Народните избраници хапват на народни цени

Депутатите си купуват таратор срещу 1 лев и 37 ст. и свинска пържола с топено сирене и гъби за 3,64 лв., филийка хляб струва 11 стотинки, а кюфтето е 1,28 лв.

Обратно в новината

Коментари - Народните избраници хапват на народни цени | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Имам само един въпрос към председателя на народното събрание - има ли поне един депутат който да не е комунист , или ДС , за внуци не говорим

По комунистически, на "народни" цени...е и малко субсидии за коледа. . Партията трябва да се отчете.. Върви народе възродени....

От цялата статия най-интересното е че са блокирали първия пост. Тузен негонен бяга!

Заплатите на депутатите винаги се индексират според инфлацията за разлика от заплатите и пенсиите на останалите и храната им и по ниска, от тази на останалите, тъй като се дотира от средствата отпуснати от бюджета за НС и не се чувства инфлацията.

Всеки народ си заслужава управниците.

Виновен е Оруел-всички сме равни,ама прасетата са по-равни а у нас по-гладни.Представяте ли си едно такова с два,три мандата на хранилка и не случило на избори колко вътрешно му е.Горкото извънпарламентарно ще квичи кат бит дедераст

Евтино е, защото им са малки заплатите! Мамка ви на всички- некадърници!

Ами то е по-евтино, от колкоро в Била .... И аз искам.

Комунистически парламент граби от народа?

Затова свинята Настимир Ананиев си снима корема!!!

Оооо, ние суверена сме виновни, че ги търпим,а те дори не се срамуват. Упорито ни убеждават, че мислят за нас, а хората с пенсии си купуват кюфтета на по висока цена дори от Кауфланд/ или приблизителна/ . Така е било и така ще си остане, всичко е измама ,заблуждават ни много успешно. Харчим пари за избори, за да им е удобно в техния ресторант, а за нас каквото остане. Както и да ги обиждаме , нищо не се променя, може би само тяхното меню.

Това показва,че това е една голяма клевета, не може да бъде, тези всички представители мислят само и единствено за доброто на хората…до тук със сарказма. Това ни показва как 240 човека се правят, че работят и се подиграват на цялата държава. Не се изненадвам, че съществува такова безобразие и не мога да си представя огромното безочие, липса на срам и морал. Застават пред нас и лъжат ли лъжат, а ние …вярваме,или се правим че вярваме .

Дай, Боже всекиму, да им е сладко !

Не тря работи.И яде пържоли с гъби по 3,50!

В Дубай депутатите не взимат заплати. Това едно много добро предложение и за нашите избраници.

Аха та затова ли един наш такъв си взе апартамент там- дано сто рязани пушки му прострелят мускулестия му задник

О,земя колкото човешка длан и население колкото китайски квартал.Изчисти се от цигани и политшарлатани да станеш чиста и свята република пък тогава ЛЕВът ти може да оздравее.

Мръсни наглеци,дано им приседне

и добре си хапват

Управлява ни нагла измет......мръсна измет.!!!!!!

Цените в депутатския стол открай време са такива. Освен, че се нагушват яко са пари докато са там, не плащат и почти за нищо. После защо се закаръглят и стават на шопари и свине, като влязат в парламента.... А, че цените на всякъде са спекулативни.... знаем си.

Като сте прост и некадърен народ си заслужавате да ви тъпчат. Така е като сте с комунистко мислене още

Ненаяали се. И още искат да плюскат. Да им преседне.

Нека ядат.. Тия плащат разходите за закупуването на продуктите !!! без печалба за продавачите.. ВАЖНОТО е НИКОГА повече да НЯМА маски в БЪлгария.. Борисов НЕ ни трябва.. Тоя е Идиот- МАСКА-джия, Предател.. Трябвая да ИЗГОНЯТ фирмите- А1и и ВИиваком от БЪлгарсктие градове и села , да НЕ разбоялват хората с РАК и Левкемия.. По- добре разговорите по телефон да са по -СКЪПИ, както преди 20 години, но България да РАСТЕ като Население.. Щото като са БОЛНИ българите, НЯМА И кой да Работи. Трябва да ЗАКРИЯТ Агенцията за бежанци, чрез която арабите , законно прехвърлят Ислямски башибозуци да ЗАВЗЕМАТ, поробят отново България. А Украинците, каквото са получили безплатно, СТИГА им..

Но трябва да се лекуваш. Намери доктор Гълъбова, тя говори с птиците

Да ви таковам и у демократите! За народа див капитализъм, а за тях бай Тошови цени!

Свърши се. Жалко!

и ми го смучат на народни цени.

За вкъщи зимат ли си.

И същите тези отворковци коментират как трябва да плащаме повече заради съпричастност, как трябва да студуваме за да купуват по-скъп газ от посредници. А те лапат качествено, вкусно и евтино.

А бе, хора...това, все пак, е ведомствен стол, а не ресторант :)

Но само за избрани. И залагам че е и вкусно, за качеството не коментирам. Както се казва, далавера....

Преди 10 ти това беше навсякъде, а сега ведомствения остана само за тях!

Да, готвачите са държавни служители!

- Сър, да разпиша ли ведомостите само на гласувалите 175 депутата, Сър? - Не Джон! Разпиши на всичките защото те всичките работят за мен!

За тях космически заплати и народни цени, за нас високи цени и замразяване на заплатите ни, ние трябва да пестим от всичко за да живеят те охолно, като царе..

