НАТО: Не искаме да изолираме Русия, но тя е все по-напориста

НАТО не се стреми да изолира Русия след нападението срещу бивш руски разузнавач, но трябваше да реагира твърдо, за да покаже неодобрението си към Москва.

Обратно в новината

Коментари - НАТО: Не искаме да изолираме Русия, но тя е все по-напориста | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво правите до границите и тогава.

До кога САЩ ще изнася тъпата си демокрация и защо целият свят трябва да живее така както те искат? Налагат го с оръжие,а са иначе големи демократи!

мозък. неизвестно за какво му дават огромна заплата и той редовно квичи всякакви идиотщини в стила на цвъ-цвъ

Една студена война съсипа икономиката дори на силния СССР. Сегашна бедна раша по нищо не може да се сравнява с моща на бившия СССР. Сега решавате да се състезавате със Запада? Един разпад и фалит малко ли беше на ватенките ? Или това е агония преди разпадането? Сегашният кукуригане на кремълската власт и Путлер прилича на лаенето на пудел срещу слон!

Смени си източниците на инфо, много си заблуден.

Империя, поробила над двеста народа, получила угризения на съвестта и решила да "освободи" българите. Човек трябва да е изпаднал на интелектуалното ниво на руския мужик, за да повярва на това нещо.

Най-лошото е, че НАТО планира използването на тактическо ядрено оръжие срещу Русия. Тове бе заявено вчера от Сергей Лавров. Не дай боже това да се случи, защото при всички случаи Европа ще понесе най-тежките последици. Както винаги САЩ ще гледат отстрани и ще окуражават партньорите от НАТО. Както се казва "бог високо, цар далеко".

Ако НАТО използва тактическо ядрено оръжие срещу Русия отговорът ще бъде използване на стратегическо ядрено оръжие срещу държавите от НАТО включително и срещу САЩ. За тази цер в Русия са разработени нови типове оръжие : стратегическом ракетном комплексе Сармат, крылатой ракете неограниченной дальности, подводном беспилотнике, авиационном ракетном комплексе Кинжал, гиперзвуковом ракетном комплексе с планирующим крылатым блоком и боевой лазерной установке. Например подводния безпилотник който се движи от ядрена силова установка на голяма дълбочина и носи кобалтов ядрен заряд от 100 мегатона е способен чрез предизвикване на цунами и заразяване на територията да заличи такива градове намиращи се на брега на океана като Ньо Йорк и Лос Анжелис.

Ако сигурността на Европа не беше на карта, би било забавно да се се гледат изявленията Джонсън и на Солтенберг, хората биха си ги преразказвали като вицове на деня. А сега просто е страшно като гледа човек съдбата си в ръцете на подобни индивиди.

Тоя така лъже че се чудя как още не са го отровили!

Ако Русия реши да е напориста , НАТО няма да съществува !

Всичко което си е поставила Америка за цел е постигнато. До преди години ватенките бяха на Берлинската стена. Сега глупаците са принудени да се приберат в мижавите си граници, а НАТО и Америка са плътно до тях. За какво кодкудякъте, като всичко е видимо за целият свят. Русия няма приятели вече. От всякъде е заобиколена от цивилизация. Идиотите агресори докъде се докараха, да ги мразят всички държави, да завладеят 1/6 от сушата насилствено с претопяване, геноцид и унищожение, това е империята на злото. Ватенките са като вирус, вредни за целият свят. Колкото по-малко от тях остават, толкова по мирен ще бъде света.

За такива като вас какъв точно трябва да е крайния изход, да бъдат избити всички руснаци до крак, територията им да се разпредели между ЕС и САЩ, тогава малцината идиоти ще мирясате ли ?

Абе ти добре ли си? Какви ги пишеш врели некипели. Каква цивилизация е заобиколила Русия? Да не би да имаш предвид измислената държава Украйна, управлявана от фашистка хунта. Или Полша и прибалтийските републики. Такава цивилизация ги е обхванала, че се чудят накъде да хванат.

Този идиот ли е да си мисли, че хората, колкото и да са плиткоумни му вярват на глупостите...

С други думи, Русия трябва да предаде Крим на НАТО, който да сложи под носа й ракети, също и Източна Украйна... за тия които имат къса памет: навремето СССР се изтегли от Източна Германия както и от Прибалтика, като условието е било граничещите с Русия държави да не бъдат членки на НАТО и в тях да не се разполагат натовски оръжия и войска... е, нищо от горното не беше спазено от страна на НАТО. Излъгаха най-безпардонно и се хилеха после "я па тия кви балъци били" И понеже Русия вече не мисли да отстъпва, се започва с друго.. искала била да трови някой си който преди 8 (осем) години е пуснала да заминава при новите си господари... този същият преди това е седял 4 години в руски затвор и всеки с минимален IQ би могъл да се досети че ако са искали този същият да се спомине случайно, те са имали най-различни възможности да го направят... дори са можели да го "нахранят" така че след освобождаването му той да се "разболее" след време... обаче не - чакат осем години и след това решават да го тровят с газ който е произведен в "тайна руска лаборатория"... явно публиката на този цирк се очаква да е от идиот нагоре..

