НАТО планира тримесечна операция в Либия

НАТО планира операцията по налагането на забранена за полети зона над Либия да продължи около три месеца.

Обратно в новината

Коментари - НАТО планира тримесечна операция в Либия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НАТО ПЛАНИРАЛ ТРИМЕСЕЧНА ОПЕРАЦИЯ В ЛИБИЯ. НЕ ТРИ МЕСЕЦА , А ОЩЕ ТРИ ДЕНА НЯМА ДА МОГАТ ДА ПРОДЪЛЖАТ ТЕЗИ НЕЩАСТНИЦИ ПРОСТО ЗАЩОТО НЯМАТ СРЕДСТВА. ИНАЧЕ ТОВА КОЕТО ГО ПЛАНИРАТ ЩЕ СИ ОСТАНЕ КАТО НАШИТЕ ИНВЕСТИЦИОННИ ПРОЕКТИ САМО НА КНИГА, НО НЕ И В ПРИТВОРЕНО В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТТА.

Горките бунтовници в Либия! Те искаха само да говоря и пишат на майчиния си език. За Кадафи това беше сепаратизъм и ги гонеше. Те пък го намразиха. Западните демокрации ги подкукуросаха да искат демокрация. Въпреки че, всеки разбира термина, както му изнася. Накрая светът забрави за бунтовниците и се вторачи в самолетите и корабите на НАТО. Накрая Турция ще поеме политическата част от намесата и ще създаде държава подобна на нея за братята мюсюлмани в Либия. А онези там, нека да си чакат демокрацията!

Войните във Виетнам, Ирак, Афганистан са планирани все като тримесечни операции. Разчитало се е, че местното население ще посрещне с цветя US армията-освободителка, пък те хвърляли гранати.

МИЛИ ХОРА РАЗБЕРЕТЕ, СЕГАШНИТЕ НЕЩА ЩЕ СЕ ОБЪРНАТ И СЛЕД КАТО ТОЙ Е СКЛАДИРАЛ И СЕ ЗАПИСАЛ С ХИМИЧЕСКИ ОРЪЖИЯ ВИЕ СИ НЯМАТЕ ПРЕДСТАВА КАКВО ЩЕ СТАНЕ С ЕВРОПА???? ПРОСТО ЩЕ ОПУСТЕЕ ЗАЩОТО СИГУРНО ЗНАЕТЕ ЗА РАК НА КОЖАТА ИЛИ НЕ ЗНАЕТЕ ЧЕ ТОЙ ИМА ДОСТА КОЛИЧЕСТВО И ЗАПОЧНЕ ЛИ ДА СТРЕЛЯ ОТ МЕСТА ИЗПОД ЗЕМЯТА СТАВА ЛОШО.....АПОКАЛИПСИСА....НЕ ТОЙ ТОЛКОВА ПО ПРОСТ ОТ САДАМ А МАЙ ПО ТЕРИКАТ И ПО ГОТОВ НА УДАРА С УДАР ДА ОТВЪРНЕ ,НО НЕ БЪРЗА.......

Е уж въведоха забранена за полети зона над Либия,пък НАТО летят!Що тъй?

Нямало война спечелена само с авиация, каква то и да е тя. Чакайте наземни действия.

прав си Боби. Току що съобщиха, че от руското разузнаване са засекли информация за наземна операция края на април - началото на май. Вчера 4000 морски пехотинци от базите Норфолк и Литл-крик са започнали да се прехвърлят към Средиземно море. И като се има предвид взривоопасната ситуация в целия Арабски полуостров и Северна Африка нещата никак не изглеждат розови. Не се знае в такъв момент какво ще му хрумне на Кадафи и какво оръжие ще си купи. Потенциални доствчици Беларус, Северна Корея, Китай, Украйна. А през южната граница с Чад и Нигер проблеми никакви. Ако и сега американците се провалят както в Грузия, ще стане много сложно.

А бе в интернет могат да се намерят дори имената на пехотинците, както и други тайни планове на Пантагона, за които той още не знае...

