Задържаха с наркотици служители на столичната полиция

Служители на полицията бяха задържани с наркотици при спецакция в столицата. Единият е стрелял по своите колеги.

Обратно в новината

Коментари - Задържаха с наркотици служители на столичната полиция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Те полицаите по-нагли от престъпниците станали бе! Тикво до сега къде спахте че не ги хванахте! Май като ти запари под задника и станахте много активни в арестите!

Ако не бяха осъдили сидеров,можеше да той стане шеф на вътрешна сигурност в МВР.

ОЧАКВАЙТЕ НОВИ ПРОТЕСТИ НА ПОЛИЦАИТЕ ПОД ЛОЗУНГА : КОЛЕГИТЕ НЕ СА ПРЕСТЪПНИЦИ , ТЕ СА ЖЕРТВИ !!!!

В Седмо са едни от най-големите боклуци от край време!!!

Тцтц, бива ли сега такава липса на колегиалност! Сигурно са протестирали рамо до рамо по време на блокадата на Орлов мост за 20-те им заплати!

огромната част от милиционерите са излишни паразити същото важи за следствие, прокуратура, съд алчни за подкупи и алчни за облаги каква работа са свършили ??? всъщност трябва да върнат досега получените заплати, а не да искат 20 заплати при пенсиониране

TIREX

90% от ченгетата са там за да се облажат и да имат привилегията да са над закона. 10 % също но ги е страх

Когато Сидеров го каза в прав текст ,че контрабандните цигари и дрога се продават в клек шопа и Витиз със протекцията и участието на полицаи всички го оплюха и даже го дадоха на съд ,но явно е бил прав.

Браво полиция наша родна, вечно протестираща за привилегии, които никога не Ви стигат. БРАВО, ето до къде го докарахме с тези отстъпки да продават наркотици, да се стрелят един друг.... Направо страшно изпусната държава от всякъде. Та полицията ни са бандити бе хора, връзкарчета и винаги излизат сухи от всяка каша. Но това вече преля чашата. Незная Бойко какво ще се разпореди в случая. Обучават ги, първа категория труд, отпуски по 40 дена в годината, безплатен транспорт, режийни за храна, 20 заплати при пенсиониране и т.н., а те пласират дрога и печелят от нещастието на децата ни. После от къде редовия полицай кара скъпа кола, има по три апартамента и живее охолно. От рекетите по пътищата, от дрогата, от проституцията хора. Това е жалката истина.

САМОСТОЯТЕЛНО ТЕ ИГНОРИРАТ !!! А ЧЕ ПОЛИЦИЯТА УЧАСТВА В РАЗПРОСТРАНЕНИЕТО НА ДРОГАТА - СПОР НЯМА !!!

А не ви ли заприлича репортажа на една доста манипулативна телевизия, излъчваща на живо на един водевил.

В България правителството се избира с гласовете на армията от калинки държавни чиновници,а корупцията се е превърнала в държавна политика.

Нямаш грам понятие за държавните чиновници. Правителствата в България особенно след 1994 година масово се избират с гласовете на циганите. Нямаш и понятие за изборната система на Република България. Масово се извършват манипулаци на ниво ОИК. Достатъчно е да има по 1 гласувал за партия и пакще има Народно събрание и Президент. Ако си мислиш че държавните чиновници под средното ниво гласуват за ГЕРБ много се лъжеш. От както се появиха ГЕРБ заплатите и други придобивки се дават само на началниците на отдели, дирекции и по нагоре. На изборите през 2009г. МВР масово гласува за ГЕРБ.

на последните избори , ченгетата масово отсъстваха от циганските квартали , пак спечелиха ГЕРБ.

Мама Бъчи ко ще каже ся? А тва направо си заприлича за идея за филм. А истината е че едната банда милиционери е гонела другата банда полицаи за територия!

Кой ги знае, може да си е борба за територии. СТИГА ВЕЧЕТО нищо не казва. Ужас ........! Всичко се е подлудило, оня ден някакъв пък бивш полудял полицай , стрелял с незаконно оръжие по дъщеря си и по полицаите.Те пък го "извели" любезно на улицата на носилка. Пълна лудница се заформя. Хорото го води Пепи - готиното с отпечатъците. Да се смееш ли да плачеш ли ?

Банда милиционери - тва са старите милиционери здушили се с престъпниците след 1989г. А бандата полицаи са сегашните от новото поколение възпитавин от демокрацията. А тоя са го извели на носилка щот са го обгазили. Масово се използват я сълзотворни, я приспивателни газове смеси особенно след случая с Лесово дето се изпотрепаха великите нинджи от СОБТ май така се водеха.

