Коментари - НАТО: Няма да има траен мир, ако Русия победи във войната в Украйна | Днес.dir.bg

НАТО: Няма да има траен мир, ако Русия победи във войната в Украйна

Ако оставим Владимир Путин да спечели, всички ще платим по-висока цена в следващите години, заяви Йенс Столтенберг

Обратно в новината

Коментари - НАТО: Няма да има траен мир, ако Русия победи във войната в Украйна | Днес.dir.bg

Коментари

докато внасяте демокрация, така ще е!

Да ви е... вашия "мир".

"Мечтая да умра в тази война", това каза лидерът на Чечения Рамзан Кадиров. "Събудете се! Бъдете мюсюлмани и мъже. Ние трябва да превземаме европейски държави без оръжие. Ние ще победим", заяви лидерът на Чечения. "Това е свещена война. Аз мечтая да умра в тази война. Аз умирам, за да умрат в тази свещена война и моите деца. Ние ще умрем, когато ви победим", допълни Кадиров. =========== Ето срещу това се бори Украйна!

се изхождат? А ако т.нар. "Украйна" "побдеди" - тогава какво ще стане?

А ако Русия не победи, няма да има никакъв мир в света. И в същност защо НАТО е така загрижено за Усрайна? Вероятно затова защото урките са инструмент на Вашингтон

руснаци да воюват срещу Русия, понеже самите ОТАН са оядени и подрискани страхливи джендъри и за нищо не стават... Същото могат да направят и с България и Македония...

Няма да има траен мир, докато съществува НАТО, защото това е инструмент за налагане на световно господство. А светът не иска да бъде управляван от една извратена олигархична прослойка.

Хм,смешник.Въобще тетритически допускали този ,че Русия може да загуби войната.Ако Русия загуби,целият свят ще умре.От НАТО да се молят Русия да спечели.

А бе тия натовските пиндоси ного страхливи бе,особено тоя педи стотенберг

стана ясно още март месец... И аз се бях натопорчил срещу Русия, но като прочетох малко предистория и кротнах... Сеа съм твърду "За!" Русия.

Значи изхода е само един - спиране на военните действия и разделяне на Украйна. Преди да се стигне до война безкрай...

Руските варвари трябва да бъдат смачкани и унизени така че никога да не надигнат глава. На руснаците повече никога не трябва да им се вярва и трябва да бъдат държани в изолация от цивилизования свят !

Наглецо, цената вече я плащаме почти година - НИЕ не ти и такива като теб! ВИЕ печелите и ще спечелите още при всички случаи, но какво печели Европа, какво печели Украйна, наглецо?

ти е срал наскоро в шапкодържателя...

Напротив. Едва когато Русия наложи волята си, тогава ще има траен мир , защото ще се сложи край на щатското тиранично господство.

– Збигнев Бжежински, държавен секретар на САЩ (президента Рейгън) Точно така. Тъй наречената „западна демокрация“, която няма нищо общо с истинска демокрация трябва да претопи източно-православните държави, за да ги откъсне от православното лоно, което образува огромна територия, която ако бъде сплотена ще се превърне в огромна заплаха за западната доминация. Това, което днес използва Запада, за да оправдае агресията и експанзията си като „демократични ценности“, преди векове кръстоносците са обяснявали с „Божията воля“. Но, каквото и да говорим става дума за световните ресурси, контрол, надмощия и печалба.

Даа на САЩ и ЕС ще им се наложи да отпишат едни стотина милиарда долара ако не и повече, да не говорим за имиджа на НАТО.

Кой е цивилизования свят бе, гейзер??? Този дето учи децата , че няма мъже и жени ????

Абсолютно вярно, преди специалнта операция в Украйна да не би да имаше траен мир?

Ами вас просто няма да ви има! Затова е този вой.

А дали остана жив украинец в Украйна, който да воюва за кефа на НАТО? Или всичко са западни наемници?

