Наследничката на Меркел в ХДС ще подаде оставка и няма да се кандидатира за канцлер

АКК, както я наричат, бе засегната от поредица скандали, последният с избора на премиер на Тюрингия с гласовете на крайнодясната "Алтернатива за Германия"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ВЕСТ-Дойчехалифат . Султана е един .

Мен АКК ме кефеше, виждах я като канцлер.

Тези двете на снимката когато и да ги застрелят все ще е много късно... Погребаха Великия Райх тия немски рускотутки!

PEYTSCH

Следващата е Меркел.

PEYTSCH

Прогнозите на официалната агенция ФОРСА показват, че ХДС ще загуби при нови избори в Тюрингия 10% и ще има под 12% в Ландтага. АзГ ще има увеличение над 24%. Сами преценете какво ще стане ако комунистите на Рамелов станат отново първи на евентуални нови избори след 70 дни...Телман и Роза трици да ядат. Сега е демокрация, нали? Ислям и миграция от 2015 имат цена...

PEYTSCH

Медиите в Германия говорят за двата урагана и става ясно че „сибиле“ е слаба ракия в сравнение с „тюрингия“, а сега и „хдс/меркел“...Тази седмица ще ги довършим. АзГ.

Кои сте и какво ще довършите, че не става ясно. Много много.

PEYTSCH

Алтернатива за Германия. Разбиваме статуквото и сме срещу мигрантите и ислямтерористите. Заатова ни наричат „фашисти“...

Така кажи - да ти пише плюсче и да ви пожелаем пълна победа в Германия, Европа, по света и у нас.

А миналото лято адептите на Меркел бяха обвинили АКК в опит за вътрешно партиен заговор... може би още тогава Меркел и е взела мярката а сега и се отдаде сгоден случай да постави новобранката на мястото и;)

Както каза един комик в Германия: АКК не трябва да се кандидатира за Канцлер, защото ще се получи КАКК....

много са ми страни борците за истина и анти либералите, славят великите Сърби, които си избраха лесбиика, обаче плюят "либерлаката" Меркел, която не е лесбиика и според Християнския код , е по близо до светиите.....въобще нашите анти либерали са едни заблудени имбицили , без никви нравствени порядки

Прекалено си зле, за тръгне някой да ти обяснява. Кое как.

ХДС са си консерви. Само че в България, която е мутренска-ултракапиталистическа държава, консвервите минават за либерали...

"Консерви", "либерали", все боклук.

Оли, имаш само 2 гънки. Едната е за да дишаш, иначе ще се задушиш, а другата е да пазиш равновесие и да не си удряш тъпата глава в земята.

Колкото повече изперкват соросоидите в Германия толкова повече затъват. Какво следва: референдум за присъединяване на Източните германски провинции (ГДР) към Калининград.

Соросоидите отдвана са настраната на Тръмп и национализма, .....

ха ха ха,гладната кокошка пак сънува ,че папка ама ще седи гладна дълго време,поне до като на хоризонта се мотае гнома

В Германия не останаха мъже! Лесбийката Меркел си урежда приятелка в ролята на чучело на върха на партията, урежда си друга приятелка за шеф на ЕК. А мъжете къде са?

Лесбииката е в Сърбия сбърка географията , в Сърбия имаме лесбиийка за министър - председател

Какви мъже търсиш в Германия? Това е все едно на екватора да търсиш ескимоси. Тази държава стана непирятно джендърска за съжаление.

Най яката държава(Германия), която единствено прокарва самостоятелно политика, е най мразена от Българина и най плюта, и това се приема за проява на интелектуалност, аплюенето по Меркел която е последния велик полтик на Европа и на нашето време в устите на ментално повредените психоболни е най мразеното инай неразбраното човешко същество, точно тези които преъвнаха страната ни в Пепелище днес пипат книги как д ас еоправим от пеилището но между времено с делата си превръщайки Великата Европеиска идея и инстритуции в Пепелище точно какво направиха с нашата държава и с нашите институции

Скрий се бе смешко, с "независимостта" на Германия.

Ей сега прочетох една статия в немската преса. Цялата работа е, че АКК не и цепят басма в самата и партия още от по-рано, а сега след последните събития в Тюрингия тя настоява за нови избори за местен парламент, докато местното ръководство на партията го е страх от нови избори да не получи по-лош резултат и се стреми към допълнителни пазарлъци в рамките на сегашния парламент и нов избори само за министър-президент на провинцията. Т.е госпожата не може да се наложи в собствената си партия и прави отчаян маньовър, всичко или нищо.

Ако беше Сталинка , като нинова, съвсем друго щеше да е

Майне Фюрър, печелиме както никога досега!!

Искаш ли да провалиш една партия,държава или каквото там се сещаш, дай са я управляват жени.

Още по-"успешно" е полово недоразумение.

АКК има деца, християнка е, и не е лезбийка, интерсекс, и прочее. Не е удобна такава личност начело. Сега ще нахакат начело на ХДС някой либерал, по възможност с обратни наклонности и пропадането им ще продължи. Не могат хорицата да вдянат, че ХДС пропада заради Меркел и изборите, които прави непрекъснато... И АКК не им е виновна за това.

И нашата Корнела тук подаде оставка. Ама това са германци и при тях няма корнелски номера!!

ще видим. Нещо много започнаха да приличат на нас големите братя от запад, включително по политически тепегьозлък.

Взе ли си паричките за тролене?

Корнелия излиза на директни избори от членовете на БСП. Квото стане-това. До 2 мандата, в т.ч. за дУпетати. Кво искате още бе гробари? То да не е гроб - все едно дали Хитлер или Борисов води партията. Нямат разлика. Вечни и несменяеми до смърт.

Голема демокрация. Хората избират някого, началниците не го харесват и той си подава веднага оставката. Датебем демокрацията.

Джендъри със женски дрехи. Това е днешна Германия.

Оттеглянето на това ужасно недоразумение е добра новина, за Германия и цяла Европа. Големият проблем е обаче, че мЕркел и позволява да оспорва законни избори, по неясни критерии. Най-големият проблем, обаче, че германският дебил в същото време преживя и гледа "умно". Както си му е обичай, след ВСВ.

Така е, в демократична Германия когато резултатът не ни харесва, трябва да се промени. Само че как да стане това ? Ще разпуснат целия Ландестаг на Тюрингия и ще има нови избори, ама дали там АзГ няма да получи още повече гласове ? А за АКК е ясно с просто око, че няма качества да удържи положението при тези екстремни за немската политика обстоятелства. Явно и сама го е разбрала и предпочита някой друг да вади кестените от огъня, а тя пак да се приюти на някой министерски пост, защото е ясно че каквито и да са резултатите, пак ще има управляваща коалиция с нейната партия.