Катуница нажежи и парламента. МВР е в повишена готовност

МВР беше изправено пред едно от най-сериозните изпитания през тези две години, защото беше подхвърлена искрица, от която можеше да припламне по-голям пожар, каза пред парламента и.д. министърът на вътрешните работи Веселин Вучков, който беше извикан по повод случилото се в Катуница.

Обратно в новината

Коментари - Катуница нажежи и парламента. МВР е в повишена готовност | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да покажем един хубав български среден пръст на циганската мафия, наречена ГРОБ, като изберем на изборите някой друг комунист, а не червения боклук плевнелиев. Така циганския защитник боко тиквата ще загуби почва под краката си и ще покаже истинското си лице!

Лидерите на ГЕРБ се настървиха за парите на нацията. Тоест- за власт. За печелене на изборите, които са фалшифицирани предварително, прибраха Киро Плъха, за да не говори и развали далаверата. Мобилизираха лумпенизираните ни момчета в полицията и джандарите. И те да помаагат. Цяло котило от сиви мишки бръщолевят врели-некипелипо купените телевизии пред разни лигави момиченца със съмнителен морал и етика. Министри и Боко се скриха от народа сии дезертираха от постовете . Държавата е оставена на самотек. Народът е предаден от ГЕРБ. Това е катастрофа. Този път - истинска.

Е какви да бъдат ГЕРБ, като избирателите им се вълнуват само от секс, пиене и чалга? Първосигнални примати какви да изберат свои представители?!

Илия ,ТИ и по- горният драскач са един и същи мушморок от централата на герб . Жалък ,платен драскач, никой не ти вярва . Аре делегация

На мен Сидеров преди ми се струваше много краен, но сега мисля че само той може да ме защити от мангалите. Кой друг - К.Рашков при колко правителства живя и живее необезпокояван.

След като Цветанов е вътрешен министър, полицията винаги ще е в готовност.Той е доказал, че знае как да се справя с такива ситуации!

Ти нормален ли си бе . Точно тойе в основата на конфликта,защото чрез Кирил Рашков , който е член на герб ,събира циганските гласове за герб ,щото без тях ,твоите идоли са загубени . Но сметките им ще излезат криви . На 23 окт . ще изхвърлим герб за винаги на бунището на историята .Гоуем балък и шаран си брато .

Според мен МВР успешно премина това изпитание.

МВР се справи със задачата да не допусне жертви сред размириците!

Браво на АТАКА, единственото правилно изказване е на Сидеров - хората се събраха спонтанно, защото им дойде до гуша да ги наричат гяури и да им обират домовете.

И какво ще правят с "арестувания" Рашков сега? Дали всъщност така не му подсигуриха физическото оцеляване и чрез псевдоприсъдка ще му предложат и по-добри бъднини? Аман от политици, съдебна система и идиоти!

Ако не обвините и осъдите истинския убиец на момчето от Катуница, рискувате да осъдите целия народ за дребно хулиганство

Истинския убиец на момчето от Катуница е в Турция. Арестуваният човек е "заместник", който ще "поеме вината" с откуп от Рашков. Шменди капели.

Това, заради което хората демонстрирали в последните дни, било натрупано недоволство. Това, което сме били искали да видим, било "държавата да си дойде на мястото и да започне да настъпва със законови средства"... Защо ми се струва, че това е поредното правителство, което се държи като опозиция преди парламентарни избори?! Какво значи "държавата да си била дойдела на мястото" - последните 3 години управление на ГЕРБ къде е била отишла?! Кой я е изпратил там?! Защо не я е върнал?! Кого критикува зам.-министърът - себе си ли?!

+1

Поредното заглавичкване. Реално политици няма. Има местни компрадори консумиращи власт за лични облаги с манталитет на латиноамерикански хунтаджии, без грам мисъл за държава и народ. Масово ограбиха народа първния път през 90г., втори път масово с пирамидите и мутрите, трети път отново масово с хиперинфлацията 96-97г, четвърти път с криминални приватизациони сделки. Ако няко въпреки всичко бе създал малък бизнес, мутрите, коупцията, ударите под кръста и устроените кризи му видяха сметката. За да е комфортно и спокойно на криминалолигархията. Спомня ли си някой за боновите книжки? Повдига ли някой въпроса, какво стана с тях? Не защото не е здравословно. Средна класа не трябваше да има защото тя е относителна независима в икономическо и политическо отношение. Защото тя е способна да се самоорганизира. С криминален терор и див грабеж българинът трябваше да бъде превърнат в безсловесен роб. А купените медии допълнително го кретенизираха и убиха националното му съзнание с лигави сериали, чалга и риалити шоута. Това се случи благодарение на тези що наричаме "политици".