капута е пълен за нато, запада и кървавия клоун Нарколенски и неговата нацистка хунта.Затова очилатият педал на снимката реве наритан в ъгъла знаейки съдбата си на корумпиран чиновник.

"Православното лоно": Путин видял руският патриарх Кирил и му казал: - Здравей, колега! Толкова за кагебейска раZZия и православието! :)

Е, поне две очевадни неща започват да се признават официално от Запада: 1. Войната всъщност вече официално се води между колективния Запад и Русия, на територията на Украйна и под командването на САЩ, които еднолично се разпореждат в НАТО. 2. Колективния запад вече не е така убеден в победата си, допускайки открито, че тази война може да бъде спечелена и от Русия. Това недвусмислено става ясно от последното изявление на Столтенберг, което от друга страна свидетелства и за това, че "решимостта на Запада" започва да се пропуква, включително и в следствие на натиска от страна на недоволните потърпевши, плащащи сметката, в същите тези западни страни...

Тоя 'банкет' Рашка го плаща, с лихвите!

издиша на жена ти хуя слески бек.

има решение бой до посинявана и няма проблем

Ако войната се премести малко по на запад , ще запееш друга песен.Те нещат да трепят тия щото са славяни виж за англосксонците има други мотиви.

Столтенберг да даде определение за траен мир...защото така наречения Запад/НАТО е в постоянна война с някого още от началото на 90-те.. Официално с Ирак, Югославия, пак Ирак, Либия, Афганистан, Сирия - в тази поредност.

Това дори руската пропаганда си го казва! Руските пропагандаисти, много пъти казаха досега, че Украйна е само първата спирка! После следва Молдова, Литва, Латвия, Естония, България ....! В Украйна се води БИТКАТА за ЕВРОПА!!!

"Войната всъщност вече официално се води между колективния Запад и Русия, на територията на Украйна и под командването на САЩ, които еднолично се разпореждат в НАТО". Подкрепям!

Страх ги е да признаят, че УкраИна и решиха съдбата още в Женева. Байдън и Путин, не друг. Ялта 2 и в момента се изпълняват тези договорки. А украинци и руснаци загиват заради ей тези изроди от НАТО, които се навряха да се "отбраняват" до границите на Русия, но за всичко ще си платят тези мръсници.

Жив украинцец не остана, само западни наемници - 'тъмнокожи' и ЛГБТ разбира се. И млатят и онождат путювите храбри солдати :)

Аз се чудех защо САЩ не победи във Виетнам, в Ирак , в Сирия и на 200 други места , а то било да има траен мир, и сега какъв хубав мир има в Сърчия с косово, какъв хубав мир в Ирак, а там сега мира го подхванаха Иран и Турция, а в Сирия - там мира стана турски, забравих Либия, там мира е на световно ниво , но не се знае кой от всичките в играта най много го мири. Та и с Украйна ще е така , ако руснаците не им набият канчетата и да има мир 75 години, както с Хитлер едно време.

Брей. Големи русофили всичките руски тролове тука. Странно защо децата ви всички живеят на Запад, а не в любимата ви руска кочина?

Русия няма как да победи. Победата на колективния запад е сигурна. Скоро Украйна ще освободи окупираните територии, ще прогони агресора, Путин и неговата шайка ще бъдат съдени в Хага, Навални от затвора ще отиде в Кремъл и ще направи от Русия една свободна, демократична и либерална страна по западен тип, а при нас ще има мед и масло и всички ще носим лентата с цветовете на дъгата, символ на многообразието и либералността.

а сега и с Русия... Поне вече го признават официално.

Алоууу, "Майора" Путин си го каза, НАТО да се изнася от цяла Източна Европа. Правилно сте разбрали, А ТО СИ Е И РЕШЕНО ВЕЧЕ. Още в Женева.