БОРБАТА Е ЗА ПЕТРОЛЧЕТО. СЛЕД 25-30 ГОД КОЙТО ИМА ПЕТРОЛ ТОЙ ЩЕ КОМАНДВА СВЕТЪТ! АЛТЕРНАТИВНИ ГОРИВА-ДА,НО НЕ ЗАБРЯВАЙТЕ ЧЕ ОТ ПЕТРОЛ СЕ ПРАВИ ПОЧТИ ВСИЧКО. БЕЗ ПЕТРОЛ НЕ МОЖЕШ ДА ВОДИШ ВОЙНА! ТАКА ЧЕ БОРБАТА Е ЗА СВЕТОВНОТО ГОСПОДСТВО!

"Пробивът в преговорите в Брюксел бил направен след конферентен разговор на Държавния секретар на САЩ Хилари Клинтън с външните министри на Великобритания, Франция и Турция." Страхотна жена! личи си, че тя е дърпала мъжа си, когато беше президент и явно му е писала речите. Освен това устоя на забежките му. Достойна е за преезидент!

Избрал тук Гоцко, сега на САЩ седнал да избира президент!

Тя ако беше достойна щеше да му бие шута на разгонения коч. Ама друго си е да си женичка на бивш президент макар и да те е направил за резил.

Кадафи ми прилича на Джакпота от нашето тото.Натрупа парички,разработи нефта и сега да видим кой ще е късметлията да го цунка това имане.Познайте от три пъти.

Приятелю,никой не ти придиря!Жив и здрав да си и на 102г.да стоиш пред компютъра!А за това ,че си работил в царската армия-поклон!Това е била армията на независима България,армия с много-много славно минало!

О да, много славно минало. Перчихме се и на два пъти ни свиха сърмите и две катарстрофи. И Ферди, и Стамболов и Борис - все гении велики!

А дали някой следи за обеднения уран който вятърът пренася от Сахара към България. Пролетните топли ветрове носят оттам пясък дори скакалци, а камо ли някакъв пушек от бомби.

Напълно правилна е политиката на Съвета за сигурност на ООН!Всичко друго са празни приказки и глупотевици!Ако Кадафа избие например 20 000 граждани на Либия,неискащи повече той да ги управлява като техен феодал,всички ние ще поставим въпроса пред ООН:Вие за какво сте и вземате заплати?Какво направихте,за да не стане тази кланница?Още повече,че Арабската лига,иска Кадафа да бъде озаптен!Затова всякакви неграмотници,загрижени да не би Кадафа да падне и да намалеят парине му,по-добре да мълчат глупавите си аргументи,които даже не могат да се наречат така!

Бе, малко несвързана ми е мисълта, щот и вий да станете на 82 години, вий още по0големи глупотевини ще надрънкате. Аз кът фатмак от царската армия и тогаз, и после съм си дървеняк, ма за това пък съм по-верен и от Боко и от Цлъцко на наште западни господари. Тъй че не ми придиряйте.

Вън НАТО от ЛИбия! Агресори! Убийци! Фашисти! И нефтокрадци!

... и комунисти.

...като теб!

Ти луд ли си или олигофрен ненормален!!! Трябваше ти да си на мястото на нашите медици, та да те прокъсат!!!

Немога да разбера какво общо има случая с нашите мед сестри и цирка който гледаме сега.Ама ако Кадаифа изтрепел,ама ако това направе.Онази работа беше друга бира,и ние сме най-потърпевши,но тогава всички тези дето сега са защитници,по-правилно е нападатели,мулчаха и се правиха на разсеяни,че толкова хора и толкова години гният в затвора без причина.Сега тръгнха да спасяват.

НАТО имат малко залежали бомби сега гледат да ги утикат че да подновят арсенала.

Дори да плиключи утре операция, кой ще сложат? Следващ диктатор или ислямиска партия?

