Народът в Грузия си взе своето - оттеглят закона за чуждестранните агенти

Над 130 души са арестувани при снощните размирици в Тбилиси, ранени са 10 полицаи

Обратно в новината

Коментари - Народът в Грузия си взе своето - оттеглят закона за чуждестранните агенти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

м да, не им се получи майдана, навреме се осъзнаха накъде отива работата, макар закона да е идентичан със щатския

Когато народа в буден никой не може да му отнеме свободата и евроатлантическите ценности.

Уж тия атлантически утрепки бяа свубодни. Ко гий изстрах да са осветлят американскити агенти??

Ще се събуди срещу ЕВРЕЙСКИТЕ ЗАКОНИ,С КОИТО ЩЕ НИ УНИЩОЖАТ???? До кога ще ги търпим тези нещастници от ФРАНЦИЯ И ГЕРМАНИЯ,КОИТО ВЪРТЯТ НА ПРЪСТ ЕС??? ЗАЩО МАЛКИТЕ ДЪРЖАВИ НЯМАТ ДУМАТА И ИМ СЕ ОТНЕМАТ ПРАВАТА,КАТО ЧЛЕНОВЕ НА ЕС,ЗАЩОТО ЕС Е НЕОФАШИСТКА ГРУПИРОВКА СЪЗДАДЕНА ДА РАБОТИ ПРОТИВ ЧОВЕЧЕСТВОТО.ВНИМАВАЙТЕ С УРНИТЕ,КОЙ СИ ИЗБИРАТЕ,ЧЕ КАТО ГЛЕДАМ НЯМА ДА ИМА БЪДЕЩЕ ЗА НАЩА ДЪРЖАВА.ПЕТКОВ,БОРИСОФФФ ВАСИЛЕВ,ЛОРЕР,ЛАЙНЕР ВСИЧКО ТОВА Е ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКА ИЗМЕТ,КОЯТО ТРЯБВА ДА БЪДЕ ИЗРИНАТА И ПОМЕТЕНА ОТ БЪЛГАРИТЕ,КОИТО СМЕ ОСТАНАЛИ В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ,ВИ ЧАКАТ МНОГО ИНТЕРЕСНИ ПЛАНДЕМИИ И ФИНАСОВО ЗАГРОБВАНЕ ЗА НАПРЕД В ЕСЕС

Парите на Сорос, алчността и продажността победиха!

диктатура на платените, като бунта на Радев, и бунта на Бойко срещу орешарскивинаги ще се намерят продажници, дали хората на Борисов ще се продадат или хората на Радев, все ще са продажници....

скоро майдан и в Москва.

Правилно - не трябва да се знае на кого служат лизачите. Скоро ще го видим и у нас.

Най големата група чужди агенти - партия ГЕРБ създадена от немската фондацив фридрих нойман и издуржана оттам. Откъде мислите, че са зализаните джедърчета, дето ппдскачат около Бойко- разбойко

Грузинци идиоти -една част, която ще съсипе живота на другите и държавата.

Така е , народа пак е прецакан от народа ! Англосите са талантливи крадци и убийци ! Избиха два континента и развяват знамето на морала , а поредните туземци се бият помежду си под това знаме , капан за наивни жертви !

Още една държава прецакана като България. :(

и американските лайнари си изиграха картите отново...

Чуждестранните агенти не изтърваха кокала, захапали са здраво и не пускат

Не си мислете че позволеното на големия брат се разпространява на подопечните

Не им провървя на грузинците много май , друго си е Беларус да почисти майданците дам дадам , те си нямат шанс , ако имаха нямаше да са нахакани с биолабове, основната теория за ковид произхода е тъкмо от там де.

Що рече, карлуковски обитателZZ

Грузинците не харесаха американския закон за чуждестранните агенти, въпреки че той не е лош :) А джендърите ореваха орталъка че нарушушавал правата и свободите..ама нали е американски бре как ще ги нарушава wtf

Не бил американски, ами приличал на руския. Не си разбрал опорките на пропагандата.

Квичете русороби, матушката ви губи по всички фронтове.

Ми на мен ми прилича точно на обратното , така че атлантиче прекръсти се да не се налага да емигрираш на изток че току виж те барнал някой , то и тука де

Тбилиси официално ще си има прайд! Сега всички да се друсаме в такт.

А в САЩ имат същия закон от 100год., ама в Грузия не е позволено, защото не е демократично и не отговаря на чуждите интереси.

Активистите от Соросоидните НПО. Само те са способни на крайна агресия,за да си запазят големите заплати от САЩ.

България кога такъв закон?

Никога. Ще ни спретнат и нас такъв "протест" и "народа ще си вземе своето". Нали тогава 95% от НПО-тата и поне 50% от партиите ще се оказат чужди агенти.

Този път народът на Грузия ще гледа отстрани сеира на местните грантаджии, ако рекат пак да се дрънкат с Русия. Впрочем това ще правят и народите от Европа, когато правителствата им решат да се правят на НАТО-вци. Предстои голямо хумористично шоу под заглавието "НАТО воюва с Русия".

Дали един протест е 'народен' зависи изцяло от това дали целите му съвпадат с линията на Кремъл. Иначе е противозаконен, екстремистки, спонсориран от Запад, Сорос, рептили и пр.

от 35 години е малко по-различно Задраскай "кремъл' и сложи 'белия дом'.

иначе, беше прав, ама сега е така.

Ама май не "народът", ами чуждестранните агенти "взеха своето". Че гладен стои ли се ... :D Иначе не 20%, ами изобщо не е допустимо някой да получава пари от чужбина и да се меси в политическия живот. Може да гледа там кучета, мечки, но да влияе на депутатите, на политиците - това си е форма на чужда окупация.