Виждате ли колко грамотно пишат някои!!! Толкова им е и културата!!!Спрете с Вашите призиви!!! На нас всичко ни е ясно!!!И най-обикновеният човек разбира ситуацията! Спрете и се успокойте! Спете тази нощ спокойно!

Днес цяла България видя кой е достоен за истински министър на вътрешните работи.

Какъв държавник може да е Цвенатов бре- един прост даскал по фискултура.

Абе хайде сега ти много разбиращия, е да се мълчи ли ??? Много ти е влстоугоден призива бре.

За последните 22 год наглостта на циганите се увеличаваше пропорционално с тяхната численост.Ами представете си какво ще бъде след няколко или няколко десетки години при тази раждаемост при циганите. Затова трябва да се промени Закон за майчинство .Държавата не трябва да дава помощи за раждане и детски за повече от 3 деца.Много рядко българки раждат повече от 3 деца.А много циганки раждат деца заради сумата при раждане,детските и социалните помощи.Карбовски миналата година направи предаване с циганка родила 24 деца.Ако всичко продължи с раждаемостта както досега,нищо добро не чака децата ни.

спряха фейсбук -дори Кадафи не го направи

Да не би да е само Фейсбук? Освен това, разбираш ли сега защо България винаги печели на бойното поле, а губи на масата на преговорите? Щото управниците ни са мекотели и страхливи. Страх ги е за властта им дотолкова, че нарушават свободата на убежденията и словото! Закривайки Фейсбук, управниците и ченгетата им показват връзката си с Киро и с местните феодали на България!

Спомените на д-р Найден Найденов за времето след комунистическия фашизъм 9-ти септември: "В това време откъм църквата Св. Никола" се зададе голяма група младежи, между които имаше и няколко цигани. Те надаваха някакви зверски викове и размахваха над главите си шмайзери и ножове. Като дойдоха пред нашия магазин, забелязали трикольора, спряха се и започнаха да се нахвърлят върху мен (майката на доктор Найденов) с ругатни. Някои извикаха: Къде ви е червеното знаме? Веднага да свалите този буржоазен парцал!" Не се уплаших! Напротив, много спокойно им отговорих, че това не е никакъв парцал, а националното знаме, символът на България. Казаното от мен ги озвери и те се нахвърлиха още по-стръвно. От групата се отдели един висок циганин, откачи знамето, начупи пръта му, разкъса плата на парчета и го захвърли на средата на улицата. Младежите нададоха тържествуващ вик и замачкаха с крака знамето. - Какъв позор, сине! Циганин свали националния трико-льор и се гаври с него!..."

Къде ви е червеното знаме? Веднага да свалите този буржоазен парцал!" Не се уплаших! Напротив, много спокойно им отговорих, че това не е никакъв парцал, а националното знаме, символът на България. Казаното от мен ги озвери и те се нахвърлиха още по-стръвно. От групата се отдели един висок циганин, откачи знамето, начупи пръта му, разкъса плата на парчета и го захвърли на средата на улицата. Младежите нададоха тържествуващ вик и замачкаха с крака знамето. - Какъв позор, сине! Циганин свали националния трико-льор и се гаври с него!..."

Цветанов трябва да си подаде оставката. Поведението на Борисов трябва да бъде наказано на изборите. Кащво да очакваме от циганите, като нашите управници се държат като такива? Цветанов трябва да си ходи, за не адекватно държание по време на размирици. А мъжествения борисов се кре 3-4 дена, преди да се реши да отиде в Катуница. Това е голям резил.

Вие много знаете бе!Невиждте ли колко е сложна обстановката!!Тук трябва да се деиства много внимателно!!!! Лесно е да се деиства първосигнално!! Я не даваите толкова много съвети!! Всезнаиковци!!!

Правителството, ночело с пожарникаря, да не се правят на подстригани, ами да се вземат в ръце и оправят закона за неприкосновенната частнана собственост.Не може мангала да ми влиза в къщата,и аз да го гледам като теле и нищо да не мога да му направя.Крадат поголовно без да се съобразяват обсолютно с нищо.До кога мислят управляващите,че може да се продължава така.Знаят ли,че литъра, като прилее става лошо,много лошо.Смятам ,че това е само началото ,затова да не се маят,ами да коват ЗАКОНИ,иначе ще ядат и те хурката.

Цветанов да се уволни, да излиза по майчинство и да не припарва повече до политиката, некадърник!