Е как какво ще каже. Ще каже нещо, в което има думичката "безкомпромисни" и евентуално ще напомни, че тя управлява МВР.

Авие какво искате в държава, която има за премиер сикаджийска мутра полицаите да са божи кравички ли. Търкулнало се гърнето намерило си похлупак. Такъв е матриала, по качествения отдавна е в чужбина.

Цитат от текста:"одитор ( нерегистриран ) 30.03.2016 09:39 . "В България няма организирана престъпна група в която да не участва и полицай в нея или е поддържана от полицията." Е защо тогава г-н Цацаров обвини Волен Сидеров в"тежко хулиганство" на ул. Раковски и ВИТИЗ, когато той разкри това и поиска проверка от полицията??????Значи някой друг е за затвора!!!!!!!!

Бих я опраскал няколко пъти !

Попитали радио Ереван какво е българска корупция, а то оговорило, че това е всичко, за което премиера им милиционер не знае.

Всички в България знаят ,че полицаите са съдружници на наркодиларите и проститутките, само техните началници още не искат да си отворят очите, защото като се разплете нишката ще ги завлекат и тях.

стига бе, всички били знаели.. Бялата Златка ги говореше тия глупости, затова и го осъдиха, ти май нещо си се объркал:)

В България няма организирана престъпна група в която да не участва и полицай в нея или е поддържана от полицията.

те са под прикритие! :)))

Всичко тотално се е побъркало и оглупило.Доктор Хонорис кауза - мучащ , убива животни за кеф и гордо се снима с труповете им , полицаи продават наркотици да изкарат някой лев и стрелят срещу полицаи, малоумници се готвят да ваксинират бежанци с криминални безопасни ваксини, по села и паланки изнасилват бабички и пребиват старци, по улиците се бият и стрелят, от 1 април почват добив на газ от черно море и ставаме износител на газ. Явно малоумието и лудостта са заразителни и обхващат големи групи от народонаселението на територията. Оправяне няма и хаоса се счита за нормална демокрация.

Професор иска секс от студентка, която може да му е дъщеря,вече не изпитвали а направо е.......ли ? Какво става в тая кочина ?

Щом и полицията почна да продава дрога ЕБА..ТИ И ДЪРЖАВАТА СМОТАНА..

Защо почна, тя не е спирала.

На колко ли ще ги осъдят тези будни пазители на реда с прахчетата като са ги хванали?

МВР трябва само да се чисти от боклуците си. Така че завоюва доверието ни.

ти моме от кое село си?

Вчера в Китай са разстреляли осъден на смърт за корупция милиардер , брат му и няколко приближени . Особено показателно е че с милиардите си не е могъл да подкупи прокуратурата и съда-и това в една 100% азиатска, държава, доста далеч от утвърдените европейски демократични ценности. Много бих искал да чуя мнението на премиера ни по този въпрос и коментар на неговото изказване , че в България няма вкаран в затвора политик , или бизнесмен, защото нямало корупция???????!!!!!!!!!!!

Така е, като ходят цивилни!?!

Излиза че оня там Бялата Златка- Волен Болен е прав като каза още ехе преди новата година че МВР се занимава с продажба, доставка и охрана на наркопласьори, търговци производители и самите те ченгелите се занимават с това. И то за тва бе цялата тая нерва и напрежение от страна на ченгелите щот се развали спокото, кефа и т.н.

Ма ти в БГ ли живееш ? И от кога. Това е така от 90те години. Ченгетата си въртят бизнеса. И ти го казвам от първа ръка аз съм плащал на квартални за протекция нужната сума всеки ден и години на ред не съм имал проблеми.

Само уточнявам че оня там Бялата Златка се оказа прав. Нали го обвиниха че лъжел и говорил глупости хаха. Ся и той си прави реклама то е ясно. Не падам от Марс.

Глей, сега с тия ниски заплати как сме принудени да си изкарваме хляба!

заформили са група,без да искат съгласие от шефовете си и веднага решетки.Това обяснява факта,че на всеки ъгъл се продава дрога,но от правилните лица,които обаче не се задържат и арестуват.Ясно защо!

Продължават абсурдите в тази държава. Полицаите трябва да минават тестове за годност-психологически и физически. Да се проверяват за употребата на наркотици и алкохол, защото скрити във власт си позволяват такива неща. След като има доказателства за нарушаване на закона трябва да са предвидени по-тежки наказания, защото има злоупотреба със служебно положение. Това е корупцията на ниските нива и борбата трябва да е безмилостна.

Ти ли ще им провеждаш тестовете?