Путин иска да си направи сухопътна връзка до Крим, за да може лесно да разполага оръжия там. Дреме и за руснаците в Украйна, било то месни или мобилизирани. Всичко е, за да се развива военно промишленият комплекс и да се създават благоприятни условия за последващ тормоз на цивилизования свет. Руснаците само оръжия могат да правят (не че са кой знае какво) и само за войни и заплахи мислят. Ако тази напаст не бъде спряна, няма да има смисъл да се живее. За какво ни е свят със Русия?

Аз не познавам, не знам и не съм чувал, не съм чел за български русофил, който да е емигрирал в Русия на Путин или да е изпратил детето си там. Вие не сте русофили, а руски платени ибрикчии.

Ахахахахахахахахахаха Ахахахахахахахахахаахх Ахахахахахахахахахаха

Няма нужда да идват в България. Когато Русия победи НАТО в Усрайна, ние сами ще се изчистим от трансуроди като теб и жена ти Щерева

Много "интересна" логика! Къде победи МАТО и днес има мир?

Трудно е да се постави Русия на колене. Както е лежала в калта, така и продължава.

Русия победи конфликта ще остане само в Украйна

Странно е защо трябва да ходят да работят навън като немили-недраги, а родителите им да умират тука като кучета по старчески домове. Това е странно.

То и твоята дупка не е проектирана да е вход, но я ползваш като такъв всяка нощ.

Хааа, "освободителите" не щат да трепят "братята славяни", само дето ги оставят зимата без ток, парно и вода с надеждата да си умрат сами!!! Едно време Хитлер е използвал същата тактика при блокадата на Ленинград... Пък после пак кажете кои са "нацистите"... И стига препратки към 2014 г. и Донбас! Там никога не е имало такова мащабно и целенасочено унищожаване на инфраструктурата!

Сигурен съм, че Корея, Виетнам, Камбоджа, Етиопия, Панама, Гренада, Либия, Сирия, Ирак, Аржентина, Сърбия, Лаос, Ливан и още един куп държави са много благодарни за досегашният траен мир......

Словения, Хърватска, Ю. Корея, Източна Европа! Доволен ли си! :)

Коментари - НАТО: Няма да има траен мир, ако Русия победи във войната в Украйна | Днес.dir.bg

НАТО: Няма да има траен мир, ако Русия победи във войната в Украйна

Ако оставим Владимир Путин да спечели, всички ще платим по-висока цена в следващите години, заяви Йенс Столтенберг

Обратно в новината

Коментари - НАТО: Няма да има траен мир, ако Русия победи във войната в Украйна | Днес.dir.bg

Коментари

докато внасяте демокрация, така ще е!

Да ви е... вашия "мир".

"Мечтая да умра в тази война", това каза лидерът на Чечения Рамзан Кадиров. "Събудете се! Бъдете мюсюлмани и мъже. Ние трябва да превземаме европейски държави без оръжие. Ние ще победим", заяви лидерът на Чечения. "Това е свещена война. Аз мечтая да умра в тази война. Аз умирам, за да умрат в тази свещена война и моите деца. Ние ще умрем, когато ви победим", допълни Кадиров. =========== Ето срещу това се бори Украйна!

се изхождат? А ако т.нар. "Украйна" "побдеди" - тогава какво ще стане?

А ако Русия не победи, няма да има никакъв мир в света. И в същност защо НАТО е така загрижено за Усрайна? Вероятно затова защото урките са инструмент на Вашингтон

руснаци да воюват срещу Русия, понеже самите ОТАН са оядени и подрискани страхливи джендъри и за нищо не стават... Същото могат да направят и с България и Македония...

Няма да има траен мир, докато съществува НАТО, защото това е инструмент за налагане на световно господство. А светът не иска да бъде управляван от една извратена олигархична прослойка.

Хм,смешник.Въобще тетритически допускали този ,че Русия може да загуби войната.Ако Русия загуби,целият свят ще умре.От НАТО да се молят Русия да спечели.

А бе тия натовските пиндоси ного страхливи бе,особено тоя педи стотенберг

стана ясно още март месец... И аз се бях натопорчил срещу Русия, но като прочетох малко предистория и кротнах... Сеа съм твърду "За!" Русия.

