Ученичка е в будна кома след алкохол и ”чай” за пушене

16-годишно момиче е в тежко състояние в МБАЛ-Шумен вероятно заради смесване на дрога и алкохол. Десетокласничката вече 10 дни е с опасност за живота.

Обратно в новината

Коментари - Ученичка е в будна кома след алкохол и ”чай” за пушене | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някакси ми прави впечатление, че като че ли напоследък момичетата са тези, които правят т.нар. лоши неща - пушат, пият, бият се.

Явно състоянието на клинична смърт е продължило по-дълго от допустимото.

Вместо да си играят на торта с какви глупости се занимават малките. Наркомани.

Дали, ако пострада от дрогата дете на политик или на ченге, няма да се попромени мисленето им... Тези богоизбрани могат да започнат да мислят за народа само ако застанем от една и съща страна на барикадата. В противен случай практиката показва, че сит на гладен не вярва. За още нещастия ли трябва да се молим, за да се вземе наистина в ръце нашият БГ елит и да започне да прави нещо!? Не откраднаха ли достатъчно вече, нека най - накрая да започнат да мислят и за нацията, защото при този геноцид, който са подкарали, децата им няма да има от кого вече да крадат.

"Това днешното наркотици ли са, боклук. Едно време какви наркотици имаше. Е-хе."

Коя Шуменска гимназия не е елитна?

Кои Училища в БГ не са елитни?

ми момчето взело мерки да подготви девойчето за да му "пусне". сигурен съм че го е прилагал и друг път тоя номер без проблем... кофти късмет да се окаже че каката е алергична към дрогата...

Ето това е християнска република България! Тази, която всички възхваляват за ценностите и културата й, когато стане въпрос за противопоставяне с мюсюлманските страни! Децата ни се друсат и пият, но за българския интернет патриот една кукла със забрадка е най-голямата заплаха за РБ.

а Цацаров наркозакрилнически натиска да арестуват наркоборците Волен и Чукалов

ХА-ХА-ХА

Да не дава Господ! Вече не се знае какво правят децата извън училището, уж добри деца и от нормални семейства пък все нещо им се върти в главата.Влият я се от "модерното" от чуждото мнение и се стига до такива неща.не мога да отреча, че и по моето време имаше подобни изпълнения.На мен много ми говореха и винаги ме беше страх от такива неща. Дано и моето дете да съумее да се опази. А на това детенце пожелавам да се оправи и да му е обица на ухото!

само не разбрах къде е новината? че то такива истории от 'елитните' училища вече учудват ли някого?

Браво на демокрацията, че какви наркотици имаше по време на комунизма...

Повечето са такива. Онзи ден пътувах в автобус, до мен седяха момче и момиче на около 16 години. Изглеждаха нормални, но през цялото време си говориха какво количество алкохол са изпили през събота и неделя! Особено момичето удиви дори момчето като каза, че е пила сама?

..., че няма ли какво да пушат тези млади момичета???

Разруха в държавата ! Цяла седмица ни занимават с някакви записи , а децата ни берат душа от насадените ни " европейски ценности " !

DIDA

По времето на лошия социализъм, ако това се случеше, тази кифла ВЕДНАГА се изключваше от училище и се пращаше в поправително училище (ТВУ). След това, ако отървеше панделата единственото, което можеше да работи беше нискоквалифиирана работа до пенсия. А сега подобни същества се предлагат на обществото като нацонални герои и всички медии се надпреварват да съобщят събитието на бъдещите и настоящи наркомани! "Нема такава държава..."

Учудвам се колко плюсове е събрало това мнение. Ако беше твойто дете същото ли щеше да напишеш? А не сме ли виновни всички ние за това положение? Ама какво обяснявам на човек, който милее за социализЪма.