Била напориста... Само вие искате да диктувате правилата май? Е тези времена отминават. Други са силните на деня

Един поглед на картата и веднага се вижда колко близо Русия е разположила границите си до нашите Натовски бази!

Имаш добро чувство за тънък "английски" хумор. Дано и ти да мислиш така, както възприемам поста ти!

Ало, ДИР-а, кое не е по темата ? За "Новичок" пише ли в статията- пише. Икакво лошо ако кръстят дезодорант с това име.

Луди ли са тези от НАТО, защото е трудно да си представим, че са толкова тъпи да говорят подобни глупости. И да си мислят, че им вярваме. Обидно е, че или си мислят, че ние тук сме дебили, или изобщо не се интересуват от нашето мнение и съществуване. Съвсем са изкуфели тези търтеи, на които ние плащаме заплатите и охолния живот, за да ни "пасат". И ако спрем да плащаме, почват да ни "демократизират".

Руснаците са Като амурчета - голи, боси, но въоръжени и все си търсят някой да ги обича ... жалка работа

Е как не искате , като ,,я омотахте с изолирбанд,,?

не желае да разбере че Русия не е България ,че Путин не е Борисов ,че Руския народ е народ с достойнство ,че Русия не е лазила и никога няма да лази,ще го разбере след третата световна ,ако оживее....

..и богатир ...нищожен!?

Очевидно нещо е тотално сбъркано в този свят. Ежегодно се търгува се оръжие за стотици милиарди долара, а в същото време има бедстващи държави с население мнозинството от което живее на прага на гладна смърт. Причината е че този свят на следва волята на Всемогъщият свят Бог Създфател на всичко видимо и невидимо, а когато грехът напълно се развие ражда смърт. Затова е толкова несправедлив, нещастен и безпереспективен.

Не че има значение ама най-старшия боен химик на Британия заяви че нямат антидот срещу Новичока... а всички поразени, вместо да умрат на момента, оцеляха...-)

Нашата ловно-рибарска дружинка сме на друго мнение по отношение на анексира Крим, дестабилизирането на Източна Украйна, подкрепяме сирийския президент Башар Асад и не се меси във вътрешните работи на други държави. Призоваваме Алианса да направи същото !!!

Нашите войни са ''ХУМАННИ''???

Народе ЧЕТИ , И СИ ПРАВИ ИЗВОДИ , къде членуваме и кой, ни командва? То бива ГЬОНСУРЪТЛЪК , но главнокомадващия изби рибата. През последните години НАТО не строи нови бази, не приема никакви нови членки и не се меси по никакъв начин в вътрешните работи на суверенни страни. Някои събития в Ирак, Бивша Югославия, Либия, Сирия, Авганистан и прочие са пълни измислици и Руска дезинформация.

Тази организация просто трябва да бъде закрита.

Какво беше това НАТО??????? А да, разпадащата се организация, чийто южен фланг се сближи с Москва и започна да се въоръжава от РФ. Всъщност Путин направи първата си официална визита след преизбирането си на поста в Турция-страната с втората най-силна армия в НАТО ! И там го посрещнаха така, както не са посрещали никого досега...

и всичката тази световна истерия е заради един предател за един човек предал родината си...абе цял свят се занимава с тази глупост ...нямате ли по важна работа бе идиоти, хората умират от глад , нямат пари...че този предател е предал 300 други за тях какво ще правите къде са те сигурно половината загинали предадени от този предател....спрете се олеквате целия свят так ..за един долен предател предал 300 свои хора засрамете се вече

ГАД МРЪСНА,ИСКАТЕ ДА ВЛАДЕЕТЕ СВЕТА,А РУСИЯ ВИ ПРЕЧИ,НАЛИ? КАКВО ПРАВИТЕ ОКОЛО ВСИЧКИТЕ И ГРАНИЦИ?ВИЕ СТЕ ЕДНА ФОШИЗИРАНА БАНДА,КОЯТО КАТО ГЛУТНИЦА КУЧЕТА ДЖАВКАТЕ ОКОЛО МЕЧКАТА,НО ТЯ СЪБУДИ ЛИ СЕ -ЩЕ ВИ ПОМЕТЕ И НИТО ОСТРОВЪТ ВИ ,НИТО СЕВЕРНАТА ЧАСТ НА КОНТИТЕНТА ВИ НЯМА ВЕЧЕ ДА СЪЩЕСТВУВА!

