Чобанов: Децата на Мирчев приети в нарушение на правилника

Открити са нарушения при настаняването на децата на политика Иво Мирчев в детска градина 164 в Горна Баня, сочи проверка на Столична община.

Обратно в новината

Коментари - Чобанов: Децата на Мирчев приети в нарушение на правилника | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да даваш подкупи и да лъжеш че детето ти е болно зада ходи на градина....

Да, и аз това се чудя - тези хора нямат никакви чувства и възпитание, само далавери им са в главите

Само на Чобанов ли не му е известно, че в детска градина се влиза срещу щедро дарение от страна на родителите и сумите съвсем не са малки.

Това брадато недоразумение Иво Мирчев е син да баща си Михаил Мирчев , който беше КАНДИДАТ ЗА КМЕТ ОТ БСП на предните местни избори в София и събра ''култовите'' 8%. Да, това брадато джейндърче е потомствен комунист , както всеки от върхушката в БСП.

Цялата държава превърнахте в мутренска кочина мамицата ви ялова, крадлива, корумпирана. Подавай си оставката и се омитай. Директорката дето я уволнихте казва истината. Вси1ки нормални хора знаят това. Осрахте се мамицата ви корумпета.

фърляй оставйката, вземай гегата и отивай да пасеш овце да видиш как се изкарва хляб. Всички нормални хора вигяха какви сте ги надробили в образоването.

Абсолютно са прави всички пишещи тук да са възмутени и стига с тия двойни стандарти бе. То бива бива да потъпкваш себе си като лъжеш, за достойнство няма да говорим, непознато е на това на дивите, прости и нахални натегачи, ама не знаят ли същите, че идва Видов ден за всички и всичко.

проверете и детска градина Лилия в общ.Възраждане

що тогава уволнихте директорката, та тя е жертва на такива като "политик",депутат, високопоставен и т.н., хора което си дават привилегии и притискат другите, да ама директорката изгърмя, щото е по-долу и няма как да се опъне директно, срам и позор неуважаеми, върнете жената на работа, щото вие я поставихте в шах с прищевките си

П*тка си Тодоре! Миризливка!

Да си каже как влезна в политиката.

малко съм суеверна, ама май ней хубаво да лъжеш, че си болен...дан чува Господа тоя Мирчев от Добрич бил - аман от селски номера

Всъщност ако бяхте малко запознат, щяхте да знаете, че Мирчев им разкри схемите наяве, за това сега от общитата търсят по всякакъв начин да го изкарат него виновен. А истината е една - столична община корумпирана. столична общита

Рибата мирише от главата,корупцията в случея е от Софийска община.. Те назначават директори на училища,детски градини,болници и после определят правилата...А после получаваме това обслужване за което сме гласували...

А защо не приемат една наредба дето ясно и точно да регламентира приема, бройката, болестите, документите и сроковете? Ама тогава ще умре този бизнес.

Що пък да умре? Тази наредбба нали ще я пишат експерти, те ще преценят къде и как да оставят вратички.

КАкто винаги виновен е единствено и само единствено този дето каза истината. Една уволнена вече директорка а всичко останало е наред 90% орт децата на директори, министри и шефове в общината са със специални потребности и даже имат реддовни документи. Освидетелствувани са. е мащаба на корупцията сигурно е неизмерим като вселената. Има обаче един въпрос, които ни притеснява ако децата на управляващитве са със специални потебности, то и родителите им са такива защото всички сме учили генетика. Следователно хората без специлани потербности се управляват от хора със специални такива!

двете дечица ще бъдат ли махнати от градината или потулваме случая (те не са виновни децата) !

Премиерът Бойко Борисов уволни зам.-министрите на културата Тодор Чобанов и на транспорта, информационните технологии и съобщенията Първан Русинов, защото иска "по-добри". "Те ще бъдат освободени. Искам по-голям ритъм на работа", аргументира се пред журналисти министър-председателят, цитиран от "Фокус".

След като почнаха да използват и децата срещу Да България , смятайте за какво падение има в коалицията ДПС-Герб. Дори мафията не посяга на деца, но Пеевски няма свян. Явно са голям трън в очите Да България.

