Нарушения на служители и забавена информация довели до инцидента с мигрантите в Бургас

Бежанците, причинили смъртта на двамата полицаи, са били задържани и освободени ден преди трагичната катастрофа

Обратно в новината

Коментари - Нарушения на служители и забавена информация довели до инцидента с мигрантите в Бургас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Круши аз бери

Мигрантите, причинили смъртта на двамата бургаски полицаи, са били задържани неофициално, но са били освободени --- Може ли някой милюцинер да разтълкува какво означава това?

Герпаджийските фатмаци не са научени да бачкат. За 12 години тиквата ги утвърди като статистическа служба, в каквато бяха се превърнали още преди него. Е освен да водят статистика извършват и вземания на пари в брой под масата.

Най-фрапантно е заставането на лек автомобил пред автобус! Направена ли е проверка дали по нечие разпореждане са застанали пред автобуса? Или е самоволно решение? И в двата случая има отговорни - за заповед да застанат пред автобуса и за втория - че се позволяват своеволия. Защо се мълчи за това? Медиите?

Нали им направихте Промяна с Рашков...

Платили са си и са ги пуснали, какво толкова. Бизнесът си е бизнес!

"Има стотици служители на гранична полиция, които съвестно изпълняват задълженията си. И трябва да отстраняваме тези, които не заслужават да носят пагона", каза министър Демерджиев. А ОСТАНАЛИТЕ /около 40 000 / ?

Правиш ли разлика между "Гранична полиция" и "служители на МВР"? Първото е малка част от министерството.

и става така, дрогирани биячи, бабаити ги пускат под домашен арест и после ходят пак да бият, нали гледаме от нашите приятели от САЩ, ами да вкараме тяхното законодателство тогава , или вкарваме само това, което е негативното , защото май така се получава. Това ако беше в САЩ този келеш карал автобуса малолетен щеше да търка нара поне 5 годинки минимум само за това че се е качил и е минал 1 км с автобуса !

Всички мигранти да ги карат в Германия те са виновни за войната да закрият НАТО.

Тия явно са дремели в патрулката и на сънна глава са решили, че ще спират летящ автобус с двутонна Шкода. А че МВР е абсолютно блато, това го знаят и малките деца.

Първият нормален министър на МВР. Точно затова вероятно ще бъде сменен по указание на другаря Радев .

да спреш автобус пълен с хора с лек автомобил?? Къде им е бил мозъка на полицаите?? Липсата на координация е в следствие това че на ръководни места се назначават НАШИ ХОРА!!

"Другарят Радев" го назначава във втори служебен кабинет, не знам какви смешки говориш...

Събирайте ги и ги връщайте на Зеленски! Те са гласували за него, защо ние сега трябва да им носим последствията? Когато шайката на Борисов ме ограби и се наложи да напусна България, никой не се е грижил за мен, оправях се сам.

Казали са им „Нали няма да правите повече така?!" И ония са обещали.

Тоест ако от гранична не са им казали полицията в Бургас е нямало и да разбере че през града минава такъв автобус ?

Трябва сега да си припомним как директора на гранична полиция заявяваше, че лично той няма никаква вина за смъртта на двамата полицаи. Какво показва проверката, че едва ли не самите полицаи гранични или неграничен със своите действия са довели до действията на бежанците да си купят автобус на българска територия и сами да се извозват към Западна Европа. Обаче едно много важно нещо се прикрива. Как е избягал шофьора на автобуса след този зверски сблъсък?

Ли престъпление което да не е с участието на мвр.За един прЕател питам

По-спокойно бе онзи, какво си се възбудил. Тея точно едва ли са гласували за Зеленски. Полюции имаш с тоя Зеленски вече, какво си се фиксирал..

Прокуроското синче,мигрантите.Всички с любезното съдействие на униформените пендели.За колко малко време колко мн случаи.Кой знае какви схеми са

Не спира да ме дразни и удивлява факта, че при всички тежки престъпления, единственото наказание за замесените мръсни ченгета , е освобождаване от длъжност, вместо да гният по занданите.

Пълно е с Предатели и Врагове на Бългврия в Органите за безопаснос в България ! Намалете заплатите им и ще видите кой ще остане ! И него оставете да служи на България !

Родина,а държавата кочина.

И до една година пак назначени на службица.

Се чудиш.Путинокретен вдлъбнат какво друго да лаже

Да си путинокретен 1.Ниско интелигентен 2.Селяндур 3.Да мирише на пот Готово

При положение, че полицаите са престъпници, на кого да се обадя?