И С КАКВО Е НАПОРИСТА РУСИЯ С ТОВА ЛИ ,ЧЕ НИ ВИ СМЯТА ЗА НИЩО ВЕЧЕ. НАТО ИЛИ ЩЕ СЕ ПРОМЕНИ ИЛИ ЩЕ ЗАГИНЕ.

Ако НАТО се промени, загива Империалистическа Русия!

"...НАТО не се стреми да изолира Русия ..." Просто разполага оръжие и войска около границите й.

РУСИЯ БИЛА ВАШ СЪСЕД?! ВИЕ НАТОТО ДЪРЖАВА ЛИ СТЕ БРЕ?! ЗАЩО НЕ СТЕ РЕГИСТРИРАНИ КАТО ТАКАВА ПО МЕЖДУНАРОДНОТО ПРАВО?! ПРЕЧИ ВИ САМО ЛИЦЕМЕРИЕТО НАЛИ?!

Добре, де! Нали английските учени баш от Солсбъри казаха, че не е ясно кой е произвел отровата? Столтенберг не я ли чу тази информация? Дори CNN и ВВС потвърдиха. И дали Столтенберг си е избрал някоя от шестте версии за отравянето, предложени от Джонсън и Мей?

Йенсчоооооооо!има една Българска народна приказка за умник Гюро дето влязъл в бърлогата на мечката да я трепе!пък тя нали мечка "глупаво"животно взела,че му изяла главата!!! та другарите на Гюро питали жена му-имаше ли Гюро глава?незнам отговорила жена му,но за Великде Гюро си капа копува!!! та Йенсчо не те знам имаш ли капа нямаш ли ма мисли за главата!да не ти я откъсне баба меца!!!

И изтъкна, че НАТО е разтревожена от все по-напористата Русия, която по думите му анексира Крим, дестабилизира Източна Украйна, подкрепя сирийския президент Башар Асад и се меси във вътрешните работи на други държави. Toзи Столти е действително дебил или ни взема за дебили?!

Западните медии пишат за Б. Джонсон, не само за изтрития пост в Twitter от 22-ри март. Той пича дал и интервю за Немската телевизия: he was asked how the UK had been able to determine so quickly that the novichok came from Russia. He replied: When I look at the evidence, the people from Porton Down, the laboratory, they were absolutely categorical. I asked the guy myself. I said: 'Are you sure?' And he said: 'There's no doubt.' So we have very little alternative but to take the action that we have taken.

Столтенберг, измекяр веднъж - измекяр завинаги!

lu4ka

Всеки психолог ще каже, истина ли говори човекът, докато гледа няляво и нагоре.

Той така си гледа вече по навик

Днес 60-те натирени американски дипломати, заедно със семействата си, като едни големи прелетни птици отлетяха от Москва за Вашингтон. Колеги форумци, забелязали ли ста, че "обективните" средства за масова информация винаги подробно ни информират - със снимков и видеоматириал за напускане на руски дипломати. Но мълчат като комунисти на разпит, когато трябва да отразят напускане на американци и британци Де гиди лицемери, ниедни!

Отразява се само едната гледна точка и се цитира само какво пишат британски, американски и е-съюзнически издания. Демокрацията и свободата са невъзможни и не съществуват. Всички са маскари, ама едните викат, че не са - ето това е лицемерието!

НАТО не се стреми да изолира Русия, ама на Русия и дреме, никой не може да и попречи да се самоизолира! НАТО да духа тараторот!

та да берем грозде! Истинският смисъл на това "Не искаме да изолираме Русия, но тя е все по-напориста" не е ли Не искаме да сме игнорирани от Русия, защото тя става все по-своенравна и по-непослушна и не иска да прави това, което ние искаме! Нахални и неразумни балъци! Сядайте си на дирниците и не се приближавайте повече до бърлогата на руската мечка и не я дразнете, още повече не си и помисляйте да я държите гладна или да влизате в леговището й, защото от това няма да излезе нищо добро за вас, а покрай вас и за всички останали по този свят!

Помня, през 2001, по време на истерията около Двете купил, как употребата на думите "terror", "war on terror", terrorist", "axis of evil", се увеличиха в медийното пространство на САЩ с около 500 пъти, и то само за едно денонощие. Методите на пропаганда и манипулиране на общественото мнение не са от вчера, още римляните са положили основите на тази методика :) И тук става сега същото - колкото повече повтарят една и съща лъжа, току-виж се превърнала в истина:)

и "установяване на демокрацията" са най-лицемерните поводи и най-удобните форми за оправдаване всякакви действия за налагане собствените интереси на щатите по целия свят!

Подобно на НАТО, и Хитлер изолира и санкционира СССР. Държа руснаците в желязна обсада четири години. Но накрая си тегли куршума. Самосанкционира се и се самоизолира, така да се каже.

Абе на този човек какво му е? Защо винаги, като говори за руската политика, описва западната???

Много резонен въпрос, и аз това се питам.