Значи изхода е само един - спиране на военните действия и разделяне на Украйна. Преди да се стигне до война безкрай...

Руските варвари трябва да бъдат смачкани и унизени така че никога да не надигнат глава. На руснаците повече никога не трябва да им се вярва и трябва да бъдат държани в изолация от цивилизования свят !

Наглецо, цената вече я плащаме почти година - НИЕ не ти и такива като теб! ВИЕ печелите и ще спечелите още при всички случаи, но какво печели Европа, какво печели Украйна, наглецо?

ти е срал наскоро в шапкодържателя...

Напротив. Едва когато Русия наложи волята си, тогава ще има траен мир , защото ще се сложи край на щатското тиранично господство.

– Збигнев Бжежински, държавен секретар на САЩ (президента Рейгън) Точно така. Тъй наречената „западна демокрация“, която няма нищо общо с истинска демокрация трябва да претопи източно-православните държави, за да ги откъсне от православното лоно, което образува огромна територия, която ако бъде сплотена ще се превърне в огромна заплаха за западната доминация. Това, което днес използва Запада, за да оправдае агресията и експанзията си като „демократични ценности“, преди векове кръстоносците са обяснявали с „Божията воля“. Но, каквото и да говорим става дума за световните ресурси, контрол, надмощия и печалба.

Даа на САЩ и ЕС ще им се наложи да отпишат едни стотина милиарда долара ако не и повече, да не говорим за имиджа на НАТО.

Кой е цивилизования свят бе, гейзер??? Този дето учи децата , че няма мъже и жени ????

Абсолютно вярно, преди специалнта операция в Украйна да не би да имаше траен мир?

Ами вас просто няма да ви има! Затова е този вой.

А дали остана жив украинец в Украйна, който да воюва за кефа на НАТО? Или всичко са западни наемници?

капута е пълен за нато, запада и кървавия клоун Нарколенски и неговата нацистка хунта.Затова очилатият педал на снимката реве наритан в ъгъла знаейки съдбата си на корумпиран чиновник.

"Православното лоно": Путин видял руският патриарх Кирил и му казал: - Здравей, колега! Толкова за кагебейска раZZия и православието! :)

Е, поне две очевадни неща започват да се признават официално от Запада: 1. Войната всъщност вече официално се води между колективния Запад и Русия, на територията на Украйна и под командването на САЩ, които еднолично се разпореждат в НАТО. 2. Колективния запад вече не е така убеден в победата си, допускайки открито, че тази война може да бъде спечелена и от Русия. Това недвусмислено става ясно от последното изявление на Столтенберг, което от друга страна свидетелства и за това, че "решимостта на Запада" започва да се пропуква, включително и в следствие на натиска от страна на недоволните потърпевши, плащащи сметката, в същите тези западни страни...

Тоя 'банкет' Рашка го плаща, с лихвите!

издиша на жена ти хуя слески бек.

има решение бой до посинявана и няма проблем

Ако войната се премести малко по на запад , ще запееш друга песен.Те нещат да трепят тия щото са славяни виж за англосксонците има други мотиви.

Столтенберг да даде определение за траен мир...защото така наречения Запад/НАТО е в постоянна война с някого още от началото на 90-те.. Официално с Ирак, Югославия, пак Ирак, Либия, Афганистан, Сирия - в тази поредност.

Това дори руската пропаганда си го казва! Руските пропагандаисти, много пъти казаха досега, че Украйна е само първата спирка! После следва Молдова, Литва, Латвия, Естония, България ....! В Украйна се води БИТКАТА за ЕВРОПА!!!

"Войната всъщност вече официално се води между колективния Запад и Русия, на територията на Украйна и под командването на САЩ, които еднолично се разпореждат в НАТО". Подкрепям!