Dimi

В голяма степен подобни случки са и въпрос на възпитание от страна на родителите или по-точно липсата на такова... другият проблем е, че пишлеменцата се чустват безнаказани и правят каквото си поискат защото знаят, че няма да има послествия. По тези причини мнението на weary е много показателно и не случайно събира одобрение

Трябва ли човек да види собственото си дете в такова отчайващо състояние, за да разбере в каква трагична държава живеем? Най важното нещо за всеки човек е бъдещето на неговите деца. Спокойно бъдеще, без насилия, убииства и наркотици. И точно това не може да усигури нито едно българско правителство. Отговора на свестните хора е терминал 2. В същото време всички медии се тресат от скандали в съдебната система и прокуратурата. И ние разчитаме на тия хора да се борят срещу тия, които тровят децата ни. Но най важното според тях се прави - да се затворят най после устата на волнодумеца ВОЛЕН. Така че да не може повече да хвърля камъни в нашето политическо блато.

И през втори терминал към Русия ли?

пише се Осигури, интелект...

Dimi

Ти си остави детето без контрол и без възпитание пък се надявай зад океана или в Европа всичко да е наред... пак ще пуши, пак ще пие и пак ще се дрогира... ако не го възпиташ както трябва...

Естествен подбор за обществото и трагедия за семейството.

Е то ако имаше естествен подбор, това общество нямаше да го има..

Зависи. Обществената конструкция може да се гледа като продукт на полезните наследствени черти у отделния индивид. :)

Трябва ли човек да види собственото си дете в такова отчайващо състояние, за да разбере в каква трагична държава живеем? Най важното нещо за всеки човек е бъдещето на неговите деца. Спокойно бъдеще, без насилия, убииства и наркотици. И точно това не може да усигури нито едно българско правителство. О

Навсякъде по света е така и това е описано много точно в Библията. Живеем в последните времена и срока на планетата Земя изтича с бързи темпове.

Абе защо в Библията се споменават всякакви животни, спасени от Ной, обаче за кенгура, например, дума не се отваря?Дали защото Австралия не е била известна по онова време? И защо Господ не ние известил, че Земята е кръгла, нали той я е създал все пак, трябва да е бил наясно какво е сътворил?

та, какво казвате, че правела полицията, а? трябва да ги преместят всичките в Статистическия.

А никъде не пише дали не са я напили за да я оплющят. Че те ученичките в елитни гимназии се правят на примадони и не пускат как да е,а само добре напити. Може младежа да се е престарал или да е искал гаранция и на ти сега алкохолно натравяне...

тебе така ли са те правили?

"14-годишни", "9 клас", "синтетична дрога", "алкохол" - ало, България, какво става? И без това сме с най големия отрицателен прираст в тази част на планетата, така че какво правим?

ДА употребяваш неидентифицирани вещества си е игра на руска ролетка. Трябва да си наистина много глупав или комплексиран, за да пробваш под влиянието на други глупаци подобни вещества. В името на какво? В името на сатанински ритуали?

Вие какво очаквате?Първо тези които протестираха за 20 заплати са в играта с дрогата.Второ поразходете се около Испанската гимназия ,Анг.първа и други гимназии и ще видите кафенца,супермаркети и заведения ,които продават трева и наркотици на ученици.Зарибяват ги и после в студенски град е лесно след като са обучени

Сигурно само е лапала пури

Та какво казвате ... Сидеров е за затвора а ... Сидеров е луд ... Сидеров "нахлува" ... в НЕзависим ВУЗ ...

Казваме че Сидеров е евтин популист...като повечето политици...просто всеки го прави по различен начин. Неговият начин е да е батман!

Е, образувателния ни министър нали каза на турски "кеф".Сигурно се радваше и не беше разбрал че Сидеров вече е на свобода и продължава да казва на нацията ТЕ НЕ ПРАВЯТ НИЩО - РПУ,СДВР, МВР,Прокуратура,Премиер - Бойко Султана.

Не разбрах този министър на образОванието ли е или на образУването?

Забележката я приемам, но все пак трябва да ти напомня такива оправдания дава само оня където го записват като пикае.