НЕКА ДА КАЖЕМ ЯСНО ЗА КАКВО СТАВА ДУМА ВСЪЩНОСТ - до 3 месеца Кадафи няма да бъде на власт. А после я камилата я камиларя. Кадафи е специалист по камилите, а НАТО, след като го арестуват може би ще изпълняват ролята на специалисти по камиларите. Няма да могат да го обесат за 3 месеца - съдът ще заседава по-дълго. Проблемът е след като свалят кадафи-то и увисне на бесилката какво ще се прави. Това в Либия не е народ - това са племена. На тах им трябват вождове и един главатар, който да командва вождовете. Сега Кадафи-то изпълнява тази роля - на главатар. И ще трябва да се търси друг главатар - не президент, не премиер, не цар ако щете. Главатар на племенните вождове. Но нека да я караме ред по ред - първо Кадафи-то да го нбабутат на Мурджо в ауспуха, после да го съдят, накрая да го обесят. Може и да не го обесят - да го тикнат в затвора в Хага и там за "почине" скоропостижно. Пък после ще го мислим

Как какво ще стане ако махнат Кадафи? Теб ще сложат за вожд, ти си светлото бъдеще на Либия. Пич престани да се излагаш кат кифладжия.Вече не си и интересен. Нищо ново не пишеш :)

ДРЪН,ДРЪН!!!

Едно е ясно - Кадафи ще слезе от трона.

Да живее САЩ и Американското правителство! Благодарение на САЩ света съществува! САЩ съдържа в себе си цялата история и потенциал на човечеството! Най-великата Държава в Света - Империята наречена САЩ. Скооро светът ще се обедини и ще стане една голяма световна Америка! Тези които наричат американците тъпи погледнете се каква безмозъчна и долнопробна балканско-ориенталска измет сте! Всички антимерикански уроди ще бъдат отстранени от управлението на държавата! ЗАПОМНЕТЕ ЧЕ ОТСЕГА НАТАТЪК БЪЛГАРИЯ СКЪСВА ВСЯКАКВИ ОТНОШЕНИЯ С ПОМИЯРСКА РУСИЯ И ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ СЪС САЩ! Крайно време е България да изгради ракетен щит срещу Русия! Всички руски паметници в България трябва да бъдат унищожени!

тъп по тъп наи-тъп - ГЕЕЕЕЕРБ

Трябва на всяка цена да не затварят лудниците, и да отварят нови. Един взима заложници, друга убива от ревност, сега трети ще се взривява, четвърти ГЕРБ дето се именува лозунги от времето на социализма, само че е сменил СССР със САЩ. Съчувствам ти, но ако хапчетата на помагат, има достатъчно високи места и гледай отдолу да няма хора, защото те с нищо не са виновни.

"Благодарение на САЩ света съществува!" Че кой спори? Точно така е!Доказано е, че преди създаването на САЩ на планетата Земя и е имало само лишеи , хлебарки, папрати и тук-тав някой динозавър. И в този Джурасик парк дошъл Нобеловия лауреат Обама дал началото на цивилизацията.

Съгласна съм с първата част за Америка, взе ми думите от устата. Светът върви към обединение и ще се ръковори от държави и хора като тези сега, а такива като Кадафи ще се махат. Но и Русия ще влезе скоро в Нато, а доста по-късно и в Световното Правителство. Но България ще изчезне от картата на света.

бре бре тия хиени големи оптимисти хе хе 3 годишна може.. ,много подценяват полковника ,и ще берат ядове ..със 150 тона злото колко ли наемника ще наеме??то само сърбите и черногорците ще са поне няколко хиляди,и още поне няколко десетки хиляди от Судан,Мали,Нигер и картинката не е толкова оптимистична за лешоядите ..

- Хитлер трябваше да приключи с победа войната в СССР за 7 седмици. - Бушменчето в Ирак изписка - "mission accomplished" за един месец, ама този месец се оказа 8 годишен и още не e "accomplished". - Афганистанската кървава авантюра на САЩ и лакеи вече е 11 годишна и няма изгледи да спре. Въобще - във войни много лесно се влиза, ама много трудно се излиза!!!

НАТО планира тримесечна операция в Либия. Разбирай: ако се избучим за пет години от дълбоките пясъци на Сахара - пак добре!