ГЕРБ, ДПС и ОП отхвърлиха ветото на Радев за КТБ

Мнозинството в парламента отхвърли президентското вето върху промените в Закона за банковата несъстоятелност с автори Йордан Цонев, Хамид Хамид и Делян Пеевски.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ, ДПС и ОП отхвърлиха ветото на Радев за КТБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тука никой не разбира, обаче дава мнение ! Всичко се знае за банката, парите трябва да се върнат !

ми масово прости момчета и момичета. Каквото има каже ментора Бочко и те миличките така и гласуват. За ДПС е друго - това е техният интерес. Ами те масово са се облажили. Особено онова дебеличкото момченце - ами то вече е милиардерче. Делянчо, бе Делянчо.

е КОЙ е посъветвал държавните фирми да си оставят парите в КТБ? Съветниците знаят, че тези пари ще ги изплатят пак данъкоплатците.

Значи, псевдопатриотите, които "мразят ДПС", заедно с ГЕРБ, които "не подкрепят и нямат нищо общо с ДПС", дружно подкрепиха проектозакона на пеевски, цонев и ДПС. Ама си ги заслужаваме да ни е..ат ежедневно! Щом ги търпим, малко ни е!

Къде сте патрЕоти? гласувахте ли закона на Пееф? Гласувахте го!

КаТеБе-то фалира, но всичко е точно. За съдебна реформа - секира, но всичко е точно. "Демокрацията отне ни много", но всичко е точно. По цензура бием и Того, но всичко е точно. Защото днес поехме ЕС, ЕС, ЕС, ЕС, ЕС, ЕС. (2) Баба метна пари от балкона, но всичко е точно. Смог дишаме, дори да сме дОма, но всичко е точно. Заплатата не стига за сметки, но всичко е точно. Убийствата тук не са редки, но всичко е точно. Защото днес поехме ЕС, ЕС, ЕС, ЕС, ЕС, ЕС. (2)

Евала Радев, страшно ми хареса .Хубавото , че народа ни е умен и с чувство за хумор, но точно за това хайде да си върнем Родината и сволача да смачкаме и тогав наистина всичко да ни е точно!!

а,като не бяхме в ЕС,нямахме мутри,а?

против бсп и воля, общо 40 гласа!?!?!? що тъй дрОгаре? къде са останалите 40 на бсп и 11 на воля??

На всички стана ясно , Борисов като се погледне в огледалото вижда Шиши! Вчера господин Осман Октай каза че във вторник , ще узнае Ахмет Доган дали Борисов е собственик на ЧЕЗ ! Пеевски се е заклел пред Доган че ЧЕЗ не е негов !

Мафията е единна. За това е и Мафия!

Пак са срещу Президента ,Тикви ,Кауни и винкели ! Президент Радев пак е прав ,защитава интереса на Обикновения Българин ! Радев лети в небето , кауни и тикви се търкалят в полето !

Какво ще спасяват... Шишо и Би Би препродадоха всичко през трима ...изверги! Господ бави, но не забравя и за тях ще дойде видовден все някога...

хахаха и тогава защо ви са избори... те и сега герб и дпс са в играта, заедно са, заедно всичко правят, а българина да ходи където си пожелае, и ако може да си отиде от този свят, най-добре, поне ние свестните да останем, а всичко друго в отвъдното, нали така гепб хахаха Назраве, дир-а, живи и здрави, поне смях да има, ако не друго,

В това състояние на държавата предлагам да се слеят следните държавните постове: президент, премиер, председател на ВАС и председател в един единствен такъв, примерно Върховен Премиеропрезидентопредседателсващ всичко и този пост да се заеме от Тиквун за вечни времена!

Обединените П*и (женски полови органи) Болен и Далавери

Не, Курнелия Нинова-..Гьобелс.

Все по ясно става, че ДПС не е вече резервен играч, а титуляр в отбора на мутрите (ГЕРБ). Оста Борисов - Пеевски - Доган, вече е очевидна.В най скоро време измислените националисти ще гризнат дръвчето, изместени от турците! Щото, на следващите избори, ОП ще отидат при РБ, и ДПС ще останат единственият възможен партньор на ГЕРБ.

