Герджиков: Помолих Костов да напусне, не е имало натиск

Няма политически натиск при уволнението на главния секретар на МВР Георги Костов, решението е на вътрешния министър, заяви служебният премиер Огнян Герджиков.

Обратно в новината

Коментари - Герджиков: Помолих Костов да напусне, не е имало натиск | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПРАВИЛНО ИЗГОНИХА, НЕКАДЪРНОТО ПИЯНДЕ, ДАЖЕ ЗАКЪСНЯХА! ЩОМ КАТО НЯМАТ ДОВЕРИЕ НА ТОЗИ ГЛ. СЕКРЕТАР, ТОЙ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ИЗГОНЕН! ТРЯБВА ДА СА ЛУДИ ДА ОСТАВЯТ НА ТАКОВА ВЪЗЛОВО МЯСТО, ЧОВЕКА НА БОРИСОВ И ЦВЕТАНОВ, КОЙТО ИМ ПРИКРИВАШЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА, РЕКЕТА, КОНТРАБАНДАТА НА ОРЪЖИЕ И ЦИГАРИ, НАРКОБИЗНЕСА, ПРОСТИТУЦИЯТА! АКО ДЕЙСТВИТЕЛНО Е НАПРАВИЛ СРС СРЕЩУ МИНИСТЪРА СИ, КАКТО ВЧЕРА ПИСА В. "ТРУД", ТОЗИ НАИСТИНА СИ Е ТЪРСЕЛ БЕЛЯТА- МНОГО ПО-ВЕЧЕ ОТ УВОЛНЕНИЕ, ДИРЕКТНО В СТАРОЗАГОРСКИЯ! ЗА КОГО ГИ Е ГОТВЕЛ СРС-ТАТА, НА КОГО ЩЕШЕ ДА ГИ ДАДЕ, ПО ЧИЯ ПОРЪЧКА Е НАПРАВИЛ-СРС, А? БОРИСОВ ВМЕСТО ДА МЪЛЧИ, ЗАЩОТО Е НАСРАН ДО КОЗИРКАТА, СИ ГО ХВЪРЛИ НА ГЛАВАТА!

пич ти не си редовен.че този е пиянде чувам и отдругаде и не плача за него.ама хич.ама да твърдиш че цветанов и борисов имат контрабанда на оръжие,контрабанда на цигари и наркотици и проституция?ти как си го представяш?!всички ченгета и бивши от дс дебнат и двамата изобщо целия герб.измислят какви ли не небивалици като костинброд 1 и 2 а ще подминат факта че борисов има публичен дом в които продава контабандни цигари,оръжие и наркотици?!болен мозък.

НИМА СТЕ В ДЕМЕНЦИЯ, ЧЕ НЕ ПОМНИТЕ КАК ЗАПЪДНИТЕ МЕДИИ, А МЕСЕЦ-ДВА СЛЕД ТЯХ И РУСКИТЕ ИЗНЕСОХА НА ПОКАЗ КОНТРАБАНДНИТЕ БЪЛГАРСКИТЕ ОРЪЖИЯ В СИРИЯ, А ТУРЦИЯ ПОЛОВИН ГОДИНА ТРЪБИ ЗА НАШИТЕ ЦИГАРИ КАК СЕ ИЗНАСЯТ КАТО КОНТРАБАНДА! БОРИСОВ ЗА КАКВО ОТИДЕ В ТУРЦИЯ, ПО ТОВА ВРЕМЕ, КАТО ПОЩЕНСКИ ГЪЛЪБ И ТУРЦИЯ ПРЕСТАНАХА ВЕДНАГА ДА ПИШЕ В МЕДИИТЕ? ЧИЙ Е БУЛГАРТАБАК - НА БОРИСОВ И ПЕЕВСКИ, ВАЗОВСКИТЕ ЗАВОДИ, ЧИЕТО ПРОИЗВОДСТВО БЯХА ОРЪЖИЯТА СА ДЪРЖАВНИ, А БОРИСОВ ПРЕМИЕР! ПОД ЧИЙ КОНТРОЛ СЕ ИЗНАСЯТ ТИЯ НЕЩА, КАТО НА ЕДИНИЯТ БАЦЕ Е СЪСОБСТВЕНИК, А НА ДРУГОТО Е ПРЕМИЕР,А? ДА НЕ БИ ДА НЕ СИ Е ДАЛ СЪГЛАСИЕТО? СТИГА ГЛУПОСТИ!