До това води безнаказаността във всички сфери в Бг

Всички корумпирани полицаи да получат заслуженото!!!

След като броя на хората в бежанските центрове намалява, къде отиват всички напуснали без полицията да разбере? Да не би да се интегрират и да са започнли работа в България? И защо изпълняваме претенциите на укрите за почивка на море в държавни станции, до които българин не може да се дореди дори с връзки?

Укрите били бежанци, а сирийците били мигранти. Сирийците нямат нищо, укрите имат по-висок жизнен стандарт от българите. Сирийците във фургони, укрите в 4 и 5 звездни хотели. А сега, когато ще ги местят в държавните бази, където ние ненормалниците си плащаме за да ги ползваме, укрите не искат там, тъй като не отговаряло на изискванията им...!!!!???? п.п. Не съм фен на никакви мигранти, бежанци и тем подобни. Не вземам ничия страна. Аз съм българин, и реалист. А реалността е такава, че всички работещи, от цяла България издържаме всякакви навлеци, в това число си издържаме и нашенските индивиди, ония дето имат само права и никакви задължения - циганите. И си спестете опорките, че ЕС давал парите за укрите. Не, не ги дава парите ЕС. Даваме ги всички ние които работим и плащаме всякакви доброзорни данъци, такси и тем подобни, с които си плащаме и членството в ЕС. А цената на това членство въобще не малка. Дори на практика е такава, че е по-висока от това което получаваме.

Евргойщината доведе до инцидента в Бургас. Това, да ти ЗАБРАНЯТ да си пазиш границата с оръжие е еврогейщина!

Ето как некадърността и безотговорността на полицейските шефове ПРОИЗВЕДОХА ДВАМА ГЕРОИ: 16 служители на МВР са извършили нарушения на служебните си задължения във връзка с инцидента с мигрантите в Бургас, при който загинаха двамата полицаи Йордан Илиев и Атанас Градев. В това число има и нарушения от страна на ръководни кадри. Докладът за тях е предаден на Окръжна прокуратура - Бургас на 28 октомври и тя ще прецени престъпленията. България няма нужда от мъртви герои, а от живи, които да помагат и спасявет при бедствие! Няма нужда от чаени свещи плюшени играчки, които не могат да заместят в семейстава си липсващите. Намигам думата "ГЕРОИ" за неуместна и дори гавра с паметта на тези мъже в разцвета на живота и силите си! Всеки може да каже "Бог да ги прости!" и какво от това? Става ли по-леко на семействата им?

Ето тук: https://armenskipop.com/

Ако четеш повече и пишеш по-малко ще разбереш отговора на този свръхсложен за теб въпрос!

Никой не ти е забранил. Гърците да не си я пазят с дрянови пръчки. Факт е, че нямаме армия, нямаме модерно въоръжение и просто нямаме с какво да защитаваме, даже и старото работещо ще дарим на укрите по нареждане на големия брат.

остави го, този е от течението в бяло на ....Путин

Защо си мислиш , че всичко казано от министъра е така ?

кой виновен, кой не - умрелите не може ги върна нищо. За съжаление забелязвам че дори нормални млади момчета , приятни и интелигентни на вид и разговор, след малко време в редиците на полицията се променят. Стават явно умалени копия на това което виждат с очите си . Почват да копират без да мислят може би. Самочувствие придобиват, опит едва ли ..той идва с годините, ако не вземе превес звездоманията. Та липсата на опит ли , липсата на нормална преценка ли , умората или адреналина който е нормален за стресови ситуации или пък елементарна дезорентация.. кое повлия , кое надделя и колата на полицаите се оказа пред рейса?! Това не е игра , това са десетки тонове движещ се метал, шансове никакви нямаше тази патрулка . Защо така решиха тези момчета ?! Бог да ги прости!

Ако ги бяха настанили в хотел на морето нямаше да стават тези работи.

то тва ясно, но някой можели да ми обясни как двама полицаи които си седят в колата и си гъделичкат телефоните могат да спрат 55 местен автобус ??

Много от полицаите, предимно младите, се мислят за богове. Вината е може би в обикновения човек, защото той изпитва Страх от тях...това е толкова смешно... А полицая е ЗА ДА ПОМАГА на хората, а не да всява страх. Та може би вината за самочувствието, а от там и за смърта на тези полицаи е на обикновения човек.

Той и Хитлер настаняваше евреите по същия начин в “държавните хранилища”.