Кирил Рашков (Цар Киро) е арестуван за наркотици

Кирил Рашков е арестуван за 24 часа по Закона за ДАНС за съпричастност към притежание и разпространение на наркотици.

Обратно в новината

Коментари - Кирил Рашков (Цар Киро) е арестуван за наркотици | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На първата снимка се вижда: Гривна до гривна..Белезници до белезници. Само така трябва за тези.

Няма вече "Цар Киро" ! Той се детронира и вече е Дон Киро! Всички трябва така да му викат!

"Мангал" е по-просто и по-лесно. А и по-актуално.

Коментара ми е цензуриран защото съдържа обиди на расова основа.

Тролчета червенки, с празни кратунки, не усещате ли че сте БЕЗПОЛЕЗНИ ? Преди евровота писхате по абсолютно всички форуми, в абсолютно всички теми, дори и тези, които нямат нищо общо с полтиката че Бойко бил незнам си какъв, бил виновен за всички, даже и за предпочитанията към мъжкия пол на вашия лиидер бил виновен...и накрая кво ? ГЕРБ победи и то с огромна разлика :) Не ви ли минава през кухите кратуни, че колкото повече пишете за него толкова по-голяма реклама му правите, а при рекламирането има едно златно правило - няма лоша реклама, не е важно какво говорят за теб, важното е да говорят. Ама от къде да се сети кухата тролска кратуна за тия неща....

Леле мале...все едно че слушам партиен секретар от преди 1989... Само дето забрави да споменеш ПАРТИЯТА-МАЙКА (на Герб де, в случая - БКП). А вие бе, гейбери нещастни, да плюете "червените боклуци" и в същото време да се кланяте на един комунист - ей това не го разбирам. Нейсе...Боце може и да се върне на власт (не дай Боже...) - но тогава може да бъдете сигурни в едно - за челия народ ще има по един четвъртит, а за "приятелите" и поддръжниците - по два. Без вазелин, освен ако не си го купите сами.

коалиционни партньори евророма и бсп кирил добрев и кирил рашков

Циганин, при другите цигани в пандиза и да учиш младите на любов.

До кога ще тормозите един от най-големите партийни спонсори? ;-)

Сега кой ше осигури гласове на БСП за изборите ?

Бързо да се активират герберастите, че им отидоха изборите, ако този "цар" вземат, че го вкарат в затвора!

Тоя циганин що народ отрови с фалшивия алкохол, който го направи милионер, а сега и с наркотици. Унищожи толкова много българи и още го пазят. Няма ли закони да ги вкарат в затвора цилия им род, барабар с децата им или да ги думнат, а те го титуловат "ЦАР".

Предизборната кампамия почна, договарят ромските гласове. Много яка постановка ама има много хора дето се лъжат.

Ние такива едно време..................

Защо не го оставете там и за винаги. Не виждате ли, щом излезе от затвора, той не си седи мирно на задника. Все нови и нови неща измисля, за да живее и цъфти империята му. Дървото трябва да се изкорени от дъно, защото ако се остави и едно стръкче, то пак ще поникне. Цялото му семейства трябва да му прави компания, защото са съучастници, защото се възползват от приходите и печалбите, а това се нарича свидетел от първа ръка, а те не са извън закона.

Циганина Киро е агент на държавна сигурност, затова му се позволява да върши всички тези мърсотии. Сега агентете на ДС са на всички големи постове и доходоносни бизнеси. На българския народ дупе да му е яко.

Интересно, след като това от полицията без съмнение са го знаели от години, защо точно сега го арестуват?? Тук определено има някаква политическа интрига. И другият интересен въпрос е дали изобщо нещо ще се докаже от следствие и съд или т.нар. цар Киро пак ще излезе сух/с минимална присъда от водата??

Добро утро... в последните 20 години нищо не се случва освен ако не е политическо удобно и на определена партия. И като цяло около избори..

Така е. Не знам докога клетият ни народ ще продължава да търпи това безобразно театро... Очевидно циганският "цар" си е живял царски под чадъра на много политици от всякакъв цвят и сигурно към многото му престъпления трябва да се прибави и уреждане на цигански гласове по избори... Мисля, че и сега няма да получи адекватна присъда и всичко ще е прах в очите на наивниците. Вероятно наистина е човек на ДС, гледа много обидено, когато го арестуват.