ГОСПОДИН ГЕРДЖИКОВ, С МУТРИ НЕ СЕ РАБОТИ ПО ТОЗИ НАЧИН! МУТРАТА Е ПЕСТЪПНИК И С НЕЯ ТРЯБВА ДА СЕ ПОДХОДИ ПО ДРУГ НАЧИ! ВИЕ СТЕ ВИНОВНИ ГОСПОДИН ГЕРДЖИКОВ,ЗАЩОТО СТЕ ИМАЛИ ДОСТАТЪЧНО ДОКАЗАТЕЛСТВА И НЕ СТЕ ГО УВОЛНИЛИ ДИСЦИППЛИНАРНО! ГОСПОДИН ГЕРДЖИКОВ, РАЗБЕРЕТЕ, ЧЕ ВИЕ ОСВОБОЖДАВАТЕ ОТ РАБОТА МУТРИ, А ТЕ НЕ РАЗБИРАТ ОТ ТОЛЕРАНТНОСТ, ЧОВЕЩИНА, ВЪЗПИТАНИЕ! С ДОКАЗАТЕЛСТВАТА, КОИТО ИМАТЕ СРЕЩУ ТЯХ УВОЛНЕТЕ ГИ ДИСЦИПЛИНАРНО, В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ ЩЕ ВИ ВГОРЧАТ ЖИВОТА, НЕ СЕ РАЗПРАВЯЙТЕ С ТЯХ!

ако е имал щеше да го уволни дисциплинарно.ама няма.

Млади тиквета с партийно поръчение да дращят във форумите, за радост на татко Тиквун!

Герджикооов, както си тръгнал с тази чистка, съвсем няма да ви остане време да подготвите изборите. Или точно това е подготовката - да разчистите и изметете съгласно спуснатите опорни точки, та червените бодро да стъпят на постлан служебен килим. Къде остава България ?

Дъртия изключително тъп педаль се оплете като пиле в кълчища- кукловодите го насадиха но и без това е само мюре-смотан Запек

Какво ще молиш, ти си премиер, бий му шута отзад и да върви на майната си!

Премиера няма право да моли нито един служител в МВР да напусне работа! Точно тази молба е натиск!

"Главният секретар на МВР е чадт от ПОЛИТИЧЕСКИЯ КАБИНЕТ на дадения министър, вкойто влизат и зам.-министрите." Това не е вярно. Главният секретар е част от професионалното ръководство на МВР! Само министъра и заместник министрити са от политическото ръководство.

Знайко, ти направо си седял на юрист на оная работа!

Хайде-е-е-е-е?!?!?! ГЕРБерастите сега са без работа, не могат и да крадат, та са плъзнали по форумите да чаткат клавишите с простотии и невежество...

за червените! Който е от БСП, да му увеличат тройно осигуровките и да бачка. Стоим си по къщите и караме на помощи.

мене ми е през дедовия като не работиш, оди крепи манерки!

и модератора са мобилизирали да помага...

Написано от мен на 08.02.2017 година:Всичко е ясно: в ход е сценарий - Крим наш-2! Главният мелиоратор на републиката - Герджиков се развихря! Честни избори ли? Машинно гласуване? Дребноборжуазни предразсъдъци - хвърчащи листчета за бюлетини - ние броим! Почвата за победа на БСП прикрита зад коалиция трябва перфектно да се подготви: февруарско риголване - днес подмяна на 14 областни с верни наши хора, утре още 10! Четирима наши под прикритие ще останат. Дълбока февруарска оран- подмяна на ръководителите на структури концентриращи крупни маси от избиратели от държавния сектор- започна и предстои, големите олигарси и без това са наши хора работниците им под строй гласуват за нас - Ковачки, Гергов, Гр. Ганчев, Божков, оръжейните босове. Пръскане на обработените площи с пестициди - изнудване на средния управленски персонал демонстрирал симпатия към ГЕРБ да освободи място за гладни наши активисти - специалните отдели на структуроопределящи фирми от 4-5 месеца трупат нужната информация-те са или стари активисти отпреди 1989 година или техни отрочета безпределно верни на партията-майка. Да ви са честити новите честни избори! Дерзайте!" Ще добавя за тизи, които приветстват поведението на Герджиков- жалки простаци, ако сте едни риби, ще ви ловят с бастун!

