Над 5 милиона българи вече са преброени

Една седмица след старта на втория етап от Преброяване 2011 са преброени 5 млн. и 300 000 българи, което е малко повече от 70% от записаното в регистрите население, съобщиха от Националния статистически институт (НСИ).

Обратно в новината

Коментари - Над 5 милиона българи вече са преброени | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо ,не продължиха още няколко дни срока за електронно преброяване и щяха да спестят от общината хиляди левове .

По една точка има преизпълнение, 30% редукция на българите.

Що не спрат с преброяването дотука. Оттук натам има да броят мангалите из гетата и турските читаци по селата.

много ми е интересно от 1 300 000 в София колко ли са, истинските софиянци

При тези изходни данни сме 7 571 428 души.

7 571 428.571 за да сме по-точни :)

За да бъде разбереш проблема е нужно пълна смяна на статуквото, т.е изваждане на старите партии от парламента, заемането им с нови и нови лица и сменяне тотална правилата на държавата, въвеждане принципите и правилата на правовата държава. 7, 5 милиона е цялото население на страната, което влиза и емиграцията. При положение, че страниците на преброяването в интернет беше затворена и не се отваряше вън от България и не са преброени над 2 милиона българска граждани намиращи се навън, тогава това преброяване е пълна ФАЛШИФИКАЦИЯ и то съзнателно извършена от управляващите, за да може отново в следващите избори да има списък от 6, 9 милиона избиратели, от тях1 милион мъртви души , които партиите да разиграват в своя полза и фалшифицират изборите.

От мои близки, които работят в НСИ разбрах, че етническите българи май сме около 3 млн., но имали поръчение това да се скрие.

ахаха, а ти защо издаваш такива общоизвестни тайни тогава :):)

Ясно е, че ще ни изкарат около 7 500 000 души население в България. То това е поръчението на "Първия".

Повече от 1.5 млн. българи тук няма - другото е...друго! Останалото е просто население в дадената държава от незнам какъв си произход / то и него да го питаш, и то много-много не знае/. Има един стар виц за пловдивчани, че всички са или арменци, или гърци и има само един българин, на когото му викат Пешо Гръка и на него, та така.

над 70%, означава, че населението е под 7 милиона души. Браво на г-дата управници от всякакъв цвят успешно умъртвяват България! А за безмозъчните овце, дето 21 години влачите в кланицата - жалко. Но си го заслужават! Аре, овцете, влачете се, мизерувайте и се мразете - така една по една - до една. Последната да дръпне шалтера на територията България.

Не е вярно. Ако 5,3 милиона са 70%, значи базата 100% е около 7,5 милиона.

неграмотник! Ако 5 милиона са 70%, колко тогава са останалите 30%. Задачката е за деца - дори уравнение не е нужно. Като за теб - отговорът е: умножи 5 милиона по 1,3 (което представлява разликата от 30%) и ще получиш общия брой на населението. Аритметиката не знаеш - това е!

ти нещо избраник ли си?

но отказвам да бъда сред овцете.

като гледам май се преброихме ...е ако ТОЙ заповяда може още 3 млн да се преброят ...))))

Българите 5 милиона, всичко друго цигани.

Циганите 5 милиона , всичко друго българи ..... !

Трябваше да се пишем всички цигани (роми). Тогава статистиката щеше да отчете, че има цигани с висше образование, добра работа, собствено жилище. И няма нужда от интеграция...

е то българите, колко мелеона сме бе

Останаха "малцинствата" :(

:) еми ако вече 5 млн. са били преброени, то това означава, че всички сме преброени. какво друго да коментираме:)))

аре бре коментирайте, не ме разочаровайте :(