Има интрига, разбира се - подсказват ни, че "нема лабаво-о-о...", че МВР и НАП при това правителство работят перфектно /нали идат избори/...Нали само преди дни НАП твърдяха, че циганинът, който разиграва цяла държава, е чист като девица!Сега ще го задържат само за 24 часа, защото ако се разприказва кирливата му уста, ще хвръкнат сума ти партийни и прокурорски глави.И, уверен съм, няма да го осъдят, щото той и в затвора ще направи цех за производство на амфетамини и уиски, а и оттам по-спокойно ще ръководи фамилния "бизнес".Пък и на юристката, която е дала заповед за ареста му, ще й се случи нещо доста неприятно, ако не вземе пачката, която й предлагат.Да внимава с автомобила си - СТАВАТ ЗЛОПОЛУКИ!!!!

СТИГА С ТОВА ЦАР БЕ!!!! КЪВ ЦАР Е ТОЗ?!

Само Северно Корейско ПРАВОСЪДИЕ ще ни спаси от ПЛЪЗНАЛАТА ПЛЕСЕН в РОДИНАТА НИ.

СЕГА ВЕЧЕ БОКО ОСТАВА БЕЗ КОНКУРЕНЦИЯ ХИ ХИ ХИ

БЪЛГАРИЯ - ЦИГАНСКА МОНАРХИЯ!!!!

Реалността, нелепа, свирепа и върховна, изисква да се плащат сметки. Къде отиват всичките пари? Ами например в куконосия Кирил Добрев, да, синчето на онова кафяво ченге, дето го величаят като спасител на България, същият спасител, дето една нощ прати тежковъоражените си апапи с палки и бухалки срещу мирната демонстрация пред парламента...да, неговият синковец, дето го уловиха с една торба пари на границата... говори се, че притежава ВЕЦ. Ами другите енергийни вампири и топ/ло/фикционери от Висшия партиен съвет начело с Р.Овч.? Същите, дето щяха да ни сложат хомота Белене до живот? Ами червените пичове, чийто зелена енергия се изплаща от изнемогващите? Ами посредниците-продавачи на еленергия, Кутев, Кадиев, ами гоцевите протежета...

Аз съм другата царКировица и изпращам адмирациите си към "Дуругуто цар Киру" Браво,наборе, по-точно не можеше да се каже.Убийствено точно, особено за величаенето на онова скапано мръснокафяво недоразумение и сина му -Контрабандата.Поздравления за смелите думи,които ми върнаха надеждата, че не всички са изтрещели и с бетонирани мозъци.Дано от думите ми проличи колко ги ненавиждам и колко мечтая за еди или поне половин Пиночет!

Аз предлагам пак да го пуснат и повече властите да не го закачат. Но и да престанат да го пазят защото никой друг освен близките на отровените от него хора не трябва да го съди.

...е рожба на българо-съветската дружба!

Утрешните новини: "Освободен без да се повдига обвинение. Липсват доказателства." Е няма такава полиция и криминалистика като нашата! За съдебната система, която ВСЕ се реформира положението е същото. То не бяха реформи, то не беше чудо. Вие за осъден съдия или нотариус да сте чули? А за беден такъв? Особено от ония в апелативния съд, за които целият народ знае, че прибират рушвети за да "отсъди" Темида "правилно". Кан Крум им трябва на тях! Крум и неговите закони! Ама да ги почне първо тях, а после и престъпниците като този.

Това лице беше пазено дълги години от ВКП. И какво се оказва, че освен политическата подкрепа за БСП той произвеждал наркотици! Помияр ли е само Дон Киро? Какви са онези, които го предпочитаха пред хилядите засегнати семейства от дрогата? Върховна прокуратура го пазеше, а куките си затваряха очите, докато народът не го "запали". Този пример трябва да се случи по цял свят с наркобосовете, защото тях властта ги пази, но народът е по - силен от всяка власт. Мисля, че БСП трябва да отговаря пред българския народ за хилядите злодеяния, които допуска в името на властта. Докато циганите рушат държавата и обществото ни и имаме националисти като Волен Сидеров нищо добро не ни чака.

Съгласен съм с написаното,колега,но какво ще кажете и за ГЕРБ? Нима ще ги похвалите?

Няма как да похваля толкова неграмотни и некомпетентни хора като онези от ГЕРБ.

е да се сложи намордник на този самозабравил се "цар" , който си вилнее из държавата сякаш е негова и произвежда престъпност! Вържи попа да е мирно селото!!! Пълна конфискация на имотите и доживотен затвор!

най-сетне, нещо по същество за т.нар."цар", къв цар бе, жив пъдар на дрогата е и още нещо сигурно..

Ако искате да знаете, Киро си е цар от сой! Баща му, о Бозе почившия цар Гого, носеше тежката корона по времето на социализЪма /може да проверите/. Още от адам-евино време, никой не си избира родителите.

Да го чукат .. не само калинките! Харесало му е в ареста.. там има къде по черни и надарени от него цигани!