мвр блокира фацебоок неофицялно както тази пролет в туниз и египед *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

МВР е в готовност. За какво? За държавен преврат? За пуч на хунта? За побоища над българските деца? За арести на хората, които не споделят техните псевдополитически виждания на мафиоти? За изготвяне на списъци за среднощни гестаповски проверки и арести? За какво? За връщане на татовата идиотщина, наречена социализъм? За опазване на опиянчените цигански лумпени със златни ланци? Със скъпи коли и сателитни антени? Защо ги пазят като свещенни крави защо не са конфискувани сабите, ножовете, тоягите? Какво става с частната държава на Боко и Цоко? Няма ли за тях места за шофьори на автобуси, та сте ги сложили начело на цяла държава-член наЕС? Това е безумие и децата ни ще са лекарите на тази идиотска схема.

ЦВЕТАНОВ: "Спасихме рашков от линч" А ЗАЩО НЕ СПАСИ УБИТОТО БЪЛГАРЧЕ КОЕТО РАШКОВИТЕ ХОРА ПРЕМАЗАХА КАТО КУЧЕ ?? ИЛИ МОЖЕ БИ НИЕ БЪЛГАРИТЕ СМЕ ВТОРА КАТЕГОРИЯ ХОРА И НАШАТА СЪДБА Е ТАКАВА КАТО НА КУЧЕТАТА. Незабавна оставка на цялото това продажно правителство !!!!!!!

Цялото село Катуница е за съд ! За разпалването на вражди ! Прегазеното момче, излязъл да защити чичо си, чичо му го разказа. Значи във враждата са намесини и деца.

Ти марсианец ли си или циганин? При всички положения не си българин, а антибългарин.

Откъде да се започне: 1. Изриване на обора наречен "Полиция" и обора наречен "независим Съд" 2. Поставяне на контрола за чистотата на оборите от т.1 под контрола на независим от правителството орган. В правомощията на този орган да влизат и право да изритва от яслата всички корумпирани и мързеливи говеда. 3. След като т.1 и т.2 са изпълнени може да се мисли и за почистването и на другите обори: "политици", "министри", "мутри", "крадци" и всякакви други подобни говеда. P.S. да ме извинят истинските говеда дето си рупат тревичка и на никого зло не са сторили

Я дай предложение като как да се постигне това. Нали ние си избираме 20 години тези, дето ни докараха това дередже. Май сега трябва да протестираме СИЛНО за промяна в избирателния закон - да гласуват само грамотните.

Извинявай XXL, но не знам защо не му пускат отговора. Това е нашата "демокрация" :(

Само двете жертви от Катуница не са достатъчни да се отклонят гласовете от Плевнелиев. Трябваше да има поне няколко младежи загинали в безредиците и сблъсаците с полицията на ГЕРБ и народа да си каже, че ГЕРБ са убийци - само тогава изборната победа на Калфин или евентуално на пръмовата снаха щеше да е сигурна. Полицията не се очакваше да действа така нестандартно защото и премиерът и министърът на МВР са дългогодишни полицаи.

Де го чукаш, де се пука...

Не оплювайте зам.-министъра! Човекът се изказа премерено и обясни нещата такива каквито са. Друг е въпросът, къде е началникът му? Защото в такава ситуация всички други ангажименти, пък било то и предизборни, са на заден план. И ако искаш да си истински министър, трябва да знаеш как се носи отговорност.

МВР беше изправено пред едно от най-сериозните изпитания през тези две години - така е като спът само тва им се вижда няква безпрецедентна ситуация, огромно предизвикателство. Не дай си боже наистина сега да стане нещо че ще им се подпалят фуражките.

Гадните мангали се хвалят с оръжие, мотики и тояги пред МВР, но те ги пазят и никой не се сеща, че трябва да им хвърли един хубав лабут, както биха нашите деца и евентуално да ги арестуват! Браво на българските младежи! Вече имам вяра, че тази наша обрулена , скъпа Родина, има надежда да се оправи!

bulgariq.nad.vsichko (това е за SKYPE ! вече там ще се организираме за протестите из цялата страна , защото във FACEBOOK полицията разбира всичко и ни трият страниците !за повече информация за протестите пишете там !!)

Абе,къде е оня "предизборният",крадливият Цвъ-Цвъ?

големите в МВР взеха парите а сега сержанта с 600лв да ходи да се бие и накрая той е виновен за всичко.

..."То ще стане постепенно", каза още Вучков ... ай, сиктир! от 1945г. насам, т.н. "управници" ползването на бъдеще време в българския език го нямате за нищо. маскари ниедни празноглави.

Гледахте ли сутринта по бтв, че Менда Стоянова е оглавявала НАП Пловдив, когато са замотали проверките на Цар Киро. А Калин Георгиев е бил главен на МВР - Пловдив или както му беше името, когато полицията вместо да разследва Ц.Киро му е правила чадър. Ей затова го пазят като зеницата на очите си, да не си отвори устата, че има какво да каже...

Туморите са два(парламент и правителсто) лечението ,буквано-шутове в г..а до ареста.