Страх ги е да признаят, че УкраИна и решиха съдбата още в Женева. Байдън и Путин, не друг. Ялта 2 и в момента се изпълняват тези договорки. А украинци и руснаци загиват заради ей тези изроди от НАТО, които се навряха да се "отбраняват" до границите на Русия, но за всичко ще си платят тези мръсници.

Жив украинцец не остана, само западни наемници - 'тъмнокожи' и ЛГБТ разбира се. И млатят и онождат путювите храбри солдати :)

Аз се чудех защо САЩ не победи във Виетнам, в Ирак , в Сирия и на 200 други места , а то било да има траен мир, и сега какъв хубав мир има в Сърчия с косово, какъв хубав мир в Ирак, а там сега мира го подхванаха Иран и Турция, а в Сирия - там мира стана турски, забравих Либия, там мира е на световно ниво , но не се знае кой от всичките в играта най много го мири. Та и с Украйна ще е така , ако руснаците не им набият канчетата и да има мир 75 години, както с Хитлер едно време.

Брей. Големи русофили всичките руски тролове тука. Странно защо децата ви всички живеят на Запад, а не в любимата ви руска кочина?

Русия няма как да победи. Победата на колективния запад е сигурна. Скоро Украйна ще освободи окупираните територии, ще прогони агресора, Путин и неговата шайка ще бъдат съдени в Хага, Навални от затвора ще отиде в Кремъл и ще направи от Русия една свободна, демократична и либерална страна по западен тип, а при нас ще има мед и масло и всички ще носим лентата с цветовете на дъгата, символ на многообразието и либералността.

а сега и с Русия... Поне вече го признават официално.

Алоууу, "Майора" Путин си го каза, НАТО да се изнася от цяла Източна Европа. Правилно сте разбрали, А ТО СИ Е И РЕШЕНО ВЕЧЕ. Още в Женева.

Путин иска да си направи сухопътна връзка до Крим, за да може лесно да разполага оръжия там. Дреме и за руснаците в Украйна, било то месни или мобилизирани. Всичко е, за да се развива военно промишленият комплекс и да се създават благоприятни условия за последващ тормоз на цивилизования свет. Руснаците само оръжия могат да правят (не че са кой знае какво) и само за войни и заплахи мислят. Ако тази напаст не бъде спряна, няма да има смисъл да се живее. За какво ни е свят със Русия?

Аз не познавам, не знам и не съм чувал, не съм чел за български русофил, който да е емигрирал в Русия на Путин или да е изпратил детето си там. Вие не сте русофили, а руски платени ибрикчии.

Ахахахахахахахахахаха Ахахахахахахахахахаахх Ахахахахахахахахахаха

Няма нужда да идват в България. Когато Русия победи НАТО в Усрайна, ние сами ще се изчистим от трансуроди като теб и жена ти Щерева

Много "интересна" логика! Къде победи МАТО и днес има мир?

Трудно е да се постави Русия на колене. Както е лежала в калта, така и продължава.

Русия победи конфликта ще остане само в Украйна

Странно е защо трябва да ходят да работят навън като немили-недраги, а родителите им да умират тука като кучета по старчески домове. Това е странно.

То и твоята дупка не е проектирана да е вход, но я ползваш като такъв всяка нощ.

Хааа, "освободителите" не щат да трепят "братята славяни", само дето ги оставят зимата без ток, парно и вода с надеждата да си умрат сами!!! Едно време Хитлер е използвал същата тактика при блокадата на Ленинград... Пък после пак кажете кои са "нацистите"... И стига препратки към 2014 г. и Донбас! Там никога не е имало такова мащабно и целенасочено унищожаване на инфраструктурата!

Сигурен съм, че Корея, Виетнам, Камбоджа, Етиопия, Панама, Гренада, Либия, Сирия, Ирак, Аржентина, Сърбия, Лаос, Ливан и още един куп държави са много благодарни за досегашният траен мир......

Словения, Хърватска, Ю. Корея, Източна Европа! Доволен ли си! :)