Ей ама много прост циганин. След всичките истории не разбра че повече няма да му се размине и пак продължава. Проста , тъпа и мързелива циганска пасмина.

А на Скобелева Майка всички полуголи какички, дето размахат ръцете и краката, мислите в какво състояние се намират? Заедо със сутеньорите си? И сама проституция ли предлагат?

Не ни върви на царе, все ментета, мошеници крадци и лъжци: цар Киро, цар Симо, цар Тошо, цар фердинанд, цар Батенберг. Един цар Борис бе свестен и затова го убиха.

При ГЕРБ го тихнаха в панделата, при олигарски дрОгарите го пуснаха да им върти търговията ...

А нещо да кажеш за ортаците на Тиквата от СИК? Някой да е викан дори на разпит по времето на Герб?

ЦАр Киро го пуснаха, защото му изтече присъдата. А присъдата му беше толкова, защото на толкова до осъди съда който герберастите кадруваха с тефтерчета. От такъв съд - толкова. Да напомням ли че гербаджиите воглаве с ББ криха Киро на Боровец? Иначе Киро винаги е бил гъстак с властта. За него сефте чух в казармата отмоите новобранци през 1985г. По дядо Тошово време ( сега чета) е бил в затвора, но амностиран 1990г. От тогава насам който и да беше на власт не го е барал. Сигурно и при ГЕРБ щеше да му се размине, ако в Катуница работата не беше станала много дебела и лайната нямаше как да бъдат заровени. Както впрочем нито тройната коалиция, нито ГЕРБ осъдиха Маргините, ако и да бяха прибрани и подследствени.

Не харесвам политиците като цяло,но само да попитам. Сега да не би пак тиквата да управлява,че са го хванали отново този боклук??

и кралете, и кралиците, и дечурлигата, и неродените - всичко в панделата утишло. Ми то няма вече кой за помощи да се реди бе ... едно дръво нема кой у гората да одреже, мечки ша са завъдат ....

колко години нашата пилиця и правосадна система не може да се справи с този циганин???????да не се появяват вобште пред медиите да ни обясняват като на простаци колко са демократични и не могат да осадят доказаня престапник циганина киро.за какво им плащаме от нашия джоб ???? до кога полицаии и прокурори ше се гаврите с закона?????

Мъ те не са се опитвали,.. Ей го Франция да речем - Саркози дето си е Саркози за ква плюмкава работа го гепнаха, ама със замах - прибраха адвоката му предварително, че Саркози да не рипа много-много и му свиха сърмите. В Чехия как извадиха като чекмеджета министри от заседание на министерския съвет? Ама това е в норалните държави, където съда и полицията не назначават по политически критерии...

пулни глупости,наркотици.човека дуржи третото сергия на пазара.наи яките домати си зимам от там.фукошимки без семка.инесенс е бе бате

бай Васо ли си, къв си - "От 24 години държава няма" От 80 години държава НЯМА! И все едни изроди, утайката на нацията, са отгоре! Или техните синчета! Умен човек да направи простотия - да! Но глупак да направи умно нещо?!

брех, а добри утру че то мина над четвърт век вие доде се усетите:) я сега дружно да си кажете къде е сгафил? или не е удобен вече, ... след Катуница?

най-после!

за който няма да споря с македонците, ама май и те не го искат..

Цар не е, но пари има и връзки има. Прост е и жена му върти бизнеса, а той се прави на дерибеи. Няма невинни сред тези точно ма....ли и другарите дето разследват го знаят отлично, но понеже "предполагам" техните шефове са на хранилка то доказателствата за целта нито, ще се появят нито съдът ще ги одобри дори да има неоспорими такива. Театъра е як. Сега се правят, че уж са го хванали, а след едно кафе, ще си го пуснат да им донесе лептата за изборите и после чао. Това се е правело винаги и няма причина да се прекъсва, щом ние избирателите не се усещамевсе още. Хайде будете се де. Те искат гласовете ни за да се легитимират, ако сме единни и им дадем празна бюлетина това, ще им сложи прът в колелата и ще ги изложи пред Европа. Едно добро начало!

Ами да. Хората като ги е страх да се бият, това също начин за водене на война.

Цар Киро много прилича на другия идиот - Бойко Борисов.

Кажи си че Рашков ти е рода и е по-готин!

Задминава ги само изрода Волен Сидеров

Ако се поразровят родословията им може и да са кръвни роднини. За сега са само от една партия. Киро е координатор на ГЕРБ. И с вожда се занимават с амфетамини.

Наи после в тая държава се осетиха браво

Да, Осетиха се точно колкото познанията ти по испански и български..