Само 1 но име , защо ли .Че ако е само този с мед и масло да го намажем. Пак ги гони политиката .

Всичко и всички СМЪРДИМ Включително и децата ни сме окаляли !

Ясноо ето го виновниказа корупцията в градините! Не са виновни тези които щавят хората, некой си политик дето е играл по техните правила! Мръсни корумпета!

нека да направят както в швейцария таксата според дохода на родителите и се оказва ,че таксите с частните детски градини се изравняват и така родителя предпочита частната вместо детето му да е с повече деца в държавната все копират от запада ,а нищо полезно не внасят мафия общинска

Повечето деца по документи , за да взимат детски добавки са с 1 родител и се водят соц.слаби .

Не е само Швейцария.И в Словения е така.100-200 евро в държавна.

Е бати падението на писаната реч - Мирчев би политик...Те тези в парламента не са , а сега и Иво ..Смях в залата и извън нея

Какъв политик може да е това недоразумение? Вижте го че има поглед на прасе криещо се в кукуруз! И откога сбирщината "Дай България" е партия?

Ей троловете на Пеевски се активизираха

Гнусна подлагаческа статийка за борба с... корупцията. Вижте, аз с презрение се отнасям към политическите напъни на комунистическите изчадия от ДАЙ Бългаиря и никога не бих им гласувал нещо друго освен шут. Мощен и демократичен шут в кафявата точката отзад на гащите им! Но от друга страна си давам сметка, че това е активно политическо мероприятие първо срещу директорката на детската градина, която е приближена на комунистическите мутри от заверата на прокопиев и в последствие и към този там... бизнесмен ли е, програмист ли е... нищоправещ човечец. Целта е омаскаряване. И от това съм трижди по-отвратен. Ако имах малко власт това празноглаво плешиво... ко.еле бих го овесил да виси на някой стълб по Царя докато му падна сами обувките от краката! Само тогава може да има стабилизация и просперитет.

маркетингов деятел е

Не ме интересува какъв. Поредния нищоправещ, с огромни претенции, че е "умен" и "красив". За протокола ще отбележа, че за да имаш маркетинг първо трябва да имаш производство. Иначе се опитваш да продаваш тоалетна хартия на гладните с празни стомаси.

А червеното асеновградско лайно Чобанов как влезна във властта. Не беше ли през задния вход ? Да не изброявам роднините му кои са и историята му преди НДСВ

Изброй ги! Изброй ги да се знае какви мръсни, долни... псевдонаучни ко.елета са в управлението!

Е, кво да ги изброява, те се знаят от веки веков: Бай Ганю Балкански, Андрешко , Нане , Вуте, Поп Кръстьо и Сие. Химна им е Ах вие мои партии любими, аз ще бъда с вас която на власт

Това, че ме изтри , Калинке, не те спасява от нарушението на закона.

И пак ще повторя децата на ... е равносилно да споменеш имената им(на) децата, КОЕТО Е нарушение на закона, а пък ти пак ма изтрий , аз пак ще го напиша....... банни ме та да имам и аз малко време тази събота. След има нема 3 часа требе да се става(ставам рано)

В нашия квартал са си всичките"Хиподрума "но пак не става даже едно време бяха много повече деца

Детски градини има ,ама не предвидяха ,че София не е България!

закриха всичко за да опростеем като западняците и вече почти успяха,защото срещам все по- прости и то младежи , та да не би образованието да е на ниво

Е точно па със свръх корумпирания Тодор Чобанов ли намерихте да правите такова интервю?!

Каква корупция при Чобанов ? Та той е един нагъл крадец. За корупция трябва поне малко акъл, а той и толкова няма.

TIREX

а кой приватизира и разруши десетки детски градини в софия? на тяхно място да не би да има градинки? защо раковото образование на софийска община не е построила градини? а само събира такси?

