са highly likely пак са си вероятности. Иначе видях-чух и разбрах това с което ни облъчва пропагандата. Но не се почуствах длъжен да и вярвам.

Ти къф си ва? Хората са го казали - маха си човечетата и железарията от Украйна! Да си се прибират в Россия! тогава ще се види колко на брой са "опълченците" и колко са хората, които искат да живеят без войни и убийства! Нека си изнесат човечетата и железариите и от Крим, пък тогава да видим какво ще решат тези, за които Крим наистина е родна земя, Родина! Крим си беше автономна република в Украйна! Ако Крим бяха обявили и отстояли независимост, щеше да бъде разбираемо, но "присъединяването" към Россия си е направо смърдеж отвсекъде, пък дори и чрез "референдум по россиянски"! Но днес в Крим е забранено да се говори за референдум - арестуват, малтретират, съдят. Днес искането за референдум в Крим е престъпления. Днес Крим е превърнат в една огромна руска военна база, шпикована с всички възможни россиянски оръжия! Никоя друга страна, освен Россия, никога не е имала и няма намерение да напада Украйна!

само дето за 3 години преобразиха полуострова с нови пътища магистрали железници нови летища, болници училища и детски градини и завършват моста над морето от 18 км. с автомагистрала и ж.п линия. Справка : точно онези западните журналисти които бяха преди седмица на ялтенската конференция.

всичката тази инфраструктура се преобразява за военни нужди! Възстановяват се казармите, полигоните, базите и скритите командни пунктове от съветско време! А за новопостроените детски градини... моля, моля, давайте го по-леко!

Колко сребърни копейки получаваш за а защитаваш руските агресори? С какво сте по-добри от онези пък които защитават турски интереси? Просто и едните и другите сте продажни мекерета!

Освен всичко казано, проблемът с Крим НЕ Е част от Минските споразумения.

Всички знаят че Украйна нарушава и не изпълнява Минските споразумения.....

факт неоспорим. В Россия, разбира се.

Тези са смешници от класа! ...бледнея...

Тези натовченца са толкова, ама толкова зле, че даже вече не са и смешни. Жалки пародии на клоун.

Този е неграмотен и не може да чете явно."Русия трябва да изпълни задълженията си по Минските споразумения, да изведе своите военни части и да преустанови подкрепата си за сепаратистите в Донбас. Контролът над Крим трябва да се върне на Украйна". НИКЪДЕ В МИНСКИТЕ СПОРАЗУМЕНИЯ НЯМА ТАКЪВ ТЕКСТ ИЛИ НЯКАКВИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ ЗА РУСИЯ. Всичко е за Украйна и ДНР/ЛНР. И за Крим нищо не пише в тях! Явно евродебилите не четат, а само плямпат пропагандно.

Я виж ти? Натурален россиянски трол, пък изтипосал се с името на български възрожденец? Ма вие сте гоУема работа бе?! И, кво сега, минаваш за българин ли?... Хахахаха! Товаришч, ако не ти е известно, аз да та светна, че твоята мамаша Россия търпи санкции както заради нахлуването в Югоизточна Украйна, така и заради анексията на Крим! Ти не си по-умен и по-осведомен от министрите на Алианса! Те много добре, много по-добре от такива, като теб, знаят какво, къде и как! Ти да не си самият Лавров под прикритие, ве или пък оная, дето играе пиян казачок на 15 см токчета, та вадиш такива категорични изрази?

Абе дядо попе , що се правиш на ахмак? Много добре знаеш, че без ДНР, ЛНР руската намеса и поддръжка нямаше да се случи това в Крим, ДНР, ЛНР. Как ли ще реагираш ако Турция ни погоди подобен номер?!

Защо трябва да реагираме? Турция няма да напада България, двете сме членове на НАТО.

НАТО: "Няма пък да работим с Русия"!... - ГОЛЕМИ яйца!!!!

Само по себе си, това изявление/декларация е смехотворно, предвид историческия факт, че всъщност НАТО е създадено с цел да противостои на Русия, а не да "работи" с нея! В самата военна доктрина на САЩ и НАТО, Русия е посочена като вечен враг No1... Така или иначе, ако не е Донбас или Крим, ще е нещо друго и НИКОГА, ама никога няма да видим сценарий, в който НАТО и Русия да "мелят" заедно, просто защото НАТО всъщност е организация 100% подвластна на САЩ. Там другите страни-членки имат само правото да се съгласяват със Господаря... Така че, случаят тук може да се опише накратко с лафа "има ли смисъл, щом няма значение, важното е да има вид на изглед"... :-) И те, така...

