Нашествие на делфини на юг от Созопол заради войната в Украйна

Бозайниците не късат мрежите, когато попаднат в тях, както предишни години

Обратно в новината

Коментари - Нашествие на делфини на юг от Созопол заради войната в Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да бе да ,рибари пуснали делфин.......

Това са делфини нацисти, затова бягат от Путаран!

Не им вярвам. Нито за делфините, нито за калканите. Дано има Бог!

Делфините могат да ги върнат в морето, но калканите Никога.

Това явление не е ново. Преди няколко години имаше абсолютно същата ситуация. Тогава нямаше война в Украйна, но имаше доста натовски кораби в Черно море.

леле да не повярваш . Какви съвестни рибари . Той губи 2.5 т риба, ей така я изхвърлят в морето, ама да са дали на някой , дето не може да си купи една рибка. Що пишете лъжи

Има бум на популациите на делфини в Черно Море. Те нямат естествени врагове и всеки делфин се храни с до 1/3 от теглото си риба на ден. Така че рибата ще я преглътнем...делфини да имаме :)

Имаме почти 8 милиарда население на планетата. Някои от човеците , произвеждат , ядат и изхвърлят храна в количества равностойни на цели популации от други човеци .Планетата се задъхва от количествата ресурси, които се използват за поддържането на популацията на човеците. Ама здраве да е , нека да има човеци..то планети бол в космоса:)

Да ти кажа , ако е някой малък калкан , не е продаваем, щото , няма кво да ядеш по него освен копчетата. Като си поръчваш калкан , винаги изисквай да видиш рибата, която ще ти сготвят, в стойносттните кръчми няма дори да ти се наложи да питаш, а ще ти донесат да си избереш без дори да ги подканяш. Така,че е напълно възможно да са го пуснали.

Абе то тази Украйна , Която е Русия си стана причина за всичко Мултифункционална като мултикукър Всичко Прави времето променя делфини умират цъфва люляка всичко Зеленски снима филми

То па едната риба...Халал да им е на делфинчетата, нека си я ядат. Някой беше изчислил, че количествата микропластмаса, която поглъщаш с рибата и се отлага в организма ти се сравнява с това да ръпаш пластмасови чашки , вместо филета от калкани да речем. Освен това тежките метали и други елементи , с които са замърсени световните океани и тях ядеш, особено ако консумираш риба , която ое високо в хранителната верига - като тон , сьомга и тн. Па да не говорим , че болшинството риба , която консумираш от магазина е отглеждана във ферми - то ципури, лавраци, сьомги и тн.. Там па за кво става реч при отглеждането ѝ , по-добре не чети , че ще станеш вегетарианец.

Има поверие сред рибарите, че е на лоша поли1ба, ако убиеш делфин. За това ги пускат, ако са живи още. А тук в този сайт са се събрали да коментират само вещи рибари май май

И ка точно войната гони делфините? А как влияе на "акустичните" устройства та не работят? Руснаците са пуснали "антиакустични" устройства?

Месото на делфините годно ли е за консумация от хората?