съвсем нормално е това, за държава в която премиера е мутра, лидера на анти българска партия е носител на орден "Стара Планина", има 4ри чужди военни бази, за които не получаваме нито лев наем, полезните ни изкопаеми се експлоатират от чужди компании, талантливите ни деца заминават в чужбина и много други...

Не разбрах тези колеги по заплата ли са или по занятие. Май и по двете, не могат да разделят пазара та се гърмят. Какво му стана на бойко, неговите почнаха да се гърмят!

Едно време във всяко РУ имаше кадровик, който няколко месеца проучваше кандидатите за полицаи-по месторабота, по местоживеене, семейна среда и т.н. Предложението за назначаване излизаше от конкретното РУ, подписано от началника и кадровика. При подобни издънки кадровикът си го отнасяше. Сега който не е поискал, той не е станал полицай.

искаш да кажеш, който не си е Платил, той не е станал полицай!

И преди милиционерите си плащаха, ако не бяхапотомствени и с пролетарски произход.

Еееей, момчета колеги сте, разберете се, че ще се гръмнете за нищо!!!

И сега какво правим!?!

ще тормозим Сидеров и най накрая ще го набутаме в затвора, той е виновен за всичко!

полицаите са наркотрафинати! лекарите източват здравната каса!

Волен Сидеров в затвора.....

болен е платен пропагандатор на путлер

Тия се разминаха с 20 те заплати при пенсиониране...

Ами, ами. Сега изведнъж ще се окаже, че са били внедрени да работят под прикритие в наркогрупа, пък колегите им не са разбрали (тюх, каква липса на координация в това МВР!). Сега другите ще излязат виновни, задето са им развалили прикритието и така са осуетили залавянето на истинските престъпници.

щом са полицаи двойни наказания

Добро утро мили сънародници, виждам , че някои започват леко да се събуждат:)

Аз пък виждам, че вие сте толкова будни, че даже и не сте заспивали! Абе, направо сте вчерашни.

Частната инициатива е опасна за Вашето здраве!

kirchevo

Кажете им имената на тези полицаи да видя дали не е някой от тези където ме осъди за клевета , че съм написал че ми искат подкуп.

Рибата се вмирисва откъм Главата, както е известно. А Тя е погалИна от цели ТРИ папи, също както е известно. Оттам надолу е само пропаст, също както е видно. Видимите Резултати, Оле!

Айде стига бе! Винаги има и гнили ябълки! Това не значи, че няма свястни полицаи! Гнилоч се среща и в САЩ, и във всяка друга страна! Похвално е, че са се захванали да разчистят и в своита къща боклука! Дано не спрат след тая акция!

вярваш ли си?

Е кво бе хората са си диверсифицирали доходите!

наща полиция ни пази

пази ни да не се събудим!!

Г-н Борисов, г-жа министърка на МВР!Г-н Цветанов- председател на комисията по сигурността. Нашата полиция ни пази. От какво.Жива измама . Пълна заблуда. Ако се разплетат всички действия на определена част от служителите, ще получим пълно психическо разстройство!

не ни се бъркайте в работата, спечелихме изборите по честен и демократичен начин и ще ви управляваме според евроатлантическите принципи!

когато и вашите деца станат наркомани, ще се сетите за онзи човек с бялата коса, който "като луд" обикаляше около НАТФИЗ и лепеше плакатчета изобличаващи държавата и нейните органи в подпомагане на разпространението на дрога, спомнете си колко приятно ви беше, как се радвахте, когато го удряха и душеха, същите тези "пазители на реда" . дали обаче няма да е много късно тогава.. същият този "ненормалник" с бялата коса искаше да се построи една ограда по границата, какъв невъзпитан човек..., добре че я направиха по цялата граница, как щяхме да спасяваме терористите сега.. народе?????

Ченгета стават престъпници защото няма нито едно в затвора, влачат делата по 2-3 години и след това им признават времето все едно са лежали в затвора. Може да направите справка как завърши случая " Ченге рекетира Пурата и шампиона Мартин Чой " . Така е защото си имаме премиер мафиот и съдебна система - мафия.

все пак това не е оправдание , за да станеш престъпник! могат да направят и друго нещо, но те избират по лекото и по доходното!

Човека ти казва че има политически чадър върху полицейската престъпност, освен това колегиалната солидарност е прекалено голяма, 50 % от ченгетата са престъпници, а честните ченгета си траят, защото шефовете им са откъм престъпниците.

Със сигурност тези полицаи ще станат в затвора снахи от с.Педерастиево!

ти добре ли си, ако изобщо влязат в затвора, ще бъдат всячески подпомагани от колегите си полицаи и колегите си бандити!