Някой от протестиращите българи били арестувани затова,че носели/държали камъни и бухалки. Онзи ден даваха ромското "опълчение" по една телевизия. Бяха въоръжени с мачетета, ножове, а един размахваше пушка. Да попитам: КОЛКО ОТ ТЯХ СА АРЕСТУВАНИ?

Такива протести не е имало за последните 2 години. Е, къде е Цветанов питам аз? Води си предизборната кампания и хич не му дреме. Това вътрешен министър ли е или лукова глава? То бива безочие, но това надхвърли и най-смелите очаквания. Не коментирам изобщо факта, че вицепремиерът си взе платен отпуск, за да си води предизборната кампания?!?

Нека МВР най-после да започнат да работят ,както трябва а правосъдния министър не и знам името да си седне на .... а не да откриват с Цецко предизборни кампании защото поведението им е престъпно.Май се иска военно положение.Събитията излизат от контрол.Да арестуват млади българи,те нямат вид на престъпници,а казаха една отдавна знаеща се истина.Опомнете се управляващи ако найстина сте такива,поне докогато сте такива.

И що за министър е като чак сега разбра какъв е Рашков. И защо ли го защитава? Дали само заради обществения ред?!?

Ако г-н Цветанов бе истински държавник щеше да прекъсне отпуската си защото интересите на държавата стоят над тези на Партията, още първата вечер, той трябваше да прекрати отпуската си и да отиде лично в Катуница, а той се наслаждаваше на откриване на предизборната кампания в Бургас, а той е силовия вицепремиер, нека гражданите сами да си направят изводите, колко държавнически са управляващите. Кариеризма измести даже заплахата от нарушаване на етническия мир в страната ни. Аз не бих искала да ни управляват такива хора, а се изказва за операция Палките 2, е г-н Цветанов, защо се страхувате, ако има провал да се препише на друг.

Цветанов и държавник! Той е един посредствен, чалгизиран, необразован и неинтелигентен представител на ГЕРБ, който има комунистическо поведение в смисъл, че когато народът страда, той да се весели. Още когато стана министър на вътрешните работи, разбрах, че това ще е фатално и ето какво стана. За мен другият крайно неподходящ и опасен за България човек е Симеон Дянков, ... но дано не съм прав!

И да се молиш и да не се молиш - прав си и за другия.

Прочетете това: link Защо на мислещите журналисти не се чува гласа???

Артисти , до сега СПАХА И СИ ПРАВЕХА ОГЛУШКИ ! ДИСЦИПЛИНАРНИ УВОЛНЕНИА НАДОЛУ ПО ВЕРИГАТА!!!!!!!!!!!!!!!!

Колко нагъл и безочлив трябва да си за да излезнеш и да говориш глупости при положение че един куп медии бяха там и всяка предаваше директно...Как една не каза за 700 коли с по 4 души спрени на входовете, как една не каза за 3000 души...Престанете да лъжите защото на народа вече му писна от манипулации.

А бе лумпен не се ли сетихте малко късно - до ся къв го дър...хте - помияри

"Циганите от Столипиново отвръщат на удара : Жив българин няма да излезе от квартала!" - На кой удар отвръщат? На убитите българи ли? Ало прокурочето, премиерчето и президенчето, къде сте сега бе?

БРЦК

Има само 1 начин да се реши така наречения "проблем" : 1. Лесно и законно притежание на леко огнестрелно оръжие (без право на носене) 2. Всеки застрелял крадец или мародер в пределите на дома си е невинен дори и крадеца да е невъоръжен. 3. Всички детски и помощи за майки ще са под формата на данъчни облекчения. не си внасял данъци - не получавая нищо 4. Всеки безработен отказал 2 пъти работа в бюрото по труд - без пари за безработица. 5. Кражбите на кабели, шахти, релси,палежи и тн. се актуват като терористичен акт. 6. Няма да остане нито една каруца в Градовете над 20к жители 7. Право на глас ще имат само лицата със завършено средно образование. А няма да се реши поради факта ,че ГЕРБ както и останалите партии предпочитат да си пазаруват цигански гласове. Затова трябва да се гласува за новите партии и лица в политиката - старите се провалиха до един. И под нови не визирам АБВ,Кунева и тн. лица сменили по 10 партии.От сегашните кандидати бих гласувал за Светлин от хиподил. Но понеже той няма никакъв Шанс ще гласувам за "лудия" . Щото както е казал Стамболов: "Само малко лудост ни трябва , останалото си го имаме"

От цялата лицемерна тумба за кандидат-президенти само Витков се раграничва. Че кой в българската политика е влязал без да има рода или секретно минало в ДС или БКП. Е, Светльо с музика събра пари да се кандидатира, а не със спонсорство от съмнителни лица и организации. Витков е и моят избор.

Пиарката на Витков е дъщеря на Бриго Аспарухов.