Нещо не схващам. Дойде 10.11.1989г. и вече на 11.11.1989г. ,детски ясли, детски градини, занимални, кръжоци,школи и секакви други форми на извън класно и извън къщно занимание на децата бяха веднага обявени за комунистическа отживелица! Набързо бяха закрити, продадени, реорганизирани, реституирани и сградите в които се помещаваха.Сега пък обратно ,същите тези викачи напират с връзки, децата и внуците им да посещават такива заведения!

построиха квартали без поликлиники,училища,и детски градини,но не и без участието на лакомите собственици на имоти -всичко да е в апартаменти еее сега

само дрънкате ,щото вашите наследници не са приети така.След като се борите срещу това децата да са по квартали за какво говорим.

Аз не познавам нито един човек чийто деца да са били приети в детска градина по нормалния начин. Или плащат за частна по 6-700 лв. или са дали подкуп за да се класират в държавна.

и що за ИДИОТИ са приели индулгенцията деца на държавни служители да са с предимство в забавачките, детските градини, основните , средните и висшите училищата? С какво са по от мойте освен, че са с политически протекции! Ясно кой и какви дървета са държавните служители!

Гнусно копеленце си Тодоре! Гасина си!

Накрая съдът ще върне на работа Мариана Иванова, уволнена защото е приемала деца под натиск. Ако не изпълни натиска, пак щяха да я уволнят. Патова ситуация. Системата мачка непокорните. Чобанчето няма да подаде оставка, ако Бойко не го натири, и не му обещае друга пристижна работа. Дребна корупция която руши съдби на малките хора.

Остави тези общи приказки, а кажи по същество какво правите с SSM-те!!!

Питам те защото БГ-то се управлява само с SSM-си!

Абе, те са си дупе и гащи, а пък вие ги слушайте, вЕрвайте им и се дърляйте.

За съжаление Да, България не можа да се превърне в политическа партия. оснанаха са един затворен кръг хора, полвината ангенти на Иво Прокопиев и няколко свестни с идеи близки до тези на Зелените. Напълно в стила на кликата, която ръководи партията е да не спазват принципите, които защитават. Те се мислят за по-специални и почти богопомазани. Следващите избори ще са голям шамар за тях, ако не са в колация с останалите 4 партии от завормилата се дружина за избори.

Типичен комунистико-социалистически подход. Атака по всички фронтове, а това, че наши хора са се облажвали-снишаване. Примери, колкото щеш-приватизацията нечестна, но Курнелката се облажила, Истанбулската конвенция антинародна, но наште я гласували в Брюксел, приемите в детски градини незаконни, ама соц-гуруто Мирчев се възползвал! Жалки комундета.

Тоя е от "Да България" бе, оли.

верчните парашутисти от едно време...по езиковите гимназии ги прибират и без изпити...после гледаме тези некадърници и чадата им как се балтаят в политиката и бизнеса....

Факт, от Дай България е. Но двама джендър-интелигентни ти траснали минуси.

Интересно, защо в някои градини има свободни места, а хората чакат конкретни за други. Все пак да не забравяме, че всеки мисли само най-доброто за детето си. Какви мерки сте взели. И второ, местата в желана детска градина са достатъчни и удобни. НО, ПОСТРОЯВАТ СЕ ДВА ТРИ БЛОКА, УПЛЪТНЯВА СЕ РАЙОНАИ МЕСТАТА ВЕЧЕ НЕ СТИГАТ. Кога кметицата ти ще спре да уплътнява София.

Това момче е явно много проЗто. Както казват шопите - учен, ама улав!

Ники

Нарича се отговор по ГЕРБ-ерастки! Преминава се в силна контраатака с цел дискредитиране на "непослушковците" и хоп истината става лъжа. Естествено се намесват представители на противниковия политически отбор и се омаскаряват публично. Белчинската селянка е най-добрият човек, който е построил много нови детски градини под личното ръководство на ВОЖДА. Това разбира се става с любезното съдействие на придворните журналистически шутове и палячовци.

Шилo

Типично по герберски - не са виновни герберските служител(к)и, които са нарушавали правилата, от директор(к)и на градини до шефове в общината, ами е виновен някой, чиито деца са приети в нарушение. Типично по герберски!

.... а вие защо биете негрите....