Не е важно кой е, важно е дали е вярно! А всичко се изпълнява дума по дума!

Меркурия ще го хванете пак за курия!

Си играеш бе Радев , вместо Герджиков да беше проверил дали има останал още жив членове на политбюро на БКП или генерал от ДС и него да беше назначил за премиер, като пълен професионалист. Така ме е яд че гласувах за този.

Герберски келеши, ако не ви идва на ум за друго стрес лечение - просто размахвайте ръце! При много хора стресът действа вцепеняващо - мускулите на плещите, шията и кръста буквално се вдървяват, всякаква гимнастика и махове с ръцете е добро и лесно решение. Правете махове и с краката. Избийте си една. Или отидете при кмета на Симитли да ви успокои! КОМУНИСТЪТ Бойко Методиев Борисов вече го направи. КОМУНИСТЪТ Борисов не е нито генерал, нито доктор, а и политик не е... Напуска пожарната с чин майор, следва СТАЖ при МУТРИТЕ и след това без да завърши Генералщабна академия, а без завършване на такава, никой в света не може да стане генерал, с "царски" указ го правят оперетен "генерал" ! През периода 1985-90 г., според стилизираната му автобиография, Бойко е станал кандидат на науките, сега малък доктор, а за това се изисква т.нар. кандидатски минимум, включващ и изпит по чужд език. А Бойко не знае чужд език. А и къде са НАУЧНИТЕ трудове на доктор Бойко? Да прочетем и научим нещо и ние, които сме без титли... Всички знаят, че бившият премиер на България КОМУНИСТЪТ Бойко Борисов е бил охранител, макар че мнозина се опитват да забравят, че той е бил част от групировката СИК. Днес половината от нейните членове са избити повечето от убийствата стават, докато КОМУНИСТЪТ Борисов е главен секретар на МВР и досега не са разкрити. Другата половина от СИК въобще не бе разследвана, с изключение на братята Маргини... КОМУНИСТЪТ Бойко Методиев Борисов най-много го е страх да не разберат хората какъв страхливец е ! Избягал от жена си и детето си. Избягал от мутрите. Избягал от кметуването на София и от първия, че и от втория си мандат. Сам като куче заобградено от хищни котараци. С изкуствени пиар снимки от режисирани Коледни вечери за пред публиката. Изпитвам истинско съжаление към този нещастен, объркан и страхлив човек. Дано намери утеха ! Ако ще да е и в Симитли...

Вече дори и "оперетен генерал" не е. В МВР вече са девоенизирани, та сега Борисов трябва да е нещо като Главен комисар...

Остават ви още 60 дни!!!!!

Много ли го помоли или с ламариненият си пинчеров глас му каза"ВЪН".Какво става с изборите,гледам,че метеш навсякъде?Май си ги оставил за след 26.03.Толкова работа ти струпаха,толкова непознати лица трябва да изметеш и още по-непознати,да назначиш,че не ти остана време да мислиш и за избори.Важното е да помогнеш за новият преврат на комунистите,иначе,честно те не са спечелили нито един път,избори.Царски шуте,помогни и на Другаря-Цар.Народът има добри спомени и от него,така,че ще ти бъде благодарен.Имах уважение към теб,докато не те опознах,като Шут,Марионетка,без особени правни познания.Щом един правист извършва репресии,какво остава за обикновеният,незнаещ,престъпник.Давай,Герджик!Прави това за което ти плащат.Сега,може,би е малко,но като възродиш тройната коалиция ще бъде Х3.

Не знам дали Герджиков е царски шут, но Б. Борисов със сигурност Е.Телохранител на Тато, телохранител на "Царя" Симеон, който дори издигна пазвантина си с прякор Тиквата (даден му ооще от колегите му в погарната) до Гл. секретар на МВР. Е по-голяма царска шутовщина от тази, здраве му кажи...

Така е . За това криатурите след като са сритани да не ни ги връщат реанемирани. Не ги искаме - Бойковци, Орешковци, Тяхни нищожества, Догановци, СереГеевци, Патриоти-идиоти и всякакви истрещелци, Рефоматори.