В случая с Украйна има нарушение на договор, по който Русия е страна. След разпада на СССР в Украйна остават около 3000 единици ядрено оръжие. в Този смисъл към онзи момент Украйна е ядрена държава. По силата на международен догвор Украйна се задължава да ги предеде на Русия и да престане да бъде ядрена държава. В замяна на това Русия гарантира независимостта и териториалната цялост на Украйна. така е сключен догвора. Русия нарушава този договор. Не само че не гаранртира независимостта и териториалната цялост на Украйна, но и окупира части от нея. Това много напомня на методите на Хитлер от 1937-39 г. с австрия и Чехословавкия. Но тогава тези анексии стават СЪС СЪГЛАСИЕТО на водещите европейски държави. на принципа : "само мир да има". Пък после като избухва един "мир", та 60 млн жертви. Никоя европейска страна няма да признае нито анексията на Крим, нито окупацията на Източна Украйна. По три причини. От една страна да не насърчава нео-нациските движения в Европа. От друга страна да не съдава опасни рецидиви. От трета - да не окуражава Турция за Северен Кипър. Ако Крим само се беше отделил от Украйна, без да се присъединява към Русия, донякъде това може би щеше да бъде някак си преглътнато (на базата на прецедента с Косово. Но да окупираш чужди територии през 21 век и да правиш референдуми по време на окупация това никой никъде в Европа не може да го приеме. И Русия ще търпи санкции до второ пришествие. ЕСВ не направи компромис с Турция, която е член на НАТО, та ще прави компромиси с Русия. Просто няма как да стане

В главата ти е пълна боза!

Историите покрай Украйна и Крим нямаше да имат този развой, ако НАТО не се "навря" в русия. Било писмени, било устни - договорките се спазват, щото иначе няма смисъл. НАТО създаде прецедент с Косово. И да писка, файда йок. А санкциите са цирк, подобен на този в Сирия с крилатите ракети. Просто едни хора все още осмислят факта, че двуполярния модел, чрез който държат света в подчинение, е без алтернатива. Хората, които го измислиха, не са глупаци, нали? Говоря за тия, дето държат долара. ФЕД. Първо него, после двуполярния модел. Иначе не се получава, щото Китай чака да ритне статуквото. И в двата случая Щатите са от неизгодната страна.

Цирк, казвате? Например, екипажите на Аерофлот ще чакат...8 (ОСЕМ) месеца за визи за САЩ. Това означава стотици анулирани полети и колосални загуби. До Русия не лети нито една американска компания, та на кой викате му дреме?

Не може и дума да става за аналогия между Косово и Крим. Няма нищо общо между двата случая, като започнем с, първо, че Косово се самоопредели като независима държава, а Крим бе присъединен(анексиран) от Россия! За другите различия е излишно да се приказва! АКО Крим бе останал на ниво "независима държава", сигурен съм, щеше да получи подкрепа, макар и негласна, дори и от Запада!

Няма да е лошо да тръгнеш на училище и да се пообразоваш. Нали разбираш, че Русия не е окупирала Флорида. Крим от векове е руска територия, с руско население, руски войски и бази. Тези, които се усъмниха в руския суверенитет последователно преминаха в стойка партер през вековете. Крим беше автономна република в рамките на държавата Украйна, създадена от Русия и населена основно от руско население. В момента Крим е автономна република в руската федерация. Всички въпроси, свързани със суверенитета на Крим се решават само от руснаци, а не от разни канадци, австралийци и новозеландци (виж по-горе). По отношение на Минските споразумения Русия не е страна и няма задължения. Няма как да изтегли и войските си от Донбас, защото не ги е вкарвала там. В Донбас и Украйна живее предимно руско население и може би НАТО иска то да се изнесе от Украйна. Ако си по-образован и наблюдателен ще забележиш, че НАТО иска Русия да си изтегли войските от Донбас, но не и от Крим. За сведение руските войски никога не са напускали Крим досега от времето на анексирането на полуострова от императрица Екатерита Велика след блестящи победи на ген. Суворов - покорителя на Европа. И това се случва по време, когато САЩ е била още идеен проект.

Генералчето Асапов, дето го утрепаха в Сирия, не командваше ли случайно по едно време в Луганда, 1-ви Армейски корпус в на 8-ма гвардейска армия на РФ.

Много си прав за това което си написал за договора, но хората не знаят текста на този договор, за това си баят каквото смятат или им е казано че е истина. Като цяло ситуацията е почети неразрешима и за това казват, че накрая ще има война. Казуса с Крим е ясен, в смисъл той си е руски по-принцип, но неспазването на този договор от страна на Русия прави прецедент който е недопустим в съвременната политика.

Кои бяха тия???? Какво беше това НАТО???

Тия от снимката са пациенти на д-р Михайлов

Видяха, че на Путя му омекнаха краката последните 3 седмици и почнаха да се гаврят с него :)))

Много се съмнявам дали Помпейо е чел Минските споразумения. В 13-те точки там думата Русия не фигурира. Основните ангажименти са за конституционна реформа от хунтата в Киев. И Киев ги подписа, защото тогава 8000 техни войници и наемници бяха обкръжени при Дебалцево. Путин ги помилва. А евроатлантиците да попрочетат повече исторически книги. Държава Украйна никога не е имало, няма и сега и няма да има в бъдеще.

при всяка размяна има 10-12х повече про-руски терористи с/у законната армия на Киев.

Тоя добре ли е??? Русия няма никакви задължения по Минския договор!!! Колкото задължение има България, толкова и Русия!!!!! Американците да изтеглят войските си от всякъде, а Русия може да помисли дали да вкара такива в ДНР и ЛНР, ако хунтата започне да избива масово хора говорещи РУСКИ ЕЗИК!!!!!

Абе... като го гледам това споразумение (в нета го има), в него Русия не фигурира като страна, а като външен гарант, каквито са също Германия и Франция. Какви ангажименти да спазва Русия, като в споразумението изобщо не се говори за Русия? Изводът от статията е, че тия от снимката са дебили или приемат останалия свят за дебили, щом очакват да им повярваме.

Тези на снимката не изглеждат никак добре