Сега стана ли ясно, че Пеевски=Борисов?

По времето когато управляваха БСП фалира КТБ но БСП нямала нищо общо, БСП гласуваха Пеевски да стане шеф на ДАНС,но БСП нямала нищо общо, заедно с Цветан Василев и Пеевски се опитаха да свалят първото правителство на ББ, но БСП нямала нищо общо с тях, при Виденов фалираха държавата, но БСП нямала нищо общо, управляваха с царя, но и с него нямали нищо общо!

Цецо, ти ли си..

Изводът е, че ГЕРБ е ДПС. Повече от ясно е. Който не може да събере две плюс две ще твърди друго, но за мислещите хора е ясно, че Борисов като се огледа в огледалото вижда Пеевски, а зад огледалото стои Доган.

Нормално. Иначе Шиши ще им извади зъбките!

Ето поредното доказателство, че ГЕРБ и ДПС са съставени от колеги-агенти на ДС. ГРОБ прикрива и замита следите, гласувайки закон написан от "честните" и образцови цонево-дебелянчовци от ДПС, същите срещу които "протестираха" платените им боклуци протестърчета.

Всички тези откраднати милиарди не за пури, уиски, а и за свещи да не им стигнат!

Бойко много разчита на ДПС

ГЕРБ+ДПС=ВОЛ

Мафията отхвърли поредното вето, което бе в полза на народа.Ех колко удобен им беше комсомолския секретар-полсушен, продажен,жалък

За тези, които критикуват президента Радев, че бездействаме:за пореден път ГЕРБ,ДПС и ОП отхвърлят вето.Кой ли да пореден път ще се обогати от това? Всеки случай не е Радев и БСП.

Миии учуди ли ви? Аз повече се учудих, че германска крава 1 излиза в отпуск по майчинство.

без коментар

Прогнози за резултати при гласуване на парламентарни избори, ако те са сега и са без фалшификация на данни и без купуване на гласове: - Нови партии (Възраждане, Българската пролет и др.) 35% - Леви партии (БСП, БКП, АБВ и др.) 11% - Десни партии (ГЕРБ, РБ, ПФ и др.) 8% - Либерални и етнически партии (ДПС, ДОСТ и др.) 4% - Маргинали (Кан Кубрат, Воля и др.) 3%. - Негласували 39%.

мизерня парламент май само интересите на банки и олигарси защитава???

Вече трети мандат.

Шишо иска да лапне военните заводи, това им е болката. Вероятно и ортака от Банкя ще си вземе половинката.

Всички партии са от едно ДС-арско котило и играят театър за простолюдието. Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

ПО ПОВОД ВЕТОТО НА ПРЕЗИДЕНТА. ВМЕСТО КЕРВАНЪТ СИ ВЪРВИ, КУЧЕТО СИ ЛАЕ, ДА СЕ ЧЕТЕ - КЕРВАНЪТ СИ ЛАЕ, КУЧЕТО СИ ВЪРВИ!

Няма нищо чудно! Все пак изброените участваха в разграбването и фалита на КТБ!

Стайнбек като че ли е гледал прегръдките на ОП с ДПС, когато е казал, че Понякога проституирането не е въпрос на съдба, а съчетание от способности и склонности.

На "Изток" от Рая е така.

Препотвърдените днес от НС изменения дават възможност за ретроактивно, обратно действие, на норми, за да бъдат обявени за нищожни редица цесии, при които вложителят се е споразумял с длъжника на банката, който е кухо дружество, и последният е поел неговото вземане, без обаче да е платил. Е как е възможно сключването на цесии между длъжник на банката и вложител в банката без съгласието на самата банка ,или след като е била под специален надзор от органа осъществяващ надзорните действия.

по същия начин, по който банката те продава на дружества за събиране на кредити. Имаш например 3 млн. в банката, нямаш гаранция за тях и гориш. Идва при теб кредитополучател, който дължи 3 млн. и ти предлага да ти плати 0,5 млн. за твоите пари в банката. Взел документите се явява и иска зануляване на кредита, защото "има" вече 3 млн. в банката, колкото и дължи.