Докъде я докарахме- премиера да се моли на гого кухото.Оня преди него беше същата кухавелка, само,че повече от 5 навързани думи не можеше да каже.Кой ги назначава тези тюфлеци? И защо?

Всъщност защо това правителство действа така???? Определено не е за да се бори с корупцията, въпреки че това се загатва. По скоро заема силовите ведомства и тези разпределяни парични потоци - МВР, МО, АПИ ... В другите почти нищо не се прави. Целта най-вероятно е да се облекат някои "бизнесмени" като им се отменят "квотите" които плащат към кабинета Бойко. Но това ни се представя с розов целофан като някаква борба с корупцията и държавност. А на крадлив дедо Цар придворнят шут следа да ни обеди, че това е така.

Даа, бърка се първо в най-големите крепости на ГЕРБ - силовите структури (чрез които "печелеха" изборите и се канеха пак да ги "спечелят") и най-корупционните структури (чрез които печелеха милиардите в черните каси. Значи от гледна точка на българските избиратели и данъкоплатци сегашното правитебство постъпва абсолютно правилно с тази чистка. А от твоя гледна точка (на ГЕРБерския трол) това, разбира се, е шокиращо - ще ти секне кранчето, което те захранваше.

Развира се първа опорна точка на всяка партийка е , че всеки който оспорва нещо свързано с нейните кадри е ТРОЛ. Аз ако съм Трол съм на АНАРХИСТИТЕ в България, тъй като съм наясно зад всяка партия КОЙ олигарх наднича и че в момента е налице не ПРОМЯНА , а поредната ПОДМЯНА.

Назначаването на Огнян Герджиков се оказва голяма грешка. Може да го определим като първи много сериозен гаф на новия президент Румен Радев. Не е нормално, временно назначено правителство, еднолично, да прави някакви сериозни реформи, уволнения и назначение, нито такива сериозни ревизии, които не са ревизии, ами обикновени чистки. Работата на едно временно правителство е да подготви следващите избори и да поддържа временно нормалното съществуване на държавата. Ново правителство, което идва с мандат на хората, нека да ги извърши всичките тези действия. Нали се натискаме за демокрация. Щото сега, някаква назначена групичка се вихри както си иска в държавата, без никой да я избрал. Нямам предвид всички в това правителсктво. Но със сигурност Огнян Герджиков не е сред тях.

Съгласен с написаното. Голяма костичка излезе Герджиков. Уж тих, кротък, а се оказа скрит въглен. От такива да се пазим, ама как? Дай му малко власт и му гледай сейра, както го е казал народа. Не си върши нещата за който е избран, а се вре дето не му е мястото. Уж независим, вятър работа.

Разбрахте ли че Герджиков излъга вчера?когато каза че не знае къде е Мвр и че не се е обаждал?Разбрахте ли кой командва Герджиков и Радев?БСП веднага излъга че не знае кой е уволнил тоз полицай.Това са хора без капка достойнство и мъжество а носят панталони!Срам!Служебен но е премиер на България и трябва да се държи достойно а не да лъже без грам срам.А сега какво?Оставка?Извинение някакво?Мънкане?Нищо?Май нищо няма да има. Пут*о!

Оня ден говореше, че Костов е професионалист а сега го МОЛИ да напусне. Като стана ясно, че служ. правителство сгафи БСП ВЕДНАГА СА ДИСТАНЦИРА - БИЛО ПРАВИТЕЛСТВО НА РАДЕВ А НЕ ТЯХНО ИНАЧЕ СЕ ТУПАТ, ЧЕ СПЕЧЕЛИЛИ ИЗБОРИТЕ ЗА ПРЕЗИДЕНТ. КАТО НЕ ИМ УТЪРВА ВЕДНАГА ЩЕ ГО НАКЛЕПАТ. ИДЕТЕ И ГЛАСУВАЙТЕ ЗА БСП !!!!

Герджиков лъже най нагло! До вчера твърдеше,че изобщо не се е обаждал на Костов и изобщо не е искал неговото освобождаване,а днес говори точно обратното и така признава,че лъже!!!!! Лъжлива долна мафия!!! и тази мафия сега се чуди,как да докопа властта и да съсипе България,затова мислете хора с главите,когато гласувате и стига с тоя популизъм!!!! Популизмът ни ще върне на власт най долната крадлива и лъжлива,че и нагла мафия в историята на България на власт отново за да ни докара нова криза и отново да ни вкара в блатото!!!!!