А Бе Незавиждай работи при работодател със същите условия договори си го ако можеш.

Мизерници! Не ги е срам!

Възраждане БЬРЗОООООООООО

Що? Те плюскат на по-високи цени ли?

Дай тогава пак за тези, дето ни докараха до тука.

Не знам как плюскат, но казват истината. БЪЛГАРИЯ отича в канала…… пиша от демократичния ми айфон, да му еба май….та

Някога, когато имаше заводи и ведомствени столове, цените също бяха нищожни. На стаж в завод "Г.Димитров" в Русе, още помня, че боб яхния струваше 6 стотинки, кебапче 80 гр. - 16 стотинки, хляба безплатен и т.н. Аз не можех да изям храна за 50 стотинки.

За съжаление не помнят.... И явно биха се чувствали по добре ако се прецакат политиците. Завистта е голям проблем в България.....все едно как ми е на мен ама на съседа трябва да му е по зле.

Да добавя вашето някога когато имаше е доста тъжно у западо тази система все още работи и прогресира.

Аз пък мога да те нахраня напълно безплатно и сега ако ми го лапнеш

Ти и работа за под 50 стотинки си свършил

Не виждам причина и проблем да копуват за заводски цени. Какво предпочитат Дир да влезе некой който ще лапа ли? Абсолютно нормално е завода да иска пари от работниците си за минимум. Тука в Чехия дори много заводи не приемат пари от работниците си. Ако цялата система е на 0 всичко е ок. Това че вашият работодател не ви го приема е лично ваш проблем. Да подчертая не обичам политиците.

Чудесно, да купиват на заводски цени, но да направят същото и детските градини училишата студенските столове...

Ами ако сметнете продукти и всичко около излиза че и те са на заводски..... Или имате конкретни примери за месечна такса където не излиза сметка. Да подчертая че при въпросните учреждения има директори назначени от кметовете. Едва ли парламента нещо ще ви оправи което зависи от други институции.

научи български бе лайнар

избраници ами народни негодници. Повече от 30 години съсипват държавата.

Kalin

Комунизма си отиде ама само за някои хора за другите явно още го има

Товя ли трябва да ме дразни?! Цената на пържолата на тия от които зависят доходите на цялата държава?! Ами и без пари да им я дават, само да просперира държавата и народа да може да си позволи да купува пържоли по 10 лв , .. че и по 100! Безмислена новина, елементарна, разчита на злобата натрупана от мизерията в народа, но нищо конструктивно, жалка работа.

Аз бих си ги купил и за по малко, стига да има по глупави от мрн, дето да ми го позволят! Не е луд онзи, който яде баницата, а който му я дава!. каква сума са внесли " народните избранници" в държавната хазна от както съществъва парламент? Отговора е нула! Ние пълним хазната, но ги оставяме без контрол и каквито и да е наши изисквания сами да решават как да се харчи. Кой тогава е лудия?

Ами това са нормални цени с 10% надценка. Това, че вие сте глупави и се храните на работа и изхранвате кожодери ресторантьори, които правят по 50 хиляди лева чиста печалба само за тях на месец, си е ваш проблем. Изисквайте си нормални цени от ресторантите.

Браво пич. Проблема е завистта...

Пфф. Не се дразнете хора, да не мислите , че тулупите ручат там супа топчета?. Сигурно лелките прибират и носат с торбите по къщите си. Тулупите ги търсете в скъпарските гостилници наколо да сърбат засукани манджи ..па и да не мислите, че и в много от случаите харчат ваще пари от данъци, тоест от заплатите си като си плащат сметката.?.нее , плащат им теферича дебелоо-кисийни чорбаджии

в Свищов в ресторант "КСаменото цвете" супа от топчета струва 3,50 лева-три пъти по-сксъпо отколкото в НС.

Защото са надули цените.

Абе, депутатите.... А как е във ведомствения стол на Министерство на отбраната, знаете ли? Не случайно в него не се допускат никакви външни лица, за разлика от другите ведомствени столове ;)

Требе да се яде

В ада да горите дано. Това са пари на хората, не на вас. Какво направихте за тях, КАКВО, за да заслужавате тази евтина храна?????

Е това нормално ли е???? Смачкват ни от инфлация, взимат по 4-5 хиляди на месец и ядат, возят се и живеят без пари!!!!

Министерството на енергетиката на Гърция заяви, че договорът с Газпром се изпълнява в пълен обем. "Договорът с Газпром за доставка на газ за Гърция се изпълнява изцяло. Това съобщи гръцкият министър на околната среда и енергетиката Костас Скрекас." Гърците купуват евтин газ от Газпром и го препродават по интерконектора на нас с надценка. Питам, тези идиоти и говеда у нас дето се наричат "народни избранници". Чии интереси обслужвате бе ,идиоти?

Това не са народни цени. Това са спонсорирани от народа цени. Народните са тараторче за 5 лева и пържолка за 15 лева.

Слабички са, всички са под 230кг., няма донори за свине

Хаха, предствяте ли си какво сране пада! В менюто има и спец манджа за турците, дали и тоалетните чинии са им за подмиване! Бах ти гадорията

В Националното следствие стол няма от години! Персоналът се храни, като общи работници « на крак» на падзара и цените са много по- високи Ама тия пичи въшки от НС само за пари и ядене мислят! Само по един мандат!!! И да се намалят тия гниди от един окръг по един представител- мажоритарни избори! Кой успее , успее