образОвателния.... се пише бе хора, като не знаета как се пише една дума, питайте гутъл бе

На прима виста-две грешки....

Като се има предвид какъв е акъла на "народа" и от какво се вълнува /виж повечето коментари в дир-а/ децата му това ги чака! Всяко дете от 3-ти клас вече знае откъде и как се купува наркотик! И за тези неща не се интересува нито правителство, нито полиция, нито даже самите родители...

Да арестуват Сидеров заради този случай. Нали той е виновен.

Въпрос първи - как така някои гимназии са "елитни" и на какъв принцип се определя това? Въпрос втори - как така някой решил, че е пушила нещо, след като няма и дума упомената в доказателство на тая теза.

Съвсем простичко се определят, тези за които има най-много желаещи да учат в тях. Нйкой не е решил нищо! Вероятно приятелчетата и подсмърчайки са обяснили на лекарие, к'во са правили, лошото е, че сигурно незнаят точно какво са употребили. А и да имат "проба" от т'ва с което се друсат, едвали може да бъде анализирано адекватно в Шумен.

пуши. Това е древно правило което младежите преоткриват. В тия години на лошо образование и възпитание само такива нещастия ни очакват.

Я се осведоми първо какаво значи думата "древно" и после от кога е познат тютюнът в Европа. Необразовани хора, които " умрат "да ръсат простотии.

От къде е тази дрога ? Има ли полиция в тази държава или има само чакащи за 20 заплати накуп ?

Полицията не може да работи срещу собственият си премиер. Затова си трае.

Полицията не може да работи срещу собствените си интереси,те си докарват по 20 заплати на година само от продажбата на конфискувана дрога и в прекия смисъл на думата са наркодилъри защитени от закона.спомням си как милицията започна да преследва момчето което направи снимка на трима заспали по време на дежурство милиционери,какво би станало ако някои направи снимка на милиционер продаващ дрога?

Вчера казаха, че изследванията на кръвта не потвърждават наличието на забранени субстанции. След като изследването на кръвта не показва да е взимала дрога, що продъклжавате да тъпчете, че била са напушила с дизайнерски чай????? Може момичето да е показало някаква алергия към алкохола.

ей в тая държава даже и наркотиците са менте

Тъкмо се бях наточил точно това да напиша... Отделно, никой не казва колко и какъв алкохол е изпила.

Не се казва, защото алкохолът е легален. Нищо че алкохолът и цигарите убиват повече хора на година отколкото всички други наркотици взети заедно. Традиция и лицемерие в едно!

В тези нови смеси за пушене, бутат всякакви гадости. Някои са си чиста отрова. По-добре да се легализира конопа, поне не е по-опасен от обикновен тютюн, и даже няма привикване както към тютюна. Но мафията /дилъри - полиция -съдебна система/ ще е против, много ясно.

реалните демократични ценности не прощават.

О, аре моля ти се. По комунистическо време не се пиеше - пиехме на другарските събирания като изтрещели. Пушехме в тоалетните и си пръскахме устите с афтършейф да не миришем на цигари.... не е въпрос демокрация, а на възпитание и изграждане на ценности.

по някаква случайност съм учил в същата гимназия. преди 89-та такова нещо нямаше как да стане.

Леле какво тъпо говедо си бил Но не съди за всички по себе си

си прав за разрушените от демокрацията ценности, но колкото до наркотиците - мой съученик дишаше хлор-етил не къде да е, а в час и то при класната, друг един - богаташко дете направо си умря от предозиране, така че ... просто не се пишеше за тези неща, а си ги имаше

Официално наркоразпространение и наркотрафик няма, а Сидеров е луд!

няма и той си е луд.

Колко години вече твоят блюстител на реда е в парламента и чак сега се сети, че в БГ се продават наркотици? Добре че ги има такива като теб да му се връзват на евтиния ПР.

Само един дрогиран може да извършва това, което прави Сидеров. Някой проверявал ли е дали той не е употребявал наркотици?