Точно така е, даже ни убеждаваше, че той не е имал нищо общо с тази система и как бихме си помислили, че той би се набъркал в нея, и на всичкото отгоре му повярваха.

Оставка се иска от политиците. Полицейските служители не подават оставки и към тях не е необходимо да има политическо доверие, тъй като те по закон са безпартийни!

Тях ги уволняват за несправяне с работата и системно явяване на работа в нетрезво състояние

.... сега ако можеш и да го докажеш, щото то с голи приказки не става, има си ред..... преди да те уволнят дисциплинарно се спазва кодекса на труда и описания там ред, другото е бля, бля, бля.....

Защо освободиха Лазаров?!

Главният секретар на МВР е чадт от ПОЛИТИЧЕСКИЯ КАБИНЕТ на дадения министър, вкойто влизат и зам.-министрите. При смяна на министъра целият политически кабинет трябва да си подаде оставката, а после, ако новият министър реши, може да преназначи някой от тях отново.

... оправи си опорната точка, че издишаш, каква част от политически кабинет, какви ги плещиш... щете чуе кУрнелия и ще те уволни..... полицията и армията е деполитизирана по закон.... точно там е проблема, там не може да има политически уволнения, само дисциплинарни, няма и оказване на натиск за подаване на оставка.... нали и радев е деполитизиран военен или ги забравяте тези рзботи, като не ви отърват....

Престанете да ни занимавате с този човек. Той се е взел доста насериозно и цяла седмица ни се натрапва. Те герберите уволниха 50% от населението на България, не им дадоха шанс за работа и живот и сега плачата ли, плачат. Елате в провинцията да видите какво правят герберите фиодали!

'Феодали' се пише... и имаш предвид такива като гергов в Пловдив вероятно, голям простотия си написал......

Няма натиск,разбира се.Има даден списък по който,работиш Герджиков.Става въпрос за морал и ти като правист би трябвало да разбираш.Става въпрос за репресия и разчистване на път.Аз не познавам работата на никого,както и ти,който беше един обикновен,като мен,гражданин.Как за 3 дни успя да се запознаеш с работата на толкова много хора.Ами ако са добри?Ако са изградени професионалисти,защо ги гониш?След всяко управление,ако ги гоним и настаняваме наши и ваши?България затова тъпче на едно място.

ВИЕ знаете че държавата българия започва и се развива от идването на ГЕРБ до тогава нищо не е направено-пътища тунели ЖП авиация -проста пустош- при тях разцвет уволняваха набеждаваха всеки сега този смешен плач нещо не ми допада........а този секретар две думи не връзваше по смисъл за действията -нищо

България спря да се развива след преврата 1989г.когато мамините синчета я получиха по наследство от бащите си.Какво направиха П.Младенов,Луканов,Беров,Попов,Костов,Станишев,Орешарски?Три национални кризи.Пълен срив.Магазини празни,режим на тока,1лв.=3000долара,фалит на 10 банки,затворени 2200 предприятия,хиляди изхвърлени на улицата,унищожено земеделие,изнесени парите в куфарчета,разграбени пенсионни фондове.След такъв криминален преход,България не може да се изправи на крака за 5 години.Това за което говориш го направихме ние,работещите зад желязната завеса.Комунистите не бяха от най-работливите.

Оправи си правописа и тогава разсъждавай.Знаеш ли,че България се пише с голямо Б?НЗа теб съществуват ли точки и запетайки,главни букви,ново изречение започващо с главна буква.Ако можеш да четеш,има достатъчно материали,кога какво е строено,кога е откраднато и от кого е разрушено.

Всички , заемащи ключови позиции над 55г.,НА ВЪН !

Над 55 години беше при Бай Тошо и то само за жените! Мъжете работеха до 60 години!

Бре! До вчера викаше, че няма такова нещо щото никога не е бил в МВР и нямало как да иска оставка а днес бил я искал ама без натиск. Помолил бил. Смърди работата Герджик.