Какви ОП са - патриоти на шкембетата си и лапачи!Ако има един жив истински патриот, досега да ви е подстригал нула номер!

Нищо неочаквано от пасмината, населяваща сградата на парламента....

Среща с българската общност в Лондон преди 2 години. Студент се интересува дали ББ е прочел статията в "Шпигел" - "Пеевски: айсбергът на корупцията", и задава конкретен въпрос: "Интересно, "Шпигел" значи огледало на немски, започнахте ли да виждате в огледалото, когато се погледнете, Пеевски?" ... Нищо не се е променило...Керванът си върви, кучето си лае...

ГРОБарите отхврлят всичко,което не е тяхно. ТЕ УПРАВЛЯВАТ НАПУК НА ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА И НАРОДА. Докато примитивните крепят това продажно и крадливо управление,ще живуркат в глад,мизерия и болести и ще пълнят гушите на ненаситниците. Когато един народ сам си отреже главата,вината си е изцяло негова. НЕ СИ МИСЛЕТЕ,ЧЕ ТЕЗИ СА НЕСМЕНЯЕМИ И НЯМА АЛТЕРНСТИВА И М А ,НО ЗАСПАЛИЯТ НАРОД НЕ Я ВИЖДА. СЪБУДИ СЕ НАРОДЕ И ЩЕ Я ВИДИШ!!!!

Аз наистина не виждам смисълът на президентската институция макар и с човек като Радев начело! Мисля че ако ще я има в този и вид и функции най-добре е да преизберем Плевнелиев отново!

Агент Буда и агент Сава винаги заедно. Особено ако трянва да се превземе банка, ЕРП или обикновенна фирма на обикновенни граждани. Ало, Вальо, системата работи безотказно!

Президентът на БСП се показва като неубедителен пристрастен и лошо подготвен по въпроси извън професията си. Неговото вето на практика е фарс и икономически провал за бсп.

Прикриват, крадат, замазват.

Господин Радев, господин Президент, колко вета трябва да бъдат отхвърляни, за да вдигнете най-после войската?

Ние имаме повече полиция отколкото войска

Подтикваш към военен преврат. За това се носи наказателна отговорност. Моля модераторите да обърнат внимание, че коментара е неприемлив и опасен. Никой освен руснаците в тази държава няма полза от гражданска война.

Интересно защо руснаците, а не турците или гърците или сърбите или румънците. Ти си много загадъчен стратег.

че бкп(бсп)-то е сключило бая сделчици и сега може да им се разсъхнат далаверките :)

Само че този път далаверите не са на БСП, а на една друга партия

Я каква хубава ТРОЙНА КОАЛИЦИЯ заформиха... А буда суджука трепери от шубе да не му пришият ДПС за ортак... А КАК събориха Орешака? - сръбнаха ТУРСКО КАФЕНЦЕ С МЕСТАН и на другия ден отиде коня у реката! НАЙ ГОЛЯМАТА ПАТЕРИЦА НА ШАЙКАТА ВИНАГИ СА БИЛИ ДПС,нищо че за пред народонаселението играят пиески,ВИЖТЕ КАК ГЛАСУВАТ И КАКВО ПРАВЯТ!!!!!!!!!!!!

ако ДПС-то предложи смислени закони против престъпността и разграбването на държавата, против ли ще гласуваш, ти мозък имаш ли, амебо? :)

Абе зелена еуглено,ходи си направи сюнет и дръж там суджука за шлифера,за друго нямаш капацитет...

А като предложиха същия тоя шиши за шеф на данс беше много лошо а? Врещяха платените "млади умни и красиви"КОЙ КОЙ КОЙ имаше рояли,флашмобове,голи дамски гърди да защитават "демокрацията"А??? Сега пък станали готини ДПС... Ей това гробарските зобмита и майка си ще продадете за шепата центове бе....

Не само това.ГЕРБ действат в стила на ДПС.Използват политическата власт за придобиване на икономическа.С една дума МАФИЯ.

Шефът им рече айде бе-пари нема действайте...хахаха

де,няма да режат клона на който седят...