защото руските служби са доста добри в прикриването на финансовите си следи..

От друга страна на американските даже не им се налага да се крият.

Грузинците и украинците ще имат държави - браво А у нас арестуват мошеници от царско време-защото от сегашните няма кой -. всички са в батака

Е, американското посолство откога е “Народът“...?

Всичко беше за да излязът на светло хлебарките финансирани от САЩ,сега вече ще се работи по тях с англииските методи!

SirBob

Не "народът", а кукловодите зад НПО-та. Да бъдем точни.

Америка за Грузия спечели

Правителството са слабаци и страхливци

Подобни майданяци само ще ускорят процесите, които в крайна сметка ще доведат до възстановяване на историческата граница между Османската и Руската империи. В крайна сметка Русия и Турция отново ще има обща граница. Да. Където е текло, пак ще тече!

Грузия ще граничи с Чечня Чечня с дагестан дагестан с татарстан татарстан с ....................Финландия,литва,латвия и естония

Ъхъ... в полюциите ти. Реалността е, че в момента Грузия граничи с доскорошната си територия Абхазия със столица Сухуми и Южна Осетия със столица Цхинвали.

От кога шепа болни соросоиди ги наричат "народът"??? То и в България същите шепа шизофреници определят дневния ред на народът, а той мълчи като балък и изчезва полека.

Малко след Горби, който предаде не комунизма, а Източна Европа и доверието и към Русия. Комуниззмът си живурка чудесно в ЕС.

Да бе народът, народа да не получава грантове от американското посолсто и НПОтата...

Да бе, народът! ... Във Франция Народът не можа да вземе нищо! ... Що така?

Законът за защита на държавата от чужди агенти в Грузия,беше Прекопираният закон от 1938 действащ и в момента в САЩ!!! Грузинският беше значително омекотен, за разлика от суперстеоцивт в САЩ. В САЩ има реално забрана за работа на НПО които получават пари от чужда държава!!! Чужда държава е Всяка държава... включително ЕС,Канада,Англия....всяка чужда държава!! В България няма Никакви изисквания към или Ограничения във финансирането на НПОта от Чужди държави. С изключение на руски такива. Всички останали са без никакъв контрол от органите на властта! Разграден двор.

До изборите остава по-малко от месец, не забравяйте тази новина

Ха, "народът" си взел своето, по-правилно ще е "соросячите подлоги си постигнаха своето"

УЖ ПОЗВОЛЯВА КОМЕНТАРИ, ПЪК ГИ ТРИЕ НА ПОРАЗИЯ! ЕЙ, ДИРА, ВИЕ НЯМАТЕ НУЖДА ОТ ЧИТАТЕЛИ ЯВНО! СТИГА ВИ ДА ВИ ФИНАНСИРАТ ОТВЪН ТАКИВА КАТО ТНИЯ, ДЕТО ПРОТЕСТИРАТ В ГРУЗИЯ!

Мн атлантическо. Някви скрити атлантически агенти ши обясняват на хората как на Запад ни са фашисти

"Затова е необходимо да използваме енергията на всеки един от нашите съграждани не за конфронтация, а за развитието на страната в правилната посока"... Посока бе хора, правилна, грешна имат път, а ние сме в пълна безпътица вече втора година и се разкъсваме един друг...

,, муха,,... без глава

Скоро като направят нашия сценарий за овладяване на политическия елит ще им вземат я някоя златна мина,я някой ТЕЦ за без пари в близките тридесет години на концесия лошото е че нас вече от толкова ни точат време е всичко си има давност поне ние да се спасим от това самоубийство наречено западна схема хората се пробуждат тук което е добър знак

самият закон е перфектен, и явно Е демократичен. но спира всякакви външни агенти да работят под прикритието на 'народа'. и най-вече да се ползват с привилегиите на НПО/NGO ако не знаете, в България също има такъв проблем - от името на 'общественото мнение' се изказват предимно НПО с чуждо финансиране. а общественото мнение/допитване до него вече са залегнали в законите и наредбите. Честито на Грузия, скоро ще са по-зле и от нас.

Страшни глупаци са тия грузинците Поредните жертви на цру

Ако някой плаща за да ви назначава правителство и да имитира в страната ви "демократични избори" и "демократична власт", бихте ли искали да знаете кой е той и колко е платил за това?

И на кого....

Нещо за народа на Германия ами Франция там са бият...

В моят телевизор ли е грешката не знам, но не разбирам какво против може да има обикновеният човек от това политически формации и неправителствени организации да бъдат осветени и да се знае кой ги финансира

Просто си искат Сорос и произлизащите от него педераслъци.

Закона работи в УСА, Русия.... Не е за малки държави как че ги превземат после.....

20 000 кретена са народа на Грузия?

НПО-тата да. щото не народа на Грузия, а НПО-тата с чуждо финансиране са потърпевши. 20к чужди агенти са много голяма сила.

Щом Зеленски се е изказал, значи всичко е по сценарии на запада. Спретват майданче и в Грузия. Ето го втория фронт срещу Русия Западните тъпанари обаче явно си въобразяват, че Зеленски има някакво магическо влияние върху умовете на хората. Вместо това той просто е смешен.

Не народът на Грузия, а чуждестранните агенти са си взели своето, засега поне. Агенти може би е силна дума, но - проводници на чужди интереси. Естествено, че тези, които получават пари от чужди държави или от чуждестранни субекти, ще защитават интересите на държавите и организациите, които плащат. Също така е естествено и е добре да има закони, които да предотвратяват подобно влияние.

Мда. Ще лъснат парите на Хамерика за Грузия.

Как разбра, че не народът? Или някой ти подсказа?

Не нужна подсказка. Стига да не си тъп.

Виж за какво е закона и от кой ЩАТСКИ закон е преписан.