Абе и други главни секретари на МВР са отстранявани и са им искали оставката при смяна на властта, ама за първи път се случва някой да е толкова нагъл като тоя, че да подава сигнал до прокуратурата заради това, че са му казали да си ходи. Непрекъснато парадираше пред подчинените си, че си говори директно с Боце и Шиши, назначи всичките си другари по маса и по бизнес дела на ръководни позиции в регионалните и главните дирекции, за "професионализма" му не искам и да говоря, поведението му само по себе си говори достатъчно колко го е еня за МВР.

На длъжността директор на ОДМВР Плевен комисар Венцислав Катинов е от 3 октомври 2014 г. до 19 октомври 2015 г., като служебното му правоотношение е прекратено 6 дни преди местните избори за общински съветници и за кметове, проведени на 25 октомври 2015 г. Една седмица преди освобождаването му от длъжността директор на ОДМВР - Плевен, той е извикан от главния секретар на МВР главен комисар Георги Костов, който му е разпоредил незабавно да се яви в сградата на МВР. При явяването му Костов е заявил, че министър Румяна Бъчварова имала политически натиск за освобождаването му от длъжността директор на ОДМВР Плевен. Това става независимо от факта, че четири месеца преди това комисар Катинов е спечелил конкурс за длъжността директор на ОДМВР Плевен, който конкурс е бил председателстван лично от главния секретар на МВР - Георги Костов. На зададения въпрос от страна на комисар Катинов Защо се налага да освободи длъжността директор, при положение че ОДМВР Плевен, се намира на 4-о място в страната по изведените показатели от МВР за оценка на служебната дейност. Георги Костов е отговорил, че не го интересуват тези показатели и му предложил да заеме длъжността началник на група в областната дирекция. Костов добавил, че ако не се съгласи ще го споходи съдбата на колегата му от ОДМВР Ловеч, комисар Георги Иванов. Комисар Венцислав Катинов категорично отказал да заеме предложената му длъжност и подал заявление за напускане органите на МВР.

Боко-тиквата е виновен за всичките катаклизми в държавата: назначи неизбираема кандидат президентка, изцепи се, че ало не я изберат ще подаде оставка.. и за идиотите е ясно, че беше му заповядано от Кремъл и БКП/ДС да направи така, защото е стара комуняка или защото е бил заплашен с компромати за мафиотското си минало. Народа ни трябва да избира ме между БСП и ГЕРБ, а истинските антикомунисти от ДСБ и РБ.

Абе, теб кой те пита бе клепар. Егаси нахалника

Гадожоков, слугата на пилота и "лъжата" се взе много на сериозно, а всъщност е един подлец и гол охлюф, продал се за рубли.

Другарю Герджиков. Май на вас ви кроят шапката. Дано не съм прав.

Kaкто, често става в нашата страна, крими престъпление (убийството на Георги 15 г.) има пряка връзка с буря по върховете. Истинската причина за смяната на Костов е пряко свързана с каналите за контрабанда. Министри и началници се сменят, но сержанта-баща на КПП остава.

Така е драги ми смехурко, размита отговорност. Сега имаме, аз подписах отстраняването защото министерския съвет бил решил така, а кой носи отговорността персонално? Всички си затварят очите и всичко е заради купуването на изборите, което започна! Трябва да има съд за това, трябва да се докаже този "натиск" върху БКП полицайте, думи в пространството са само за стадото!

Гледайте какаво става в Румъния - 2000 човека за година за корупция. Мислите ли че в БГ няма 2000 за корупция??? Какво е правил този професионалист миналата година??? Защо е събирал заплати по 5000 лв

Заприличахме като през 1945 г. Само дето още неса започнали да пращат на разстрел Но като дойдат Комунистите на власт и това ще стане Разбрах че другарката Нинкова е поръчала да се стегне Белене но не АЕЦ а острова на Дунава.Моста вече се ремонтира........

По голям ''донос'' от твоите на шматката и ментора ти действия едва ли някой може да сътвори..Некадърен алчен дебил дето директно му казват че такива подлоги не могат да са на тази длъжност ама той си иска авантата и не си дава сметка как от кого е бил назначен и на кого продължаваше да служи и сигурно е продължавал да информира къде какво става...

