НПО-та искат повече кризисни центрове за преживели насилие

Неправителствени организации призоваха правителството да поеме отговорност за ратификация на Истанбулската конвенция – най-късно до началото на юни.

Обратно в новината

Коментари - НПО-та искат повече кризисни центрове за преживели насилие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Без по никакъв начин да омаловажавам, необходимостта от подобни центрове, се запитах, а има ли такива за деца, защото според мен не само жени, но и много деца страдат от насилие, понякога децата го отнасят, а майките мълчат от страх, понякога и майките и децата са пребивани ...

С ЧУЖДИ ПАРИ, А ДА КАЖАТ НА ТЕХНИТЕ СПОНСОРИ ДА ДАДАТ!!! ТЕ ПАРИ ИМАТ БОЛ ЗА ГЛУПОСТИ!!!

НПО вместо да искат пари за нови центрове, трябва да се борят с насилието. Гледала съм във филми как работят организирани групи, в които включват хора, склонни към насилие над по-слабите от тях. Нужно е ограмотяване и култивиране, защото строителството на нови центрове за пострадали означава, че се очаква да има все повече жертви, което е лошо.

Гледала филми и веке знае и разбира. Пък аз работила по текиви проекти, и ми трият мненията. Дукъто тека редите държавата, дутугава нема да ви е наредена.

Глупости! Не трябва да изолират пострадалите, а насилниците. Някога синът (и бъдещ халиф) попитал настоящия такъв "татко, защо харчиш пари да строиш училища", бащата му отговорил "Синко, който построи училище разрушава затвор. А издръжката на затвора е по-скъпа". В България напоследък се закриха много училища. Съответно трябва да се построят необходимите затвори!

Да не искат, ами да вземат да ги направят те. А най-добре, центровете да ги строят самите насилници на 15 часови смени, до пълно изтощение. И с парите от конфискуваното им имущество. Ама тогава НПО-тата ще се хвърлят да им защитават правата.

коя от трите жени и петнайсет любовници най-много е насилвала росен плевнелиев?

Замалко да повярвам на написаното в статията :):):) А просто едни хора искат едни пари...

Огромното число НПО-та са соросови. работила съм за такава организация, глижливо крият че финансирането им е за да работят срещу вас, обикновените българи. Парите текът в техните джобове, а се покровителстват точно определени 'клиенти' и по точно опредеелени критерии. Баш нуждаещите се са отритвани. Да си го кажем направо, на ваши разкоснки хранят и поят циганки, децата им и други подобни. Сега додоха и мигранти и мигрантки, и НПО-тата видеха още едно перо в бюджета си, и още финансови постъпления за некои задачки. Тези НПО-та не помагат на българите, Те открито работят за циганите, мигрантите и секфи други подобни. Те получават пълно финансиране от Сорос и източниците си, но в същото време скубът държавата (данъкоплатците) по параграфа, че извършват обществено полезна дейност, и държавата (вие) финансира изцяло!!!!!! начинанията им. Външните донори (финансови инджекции) са за техна лична облага и за да бъдат мотивирани да извършват дейността си. Тези финанси не се отчитат като приходи, а като дарения и не се облагат с данъци. Отделно според закона си взимат финансиране от държавата на ваша сметка за да плащат тези разходи по клиентите си.

Драгите дами МНОГО да внимават с кого се захващат да търсят "любов" и "щастие в живота", защото статистиката хладно и недвусмислено показва какво ще им се случи, ако се разсейват или увличат в мечти ....

Има ли вече софиянка,която да няма нпо?

Да...значи НПО иска с парите на всички данъкоплатци да се отварят кризисни центрове....А защо НПО-тата сами не си финансират подобни?

Абе докога ще продължава тази гнусна перверзия да храним еничарските НПО-та с кървави народни пари???

Мисля, че първо родните НПО-та да докажат, че са дали средства за такива центрове преди да им се отпускат средства и после да се чака някой да ги проверява за какво и въобще дали са харчени.

Драги ми дирнишки неграмотничета, "не достигат" са ДВЕ думички.

те може и да не познават смисъла на тази дума ...