Не мислите ли че прекалявате с този костов????Какъв професиобалист е той като го видяхме толкова време какво неадекватно държание има и какви мрънкащи глупости ръси..Ей то стана сяка ''царя'' са махнали от трона му:))))Един човек без ДОСТОЙНСТВО РАЗИГРАВА МЕДИИ И РЕВЕ ИЗ ТЯХ ЧЕ ВИДИТЕЛИ ДРЪПНАЛИ МУ АВАНТАТА

Иска още да е на коритото..

Въпросът не е, какъв професионалист е, а че това е началото на една комунистическа интрига с по-дълбок замисъл

Няма,да бламирам...

Безпристрастно служебно правителство - няма такова животно. Герджиков здраво е почервинял от съвместното им царуване.

По добре подполковник-майор Краси Костов от пътната обстановка, отколкото този КОСТОФ

Герджик, излагаш не само себе си, ами цялата си рода! Ти не можеш да бламираш вътрешния министър, защото ти не си го и предлагал! Какво ги усукваш нещата, Радев има право да го уволни! Давай го по-мъжки, не се дръж като наивно дете!

Само за няколко дена, бандата на Герджиков се мъчи да изпревари бандата на Орешарски...Което е мъчна работа..Свиха едни пари за нула време, сега остава и банка да катурнат..А, и Пеевски да назначат за главсек на МВР

Горят подметките на ГЕРБ и на някои много им пари. Защо не даваха така услужливо и микрофона на Лазаров, когато ГЕРБ го освободиха като гл. секретар. Колкото до този Костофф, необходимо е само едно негово изказване за да разбереш какъв интелект е, а от там и какъв професинолист.

ГОЛЕМИЯТ ВЪПРОС Е Как въобще са назначили този чобанин Костов в системата на МВР????

Герджиков май се е взел твърде насериозно... той и не може да го бламира, просто защото не го назначава той... Да не говорим, че докато се занимава с уволнения и ревизии, изборите са пред тотален провал, а всъщност по Конституция е назначен именно за това...

Незнам кой се е взел на сериозно но НЕ е и Герджиков..Явно таквиз като костов и сие са се взели на ''сериозно'' макар че нищо сериозно у тях няма - нито професионализъм, нито достойнство, нито реален поглед на действителността...Хората са казали ''с твоите камъни по твойта глава'' което е на 100% валидно за гербаджийската клика

Препоръчвам на Оги Запека да замлъкне. Гледай какво прави твоят шеф Президента. Никому нищо не казва, с какво се занимава, какво върши - нищо

Ами как да каже, че има натиск. Не само за този случай. Би било смешно, ако признае, но Герджиков и без да признае е смешен. Държи се като невменяем - ни чул, ни разбрал, само му казвали, ама кой му казва ... За всички е ясно кой му нарежда, само на него - не ...

Русофилията сред българските военни е равна на предателство. Шефът на ВВС отиде да се кланя на МОЧА, на паметника на армията на чиито щикове беше донесен най-мракобесният режим в българската история, режим който избиваше безмилостно българското военно офицерство, героите от няколко войни, режим който налагаше със страшен терор македонизма! СРАМ!

И не само. Отиде на някакъв празник на защитника на Руското отечество - празник абсолютно чужд за България, да не говорим, че е на врагът на България и НАТО - путинска Русия

УШКО Е ВЗЕЛ ТЕЗИ МИНИСТРИ ДА ОТМЪЩАВАТ, А НЕ ДА ВЪРШАТ РАБОТА !! ВСИЧКИ ДО ЕДИН СИ ПРИЛИЧАТ КАТО ДВА СЕЛСКИ НУЖНИКА !! САМО ДАЛИ ЗНАЕ, ЧЕ ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА !!!

"Предполагам никой не очаква аз да бламирам вътрешния си министър".... се оправдава пионка, която преди дни призна, че няма министър, който да е избран и назначен от него..... За толкова тъпи ли ни имат тези хора....?

Това временно правителство май се занимава с всичко останало, но не и с това за което е назначено- изборите. То не, че изборите ще са справедливи според волята на народа, тези си дават правото да манипулират повече от това за което са назначени.

Напротив, точно с тази цел е отстранен и главния секретар, изборите!

Уж професор, а се оказа абсолютна маринетка без капка достойнство и логика на управление....